Top Market
3 10 63 5 1

Opinie o Top Market

Filtruj opinie po kryteriach:

Zbyszekzy Lasek
 Opinia

Top Market w Laskach na ul. Wieczorka 2 ma problemy z kierownictwem sklepu, ciągle brakuje cen przy kasie, pyskata kierowniczka nie potrafi przyznać się do własnych błędów , nie potrafi przeprosić klienta a zamiast tego nakłania aby nie przychdził do tego sklepu aby mogli oszukiwać klientów bez protestu

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mikołaj
 Opinia
@Zbyszekzy Lasek 14.11.2018 19:04

Twoja opinia zawiera poważne zarzuty wobec tego sklepu. Czy była to twoja pierwsza, tego typu sytuacja w tym miejscu? Może tego dnia, ten pracownik miał akurat gorszy dzień. Zawsze warto rozwiązywać spory najpierw rozmawiając z drugą osobą. Jakie jest twoje zdanie na ten temat?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mikołaj
 Opinia

@Wiola, rozumiem, że jesteś klientem firmy Top Market. Swoją opinię na temat usług może warto wyrazić w innym miejscu w sieci lub zgłosić ją bezpośrednio do kierownika danego działu? Przypominam także, że forum GoWork.pl nie jest miejscem na opisywanie prywatnych spraw pracowników. Trzymajmy się głównego wątku. Podajemy tutaj informacje przydatne dla potencjalnych kandydatów do pracy w tej firmie.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiola
 Opinia

Dlaczego żona tzw zapałki za każdym razem jak sie pytam o coś umyka myślami do innych krajów? Najgorsze jest jak proszę o ciasteczka a ona mi proponuje ciasto i patrzy się... gdzieś tam

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mikołaj
 Opinia

@Viola, Twoja opinia o firmie Top Market jest bardzo krótka i zawiera wyłącznie dwa zdania. W dodatku brakuje jej argumentów i odpowiednich uzasadnień. Niektórzy mogą ją uznać za niewiarygodną lub ocenić jako pomówienie. Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź i napisać, co miałaś na myśli? Dlaczego negatywnie oceniasz relacje między pracownikami?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JohnyWalker
 Opinia

Dziewczyna, która stoi na monopolu przeprasza, bo musi odebrać telefon. Tapety pół tony na ryj. Nie wie gdzie ma co poukładane szuka wódki, którą ma na wprost. Nie umie się skupić na pracy. Jest arogancka. Na prawdę nikt nie może się tym zająć? Kto przyjmuje takie osoby do pracy? 3/4w telefonie. Zacznę robić zakupy w kulfonie tam mają szacunek do kliejenta

Pomocna?
Tak14Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TyKołbiel
 Opinia
@JohnyWalker 20.03.2018 18:50

Owa pani również nie pyta o kartę punktową. Nie raz musiałem czekać aż pani skończy rozmawiać przez tepefon

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuza
 Opinia
@TyKołbiel 20.03.2018 19:03

A to klient zakłada kartę punktową i niewie że ją ma że czeka aż kasjerka go spyta czy ma to on sam powinien ją dać jak chce punkty mieć

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Typotwor
 Opinia
@Zuza 02.04.2018 10:54

Skoro kasjerka sama proponuje założenie karty punktowej to logiczne że powinna o nią pytać przy każdych zakupach. Nie Raz straciłam punkty bo dziewczyny nie pytają ani te z Władzina ani z Kołbieli

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuza
 Opinia
@Zuza 02.04.2018 10:54

Jak zakłada kartę to powinien sam dawać a co do kasjerek to wiedzą co powinny a co nie i nikomu nic do tego więcej obraża jcie ludzi tam pracujących to niedługo nie będzie tam żadnej kasjerki co was to obchodzi jak wam nie pasuje to zmiencie sklep a nie interesuje cię się skąd jaka kasjerka jest i co robi i jak wygląda leczcie się

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuza
 Opinia
@Typotwor 03.04.2018 06:59

Ta kasjerka powinna klientowi w tyłek wchodzić i po rękach całować a klient powinien ją z gównem mieszać bo powinna to i tamto bla bla bla nuda

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Viola
 Opinia
@Zuza 03.04.2018 16:26

Straszne prostactwo umysłowe.Gdzie szacunek do drugiego człowieka.Szok

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mikołaj
 Opinia

@Pezet, proszę Cię o nie zaczepianie innych użytkowników forum GoWork.pl Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii, zarówno pracownicy jak i klienci firmy. Jaka jest Twoja ogólna ocena firmy i zdanie na jej temat? Czy jesteś może pracownikiem firmy Top Market? Może wiesz czy firma aktualnie poszukuje kogoś do pracy? To może być ważna informacja dla innych.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Niekompetetna
 Opinia

Wczoraj na mięsnym stała niekompetetna dziewczyna pomyliła kody, za grubo pokroila wędline. Za długo ściągała folie. Człowiek spieszy się do pracy a ta się pi...... Ze ściągnięciem folii. Nie polecam robić tam zakupów strata nerwów. Za to polecam kulfon tam panie zawsze mile i ogarnięte.

