Quickjobs.de
4 40 56 5 1

Opinie o Quickjobs.de

Filtruj opinie po kryteriach:

Zainteresowany
 Opinia

Szkoda, że nikt z pracowników nie pisze na forum. Wiele pytań pozostaje bez odpowiedzi.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
papa mobile
 Opinia
@Zainteresowany 17.03.2018 14:25

ja pracowalemz innej agencji te posrednicy jada tym samym obiecuje ze 1599e na reke jak pojedziedz ze 100e w kieszeni to zostajesz i po miesiacu mas na koncie 1280e na zycie wydasz ok 300e no to 1000ci zostanie niema rewelacji ja w bylym nrd to 6 polskich wyplat zarabialem a teraz kicha poracowale 4 miechy i zona chlopie do dommmmmu zjazd no troche zostalo bo ona tu w kraju pracowala bo jak by w chacie siedziala to oplaty ja tam a ona tu to na zerooooooooooooooooo wiec zachod to odpada lepiej cos tu znalezc i we dwoje razeem cos zostani a i pokusy sa wieksze na kazdym kroku rozwalisz se rodzine nie polecam bezdomnosc czeka 2 sprawa fryce obcieli emeryki dla polakow bylo 360e po 5latach a zrobili 220e po 10 latach przepracowanych i to pod warunkiem ze masz wyrobione laltaw polsce

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
papa mobile
 Opinia
@papa mobile 15.02.2019 20:02

dodam ja jechale z raciborza a okazalo sie na miejscu ja zacechalem agencja niemiecka ammer taufkirchen vils weldenstrasse 20 tam jest polak mateusz szef walter polaczek sie boi fryca to co on powie jest swiete ni powiem hotel swietny super mieszkania do pracy samochody dojezdzalem ok 30km placa troche za mala mogla byc wieksza i norma godzin 152 chciaz 200 w miesiacu i ze 2000e na reke ale 12 netto do reki za malo no zjechalem bo dojaz dp polski 90e i powrot to samo to odlozylem 820e miesiecznie to zostalo mi w domu czyste pieniadze ale nikt tam na wczasy nie pojechal tylko zarobic no tak 1500 e jak by zostalo to zadowolony czlowiek by byl i rozlaka

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JAK
 Opinia

pytanie do tych co wiedzą ile wynosi podatek czyli jak podaja zarobek 2 tys euro brutto to ile netto wychodzi w nIEMCZECH I hOLANDII?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia
@JAK 17.11.2018 14:18

Pytałeś o powyższą kwestię już pewien czas temu. Żywię jednak nadzieję, że nadal czasami zaglądasz na to forum i pod wpływem naszych postów, ktoś zechce udzielić Ci odpowiedzi. A może już przez ten czas postanowiłeś aplikować do Quickjobs.de, a nawet rozpocząć tam pracę? Bardzo proszę, żebyś opisał nam swoje aktualne położenie. Zachęcam Cię do tego!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr
 Opinia
@JAK 17.11.2018 14:18

Witaj nie oplaca sie wychodzi okolo 6000 na nasze

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr
 Opinia
@JAK 17.11.2018 14:18

Witaj nie oplaca sie wychodzi okolo 6000 na nasze

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Czy znajdzie się praca dla piekarza z wieloletnim doświadczeniem niestety bez języka?

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tom76
 Opinia
@anonymous 14.02.2018 11:03

Siema nikt tobie pewnie nie odpisał ja też piekarz z doświadczeniem jestem i szukam pracy ale same lipne ogłoszenia i daleko

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia
@Tom76 29.09.2018 18:36

Szukałam na Wasze pytania informacji, niestety nie ma na ten temat wzmianki w internecie. Pozostaje tylko czekać, aż ktoś z użytkowników portalu GoWork wejdzie na ten wątek i odpowie. Inna opcja jaka również wydaje się rozsądna to wypełnienie formularza kontaktowego do firmy Quickjobs.de z zapytaniem o możliwość pracy jako piekarz bez znajomości języka. Zapytania możecie kierować pod tym adresem mailowym - info@praca.click

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutację?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Adam 25.06.2018 11:31

Witam Pana, tak obecnie przeprowadzamy wiele rekrutacji. Prosze o kontakt mailowy na: info@praca.click Przeslemy Panu nasze oferty pracy. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie
Stach
 Opinia

Niezadowoleni pewni są ludzie z dwoma lewymi do pracy rękoma?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patryk93
 Opinia
@Stach 15.06.2018 19:09

Akurat nie zgadzam się z pana opinia , W firmie pracuje się po 12-14 godzin, a wynagrodzenie zaniżone , Czasami nawet ten który jest pracowity i praciuje ponad swoje siły zostaje oszukany .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krzysiek
 Opinia

