Zakład Mięsny Zbyszko Zbigniew Kruk

Bedoń wieś

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 66 ocen.

Zakład Mięsny Zbyszko Zbigniew Kruk
3 66

Opinie o Zakład Mięsny Zbyszko Zbigniew Kruk

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Mięsny Zbyszko Zbigniew Kruk

Lidia

Wiele ostatnich opinii na temat Zakładu Mięsnego Zbyszko została napisana przez klientów. Oczywiście są to ważne opinie, jednak chciałabym poruszyć nieco inny temat. Czy firma otwarta jest na nowych pracowników? Jeśli tak, to na jakie stanowiska prowadzona jest rekrutacja oraz na co nowy pracownik może liczyć? Będą to bardzo istotne informacje, zatem zachęcam Was do wypowiedzi.

Rekrutacja
@Lidia 06.07.2018 17:39

Witam, oczywiście firma otwarta jest na nowych pracowników, prowadzimy rekrutację, proszę o kontakt na adres e-mail: rekrutacja@zm-zbyszko.pl

Michael

Hej a ta firma co obstawia nocki na rozbiorze wie ktoś coś?

Administrator

Posiadasz aktualne informacje na wynagrodzenia w Zakład Mięsny Zbyszko Zbigniew Kruk? Twoja opinia może okazać się pomocna.

xXXx

polacy w tym zakładzie pracy są już mniejszością społeczną... ogólny brak szacunku do siebie... niewykształcona kadra ( bo ta która miała wiedzę i umiejętności już odeszła) dyrektorzy i kierownicy z kompleksami wyżywający się na innych za swoje niepowodzenia... jak można oddać tak prężnie działającą firmę w ręce takich nierobów i wyzyskiwaczy którzy szepczą do ucha szefowi jeden na drugiego... ryba psuje się od głowy... jeszcze troche i zakład będzie się rozwijał od nowa bo upadnie...

Filip
@xXXx 04.04.2018 21:41

Oczywiście.Teraz to już została niewykształcona, niekompetentna kadra zarządzająca.

JA

Kupiłam w godzinach rannych, w piątek 30 marca 2018 r. w sklepie na Zakładowej w Łodzi cielęcinę ( na ladzie leżały trzy kawałki w formie kulek z opisem na kartce " cielęcina"- również potwierdził to sprzedawca) - miała być przeznaczona na świąteczny obiad; niestety, w trakcie obróbki termicznej okazało się, że jest to rodzaj twardej wołowiny ( a zapłaciłam za cielęcinę). Oszustwo !

Cielak
@JA 02.04.2018 18:29

Cielęcina jest do 8 miesiąca zycia ;) rzeznik jesteś że tak sie znasz ??

Krzysztof

W dniu 17.03.2018r chciałem w sklepie przy ulicy Zakładowej kupić kawałek łopatki lub szynki sprzedawca poinformował mnie że mogę dokonać zakupu całej lub połowy mniejszych ilości on nie sprzedaje. Chciałbym dowiedzieć się co jest przyczyną takiej decyzji.

Stefan
@Krzysztof 18.03.2018 13:55

Pan kruk ????????????????

zawiedziona

Najgorszy sklep z bezczelną obsługą jest w Płocku na Przemysłowej bardzo ubogi asortyment natomiast sklep na Królewieckiej to całkowita odwrotnośc miła obsługa i wszystko do wyboru ktoś tam wie jak robic zamówienia

B
@zawiedziona 11.12.2016 17:22

Haha chyba ktos zazdrosci komus

klientkaZ

Chciałabym także wyrazić swoją opinie. Kilka dni temu, byłam w sklepie w Aleksandrowie. Pani, która mnie obsługiwała (podajże pani kierownik),że się wyraże.. z łaski mnie obsłużyła.Czułam się jakbym zaraz miała zostać wyrzuconą ze sklepu, chociaż sama nie zachowałam się niestosownie ,a wiem jacy potrafią być klienci. Ta Pani na pewno nie nadaje się do pracy w sklepie, chyba nie wie na czym polega sprzedaż. Sprzedawcą powinno zależeć na zdobywaniu większej ilości klientów,a nie ich tracenie. Na koniec, mistrz całej sytuacji. Na początek, aby nie było niedomówień, nie mam nic przeciwko obcokrajowcom, wręcz przeciwnie. Obcokrajowiec, który pracuje w tym samym sklepie, był oburzony,że musi odłożyć telefon i pokazać mi mięso i odpowiedzieć na pytanie.Jest mi bardzo przykro,że nie ma już Pana Dariusza oraz sympatycznych Pań ze starego sklepu ZBYSZKO w Aleksandrowie...

Ren80

W ubiegłą sobotę kupiłam wołowinę na stoisku firmowym Zbyszko w hali Bałucki Rynek boks 73/74. Po przyjsciu do domu,wyjeciu z foloii okazalo sie że wołowina nie jest świeża i śmierdzi. Była sobota, hala była otwarta tylko do 16tej ,więc mięso wyrzuciłam,bo co innego mi pozostało. Zachowałam jednak paragon zakupu i postanowiłam zglosic personelowi stoiska przy kolejnych zakupach powyższy incydent. Dzis Panie ekspedientki (blondyna i okularnica)pracownice firmy Zbyszko potraktowaly mnie jak śmiecia!!!Zamiast słowa przepraszam usłyszałam obelgi,pogardliwe komentarze pod moim adresem! Zero pokory i skruchy i chocby odrobiny zażenowania z tego powodu, że sprzedały stare mięso. Takiego chamstwa już dawno nie widziałam !

beti23
@Ren80 24.01.2018 13:04

POWINIEN PAN TO MIĘSO ZANIEŚĆ DO SANEPIDU I WTEDY WODY W (usunięte przez administratora) BY IM SIĘ NABRAŁO ....

Reba

Potwierdzam firma dramat ukrainców nazatrudniane odzywaja sie jak burki jeszcze sie chwala ze wszystko im wolno bo jezdza z panem Krukem na imprezy i grile atmosfera w sklepach :( w tej firmie liczą sie tylko ludzie którzy dobrze kablują koordynatorom i skakaja koło nich jak koło dzieci. Kazdy jak by mógł utopił by cie w łyżce wody obłuda .

Doda

Firma smiechu warte dyrektorów. koordynatorów auta co chwile nowe kupuja a ocieplacze do sklepow trzy miesiace przywozli jak dotarły to na osoby 160 kg chyba . Licza sie tylko układziki kto komu du..e lize a towar jak juz pisała osoba wczesniej smerdzacy drogi musimy ludziom wciskac bo takie zarzadzenia kierownictwa.

Ja

TA FIRMA TO JEDNA WIELKA POMYŁKA!

Xyz
@Ja 21.02.2018 20:32

Potwierdzam.Pracowałem tam kiedyś i bardzo żałuję....

Rolniczka

Jak z płatnościami za bydło? Ile trza czekać za kasą

Daro
@Rolniczka 10.01.2018 22:15

3 miesiace...

Fankaxxx

ZBYSZKO: Firma - pojęcie względne, ktoś nią zarządza, ktoś w niej pracuje itp.. Szef - również pojęcie względne, zależy co dla kogo znaczy być szefem ;) Dyrektor - zależy kto komu włazi w du** ;) Prezes - może się 'firma' doczeka takiego ;) Jak dla mnie możesz być szefem, dyrektorem, prezesem, prezydentem... kim tam sobie chcesz, ale jeśli nie jesteś człowiekiem, jesteś NIKIM ! ;)

yacho

Niewiem dlaczego ci ludzie tak wrednie pisza dla mnie wszystko swieze i super nie szkalujcie bo to zwykłe swinstwo z waszej strony poprostu zazdroscicie włascicielowi trzeba było pracowac a nie udawac

anonymous

Wyroby z zakładu Zbyszko to jakas totalna pomyłka smierdzace naszprycowane chemia i do tego cholernie drogie poruwnajcie ceny w innych sklepach

anonymous

Nie polecam sklepu galeria mies Zbyszko na rynku w Poddebicach nie dosyc ze bardzo drogo maja to jeszcze sprzedaja smierdzace mieso i wedliny jest tam jakis ukrainiec ktory nawet porozumiec sie nie umie bardzo nie miły przyniosłam po południu mieso ktore sprzedali mi rano bo zapach był bardzo brzydki a pani kierownik wyjatkowo bezczelna smieje sie w twarz i twierdzi ze ma katar i nie czuje poza tym mowi ze firma kaze im wciskac starocie bo nie bedzie premii .Moj przypadek nie jest odosobniony juz wiele osób skarży sie na ten sklep radze go omijac z daleka .

Mądrala

Jak się nie chce pracować to firmy zatrudniają ludzi z Ukrainy. Kto chce pracować to pracę znajdzie.

Aluś

Ile na dzien w tym zakładzie zabijają bydła i trzody ?? ubojowcy pracują tylko na 1 zmiane czy są 2 zmiany ??

znajomy
@Aluś 19.12.2015 22:14

Oni Trzody już nie zabijaja tylko bydło .. słyszałem że do 200 sztuk dziennie bydła ..

monia

dobrze że są chętni ukraińcy bo z niektórych zakładów mięsnych w okolicy nawet oni uciekają

***
@monia 17.06.2017 21:46

UKRAIŃCY? Szok i wstyd dla Polski.! To nie ma u nas rąk do pracy? Tulu ludzi jest na bezrobociu a UKRAINIEC rządzi w sklepach naszych! Wstyd ogromny dla" firmy". Walczcie o Polaków do pracy a nie ........

klientka z Pabianic...........

Dzisiaj kupiłam schab bez kości. Przyszlam do domu i patrzę, że mięso jest jakieś dziwne. Nie było czuć mięsa. Wyglądało na myte. Podczas krojenia, widać było, że jest czymś naszprycowane. W środku jasne po bokach sine. Podczas smażenia nie czuć ze to mięso się smaży. Podobnie było z mielonym. Wtedy myślałam ,że to przypadek, bo coś białego się sączyło. To był mój ostatni zakup w tym sklepie./rynek główny/.

Toska
@klientka z Pabianic........... 09.12.2016 16:22

Zawiodłam się na tej firmie gdy kupiłam mięso sama woda szła z tego mięsa pewnie szprycuja żeby było cięższe ni cóż każdy kombinuje

Kostek

Słyszałem że w firmie coraz gorzej......

Jacek
@Kostek 22.11.2017 20:40

Słyszałem,że jest wielka du.....

Lidia

@tip czy pracujesz w Zakład Mięsny Zbyszko Zbigniew Kruk? Z jednej strony nowy pracownik może przyjść z nowymi pomysłami do firmy i z zapałem do pracy. Natomiast pracownicy z długoletnim stażem mają duże doświadczenie i znają bardziej firmę.

anonymous
@xxxx 11.10.2017 14:55

pan Darek to bardzo ambitna osoba i dobry specjalista

....

ZM Zbyszko to już nie ta sama firma co 10 lat temu, jakość mięsa jak i jego cena to jeden wielki żart. No ale cóż tak to jest jak się zatrudnia byle jakich dyrektorów, którzy są mądrzejsi jeden od drugiego, jeszcze trochę a Pan Zbyszko będzie sam zajadał się jego rarytasami, mytymi, klejącymi, a później będzie przepijał woda która płynie w pętkach jego kiełbasy. Proszę zapamiętać jedno,,ryba zawsze psuje się od głowy¨, tak samo jest z pana biznesem, to nie wina ekspedientek ze źle handlują to wina Pana pazi czyt.dyrekcji, kierowników oraz produkcji. Proszę zapamiętać ze ludzie to nie świnie i nie będą zajadali się Pana pasza. To już nie te czasy kiedy to ZM Zbyszko było liderem na rynku wędliniarskim. Nikomu nie polecam zakupów, a ty bardziej pracy, chyba ze ktoś lubi jak wypłatę dostaje w 5 częściach, bądź lubi pracować na 2 kontrakty jeden umowa o prace druga o dzieło. Za te same pieniądze można pracować 8 godzin nie 12. Jeżeli ktoś przeżył w tej firmie ponad 10 lat to chciałbym pogratulować, wytrwałości, zdrowia, i mam nadzieje ze dożyjecie w jednej całości do emerytury. A dla wszystkich SRYREKTOROW I KIEROWNIKÓW z zakładu pamiętajcie karma wraca jak bumerang, i to ze zniszczycie pracowników to nie świadczy o waszej wyższości lecz o waszym wykształceniu i dyplomacji, bo na 30 dyrektorów 29 pominęło się z powołaniem.

wwp
@Pacholek 16.10.2017 12:53

widac co niektorzy nie potrafia sie pogodzic z tym ze otrzymali wypowiedzenia i musza sie gdzies wyzalic :-) ale czy to jest odpowiednie miejsce ? slynna pani zanetka -kazda osoba w firmie ocenia twoja prace jednym i tym samym zdaniem jak reszta tego doborowego towarzystwa na tym samym poziomie. pozdrowienia dla was i buziaki.

Znajomy

Do pana Kruka . Codziennie wcześnie rano, mała mrówka przybywała do pracy i natychmiast rozpoczynała wykonywanie swoich obowiązków. Produkowała dużo, a to co robiła dawało jej satysfakcję. Szef lew był zdumiony widząc, że mrówka pracuje bez nadzoru. Pomyślał więc, że jeśli mrówka może wytwarzać tak dużo bez nadzoru, to czyż nie wytwarzałaby jeszcze więcej, gdyby miała nadzorcę?! Zatrudnił więc karalucha, który posiadał szerokie doświadczenie jako nadzorca i znany był z pisania znakomitych raportów. Pierwszą decyzją karalucha było wprowadzenie systemu kart zegarowych. Potrzebował także sekretarki, by pomagała mu pisać i drukować raporty oraz pająka do zarządzania archiwami i monitorowania wszystkich rozmów telefonicznych. Lew był zachwycony raportami karalucha i poprosił go o sporządzenie dodatkowych wykresów, w celu opisania tempa produkcji i przeanalizowania trendów tak, by mógł je wykorzystać w prezentacji na zebraniach Zarządu. Tak więc karaluch musiał kupić nowy komputer, drukarkę laserową i zatrudnić muchę do prowadzenia działu informatyki. Mrówka, kiedyś tak produktywna i zrelaksowana, nienawidziła nadmiaru nowej papierkowej roboty i spotkań, które zabierały jej większość czasu. Lew doszedł zatem do wniosku, że nadszedł czas mianowania osoby kierującej działem, w którym pracowała mrówka. Stanowisko dał więc cykadzie, której pierwszą decyzją był zakup do biura nowego dywanu i ergonomicznego krzesła. Nowy kierownik cykada, również potrzebowała komputera i osobistego asystenta, którego wzięła ze sobą z poprzedniego działu po to, by pomógł jej przygotować Strategiczny Plan Optymalizacji Kontroli Pracy i Budżetu. Dział w którym pracowała mrówka stał się smutnym miejscem, gdzie nikt się już nie śmiał, za to wszyscy byli nerwowi. W tym samym czasie cykada przekonała szefa lwa, co do absolutnej konieczności przeprowadzenia badania środowiska pracy. Po przeglądzie kosztów funkcjonowania działu mrówki lew stwierdził, że efektywność uległa znacznemu zmniejszeniu. Zatrudnił więc sowę, prestiżowego i znanego konsultanta, by ta przeprowadziła audyt i zaproponowała rozwiązania. Sowa spędziła w dziale trzy miesiące i przygotowała ogromny, wielotomowy raport, kończący się następującym wnioskiem: “W dziale jest przerost zatrudnienia”. Zgadnijcie, kogo lew zwolnił jako pierwszego? Oczywiście mrówkę, gdyż wykazywała „brak motywacji i negatywną postawę”. Więcej osób rządzących w biurze panie Zbyszku . Jeśli Pan to przeczyta niech się zastanowi na tym.

Frank Sinatra
@Znajomy 15.09.2017 09:01

No nie przesadzaj z tą mrówką-to był raczej truteń. Pamiętam czasy gdy nie było odpowiedniego nadzoru,kamer,ochrony-i nie dziwie się że to wszystko zostało wprowadzone. Pracownik musi być krótko trzymany, bo mu się w czterech literach przewraca-może nie każdy,ale większość. Wyrazy uznania dla Pani Doroty G.-najlepsza zarządzająca w firmie.

Lidia

@Tomekrozumiem, że atmosfera w pracy nie jest dobra. A czy jest coś jeszcze co nie podoba Ci się pracując w firmie Zakład Mięsny Zbyszko Zbigniew Kruk? Czy coś byś zmienił w tej firmie? Jeśli tak to co dokładnie? Czy ktoś jeszcze pozostawi swoją opinię? Czy macie takie samo zdanie na temat atmosfery panującej w tej firmie?

Tomek

jaka atmosfera ??? w tej firmie liczą sie tylko ludzie którzy dobrze kablują koordynatorom i skakaja koło nich jak koło dzieci. Kazdy jak by mógł utopił by cie w łyżce wody .

anonim

(usunięte przez administratora)

tip

a moze czasami nowy swiezy pracownik ma wiecej zapalu i checi do pracy niz ten 10letni. ktory czesciej narzeka na wszystko i mowi jak jest zle. najlepiej podeprzec sciane i palcem niczego nie ruszyc bo po co. . . . . . . .

KTOS

dowiem sie coś na temat tej firmy ?? jak z wyp.łatami ile godzin dziennie ile sztuk bydła na dzień i wgl ?? proszę o szczera odp :)

Xxxzzz

Odchodza ostatni ludzie, którym zależało na tej firmie. Nieźle. ZBYSZKU, WSZYSTKICH NIE ZASTĄPISZ UKRAINCAMI!

Oooo
@Xxxzzz 05.06.2017 07:00

A mnie szkoda Pana Maćka.Dobrze go wspominam.

Zostaw opinię o Zakład Mięsny Zbyszko Zbigniew Kruk - Bedoń wieś

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Mięsny Zbyszko Zbigniew Kruk