ALLIGATOR POLSKA SP. Z O.O.

Adres: Gnieźnieńska 6, 62-330 Nekla

NIP: 7860012638 KRS: 0000155540

ALLIGATOR POLSKA SP. Z O.O.
2 45 6 1

Opinie o ALLIGATOR POLSKA SP. Z O.O.

Filtruj opinie po kryteriach:

Czesiek hydraulik
 Opinia

REKLAMA Na skraju miasta, pod kasztanami Stoi agencja z sex usługami A w tej agencji młode ślicznotki Każdemu panu zrobią łaskotki Kiedy się zjawi mężuś zmęczony Co się wydostał z opieki żony To już blondynka gładzi łysinkę A gość nagrzany połyka ślinkę

Pomocna?
Czesiek hydraulik
 Opinia

Tu się nie liczy puszysty brzuszek Tu pracowity każdy leniuszek!

Pomocna?
Antoś szprycha
 Opinia

Kiedyś to ci byly wesolutkie czasy mleka miodu opór nie brakło kiebasy świniaki nam rosły miło było patrzec kto by tam sie martwil o pyry czy kasze. Dumna gospodyni dzieciaki chowala tlusciutki obiadek dla nich gotowala Kto by tam pomyslal ze bedzie przemiana i zamiast maselka w modzie bedzie Rama Gdzie sie podzialy te PGR-y tłusciutkie swinie jurne ogiery Gdzie ta kaszanka bimber smietanka dzis tylko gnaty wrzucam do garnka. Gdzie sie podzialy te PGR-y dzis biznesmenów jest do cholery Dzisiaj nam Kuron zupe gotuje gdy ktoś jest głodny to poczęstuje. Jasio traktorzysta woził co się dało niczego w chlewiku mu nie brakowało Chociaz technologia nieco przestarzała lecz większa wydajnosc była z hektara. Nasze dobrodziestwe znali tez na wschodzie eksportowac swinie bylo wtedy w modzie Polacy hojacy wszystko rozdawali az calkiem do naga naszych rozebrali

Pomocna?
Czesiek hydraulik
 Opinia
@Antoś szprycha 13.03.2019 18:55

Co ty (usunięte przez administratora)? Jak potłuczony dosłownie wracaj na swoją farmę bambrze rodem z "rolnik szuka żony"

Pomocna?
TakNie
Kura
 Opinia
@Czesiek hydraulik 14.03.2019 23:27

Nie gdacz!

Pomocna?
Żaneta
Nazwa działu: IT
 Opinia

Po ile na dzień kobiet?

Pomocna?
Ha ha
 Opinia

..?..

Pomocna?
Gumiś
 Opinia
@Żaneta 07.03.2019 16:22

Pokażą faka i dostaniesz ze złości raka.

Pomocna?
Czesiek hydraulik
 Opinia
@Żaneta 07.03.2019 16:22

Weź się za robotę a nie na prezenty liczysz!

Pomocna?
TakNie
Żaneta
 Opinia
@Czesiek hydraulik 12.03.2019 08:17

Sama się weź!

Pomocna?
TakNie
Żaneta
 Opinia
@Żaneta 12.03.2019 10:03

:)

Pomocna?
Żaneta
 Opinia
@Gumiś 11.03.2019 23:31

Ha ha!

Pomocna?
Gumiś
 Opinia
@Żaneta 07.03.2019 16:22

Z resztą pączki były ;-)

Pomocna?
Przynajmniej na czas
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Kolejny miesiąc jałmużnej brak słów. Chyba będzie trzeba pakować zabawki

Pomocna?
Xxx
 Opinia
@Przynajmniej na czas 07.03.2019 13:30

To wszystko to jeden wielki balans na granicy absurdu

Pomocna?
Radosny
 Opinia
@Przynajmniej na czas 07.03.2019 13:30

Widzę, że nie tylko mnie co miesiąc (usunięte przez administratora) już momentami czułem się jak ofiara gwałtu. Ha ha

Pomocna?
TakNie
Czesiek hydraulik
 Opinia
@Przynajmniej na czas 07.03.2019 13:30

Pół zakładu wydymane bo za miesiąc święta ha ha

Pomocna?
TakNie
Ukrainiec
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ma ktoś pożyczyć ładowarkę?