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pezet
 Opinia
@Niekompetetna 21.06.2018 15:44

To trzeba było wejść se za ladę i pokroić samemu albo powiedzieć jak się chce żeby pokroić a poza tym zawszę można zmienić sklep nikt nikogo nie zmusza żeby przychodził tam

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mikołaj
 Opinia

Muszę zwrócić uwagę, że wasze komentarze często są na pograniczu zgodności z regulaminem forum, głównie dlatego, że stawiają w złym świetle czy wręcz oczerniają konkretne osoby. Chciałabym was poprosić abyście więcej się wypowiadali na temat tego jakim pracodawcą jest Top Market, jakie oferuje warunki pracy, jaka panuje atmosfera. To głównie taki cel ma to forum, czyli wymianę doświadczeń i opinii o pracodawcach, a nie o ich usługach biznesowych.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zenon
 Opinia

Witam od pewnego czasu irytuje mnie taka starsza blądyna całe dnie łazi koło warzyw nic nie robi jest arogancka warzywa i owoce są nieprzebrane (usunięte przez administratora) i nic więcej poco trzymać takiego pracownika który nic nie robi niech idzie na emeryturę i ustąpi miejsca młodszym

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Koleżanka
 Opinia
@Zenon 27.04.2018 12:59

A mnie irytuje Twoja wypowiedź i brak słownika w domu i telefonie najwyraźniej. Panie A. W przeciwieństwie do Pana pani B. Nie gada tylko odwala swoją robotę. Przestań gadać i zajmij się swoją robotą niż oczernianiem pani B. Jak chcesz jej coś przekazać zrób to osobiście a nie przez goworka.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zenon
 Opinia
@Koleżanka 27.04.2018 19:40

Jak śmiem zauważyć to ty koleżanko nie masz słownika w domu i niewiem jaki pan A właśnie widzę jak robi swoją robotę że inni pracownicy poniej muszą poprawiać widzę bo często jestem po pracy a od zwrócenia uwagi jest kierownik mam prawo wyrazić swoje niezadowolenie pozdrawiam emerytkę z topa

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ŚMIESZNY PAJAC
 Opinia
@Zenon 27.04.2018 12:59

Mam nadzieję że ludzie którzy tu oczerniają innych sami również są oczerniani w swoich pracach przez ludzi obcych. Czytając te wypowiedzi mam niezły ubaw z osób które to piszą. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Surfinia
 Opinia
@Zenon 27.04.2018 12:59

A czy ta owa pani nie jest kierownikiem? Za każdym razem jak ją widzę to albo rozmawia przez telefon albo chodzi z kanapką kolo regału z pieczywem. Chyba kierownikowi wolno rozmawiać przez telefon, być może zdaje ważne raporty przełożonym. Z drugiej strony ta blond kierowniczka powinna wiedzieć, że klienci widzą jej maniery i zachowanie i nie każdemu to się spodoba. Ale skoro sieć sklepów top market ma takie standardy żeby rozmawiać przez telofon lub zjadać kanapki na stanowisku pracy to też chętnie bym się zatrudniła w Kolbieli. Są może przyjęcia?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zenek
 Opinia
@Surfinia 27.05.2018 00:00

To nie kierowniczka a specjalistka od buraka i ogórka kwaszonego

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JohnyWalker
 Opinia

Obsługiwała mnie ruda dziewczyna na mięsnym w topie na kołbieli. Nie ma podejścia do klienta. Chciałam 20dag otrzymałam 23 jak tak można. Każdemu tak wciska więcej wędliny?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fifi
 Opinia
@JohnyWalker 23.04.2018 20:12

Twoja wypowiedź jest żenująca. Proponuję robić zakupy w aptece, tam co do grama kupisz wszystko. Dobra rada na przyszłość, zanim zaczniesz smarować na kogoś, zastanów się, czy ty jesteś taka idealna w tym co robisz.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ruda dziewczyna
 Opinia
@JohnyWalker 23.04.2018 20:12

