król_loombardu :D25.07.2015 13:13
Na początku zaznaczam, że pracuję w firmie KAMP S.C., która jest tylko jedną ze spółek składających się na sieć Loombard i wypowiadam się jedynie odnośnie KAMPu. To do której spółki trafisz ma duże znaczenie.
Przede wszystkim zaskoczyło mnie bardzo profesjonalne podejście w każdym aspekcie funkcjonowania firmy. Od szkolenia po faktyczne zatrudnienie otrzymujesz realne wsparcie i pomoc a wszystko to w bardzo miłej atmosferze. Jeżeli potrzebujesz narzędzi do pracy to je dostaniesz. Oczywiście zawsze są też jakieś cele do wypełnienia, ale miła atmosfera sprawa, że dążenie do tego celu jest przyjemnością i chce się to robić. Generalnie trafiając do KAMP możesz być pewnym, że dostaniesz profesjonalnego kierownika, który wie co robi (w moim przypadku też mega cierpliwego :D) i który zamiast się czepiać, że coś pochrzaniłeś/aś to zaproponuje pomoc.
Co do wynagrodzenia to ciężko się wypowiadać, bo wiele zależy od lokalizacji punktu, ruchu, utargów, zysków i naszych starań - to od nas zależy ile damy radę zarobić (oczywiście pewne podstawy są zawsze gwarantowane), mój punkt jest stosunkowo nowy, ale ładnie się rozwija i jestem zadowolony. Za własne błędy się odpowiada, ale tylko w przypadku kiedy sami ewidentnie zawinimy – ciężko przecież, żeby ktoś nam puścił płazem kupno telefonu, czy TV, który się nawet nie włącza, prawda?
Pracę w dużej części organizujesz sobie sam, co też jest bardzo fajne, nikt nie stoi nad Tobą i mówi Ci jak ma coś być zrobione, w 80% inicjatywa i inwencja należy do pracownika.
Podsumowując to w każdej pracy najważniejsi są ludzie i ich podejście do niej – i tutaj się nie zawiedziecie na KAMPie, ja jestem zadowolony z pracy!
I drugim wielkim plusem jest to, że można nauczyć wielu nowych rzeczy oraz to, że w tej pracy nie da się nudzić ;)
Fajnie jest rano się budzić i nie myśleć, że trzeba iść do pracy tylko chce się tam iść!