Witam Państwa, po latach czytania, postanowiliśmy się wypowiedzieć.
Czytamy te rzeczy i ciśnie nam się na myśl, że pisze to konkurencja.
Co nie jest prawdą, co jest napisane :
1.Zarobki – są płacone terminowo i wysokie
2.Samochody – ciągła wymiana aut w 2015-20 aut , 2016-20 aut.
3.Praca na drobnicy – normalna, jak w każdej firmie. Dla kierowcy-nie piekarza.
4.Atmosfera – są zdarzenia, jak wszędzie, ale już 80% załogi pracuje ponad 10lat
Co jest prawdą :
Wygląd terminala Szczecin, lokal , który dzierżawimy, nie jest naszą własnością. Jesteśmy na etapie poszukiwań terenu i budowy własnego magazynu.
Czytając opisy postaramy się choć w części dokonać modernizacji do jakości GObi.
Pracujemy w firmie transportowej i usługowej i musimy zrozumieć, że praca w tej branży jest trudna i odpowiedzialna. Przewozimy towary, które inni nam powierzają, a więc musimy umieć liczyć, brać podpisy, wysyłać informacje i zabezpieczać towar przed uszkodzeniem. Drodzy Państwo, to jest taka praca. Bardzo ważna i odpowiedzialna praca.
Nie dla osoby, która nie kocha tego zawodu i tej pracy, takie osoby muszą pracować w innym zawodzie. Wiemy co piszemy, doświadczenie.
***Informacje dodatkowe ***
Jeżeli jesteś osobą narzekającą, marudzącą , niesolidną, nieterminową, nie znającą pracy kierowcy , to idź do konkurencji. Takich osób nie szukamy.
***Informacje dodatkowe ***
Sprawdź sam i nie słuchaj głupot innych, bo większość lubi jedynie narzekać.
***Informacje dodatkowe ***
Jeżeli jesteś pracowitym i solidnym kierowcą zapraszamy do GObi
Jeżeli jesteś uczciwy, wiesz o czym piszemy zapraszamy do GObi
Jeżeli chcesz pracować w firmie z ponad 20 letnim doświadczeniem zapraszamy do GObi
Jeżeli chcesz pracować w firmie , która zatrudnia 150 solidnych osób zapraszamy do GObi
Jeżeli chcesz pracować w firmie , która się rozwija i zna problem pracy kierowcy i będzie czynić wszystko, aby każdy problem rozwiązywać i zmieniać zapraszamy do GObi
Gobi – Jakość – Solidność – Doświadczenie – Uczciwość
Zapraszamy pracownicy GObi