Zakład Mięsny Zbyszko Zbigniew Kruk

Bedoń wieś

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 58 ocen.

Opinie o Zakład Mięsny Zbyszko Zbigniew Kruk

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Mięsny Zbyszko Zbigniew Kruk

anonymous

Wyroby z zakładu Zbyszko to jakas totalna pomyłka smierdzace naszprycowane chemia i do tego cholernie drogie poruwnajcie ceny w innych sklepach

anonymous

Nie polecam sklepu galeria mies Zbyszko na rynku w Poddebicach nie dosyc ze bardzo drogo maja to jeszcze sprzedaja smierdzace mieso i wedliny jest tam jakis ukrainiec ktory nawet porozumiec sie nie umie bardzo nie miły przyniosłam po południu mieso ktore sprzedali mi rano bo zapach był bardzo brzydki a pani kierownik wyjatkowo bezczelna smieje sie w twarz i twierdzi ze ma katar i nie czuje poza tym mowi ze firma kaze im wciskac starocie bo nie bedzie premii .Moj przypadek nie jest odosobniony juz wiele osób skarży sie na ten sklep radze go omijac z daleka .

Mądrala

Jak się nie chce pracować to firmy zatrudniają ludzi z Ukrainy. Kto chce pracować to pracę znajdzie.

Rolniczka

Jak z płatnościami za bydło? Ile trza czekać za kasą

Aluś

Ile na dzien w tym zakładzie zabijają bydła i trzody ?? ubojowcy pracują tylko na 1 zmiane czy są 2 zmiany ??

znajomy
@Aluś 19.12.2015 22:14

Oni Trzody już nie zabijaja tylko bydło .. słyszałem że do 200 sztuk dziennie bydła ..

monia

dobrze że są chętni ukraińcy bo z niektórych zakładów mięsnych w okolicy nawet oni uciekają

***
@monia 17.06.2017 21:46

UKRAIŃCY? Szok i wstyd dla Polski.! To nie ma u nas rąk do pracy? Tulu ludzi jest na bezrobociu a UKRAINIEC rządzi w sklepach naszych! Wstyd ogromny dla" firmy". Walczcie o Polaków do pracy a nie ........

klientka z Pabianic...........

Dzisiaj kupiłam schab bez kości. Przyszlam do domu i patrzę, że mięso jest jakieś dziwne. Nie było czuć mięsa. Wyglądało na myte. Podczas krojenia, widać było, że jest czymś naszprycowane. W środku jasne po bokach sine. Podczas smażenia nie czuć ze to mięso się smaży. Podobnie było z mielonym. Wtedy myślałam ,że to przypadek, bo coś białego się sączyło. To był mój ostatni zakup w tym sklepie./rynek główny/.

Toska
@klientka z Pabianic........... 09.12.2016 16:22

Zawiodłam się na tej firmie gdy kupiłam mięso sama woda szła z tego mięsa pewnie szprycuja żeby było cięższe ni cóż każdy kombinuje

Kostek

Słyszałem że w firmie coraz gorzej......

Jacek
@Kostek 22.11.2017 20:40

Słyszałem,że jest wielka du.....

Lidia

@tip czy pracujesz w Zakład Mięsny Zbyszko Zbigniew Kruk? Z jednej strony nowy pracownik może przyjść z nowymi pomysłami do firmy i z zapałem do pracy. Natomiast pracownicy z długoletnim stażem mają duże doświadczenie i znają bardziej firmę.

xxxx
@Lidia 05.10.2017 15:52

No i w szczególności taki Darek D.Zupełna pomyłka.Człowiek którego pogonił Pan Maciek,ale po co on wrócił.Chyba tylko żeby bujać się na fotelu.

anonymous
@xxxx 11.10.2017 14:55

pan Darek to bardzo ambitna osoba i dobry specjalista

....