Oczywiście, że każdemu :) ludzie na prawdę nie macie większych problemów. A sytuacja musiała mieć zajście innego dnia, gdyz ja ruda dziewczyna nawet nie byłam na mięsnym :). Za każdym razem jak ukroimy za dużo pytamy klienta czy tak może zostać czy odłożyć. No bez przesady. Pozdrawiam "ruda dziewczyna"

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alfred
 Opinia

Proszę Państwa, Strona ma na celu uzyskanie informacji od PRACOWNIKÓW na temat PRACODAWCÓW! Wydaje mi się, że to trochę za daleko zaszło. Wzajemne oczernianie się na forum nie ma żadnego sensu. Po co? Podwyższa to Wasze ego? Lepiej Wam jak ponaśmiewacie się z innych? Każdy jest jaki jest i nie ma sensu żeby zmieniał swój wizeruek bądź zachowanie, bo jednej osobie się to nie podoba. Nikt nie jest idealny i osoba, która pisze takie chamskie opinie na temat innych nie jest wcale perfekcyjna! Świadczy to tylko o tym, że zachowuje sie na poziomie podstawówki. Jeśli komuś się coś nie podoba niech podejdzie do tej osoby w sklepie i zwróci uwagę, bo w Internecie każdy jest anonimowy i może być cwaniaczkiem, co to nie on. Mi się nie podobało podszedłem zarówno do kasjerki jak i do pań na mięsnym, powiedziałem co mi nie pasuje i ich zachowanie w stosunku do mnie jest zupełnie inne. Radzę zrobić to samo a nie mieć ból d*py w Internecie. Dziewczyny (i chłopaki) nie przejmujcie się! Nie warto zawracać sobie głowy opinią ludzi, którzy nie mają nic mądrego ani sensownego do powiedzenia, bo pisząc takie BZDRURY taka osoba na pewno do najmadrzejszych nie należy. Mądra osoba zachowa to dla siebie i nie będzie prać brudów na łamach tejże strony :) Pozdrawiam

Pomocna?
Tak29Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuza
 Opinia
@Alfred 03.04.2018 17:17

Super wkoncu jakaś fajna mądra osoba mądrze napisał a

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patelnia
 Opinia

Witam serdecznie. Bardzo często robię zakupy w top markecie w kołbieli ale widząc panią o rudych włosach dokładającą pieczywo, której "pękły plecy" poczułem się bardzo zniesmaczony. Ta pani powinna przykładać większą wagę do wyglądu.

Pomocna?
Tak41Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Teogfilk
 Opinia
@Patelnia 25.03.2018 21:20

Jest tam takze pan Adam, który wącha pieczywo i "skubie" drożdżówki. Kiedyś miał stringi , okropnie to wyglądało jak przesuwał mleko. W chwili obecnej nie widzę 3 dzrwiowej szafy, która swój cenny czas spędzała w telefonie a jej koleżanka siedziała w kącie i udawała że cukierki dokłada. Nie widziałem sensu , aby 2 kasjerki przebywały na monopolu.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bodzio
 Opinia
@Teogfilk 26.03.2018 11:36

Drogi kliencie jeżeli jesteś taki anty nastawiony do tego sklepu i ludzi w nim pracujących to najwyższy czas zmienić sklep i zrobić wszystkim przyjemność a poza tym idziesz do sklepu zrobić zakupy czy ponabijac się z kogoś co cię to interesuje co kto robi ciekawe czy klient też jest ok rzuci kasę jak psu ochłap albo nawet nie odpowie dzień dobry albo znawyzywa bo nachlany wódki nie dostanie po zatym jaka płacą taka praca

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sufczyniak
 Opinia
@Teogfilk 26.03.2018 11:36

Panie Adamie Pan się nie boi, Pani (usunięte przez administratora) za Panem stoi... ! :)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gwiazda
 Opinia
@Patelnia 25.03.2018 21:20

????????????????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nickson
 Opinia
@Patelnia 25.03.2018 21:20

Pani nie stać na kosmetyki i ciuchy. Dlatego wygląda tak a nie inaczej. Zero profesjonalizmu zero wyglądu. Nie tak powinien wyglądać kasjer reprezentujący sklep. Prawdziwa wieś obok torów

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pezet
 Opinia
@Nickson 01.04.2018 19:54

