A.04.10.2022 17:47
Pracowałam w RCkiK przez parę lat i uważam, że jest to jeden z lepszych i solidniejszych pracodawców. Wypłaty na czas, przy nadwyżkach pieniędzy dodatki dla wszystkich pracowników, uczciwe wynagrodzenie i jawne widełki płacowe na poszczególnych stanowiskach.
Jeśli chodzi o atmosferę pracy to wszystko zależy od działu i ludzi w nim pracujących, można trafić super, a można źle. Praca ma swoją specyfikę i nie każdemu to odpowiada i myślę, że część ludzi potem tkwi w danym miejscu na siłę, robiąc rzeczy których nie lubią, bo zdają sobie sprawę, że nie jest łatwo ze znalezieniem podobnego pracodawcy.
Dlaczego już nie pracuję w RCKiK? Własnie dlatego, że potrzebowałam rozwoju i odmiany, nowych wyzwań. Tutaj już o to było zbyt trudno. Jest to miejsce zdecydowanie dla ludzi, którzy potrzebują stabilizacji i nie mają problemu z powtarzalnością i rutyną. Jeśli to Tobie pasuje to gorąco polecam. W innym wypadku warto tu zajrzeć nawet na chwilę, ale na pewno nie można tkwić tutaj z rozsądku, tak jak niektóre osoby. Szkoda psuć atmosferę tego przyjaznego miejsca.