Pomocna?
Słuszny
 Opinia
@Ukrainiec 28.02.2019 21:25

Kierownik P2 ma na 100% może użyczy.

Pomocna?
Przestańcie wmawiać kobietom,
 Opinia

Przestańcie wmawiać kobietom, że chcą robić „kariery” na kasach w markecie. Praca kobiet w największej części przypadków spowodowana jest przymusem ekonomicznym, a nie żadną chęcią samorealizacji... Samorealizować się chce pewnie procent kobiet w Polsce i kilka więcej w dużych miastach. Nie pozostaje nic innego jak powtórzyć za prof. Gwiazdowskim – „Przeciętna pensja netto Polki wynosi mniej więcej tyle ile rząd zabiera z wypłaty jej męża, którą płaci mu pracodawca. Czy podatnik, który zarabia 3000 zł brutto, wie, że za jego zatrudnienie pracodawca płaci 3618 zł? A z pensji pracownika potrąca jeszcze zaliczkę na PIT i składki ubezpieczeniowe. Netto zostaje 2156 zł. Rząd bierze 1462 zł. Kobiety zarabiają statystycznie 20 proc. mniej od mężczyzn, a więc netto 1738 zł – o 276 zł więcej, niż rząd zabiera mężczyznom. Druga osoba w rodzinie pracuje statystycznie za 276 zł miesięcznie!” Pozwólcie kobietom być kobietami, a facetom być mężczyznami, a wszystko wróci na swoje tory. I tego właśnie kobietom życzę, żeby w każdych następnych wyborach głosowały za opcjami, które nie chcą ich uszczęśliwiać na siłę.

Pomocna?
Rafał
Nazwa działu: Dział Kontroli Jakości
 Opinia

Jak dobrze, że mnie tutaj już nie ma. Teraz mam blisko do pracy, lepszą wypłatę. Praca w porządnych warunkach. Nikt nie krzyczy. (usunięte przez administratora)wiedzą co mówią :).

Pomocna?
Xiński
 Opinia

A ten osiewacz z wąsem to jakaś masakra ????

Pomocna?
Gumikś
 Opinia
@Xiński 27.01.2019 22:24

Fakt z Gościa niezły aparat!

Pomocna?
Rafał
 Opinia
@Xiński 27.01.2019 22:24

Gdzie ten wysoki Pan z wąsem co ciął przygotówkę

Pomocna?
Prince
 Opinia
@Rafał 18.02.2019 08:17

Ma sie dobrze, siedzi sobie gdzies tam i pije piwko w spokoju :D a robote ma gdzies.....

Pomocna?
Zbychu
 Opinia
@Prince 18.02.2019 18:08

Zbijam cukier ????????????????

Pomocna?
Rafik
 Opinia
@Xiński 27.01.2019 22:24

Ciekawe, który Rafał jest taki w temacie bo za dużo ich nie ma hmm... I to nie ten w razie czego.

Pomocna?
TakNie
Boros
 Opinia

Wiadomo coś kiedy ten podział firmy?

Pomocna?
Bartosz Bartosz
 Opinia
@Boros 29.01.2019 15:54

Jaki podział?

Pomocna?
TakNie
Majówka
 Opinia
@Boros 29.01.2019 15:54

Majówka 2019

Pomocna?
Maroon
 Opinia

Jak dobrze, że mnie tutaj już nie ma. Teraz mam blisko do pracy, lepszą wypłatę. Praca w porządnych warunkach. Nikt nie krzyczy. Są blondynki ale wiedzą co mówią :).

Pomocna?
Ameba
 Opinia
@Maroon 14.08.2018 20:05

Michał J. (wyrzucony z controllingu), to ty. Ostatnio jako Asia/Kasia teraz Maroon. Ale kombinujesz, były towarzyszu podróży :-)

Pomocna?
1
obserwator
 Opinia
@Maroon 14.08.2018 20:05

to ino długopis notes i zapisuj co, kiedy, gdzie i za ile? bo szybciej rozpracują ciebie niż myślisz .. "asiu-kasiu"

Pomocna?
Na plaży
 Opinia
@obserwator 24.08.2018 15:09

Ciekawi mnie kogo tak boli w wiekszosci prawda napisana przez pracownika o firmie (wszystkiego nie wiem bo nie pracuje w biurowcu)... niezaleznie od tego kto byl autorem

Pomocna?
Bartek
 Opinia
@Maroon 14.08.2018 20:05

To powodzenia!

Pomocna?
TakNie
Automatyk
 Opinia

Czy w tej firmie istnieje oddzielny dział Utrzymania Ruchu?

Pomocna?
LM
 Opinia
@Automatyk 25.10.2017 06:49

tak jest ale nie polecam kierownik to idiota z notesem i telefonem

Pomocna?
Automatyk
 Opinia
@LM 26.10.2017 08:35

A może da radę wejść na jego miejsce?

Pomocna?
Bartek
 Opinia
@Automatyk 12.02.2018 11:03

Nie wejdziesz...

Pomocna?
TakNie
Bartek
 Opinia
@Automatyk 12.02.2018 11:03

Nie wejdziesz...

Pomocna?
TakNie
666
 Opinia

Znów kolejny mc z kiepskimi wypłatami....

Pomocna?
Takie tam
 Opinia
@666 07.02.2019 12:40

Dlatego to był mój ostatni miesiąc. Rzucam ta robotę. Ile można się prosić.

Pomocna?
Grażyna
 Opinia

Firma ALLIGATOR POLSKA corocznie od 2010 roku za etyczne zachowanie, działalność na rzecz kształtowania pozytywnych relacji z lokalną społecznością oraz dbałość o środowisko naturalne otrzymuje certyfikat „Przedsiębiorstwo Fair Play”. Ostatni Złoty Laur uzyskała w 2017 roku. Czy od tego czasu aż do chwili obecnej nastąpiły jakieś zmiany w firmie? Czy były one pozytywne i z korzyścią dla obecnych jej pracowników?

Pomocna?
Szczerość jatomamaniemiewam
 Opinia
@Grażyna 01.02.2019 14:31

Wytrzyj się na twarzy bo żeś cała brązowa he he

Pomocna?
Pszczelarz
 Opinia

Kupię pszczoły - jak lecą!

Pomocna?
Gumiś
 Opinia
@Pszczelarz 05.02.2019 16:34

A gdzie ta pasieka?

Pomocna?
Szczerość jatomamaniemiewam
 Opinia
@Pszczelarz 05.02.2019 16:34

Szukaj pszczół gdzieś indziej, tutaj większość to trutnie.

Pomocna?
TakNie
Suchy
 Opinia

Podobno taka bieda, że na gumie podkradają sobie jedzenie nawet nie raz walki urządzają????

Pomocna?
Samarytanin
 Opinia
@Suchy 28.01.2019 06:17

Jako biedny chłopak z P-2 mogę się trochę podzielić, bo mi przykro????

Pomocna?
Miłosierny
 Opinia
@Samarytanin 28.01.2019 23:24

Żeby uniknąć wypadku w pracy również mogę odstąpić skibeczke P-2

Pomocna?
Samarytanin
 Opinia
@Miłosierny 28.01.2019 23:28

Z głodu niestety człowiek jest wstanie posunąć się do różnych rzeczy ???? i faktycznie może również zasłabnąć????

Pomocna?
Ha ha ????
 Opinia
@Suchy 28.01.2019 06:17

Teraz Suchy jesteś tak popularny jak gwałt na plebanii ????

Pomocna?
Pasibrzuch
 Opinia
@Suchy 28.01.2019 06:17

A ha nie dam, bo sam jestem głodny :)

Pomocna?
Ha ha
 Opinia
@Suchy 28.01.2019 06:17

Jest tam dwuoje takich dużych, którzy by mogli być odpowiedzialni za podjadanie innym????

Pomocna?
Gumikś
 Opinia
@Suchy 28.01.2019 06:17

Pewnie Adaś wszamał kuźwa a co do walki i zapasów z Nim nie wygrasz.

Pomocna?
TakNie
haha
 Opinia
@Gumikś 30.01.2019 07:55

powiedz mu to prosto w oczy a napewno nikomu nie zabraknie jedzenia po tym fakcie :) leszcz

Pomocna?
TakNie
gumny
 Opinia
@Suchy 28.01.2019 06:17

Suchy, czy ty rozumiesz to co piszesz !!! ? - plotkarzu, nie wypowiadaj się publicznie używając słowa "podobno"

Pomocna?
Pks
 Opinia

Bardzo nam przykro ale nasza firma jest nierentowna, kursy do alligator też, jest złożony w sądzie wniosek o upadku pks gniezno. Sąd zajął nasz majątek, uprawomocnie upadku potrwa jakiś czas. Dlatego też nie będzie dalej darmowych dowozów do waszej firmy. Wykonywać je będzie inny prywatny przewoźnik ale niestety odpłatnie, jest już ustalona kwota dopłaty wyniesie ok 150zł, i wejdzie to w życie z dniem uprawomocnienia upadku, prawdopodobnie w lutym. Bardzo nam przykro ale nic w tej sprawie nie możemy zrobić.

Pomocna?
ul
 Opinia
@Pks 14.01.2019 13:19

Ciekawe skad ta informacja, jak nic do tej pory nie ma wywieszek w firmie na ten temat

Pomocna?
Pks
 Opinia
@ul 15.01.2019 17:10

To nie informacja, to fakt, że pksy w Polsce są nierentowne i upadają, nic na to nie poradzimy, wywieszki w zakładzie na pewno będą, na razie te informacje potwierdza zarząd, były artykuły w prasie, itp. Podwyżki biletów nie pomagają, ponad 70% kierowców odeszło z pracy, brak środków na remont pojazdów, i na wypłaty dla kierowców, majątek zabezpieczony przez sąd, mamy spory dług za paliwo, jest jeszcze wiele innych czynników np. Konkurencja może lepiej, taniej i wygodniej. Bardzo nam przykro z tego powodu.

Pomocna?
Bakcyl
 Opinia
@ul 15.01.2019 17:10

Idioto, jak Ci nie pasuje to kup sobie auto albo rower, i dojeżdżaj! Ale czy nie lepiej wydać parę złotych i mieć spokój (usunięte przez administratora) zawiozą, ciepło i o nic się nie musisz martwić.

Pomocna?
Pasibrzuch
 Opinia
@Bakcyl 15.01.2019 19:13

A jednak nie likwidują.!

Pomocna?
TakNie
Słuszny
 Opinia

Kaleta weź się za robotę leniu!

Pomocna?
uszny
 Opinia
@Słuszny 26.01.2019 11:26

TY TEŻ WEŹ się za robotę Leniuu, jak i resztaaa !!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Reszta
 Opinia
@uszny 28.01.2019 17:55

Ty też jak i reszta! :P

Pomocna?
Słuszny
 Opinia

Wszystko co dobre się kiedyś kończy :)

Pomocna?
Wacław Misiura
 Opinia
@Słuszny 24.01.2019 18:16

Teraz to jest jedna wielka kołomyja bo obsada kierownicza to cyrk bez namiotu.

Pomocna?
Zbych
 Opinia

Podłość, pazerność, kłamstwo i wyzysk. Jeden wielki kryzys.

Pomocna?
Pks
 Opinia

Podobno za autobus tym co dojeżdżają ma być odciągane że świątecznego / wczasowego, czyli nie z wypłat.

Pomocna?
staszek
Nazwa działu: Dział Kontroli Jakości
 Opinia

STACHU PRZESTAŃ CIĄĆ TE DESKI!!!!!