ZM Zbyszko to już nie ta sama firma co 10 lat temu, jakość mięsa jak i jego cena to jeden wielki żart. No ale cóż tak to jest jak się zatrudnia byle jakich dyrektorów, którzy są mądrzejsi jeden od drugiego, jeszcze trochę a Pan Zbyszko będzie sam zajadał się jego rarytasami, mytymi, klejącymi, a później będzie przepijał woda która płynie w pętkach jego kiełbasy. Proszę zapamiętać jedno,,ryba zawsze psuje się od głowy¨, tak samo jest z pana biznesem, to nie wina ekspedientek ze źle handlują to wina Pana pazi czyt.dyrekcji, kierowników oraz produkcji. Proszę zapamiętać ze ludzie to nie świnie i nie będą zajadali się Pana pasza. To już nie te czasy kiedy to ZM Zbyszko było liderem na rynku wędliniarskim. Nikomu nie polecam zakupów, a ty bardziej pracy, chyba ze ktoś lubi jak wypłatę dostaje w 5 częściach, bądź lubi pracować na 2 kontrakty jeden umowa o prace druga o dzieło. Za te same pieniądze można pracować 8 godzin nie 12. Jeżeli ktoś przeżył w tej firmie ponad 10 lat to chciałbym pogratulować, wytrwałości, zdrowia, i mam nadzieje ze dożyjecie w jednej całości do emerytury. A dla wszystkich SRYREKTOROW I KIEROWNIKÓW z zakładu pamiętajcie karma wraca jak bumerang, i to ze zniszczycie pracowników to nie świadczy o waszej wyższości lecz o waszym wykształceniu i dyplomacji, bo na 30 dyrektorów 29 pominęło się z powołaniem.

lila
@Pacholek 16.10.2017 12:53

zaprzeczasz sam sobie PACHOLEK najpierw piszesz o jakosci a pozniej ze to sprzedawca najwazniejszy a nie produkcja ????????????

wwp
@Pacholek 16.10.2017 12:53

widac co niektorzy nie potrafia sie pogodzic z tym ze otrzymali wypowiedzenia i musza sie gdzies wyzalic :-) ale czy to jest odpowiednie miejsce ? slynna pani zanetka -kazda osoba w firmie ocenia twoja prace jednym i tym samym zdaniem jak reszta tego doborowego towarzystwa na tym samym poziomie. pozdrowienia dla was i buziaki.

Znajomy

Do pana Kruka . Codziennie wcześnie rano, mała mrówka przybywała do pracy i natychmiast rozpoczynała wykonywanie swoich obowiązków. Produkowała dużo, a to co robiła dawało jej satysfakcję. Szef lew był zdumiony widząc, że mrówka pracuje bez nadzoru. Pomyślał więc, że jeśli mrówka może wytwarzać tak dużo bez nadzoru, to czyż nie wytwarzałaby jeszcze więcej, gdyby miała nadzorcę?! Zatrudnił więc karalucha, który posiadał szerokie doświadczenie jako nadzorca i znany był z pisania znakomitych raportów. Pierwszą decyzją karalucha było wprowadzenie systemu kart zegarowych. Potrzebował także sekretarki, by pomagała mu pisać i drukować raporty oraz pająka do zarządzania archiwami i monitorowania wszystkich rozmów telefonicznych. Lew był zachwycony raportami karalucha i poprosił go o sporządzenie dodatkowych wykresów, w celu opisania tempa produkcji i przeanalizowania trendów tak, by mógł je wykorzystać w prezentacji na zebraniach Zarządu. Tak więc karaluch musiał kupić nowy komputer, drukarkę laserową i zatrudnić muchę do prowadzenia działu informatyki. Mrówka, kiedyś tak produktywna i zrelaksowana, nienawidziła nadmiaru nowej papierkowej roboty i spotkań, które zabierały jej większość czasu. Lew doszedł zatem do wniosku, że nadszedł czas mianowania osoby kierującej działem, w którym pracowała mrówka. Stanowisko dał więc cykadzie, której pierwszą decyzją był zakup do biura nowego dywanu i ergonomicznego krzesła. Nowy kierownik cykada, również potrzebowała komputera i osobistego asystenta, którego wzięła ze sobą z poprzedniego działu po to, by pomógł jej przygotować Strategiczny Plan Optymalizacji Kontroli Pracy i Budżetu. Dział w którym pracowała mrówka stał się smutnym miejscem, gdzie nikt się już nie śmiał, za to wszyscy byli nerwowi. W tym samym czasie cykada przekonała szefa lwa, co do absolutnej konieczności przeprowadzenia badania środowiska pracy. Po przeglądzie kosztów funkcjonowania działu mrówki lew stwierdził, że efektywność uległa znacznemu zmniejszeniu. Zatrudnił więc sowę, prestiżowego i znanego konsultanta, by ta przeprowadziła audyt i zaproponowała rozwiązania. Sowa spędziła w dziale trzy miesiące i przygotowała ogromny, wielotomowy raport, kończący się następującym wnioskiem: “W dziale jest przerost zatrudnienia”. Zgadnijcie, kogo lew zwolnił jako pierwszego? Oczywiście mrówkę, gdyż wykazywała „brak motywacji i negatywną postawę”. Więcej osób rządzących w biurze panie Zbyszku . Jeśli Pan to przeczyta niech się zastanowi na tym.