Dziendobry mam pytanie od 4 lat mieszkam w Niemczech i pracuje jako monter rusztowan budowlanych znam ta prace dobrze mam doswiadczenie znam komunikatywnie j niemiecki mam problem poniewaz z mojego telefonu nie umiem wyslac cv a interesuje mnie oferta pracy z okolic Hanoweru jako monter rusztowan budowlanych szukam pracy z zakwaterowaniem dlatego prosze o kontakt za posrednictwem email krzysztotmatz138@gmail.com dziekuje i pozdrawiam serdecznie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Krzysiek 08.06.2018 19:09

Witam Panie Krzysztofie, odpisalam Panu na Pana E-mail. Podaje jednak jeszcze nasz E-mail: info@praca.click Tel. +49 36844 309545. Zapraszam do kontaktu.

Pomocna?
TakNie
Aleksandra
 Opinia

Nie polecam!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Aleksandra 07.06.2018 18:05

Tak jak juz wspominalam, informujemy kandydatow o tresci oferty pracy dostarczonej nam przez pracodawcow. Osoby pracuja bezposrednio u pracodawcy i otrzymuja od nich wynagrodzenie. W przypadku jakichkolwiek zmian dokonanych przez pracodawce, prosze o informacje do nas bezposrednio, a nie na portale w internecie.

Pomocna?
Tak2Nie
Aleksandra..aaa
 Opinia

Nie polecam ,Co innego mówią z agencji a co innego okazuje się w miejscu pracy ,okazuje się że są inne warunki pracy i zarobki całkiem inne o czym nie zostaliśmy poinformowani .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

Ktoś jeszcze wypowie się odnośnie pracy w Quickjobs? Jakie macie doświadczenia z tym pracodawcą? Czy firma zapewnia nocleg? Jakie są warunki? Podzielcie się proszę opiniami.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Quickjobs.de
 Opinia
@Agata 01.06.2018 08:57

Witam, posredniczymy w zatrudnieniach bezposrednio u niemieckich pracodawcow. Nie wysylamy pracownikow zanim nie dostaniemy potwierdzenia od pracodawcow, ze zakwaterowanie jest zalatwione. Dodatkowo informujemy jeszcze osoby wyjezdzajace co maja wziasc ze soba.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cezary
 Opinia

Witam Wszystkich chciałbym ostrzec Was przed tą agencją,która jest nie w porządku robi wszystko by ściągnąć pracownika pozostawiając dalszej jego egzystencji samemu sobie i wcale nie wstawia się za pracownikiem którego ściąga do zakładu pracy zwlaszcza uważajcie na pracę w okolicy Koblencji gdzie wykorzystują ludzi praca zaczyna się od wpół do pierwszej w nocy kończy się 10-11 w dzień puzniej 2-3 godz.odpoczynku i ludzie idą na ubój,przy mnie gdzie byłem zaledwoe dwa tyg.były dwa wypadki narażające życie człowieka,niech to dotrze do jak najszerszej publiki ostrzegając przed takimi zakładami jakie są w okolicach Koblencji.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Quickjobs.de
 Opinia
@Cezary 31.05.2018 06:05

Witam, O wszystkich warunkach pracy telefonicznie Pana poinformowalam, rowniez, ze praca zaczyna sie nawet od 01:00 w nocy i trwa do skonczenia pracy. Poinformowalam Pana rowniez, ze zatrudnienie jest bezposrednio z niemieckim pracodawca a nie z nasza firma (my jestesmy tylko posrednikami i nie zatrudniamy ludzi). Od pierwszego dnia pracuje Pan dla pracodawcy i od niego otrzymuje wynagrodzenie bo u niego jest Pan zatrudniony. My mozemy jedynie kontaktowac sie z pracodawca w sprawie pracownika i to zawsze robimy. Czy chcialby Pan pracowac dodatkowo w godz, popoludniowych byla to tylko propozycja a nie obowiazek. Wypadki zdarzaja sie przy kazdej pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Czy ktoś chciałby wypowiedzieć się w sposób rzetelny i prawdziwy o przedsiębiorstwie Quickjobs.de? Taka wypowiedź mogłaby pomóc innym użytkownikom w uzyskaniu informacji o firmie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hajer
 Opinia

Witam.czy dla górnika z osmioletnim doswiadczeniem,bez znajomości języka obcego coś się znajdzie?pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin P.
 Opinia