Pomocna?
Stachu
 Opinia
@staszek 17.01.2019 08:24

Weź się za robotę (usunięte przez administratora)

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
kandydat
 Opinia

To fakt, trudno mieć dobre zdanie o Alligatorze w Nekli. Pracownicy tej firmy to łakomy kąsek dla innych firm, z uwagi na odwagę i wytrwałość w trwaniu w tak nieprzyjaznej firmie. Ogólnie, jeśli pracownik z Alligatora przepracował kilka lat w tej firmie, to poradzi sobie świetnie w każdej firmie, szybko się zaadoptuje i będzie uodporniony na ewentualne (usunięte przez administratora) skąpstwo i bezczelność ze strony zwierzchników. W Alligatorze niestety nie docenia się pracowników niższego szczebla, niesprawiedliwość finansowa jest ogromna. Zarząd składa się z ludzi z przypadku, o ich fachowości, wizjonerstwie i dbałości o interes ogółu można zapomnieć - to nie jest ten typ ludzi. Jak bardzo tępym zarządem trzeba być, aby nie zdawać sobie sprawy, że kluczem do sukcesu firmy jest zadowolona z warunków załoga zakładu. Cała załoga, a nie tylko (usunięte przez administratora) i zatrudnieni znajomki czy członkowie rodziny.

Pomocna?
Grażyna
 Opinia
@kandydat 21.10.2018 19:23

Czy w dalszym ciągu pracujesz w ALLIGATOR POLSKA? Jeśli tak, czy możesz powiedzieć nam, co powinno się w firmie zmienić, by praca była satysfakcjonująca? W jaki sposób pracodawca powinien docenić pracowników? Koniecznie podziel się z nami swoimi spostrzeżeniami.

Pomocna?
Pracownik miesiaca ????
 Opinia
@Grażyna 10.12.2018 17:33

Co roku podwyżki i aneksy do umów a zarobki coraz gorsze. Człowiek się czuje gorzej niż Ukrainiec w naszym kraju.

Pomocna?
addan
 Opinia

Witam, Ile osób pracuje w naszej firmie???

Pomocna?
M.Brando
 Opinia

Jakaś ciamajda i dupowłaz bawi się tu w spamera. Jakiś piesek zarządu? J.J ? Prawdy nie zagłuszysz, cienki bolku.

Pomocna?
666
 Opinia

Jak zwykle spamują i nic więcej zamiast pisać cos o firmie Np do kontroli do roboty przyjmują po znajomości z rodzin i nic wiecej, jedna już jest a kolejna niebawem dołaczy :P

Pomocna?
meduza
 Opinia
@666 30.09.2018 22:31

A co się dziwisz, skoro członek zarządu zatrudnia swoich kolesi, a kierownikiem działu gumowego zrobił swojego zięcia, który nie ma o niczym pojęcia i sam boi się nawet puścić bąka... No to jak ma być dobrze w takiej firmie?

Pomocna?
A wami będę szczery, Z dopł
 Opinia

A ja z wami będę szczery, Z dopłat płyną me bajery. Będąc w wiecznej koalicji Jestem guru opozycji. Posady Swoim Ludziom oddamy, I elektorat znów zaoramy!

Pomocna?
Robur
 Opinia

Na hali duhota dmuchawy nie chodzą, a biurowi se lody wpiepszają to jest sprawiedliwośc!

Pomocna?
Oberżyna
 Opinia
@Robur 08.08.2018 17:51

Żeby jeszcze jakiś zarobił na te lody...

Pomocna?
Algida
 Opinia
@Oberżyna 08.08.2018 18:12

Jak ktoś zasłużył to mu robią lody :-)

Pomocna?
Czarek
 Opinia

Czy wiecie coś o rekrutacji prowadzonej w firmie? Może ktoś podpowie jak przebiega rekrutacja?

Pomocna?
Na hali duhota dmuchawy nie ch
 Opinia

Na hali duhota dmuchawy nie chodzą, a biurowi se lody wpiepszają to jest sprawiedliwośc! Oberżyna 08.08.2018 18:12 @Robur 08.08.2018 17:51 Żeby jeszcze jakiś zarobił na te lody... Słuszny 07.08.2018 20:08 Na antresoli robi taki jeden z pompką na cukrzycę, i gdzie tu przepisy?

Pomocna?

Zostaw opinię o ALLIGATOR POLSKA SP. Z O.O. - Nekla

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALLIGATOR POLSKA SP. Z O.O.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.