Quickjobs.de

Rohr / thür

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 16 ocen.

Opinie o Quickjobs.de

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quickjobs.de

Cecylka

Czy może mi ktoś podpowiedzieć kilka informacji o pracy dla asystentki stomatologicznej? Czy to jest opłacalne?

QuickJobs.de
@Cecylka 19.10.2017 19:25
Czy może mi ktoś podpowiedzieć kilka informacji o pracy dla asystentki stomatologicznej? Czy to jest opłacalne?...

Witam, Prosze o kontakt z biurem, chetnie poinformujemy. Pozdr.

Bubu

Czy dla górników bez znajomości języka w Niemczech znajdzie się jakaś oferta?

QuickJobs.de
@Bubu 18.10.2017 22:00
Czy dla górników bez znajomości języka w Niemczech znajdzie się jakaś oferta?

Witam, Niestety, rekrutujemy obcenie tylko ze znaj. j. niem. Pozdr.

Bubu

Czy dla górników bez znajomości języka w Niemczech znajdzie się jakaś oferta?

Cezary

Quickjobs.de świetna agencja i w dodatku maja bardzo dużo różnorodnych ofert. Mieszkania również załatwiają przyzwoite. Ogólnie można z nimi pracować!

christina

interesuje mnie oferta pracy dl pielęgniarki w Belgii "bez języka", ale : - czy umowę można podpisać na czas określony? - czy soboty , niedziele to dni też pracujące? jeżeli tak to w związku z tym czy jest jakiś dzień wolny w tygodniu ? - czy za pracę w święta(niedziele) jest dodatkowa zapłata

Agata

@w2 jeśli jakiś komentarz został usunięty to znaczy, że naruszał on regulamin forum. Tak więc zachęcam, aby zapoznać się z regulaminem przed pozostawieniem komentarza. @Andrzej czy powiedziałbyś coś więcej dlaczego jesteś zadowolony? @mariusz czemu polecasz? Opowiedz coś więcej o tym.

Leon

Mogę jedynie powiedzieć, że jeszcze nie słyszałam żeby wszyscy byli zadowoleni. Często z własnej winy ponieważ nie dopytujemy o wiele spraw a później są rozczarowania. Generalnie wiadomo, że wyjazd do pracy za granica to ciężka praca. Nie płacą za wolne tempo.

w2

zaczela usuwać opinie niewygodne dla biura

Andrzej

Quickjobs.de bardzo fajna agencja i roboty organizują dobre. Już korzystałem z ich pośrednictwa i chwalę sobie .

Gregor

Quickjobs.de fajna agencja i prace mają ciekawe. Korzystałem z ich pośrednictwa i wróciłem zadowolony. Generalnie jak ktoś jedzie pracować to jest ok.

aus DDR
@Gregor 29.03.2017 19:40
Quickjobs.de fajna agencja i prace mają ciekawe. Korzystałem z ich pośrednictwa i wróciłem zadowolony. Generalnie jak ktoś jedz...

tak? a może z biura jesteś? taki zadowolony to po coś zjechał

aus DDR
@Gregor 29.03.2017 19:40
Quickjobs.de fajna agencja i prace mają ciekawe. Korzystałem z ich pośrednictwa i wróciłem zadowolony. Generalnie jak ktoś jedz...

tak? a może z biura jesteś? taki zadowolony to po coś zjechał

mariusz

firma Quickjobs wykonuje dobra robote polecam

Agata

Jaki jest zazwyczaj czas trwania kontraktu dla opiekunek?

Quickjobs.de
pracodawca
@Agata 01.03.2017 08:55
Jaki jest zazwyczaj czas trwania kontraktu dla opiekunek?

Witam, przewaznie 8 tygodni na wymiany z inna opiekunka.

Polonus

Quickjobs jesteście super firmą, trzymajcie tak dalej.

Quickjobs.de
pracodawca
@Polonus 23.01.2017 18:12
Quickjobs jesteście super firmą, trzymajcie tak dalej.

Witam, Dziekujemy i sie bardzo cieszymy!

Czekan

Chciałbym wyjechać do pracy w winnicy(Wiedeń) . Czy ktoś mógłby przerażać jakieś informacje? Jakie zarobki, co z mieszkaniem na miejscu? Jak długi pobyt?

e

ale to tylko w Lipsku? bo doszły mnie słuchy że w Monachium szukacie też doręczycieli listów - jakie wymagania językowe?

Quickjobs
@e 01.06.2016 18:31
ale to tylko w Lipsku? bo doszły mnie słuchy że w Monachium szukacie też doręczycieli listów - jakie wymagania językowe?...

Dziekuje za zainteresowanie. Wymagana jest komunikatywna znajomosc j. niemieckiego, zeby potrafic porozumiec sie przy dostarczaniu paczek, czy listow z odbiorca.

QuickJobs

Witam Panstwa. To prawda, posiadamy interesujace oferty pracy. Jak wspomniano wyzej poszukujemy obecnie murarzy do pracy w Lipsku. Zapraszam do kontaktu. info@quickjobs.de 0049 36844 309545

QuickJobs.de

Witam, Nie mamy dzialu specialnego, kontakt jest mozliwy na podany numer telefonu.

Quickjobs.de

Jezeli jest Pan zainteresowany praca na Konsultanta SAP to prosze o bezposredni kontakt z nami. Pozdrawiam

Quickjobs.de
pracodawca

Dokladnie. Posiadamy rowniez inne oferty pracy w Niemczech. Zapraszamy do kontaktu.

anonim

(usunięte przez administratora)

Quickjobs.de
pracodawca

Witam Pana, Jezeli jest Pan zainteresowany nasza oferta pracy na programiste Java, to zapraszam do kontaktu. info@quickjobs.de albo 0048 36844309545 Pozdrawiam

Quickjobs.de
pracodawca
@Quickjobs.de 21.01.2016 12:51
Witam Pana, Jezeli jest Pan zainteresowany nasza oferta pracy na programiste Java, to zapraszam do kontaktu. info@quickjobs.d...

Podaje poprawny numer kontaktowy: 0049 36844 309545

Zostaw opinię o Quickjobs.de - Rohr / thür

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quickjobs.de