Witam. Znalazłem ofertę jako monter kontenerów koło Darmstadu. Mam 3 letnią praktykę w przebudowywaniu i wykańczanie kontenerów. Czy ktoś mógłby mi coś więcej powiedzieć o tej pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
buba
 Opinia

niestety mój mąż wysłał aplikacje na stanowisku optyka i do tej pory niemiecki pracodawca z nim się nie skontaktował- a zaznaczę że mąż b.dobrze zna język niemiecki i posiada doświadczenie na stanowisku optometrysty.A szkoda bo jest fachowcem w swojej dziedzinie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin
 Opinia

Czy dla glazurników jeden z językiem niemieckim znajdzie się praca ?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cecylka
 Opinia

Czy może mi ktoś podpowiedzieć kilka informacji o pracy dla asystentki stomatologicznej? Czy to jest opłacalne?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
QuickJobs.de
 Opinia
@Cecylka 19.10.2017 19:25

Witam, Prosze o kontakt z biurem, chetnie poinformujemy. Pozdr.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bubu
 Opinia

Czy dla górników bez znajomości języka w Niemczech znajdzie się jakaś oferta?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
QuickJobs.de
 Opinia
@Bubu 18.10.2017 22:00

Witam, Niestety, rekrutujemy obcenie tylko ze znaj. j. niem. Pozdr.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bubu
 Opinia

Czy dla górników bez znajomości języka w Niemczech znajdzie się jakaś oferta?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cezary
 Opinia

Quickjobs.de świetna agencja i w dodatku maja bardzo dużo różnorodnych ofert. Mieszkania również załatwiają przyzwoite. Ogólnie można z nimi pracować!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
christina
 Opinia

interesuje mnie oferta pracy dl pielęgniarki w Belgii "bez języka", ale : - czy umowę można podpisać na czas określony? - czy soboty , niedziele to dni też pracujące? jeżeli tak to w związku z tym czy jest jakiś dzień wolny w tygodniu ? - czy za pracę w święta(niedziele) jest dodatkowa zapłata

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@w2 jeśli jakiś komentarz został usunięty to znaczy, że naruszał on regulamin forum. Tak więc zachęcam, aby zapoznać się z regulaminem przed pozostawieniem komentarza. @Andrzej czy powiedziałbyś coś więcej dlaczego jesteś zadowolony? @mariusz czemu polecasz? Opowiedz coś więcej o tym.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leon
 Opinia

Mogę jedynie powiedzieć, że jeszcze nie słyszałam żeby wszyscy byli zadowoleni. Często z własnej winy ponieważ nie dopytujemy o wiele spraw a później są rozczarowania. Generalnie wiadomo, że wyjazd do pracy za granica to ciężka praca. Nie płacą za wolne tempo.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
w2
 Opinia

zaczela usuwać opinie niewygodne dla biura

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andrzej
 Opinia

Quickjobs.de bardzo fajna agencja i roboty organizują dobre. Już korzystałem z ich pośrednictwa i chwalę sobie .

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gregor
 Opinia

Quickjobs.de fajna agencja i prace mają ciekawe. Korzystałem z ich pośrednictwa i wróciłem zadowolony. Generalnie jak ktoś jedzie pracować to jest ok.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aus DDR
 Opinia
@Gregor 29.03.2017 19:40

tak? a może z biura jesteś? taki zadowolony to po coś zjechał

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aus DDR
 Opinia
@Gregor 29.03.2017 19:40

tak? a może z biura jesteś? taki zadowolony to po coś zjechał

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mariusz
 Opinia

firma Quickjobs wykonuje dobra robote polecam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

Jaki jest zazwyczaj czas trwania kontraktu dla opiekunek?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Agata 01.03.2017 08:55

Witam, przewaznie 8 tygodni na wymiany z inna opiekunka.

Pomocna?
TakNie
Polonus
 Opinia

Quickjobs jesteście super firmą, trzymajcie tak dalej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Polonus 23.01.2017 18:12

Witam, Dziekujemy i sie bardzo cieszymy!

Pomocna?
TakNie
Czekan
 Opinia

Chciałbym wyjechać do pracy w winnicy(Wiedeń) . Czy ktoś mógłby przerażać jakieś informacje? Jakie zarobki, co z mieszkaniem na miejscu? Jak długi pobyt?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
e
 Opinia

ale to tylko w Lipsku? bo doszły mnie słuchy że w Monachium szukacie też doręczycieli listów - jakie wymagania językowe?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Quickjobs
 Opinia
@e 01.06.2016 18:31

Dziekuje za zainteresowanie. Wymagana jest komunikatywna znajomosc j. niemieckiego, zeby potrafic porozumiec sie przy dostarczaniu paczek, czy listow z odbiorca.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Quickjobs.de - Rohr / thür

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

  • Quickjobs.de
  • Ottonenweg 6
    98530 Rohr / thür
  • http://www.quickjobs.de/pl/
Firmy w mieście
×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny