Quickjobs.de

Rohr / thür

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 23 ocen.

Quickjobs.de
3 23 6 1

Opinie o Quickjobs.de

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Adam

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutację?

Quickjobs.de
pracodawca
@Adam 25.06.2018 11:31

Witam Pana, tak obecnie przeprowadzamy wiele rekrutacji. Prosze o kontakt mailowy na: info@praca.click Przeslemy Panu nasze oferty pracy. Pozdrawiam.

Stach

Niezadowoleni pewni są ludzie z dwoma lewymi do pracy rękoma?

Patryk93
@Stach 15.06.2018 19:09

Akurat nie zgadzam się z pana opinia , W firmie pracuje się po 12-14 godzin, a wynagrodzenie zaniżone , Czasami nawet ten który jest pracowity i praciuje ponad swoje siły zostaje oszukany .

Krzysiek

Dziendobry mam pytanie od 4 lat mieszkam w Niemczech i pracuje jako monter rusztowan budowlanych znam ta prace dobrze mam doswiadczenie znam komunikatywnie j niemiecki mam problem poniewaz z mojego telefonu nie umiem wyslac cv a interesuje mnie oferta pracy z okolic Hanoweru jako monter rusztowan budowlanych szukam pracy z zakwaterowaniem dlatego prosze o kontakt za posrednictwem email krzysztotmatz138@gmail.com dziekuje i pozdrawiam serdecznie

Quickjobs.de
pracodawca
@Krzysiek 08.06.2018 19:09

Witam Panie Krzysztofie, odpisalam Panu na Pana E-mail. Podaje jednak jeszcze nasz E-mail: info@praca.click Tel. +49 36844 309545. Zapraszam do kontaktu.

Aleksandra

Nie polecam!!!

Quickjobs.de
pracodawca
@Aleksandra 07.06.2018 18:05

Tak jak juz wspominalam, informujemy kandydatow o tresci oferty pracy dostarczonej nam przez pracodawcow. Osoby pracuja bezposrednio u pracodawcy i otrzymuja od nich wynagrodzenie. W przypadku jakichkolwiek zmian dokonanych przez pracodawce, prosze o informacje do nas bezposrednio, a nie na portale w internecie.

Aleksandra..aaa

Nie polecam ,Co innego mówią z agencji a co innego okazuje się w miejscu pracy ,okazuje się że są inne warunki pracy i zarobki całkiem inne o czym nie zostaliśmy poinformowani .

Agata

Ktoś jeszcze wypowie się odnośnie pracy w Quickjobs? Jakie macie doświadczenia z tym pracodawcą? Czy firma zapewnia nocleg? Jakie są warunki? Podzielcie się proszę opiniami.

Quickjobs.de
@Agata 01.06.2018 08:57

Witam, posredniczymy w zatrudnieniach bezposrednio u niemieckich pracodawcow. Nie wysylamy pracownikow zanim nie dostaniemy potwierdzenia od pracodawcow, ze zakwaterowanie jest zalatwione. Dodatkowo informujemy jeszcze osoby wyjezdzajace co maja wziasc ze soba.

Cezary

Witam Wszystkich chciałbym ostrzec Was przed tą agencją,która jest nie w porządku robi wszystko by ściągnąć pracownika pozostawiając dalszej jego egzystencji samemu sobie i wcale nie wstawia się za pracownikiem którego ściąga do zakładu pracy zwlaszcza uważajcie na pracę w okolicy Koblencji gdzie wykorzystują ludzi praca zaczyna się od wpół do pierwszej w nocy kończy się 10-11 w dzień puzniej 2-3 godz.odpoczynku i ludzie idą na ubój,przy mnie gdzie byłem zaledwoe dwa tyg.były dwa wypadki narażające życie człowieka,niech to dotrze do jak najszerszej publiki ostrzegając przed takimi zakładami jakie są w okolicach Koblencji.

Quickjobs.de
@Cezary 31.05.2018 06:05

Witam, O wszystkich warunkach pracy telefonicznie Pana poinformowalam, rowniez, ze praca zaczyna sie nawet od 01:00 w nocy i trwa do skonczenia pracy. Poinformowalam Pana rowniez, ze zatrudnienie jest bezposrednio z niemieckim pracodawca a nie z nasza firma (my jestesmy tylko posrednikami i nie zatrudniamy ludzi). Od pierwszego dnia pracuje Pan dla pracodawcy i od niego otrzymuje wynagrodzenie bo u niego jest Pan zatrudniony. My mozemy jedynie kontaktowac sie z pracodawca w sprawie pracownika i to zawsze robimy. Czy chcialby Pan pracowac dodatkowo w godz, popoludniowych byla to tylko propozycja a nie obowiazek. Wypadki zdarzaja sie przy kazdej pracy.

Administrator

Czy ktoś chciałby wypowiedzieć się w sposób rzetelny i prawdziwy o przedsiębiorstwie Quickjobs.de? Taka wypowiedź mogłaby pomóc innym użytkownikom w uzyskaniu informacji o firmie.

Zainteresowany

Szkoda, że nikt z pracowników nie pisze na forum. Wiele pytań pozostaje bez odpowiedzi.

Hajer

Witam.czy dla górnika z osmioletnim doswiadczeniem,bez znajomości języka obcego coś się znajdzie?pozdrawiam

Marcin P.

Witam. Znalazłem ofertę jako monter kontenerów koło Darmstadu. Mam 3 letnią praktykę w przebudowywaniu i wykańczanie kontenerów. Czy ktoś mógłby mi coś więcej powiedzieć o tej pracy.

buba

niestety mój mąż wysłał aplikacje na stanowisku optyka i do tej pory niemiecki pracodawca z nim się nie skontaktował- a zaznaczę że mąż b.dobrze zna język niemiecki i posiada doświadczenie na stanowisku optometrysty.A szkoda bo jest fachowcem w swojej dziedzinie

anonymous

Czy znajdzie się praca dla piekarza z wieloletnim doświadczeniem niestety bez języka?

Marcin

Czy dla glazurników jeden z językiem niemieckim znajdzie się praca ?

Cecylka

Czy może mi ktoś podpowiedzieć kilka informacji o pracy dla asystentki stomatologicznej? Czy to jest opłacalne?

QuickJobs.de
@Cecylka 19.10.2017 19:25

Witam, Prosze o kontakt z biurem, chetnie poinformujemy. Pozdr.

Bubu

Czy dla górników bez znajomości języka w Niemczech znajdzie się jakaś oferta?

QuickJobs.de
@Bubu 18.10.2017 22:00

Witam, Niestety, rekrutujemy obcenie tylko ze znaj. j. niem. Pozdr.

Bubu

Czy dla górników bez znajomości języka w Niemczech znajdzie się jakaś oferta?

Cezary

Quickjobs.de świetna agencja i w dodatku maja bardzo dużo różnorodnych ofert. Mieszkania również załatwiają przyzwoite. Ogólnie można z nimi pracować!

christina

interesuje mnie oferta pracy dl pielęgniarki w Belgii "bez języka", ale : - czy umowę można podpisać na czas określony? - czy soboty , niedziele to dni też pracujące? jeżeli tak to w związku z tym czy jest jakiś dzień wolny w tygodniu ? - czy za pracę w święta(niedziele) jest dodatkowa zapłata

Agata

@w2 jeśli jakiś komentarz został usunięty to znaczy, że naruszał on regulamin forum. Tak więc zachęcam, aby zapoznać się z regulaminem przed pozostawieniem komentarza. @Andrzej czy powiedziałbyś coś więcej dlaczego jesteś zadowolony? @mariusz czemu polecasz? Opowiedz coś więcej o tym.

Leon

Mogę jedynie powiedzieć, że jeszcze nie słyszałam żeby wszyscy byli zadowoleni. Często z własnej winy ponieważ nie dopytujemy o wiele spraw a później są rozczarowania. Generalnie wiadomo, że wyjazd do pracy za granica to ciężka praca. Nie płacą za wolne tempo.

w2

zaczela usuwać opinie niewygodne dla biura

Andrzej

Quickjobs.de bardzo fajna agencja i roboty organizują dobre. Już korzystałem z ich pośrednictwa i chwalę sobie .

Gregor

Quickjobs.de fajna agencja i prace mają ciekawe. Korzystałem z ich pośrednictwa i wróciłem zadowolony. Generalnie jak ktoś jedzie pracować to jest ok.

aus DDR
@Gregor 29.03.2017 19:40

tak? a może z biura jesteś? taki zadowolony to po coś zjechał

aus DDR
@Gregor 29.03.2017 19:40

tak? a może z biura jesteś? taki zadowolony to po coś zjechał

mariusz

firma Quickjobs wykonuje dobra robote polecam

Agata

Jaki jest zazwyczaj czas trwania kontraktu dla opiekunek?

Quickjobs.de
pracodawca
@Agata 01.03.2017 08:55

Witam, przewaznie 8 tygodni na wymiany z inna opiekunka.

Polonus

Quickjobs jesteście super firmą, trzymajcie tak dalej.

Quickjobs.de
pracodawca
@Polonus 23.01.2017 18:12

Witam, Dziekujemy i sie bardzo cieszymy!

Czekan

Chciałbym wyjechać do pracy w winnicy(Wiedeń) . Czy ktoś mógłby przerażać jakieś informacje? Jakie zarobki, co z mieszkaniem na miejscu? Jak długi pobyt?

e

ale to tylko w Lipsku? bo doszły mnie słuchy że w Monachium szukacie też doręczycieli listów - jakie wymagania językowe?

Quickjobs
@e 01.06.2016 18:31

Dziekuje za zainteresowanie. Wymagana jest komunikatywna znajomosc j. niemieckiego, zeby potrafic porozumiec sie przy dostarczaniu paczek, czy listow z odbiorca.

QuickJobs

Witam Panstwa. To prawda, posiadamy interesujace oferty pracy. Jak wspomniano wyzej poszukujemy obecnie murarzy do pracy w Lipsku. Zapraszam do kontaktu. info@quickjobs.de 0049 36844 309545

Zostaw opinię o Quickjobs.de - Rohr / thür

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quickjobs.de