Popatrz sam na siebie słoma z butów wystaje a gada na kogoś to nie top model

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia

Ja robię tam zakupy i wiele razy widziałem jak panie kasjerki pytały o kartę to jeszcze gbure dostawały ja jestem tego zdania że jak ktoś zakłada kartę to sam powinien o niej pamiętac a jak zapomni to za gapowe się płaci czekolada niegadacie jak przychodzi taka pani starsza i wciska na (usunięte przez administratora) kartę klientom żeby jej nabili punkty swoje a tak niewolno ja robię zakupy i wychodzę a nie interesuje się kasjerka mi klient nieraz też jest niewporządku to tych pań nawyzywa czepia się nawet dzień dobry niepowie poco tam chodzićie i narzekacie zmiencie sklep

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia

Co wy chcecie od kasjerek ja idę do sklepu kupuję co mam wziąć i wychodzę ile razy słyszałem jak kasjerka pytała o kartę to jeszcze darli się na nie nie mam poco mi niechce jak ktoś zakłada kartę to sam powinien ją dać a jak nie da to za gapowe się płaci a jak inni se nabijają punkty innych tak jak taka pani wciska ludzią na (usunięte przez administratora) kartę to nikt tego nie widzi ja kupuję co mam kupić i idę a nie narzekam bo ta kasjerka to tamto wczym macie problem

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mocny
 Opinia

Sklep jak każdy inny sa plusy i minusy. Ale nie widze ostatnio Panny (usunięte przez administratora) gwiazdy internetu co wszystko wrzuca . Co sie dzieje L4 ?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TyKołbiel
 Opinia
@Mocny 29.03.2018 07:50

Poleciała gwiazda nasza pracować gdzie indziej :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Negra
 Opinia

Mi oferowali najniższą krajową i krzyki, kasa - kolejka, kasa - kolejka. I dlatego zrezygnowałam. Nie polecam tej firmy

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Blondi
 Opinia

'Zarabiaj 4050 zł' - taka oferta wita klientów odwiedzających sklepy Lidla. - To tyle ile mają lekarze rezydenci i znacznie więcej niż nauczyciele na stażu - komentują internauci. 1 4 tysiące złotych, ale nie od razu Lidl kusi pracowników podwyżkami. Z początkiem marca płace poszły w górę o przeszło 9 proc. Teraz Lidl obiecuje 4050 zł. Do tego dorzuca umowę na co najmniej 12 miesięcy, brak okresu próbnego, bezpłatną prywatną opiekę medyczną dla pracownika oraz opiekę medyczną dla jego rodziny, ubezpieczenie na życie czy kartę MultiSport. Te przeszło 4 tysiące złotych to pensja brutto. I nie na starcie. Na początek można dostać od 2800 zł brutto (ok. 2020 zł netto) do 3550 brutto (ok. 2540 zł netto). Wysokość płacy uzależniona jest od wielkości miejscowości, w której położony jest konkretny sklep. W dużych miastach jest wyższa. Po roku pracy Lidl gwarantuje podwyżkę pensji do 2950-3750 zł brutto, a po dwóch latach do 3150-4050 zł brutto miesięcznie. Oprócz podwyżek Lidl obiecuje też pracownikom możliwość rozwoju. REKLAMA Reklama 2 Ogłoszenie Lidl Ogłoszenie Lidl Next.gazeta.pl/PSK Podwyżka robi wrażenie - 2900 na rękę w pełnym etacie + multisport + pakiet medicover + ubezpieczenie na życie + bony na święta. Nieźle - komentuje na twitterze Krzysztof Berenda, dziennikarz RMF. A wam co oferują, jaką podwyżkę? Podwyżkę godzin pracy w niedziele? Nie polecam pracy w top, dlatego zrezygnowałam.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Jeśli ktoś szuka pracy to odradzam zatrudnienia w Topie. Jest tyle ofert pracy, że każda jest o niebo lepsza od ofert tej sieciówki. Reasumując, przestrzegam przed zatrudnieniem się w tej firmie, chyba że lubicie jazdę na szczocie mopie i szmacie. Nie wspomnę już o zarobkach bo szkoda moich skolatanych nerwów i ciesze się ze mam to wszystko już za sobą.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Majka810
 Opinia

Hej widzę, że ludzie zachowują się gorzej niż dzieci. Co niedługo tu będziecie udostępniać? Jaki papier kupuje pani P a jakie masło pani D? Zastanówcie się nad swoim zachowaniem. Co kogo obchodzą czyjeś stringi? Albo makijaż, komuś widać plecy i od razu opinia. WOW jesteście gorsi niż dzieci w przedszkolu. Ciekawa jestem kiedy ktoś zrobi z Wami porządek! Obrażacie kierownika, dziewczyny tam pracujące oraz Pana Adama! Mam nadzieję że po IP uda się dojść do tej osoby i spokojnie będzie można zażądać wysokiego odszkodowania.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Chłop
 Opinia

Wieta co? Idź ta sobie najlepiej do Maji na zakupy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stokrotka
 Opinia

Najlepsze są panienki z Władzina, ZERO UŚMIECHU, ZERO PROFESJONALIZMU WIECZNIE NABURMUSZONE JAKBY pracowały za karę.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tymon23
 Opinia

Robiąc dzisiaj zakupy zauważyłem, że jest dziewczyny z Ukrainy są przemeczone. Po rozmowie jedną z nich dowiedziałem się że pracują po 12h dziennie. Ciekaw jestem kto by wytrzymał pracując tyle godzin? Przecież im przez miesiąc wychodzi ponad 300godzin? Czemu PIP z tym nic nie zrobi? Czemu w większości Topmarketów pracują ukraińcy? Na prawdę nie ma już polaków do pracy? Z tego co wiem dostają oni po 9 zł za godzinę. Nie długo zaleje nas fala ukraińców. Część dziewczyn nie mówi po polsku dobrze a kierownicy ich stawiają na kasę!

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwonka
 Opinia
@Tymon23 01.03.2018 19:29

dominiko coś jeszcze napiszesz?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert16
 Opinia
@Tymon23 01.03.2018 19:29

Pracują tyle bo same chcą nikt ich nie zmusza chcą zarobić szybko i dużo, a to zmęczenie nie przekłada się na ich efektywną obsługę robiąc zakupy zaobserwowałem, że mają olewcze podejście do klienta.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lolita
 Opinia

Trzeba zacząć bojkotowac tą sieć i przestać robić tam zakupy.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jolcia
 Opinia

Mam nadzieję, że tym razem już powstanie Lidl i będe miała gdzie chodzic na zakupy.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sIĘ PrAcOwAłO
 Opinia

Nie Piszcze bzdur, w końcu dostaniecie premie kwartalną w postaci talonu 100zł HA HA HA

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Przestrzegam przed pracą w Top
 Opinia

Lidl zdecydował się na zaskakujący krok, który może bardzo szybko przyciągnąć przede wszystkim pracowników największej sieci konkurencyjnej. Chodzi oczywiście o podwyżkę płac, mającą rozwiązać problem deficytu osób chętnych do zatrudnienia się na przykład na stanowisku kasjera. Tylko w tym miesiącu zarobki w popularnym Lidlu wzrosną aż o ok. 9 proc. Pracownicy z największym stażem mogą przygotować się na podwyżkę nawet do 4050 zł brutto. Lidl przyciąga chętnych Każdy, kto zgłosi się do pracy w sieci, otrzyma na start od 2800 do 3550 zł brutto. Osoby z rocznym stażem będą zarabiać od 2950 do 3750 zł. Najwięcej, bo od 3150 do 4050 zł brutto, zarobią ci, którzy pracują w firmie ponad dwa lata. Co ciekawe, Biedronka także zdecydowała się w ostatnim czasie podnieść wysokość pensji swych pracowników. Była to jednak zmiana, którą Lidl bez problemów przebił. I tyle w temacie, Państwo K. przejrzyjcie na oczy!!!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dorabiacz
 Opinia

Kasjer na start w Lidlu będzie otrzymywał 2800 a wy robotnicy tyracie i ile dostajecie? Najniższa krajowa to ile teraz, dalej będziecie dorabiać K.? Obok w biedronce juz lepiej płacą.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Masakra
 Opinia

Wędliny wyglądają jakby były nacierane olejem, błyszczą się co oznacza że są "tuningowane". (usunięte przez administratora)ich sklepy w otwocku karczewie Józefowie Mińsku kołbieli to jedne wielkie obozy pracy za najniższą krajową. Juz lepiej płacą w lidlach i biedronkach. Były kierowczyno pseudo rajdowcu rusz to tł. du i do roboty. Albo idź do konkurencji połóż głowę na wagę i wciśnij burak

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
LaBamba
 Opinia

Piszecie piszecie i tylko to robicie! Mocni w gębie jestescie! Gdzie te czyny? Wystarczy poinformować organ i dalej poleci lawinowo.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
LaBamba
 Opinia

Państwo K. to wyzyskwiacze, sknery co wypłaty płacą pod stołem. Zająć tym się musi PiP!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Top Market - Otwock

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej