Arma Express Kielce

Kielce

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 38 ocen.

Opinie o Arma Express Kielce

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arma Express Kielce

Lama

A jakie mniej więcej zarobki tylko w biurze."?... Bo jestem zainteresowana , i jaka atmosfera..

gość

Czytając te komentarze to atmosfera w tej firmie jest nie ciekawa. Wszyscy są zastraszeni i z kłóceni.

actros

Napiszcie coś więcej o zarobkach o systemie pracy. W jakiej miejscowości jest siedziba firmy? Napiszcie coś

Driver

Panowie prawda jest taka że to system dwa tygodnie w trasie i powrót na ponad 45 h do domu tak żeby oddać skróconą pauzę. Nie ma co się oszukiwać jest jak jest. Sprawdzają przepał i nie biorą pod uwagę warunków na drodze tylko przesiadają kierowców na inne ciężarówki i myślą że będzie spalanie średnio po 27 litrów. Nie wspomnę że nawet jeśli chcecie żarówkę to nie możecie kupić na firmę a w zasadzie nic nie możecie kupić tzn nawet żadnych środków czystości czy wyposażenia czyli dywaników i tp chyba że za własne środki. Wypłacalni są to fakt ale baza główna jest ok 140 km od Ck i trzeba tam dolecieć na własna rękę. Szału nie ma ale każdy lubi to co ma. pozdro

ARMA
@Driver 17.06.2017 14:20
Panowie prawda jest taka że to system dwa tygodnie w trasie i powrót na ponad 45 h do domu tak żeby oddać skróconą pauzę. Nie m...

dziękujemy za komentarz Panie Ireneuszu Jaworski. "trzeba tam dolecieć na własna rękę" tylko fajnie że za ten dojazd wszyscy kierowcy mają zapłacone!!! Życzymy Panu takiej firmy aby Pan wracał z trasy pod dom i ładował towar z domu i dalej w trasę :) jaki jest problem pobrać żarówki z magazynu firmy i mieć kilka sztuk w zapasie?? Wszyscy kierowcy mają swoje auto więc proszę nie pisać głupot!!! życzymy powodzenia

Nowy22

A może ktoś powie jakie są realia ? Bo zastanawiam się nad zmianą pracy i podobno bardzo dobrze płacą, jazda własnym autem na jeden weekend w trasie drugi w domu, stałe sztywne systemy i miła luźna atmosfera... każdy mówi co innego i na drodze co innego.. a jak się podsumuje wszystko to i tak wszędzie poniżej 6/msc...

anonim

(usunięte przez administratora)

Arma

Super ze sie spotkacie w sadzie. Wlasnie jest ustalany twoj adres IP jak taki jestes pokrzywdzony to w sadzie bedziesz sie mogl wypowiedziec

renooMaskot
@Arma 19.03.2017 15:23
Super ze sie spotkacie w sadzie. Wlasnie jest ustalany twoj adres IP jak taki jestes pokrzywdzony to w sadzie bedziesz sie mog...

Bartek - nie gwiasdosz - zjedzs snikersa :D

dziadtrans

Król Macedonii to jakiś odpad z Regesty więc raczej niczego dobrego się po nm nie można spodziewać.

Kierowca nie tuman
@dziadtrans 14.03.2017 21:02
Król Macedonii to jakiś odpad z Regesty więc raczej niczego dobrego się po nm nie można spodziewać.

Super :-) macedon jest cool a jakie sztuczki potrafi hmmm cały potrafi do du.....y prezesom wejsc bez wazeliny istna magia nie iluzja.

VOLVIAK

Zwolnić Króla Macedonii i w firmie powinno być ok. Jak narazie Kierowców traktuja jak śmieci.

anonim

(usunięte przez administratora)

kaczor donald
@ck 15.05.2017 19:48
w firmie której pracuje nie jest opisana w internecie , Armie jakoś się to nie udało

Wow pracujesz w firmie która nie jest opisana w internecie, to naprawdę powód do dumy, napewno jesteś guru na parkingach i dniówki masz ze cztery stówy euro oczywiście hi hi

k
@kaczor donald 16.05.2017 15:10
Wow pracujesz w firmie która nie jest opisana w internecie, to naprawdę powód do dumy, napewno jesteś guru na parkingach i dnió...

Aleś zabłysnął - zjedz snickersa

zainteresowany

A może napisze ktoś jak wygląda praca na c+e ??? Też taka nędza jak tutaj piszą chłopaki z busów czy trochę lepiej? jak spedycja , jaki system jazdy, kasa itd... Oczywiście za radę "zadzwoń i zapytaj" z góry dziękuję bo już jestem na tyle doświadczony i wiem że podczas takich rozmów mówią to co chce się usłyszeć a jak przyjdzie co do czego to wypłatę dziel na dwa a w kabinie zamiast 1 czy 2 weekendów siedź co najmniej 3 .

max

w firmie mają nowe samochody, to aż tak śmierdzi od ciebie że musisz zapachy kupować ??

Tomek
@max 25.01.2017 23:13
w firmie mają nowe samochody, to aż tak śmierdzi od ciebie że musisz zapachy kupować ??

A ty taki głupi jesteś czy tylko taki głupi żarcik ci wyszedł?

ck
@max 25.01.2017 23:13
w firmie mają nowe samochody, to aż tak śmierdzi od ciebie że musisz zapachy kupować ??

jak jest nowe auto to już plastikiem musi pachnieć zamiast np. wanilią

Kieto

To prawda tylko karać i zabierać to dewiza tej firmy nawet za zapachy w aucie potrocaja

Kierowca Volvo

Brak szacunku dla kierowców.

wojtek

Interesowała mnie praca na c/e w tej firmie ale z tego co tu widzę to po pierwsze: w firmie raczej kiepska atmosfera - jakieś pousuwane posty, podjazdy personalne itp. bo żale o potrąceniach za przepały puszczam mimo uszu, to raczej norma w firmach transportowych a nie anomalia o ile nie mają norm jeszcze mniejszych od tych podanych przez producenta a u mądrali z prawem jazdy kat "b" przeszkolonych przez przedstawicieli producentów norma na załadowanym zestawie to 20l na 100km po drugie: mało dużych samochodów i wszystkie zajęte, nie wiem czy dlatego że jest ok czy dlatego że mało aut ale mniejsza o to, narazie daję sobie spokój.

mick

1. W Armie nie panuje zasada potrącania każdemu i za wszystko. Wykręciłem kilkaset tysięcy kilometrów Armowską Masterką po Europie i od pensji w tym czasie miałem zabrane około 200zł ( nie oczekujmy że ktoś za nas zapłaci za przekroczenia prędkości, fotoradary i przepały związane z jazdą 140 km/h} 2. Spedycja jest ok widać że siedzą tam ludzie zorientowani w transporcie międzynarodowym i potrafią auto ściągnąć na kraj w terminie. Jest jednak jeden warunek: kierowca to profesjonalista, nie ma alko problemu, jest solidny i godny zaufania. Wtedy relacja spedytor- kierowca kierowca - spedytor jest 10/10. Jeśli jesteś pijusem, nie znasz zasad poruszania się po drogach EU, jedynym słowem jakim znasz w obcym języku jest HALLO i wyznajesz zasadę wbiję adres w GPS gaz do podłogi i jakoś to będzie nie oczekuj że ktoś będzie Cię traktował poważnie . 3.W biurze na rozliczeniu panuje miła atmosfera. Nie czuję się jak intruz, którego trzeba oskubać z ciężko zarobionych pieniędzy. To co uczciwie zarobiłem uczciwie jest mi wypłacane. 4. Propnuję świeżakom zanim przyjdziecie pracować do Army nabierzcie minimum 2 letniej praktyki w ruchu międzynarodowym, oszczędzicie nerwów sobie, spedycji, właścicielom, paniom w biurze. Wbrew pozorom nie jest to łatwa praca. 5.Monika napisała NIKT i NIC nie jest idealne. Zgadzam się. Ale widać że firma obrała właściwy kierunek. Dostaliśmy podwyżki da się odczuć że szanują stałych i dobrych kierowców. Myślę że ogarnięci i zdolni ludzie będą z miesiąca na miesiąc tylko lepiej. 6. Dla tych co psioczą i wylewają żale mam radę. Pojeżdzijcie w innych firmach transportowych, pod innymi spedycjami będziecie mieli porównanie.

Kuki
@mick 17.12.2016 22:49
1. W Armie nie panuje zasada potrącania każdemu i za wszystko. Wykręciłem kilkaset tysięcy kilometrów Armowską Masterką po Euro...

Już nie jeden przyszedł z doświadczeniem bo jeździła a to na błyszce a to na kasce , Marysce itp itd a później [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wielka bo myślał że auto na wodę jeździ i po co tankowania, przez pół nocy wjazdu na firmę nie potrafił znaleźć, a to sobie spałem i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miałem czy do mnie dzwonią czy nie bo ot co ja taki kozak jestem i mogą mi naskoczyc :) a później taki jeden z drugim zale wylewa :( żal żal i to wielki ale to Wasze pseudo kierowcy :)

Marecki
@mick 17.12.2016 22:49
1. W Armie nie panuje zasada potrącania każdemu i za wszystko. Wykręciłem kilkaset tysięcy kilometrów Armowską Masterką po Euro...

Ojej... nie wiedziałem że teraz żeby pomykać zapszałym busikiem po europie trzeba być poliglotą i mieć topografie europy w jednym paluszku bo po nawigacji jeździć to jest be... może pomyśl o pracy jako spedytor a nie smigasz busikiem 23/24 h za 170 czy 180 dniówki a jak już zdarzy ci się spać to gnieciesz się w tej trumnie zamontowanej na kabinie. Zasady są w tej firmie dość proste...dymaj dużo a my damy rade i niech to wszystkim wystarczy. Wszystkie dyspozycje z biura odnośnie tras, załadunków , napraw należy zapisywać i przechowywać przez cały okres w jakim pracujecie, nie robimy nic na gębę, wszystkiego trzeba wymagać na piśmie bo w razie czego wszyscy się wyprą a pieniądze wyciągną od ciebie z kieszeni, nie można tam nikomu ufać.

Monika

Hmm albo ja już czytać nie umie albo źle widzę bo w nagłówku wyraźnie jest napisane OPINIA O ARMIE EXPRESS a nie o PRACOWNIKACH FIRMY.więc po co te wycieczki personalne do poszczególnych osób? Większość tych nazekajacych wychodzi chyba z zasady cwaniak w necie ,pi... w swiecie:) łatwo obsmarować kogoś na forum będąc anonimowy:) ale jeden z drugim w twarz już tego powiedzieć nie potrafi :) W każdej pracy, każdej firmie są plusy i minusy tak też jest w ARMIE idealna nie jest bo NIKT I NIC nie jest IDEALNE :) połaczecie ze za to za tamto potracaja a dobrze wiedzieliscie jakie są wytyczne bo sami podpisywaliscie papiery :) ale jak się nie czyta tego co się podpisuje to się później płacze:) dziękuję za uwagę i tyle w temacie :) pozdro

anonim

(usunięte przez administratora)

Mara

Dobrze wiedziałeś napewno że mają normę 11 i się tego trzymają a jak się chciało zap... bo ja taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jestem to się przepal zrobiło:) więc nie wiem po co takie pierdoly piszesz :) a na tel. Cie nie stać ? trzeba było zainwestować w głupia Lyca a nie dzwonić z firmowego :) i nie pie... ze potracali Ci za to że na pusto zjechałes

Misiek

Ostro ostro jest. Tak serio, jak narzekacie na Arme po cholere jezdzicie u nich ???........ aaa wiem , dobrze płacą i tu już cisza. Kasa zawsze jest na kącie. Jeżdżę u chłopaków ponad rok i nigdy mi nie zabrali kasy bez powodu. Pewnie dlatego że zawsze Bartek mnie rozliczal a nie Piotruś. Pozdrawiam i nie placzcie na Arme

ania

Witam tylko czekałam kiedy bedzie cos o pani brzydkiej (Anno masz juz wszystkie te dokumenty kierowcy Cz ?czy znowu musiałas sama wszystko podrobic

sprawiedliwa

no mozna poczytac haha kiedys tam pracowałam i pani A .... ktora ma masę kompleksów i zadziera nosa umie czarowac szefów i nie wiem jak to robi ,ze ona tam tyle pracuje.A...a przyznaj sie ktory z szefow ma taki kiepski gust

urszula

mysle ze o wszystkich tam mozna duuuuuuuuuuuuzo napisac nie tylko o nim rada dla Bosów zróbcie selekcje i zacznijcie od dam w kadrach (te zawieruszone faktury sie znalazły?)

anonim

(usunięte przez administratora)

Kuki

Zrobienie jednego kółka to raczej nie praca a przygoda :) więc nie pisz ze pracowałeś Andrzeju :) a jak się wzięło jedzonko na tydzień to później papu brakowało:) a jak się nie zgłosiło że 3 tyg chciało się jeździć no to cóż sam sobie zafundowałes przedłużone kółko:)

anonim

(usunięte przez administratora)

waldii

tiry na tory dobrze piszesz Piotrek to jedyny gość ktory sie na wszystkim znał a nie jak teraz .... dzwonisz a tu nikt nic nie wie ...... i po co chłopakowi opinie psuc

kierowca Krzychu

pracuje w firmie A....nadal i miałem przyjemnosc pracowac z kolega Piotrem i powiem wam ludzie. ze to co o nim jest tu napisane to nie prawda ( widzę jakieś rozgrywki miedzy jednym pracownikiem a drugim widac ze chłop ktory to wymazał jest z lekka zazdrosny ) A....der chłopie ty juz nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

anonim

(usunięte przez administratora)

kierowca

no taka głupotę i oszczerstwo mogł napisac tylko Olek lizy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a praca w Armie ok ..... ten dyspozytor był ok

waldii

malud ty to sie wykazałes co ma tu do rzeczy ze Piotr jest okrągły a ty jakie masz dupsko ? tu sie pisze o pracy a nie o wygladzie INTELIGENCJE

Zainteresowny

Koledzy dajcie znac ile mozna zarobic w armie i w jakim systemie sie tam pracuje bo slyszalem ze podobno 8 tysiecy ale to tylko slyszalem

mick

aha... i moja karta paliwowa zawsze działa..... pod warunkiem że odpowiednio ją się wkłada do czytnika i wbija PIN. Pozdro.

mick

he he troche po Francji z Krzysiem się jeżdzi. Landem i płatną,ale nigdy nikt w Armie złotówką mnie nie za to nie obciążył. Uczciwy to chyba ten gość co myślał ze auto jedzie na wodzie i zapomniał zatankować, a pożniej pół nocy z bańkami po Francji biegał. Widać po pisowni że bestia inteligentna jest..... Nie każdy sie do tej pracy nadaje powiedzmy sobie szczerze, a Ci którzy się nadają w Armie nie mają żle.

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik Marcin

ty uczciwy ?no własnie czytamy o twojej uczciwosc ten Piorek ci nie pasuje ,Krzysiek ci nie pasuje bo pewnie taki pracownik jestes i najlepiej obsmarowac kogos ŻENADA

pracownik Marcin
@Mara 24.11.2016 17:58
Jak już kogoś oskarzasz to przynajmniej poprawnie nazwisko poprawne byś napisał;) i nie zaszkodzi od czasu do czasu zajrzeć do...

Mara tak trzymaj (wieszaja psy na Krzysku i Piotku a pewnie tacy kierowcy jak z kozi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] traba co oni mysla , ze chłopaki byli włascicelami to tez pracownicy i mieli wytyczne )

Andrz

Dzwonilem i na ten rok nie maja juz wolnych miejsc na tira a z tego co wiem to ciagle dokupuja samochody. Wiec chyba nie jest tam zle skoro kierowcy sie trzymaja.

anonim

(usunięte przez administratora)

kiero

to ciekaw jestem czemu ponad 70 pozostalych kierowcow sie nie sadzi tylko ciagle pracuja dla Army.

Kowal

Witam. Czytam co piszecie na temat Firmy Arma express i tak naprawdę śmiać mi sie chce :) pracuje u nich już ponad 2 lata i nigdy nie miałem nie wypłaconego wynagrodzenia a wręcz przeciwnie sami do mnie dzwonią kiedy przyjadę po pieniądze i zawsze było wypłacane co do grosza. Poznałem paru nowych kierowców z army którzy zaraz wylecieli dlaczego?? a to nachlał się, kradł paliwo, robił wioche na załadunkach lub rozładunkach a takich sytuacji chyba żaden pracodawca który współpracuje z firma w UE nie chciałby. Żal czytać waszych opinii.

truck
@Kowal 30.04.2016 19:36
Witam. Czytam co piszecie na temat Firmy Arma express i tak naprawdę śmiać mi sie chce :) pracuje u nich już ponad 2 lata i...

to sie mylisz i to sporo

anonim

(usunięte przez administratora)

adzio

a ja jestem zadowolony , ( usunięte przez administratora ) - to nie jest zle

Zainteresowny
@adzio 17.03.2016 16:51
a ja jestem zadowolony , ( usunięte przez administratora ) - to nie jest zle

Kolego co znaczy za kors i ile tam mozna zarobic i ile w aucie sie siedzi jaki system pracy

Zostaw opinię o Arma Express Kielce - Kielce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arma Express Kielce