Frank Sinatra
@Znajomy 15.09.2017 09:01

No nie przesadzaj z tą mrówką-to był raczej truteń. Pamiętam czasy gdy nie było odpowiedniego nadzoru,kamer,ochrony-i nie dziwie się że to wszystko zostało wprowadzone. Pracownik musi być krótko trzymany, bo mu się w czterech literach przewraca-może nie każdy,ale większość. Wyrazy uznania dla Pani Doroty G.-najlepsza zarządzająca w firmie.

Lidia

@Tomekrozumiem, że atmosfera w pracy nie jest dobra. A czy jest coś jeszcze co nie podoba Ci się pracując w firmie Zakład Mięsny Zbyszko Zbigniew Kruk? Czy coś byś zmienił w tej firmie? Jeśli tak to co dokładnie? Czy ktoś jeszcze pozostawi swoją opinię? Czy macie takie samo zdanie na temat atmosfery panującej w tej firmie?

Tomek

jaka atmosfera ??? w tej firmie liczą sie tylko ludzie którzy dobrze kablują koordynatorom i skakaja koło nich jak koło dzieci. Kazdy jak by mógł utopił by cie w łyżce wody .

anonim

(usunięte przez administratora)

tip

a moze czasami nowy swiezy pracownik ma wiecej zapalu i checi do pracy niz ten 10letni. ktory czesciej narzeka na wszystko i mowi jak jest zle. najlepiej podeprzec sciane i palcem niczego nie ruszyc bo po co. . . . . . . .

KTOS

dowiem sie coś na temat tej firmy ?? jak z wyp.łatami ile godzin dziennie ile sztuk bydła na dzień i wgl ?? proszę o szczera odp :)

Xxxzzz

Odchodza ostatni ludzie, którym zależało na tej firmie. Nieźle. ZBYSZKU, WSZYSTKICH NIE ZASTĄPISZ UKRAINCAMI!

Oooo
@Xxxzzz 05.06.2017 07:00

A mnie szkoda Pana Maćka.Dobrze go wspominam.

rolnik

Po raz pierwszy i ostatni sprzedałem bydło do tego zakładu! Juz jest 14 dni po terminie a nie otrzymałem jeszcze pieniędzy a podejscie i wymówki w księgowości jest żałosne! Jak tak można kłamać i oszukiwać ludzi? Odradzam wszystkim rolnikom interesy z tym pseudo zakładem.

Wasyl
@rolnik 11.04.2017 19:59

I dodatkowo następny dyrektor dostaw zawała.Tego mi nie szkoda ale tamtego bardzo.Tragedia!!!

kierofca

kolos na glinianych nogach ? to ten kolos ?

Sklep
@kierofca 15.01.2017 18:10

Chyba już nawet bez nóg.....

Zzzz

Coraz to więcej ludzi odchodzi z firmy.Nie wiem co o tym myśleć.Ale daje to dużo do zastanowienia.

Stach
@Maniek 12.01.2017 19:25

Może i na zapasowym jechać,a i tak będzie przynosił wielokrotnie większe zyski niż wypłata pracownika. Ale nie o tym mowa-zaznaczyłem tylko że odejście kilku osób nie ma znaczenia dla takiego kolosa. A jeśli ktoś uważa się za człowieka nie do zastąpienia ,to gratuluję optymizmu.

Maniek
@Stach 12.01.2017 20:26

Pożyjemy,zobaczymy.Odnośnie zysków to ta firma chyba dawno zapomniała co to jest.Życzę serdecznie aby dobre czasy wróciły jak najszybciej....

Magda

Dziś kupiłam wołowinę na Górniaku w sklepie firmowym Zbyszko w domu wyjmuję ją z reklamówki a ona potwornie śmierdzi. Żenujące że w tych czasach sprzedawcy sprzedają taki towar. Już nic więcej tam nie kupię. Teraz już wiem dlaczego do Lipińscy była kolejka a do Zbyszko nie.

Arek
@Magda 23.12.2016 11:53

Lipinścy to sie chowają Przy zm zbyszko .. porównaj sb oba zakłady .. Zm Zbyszko to jesden z Większych zakładów w woj Łódzkim .. nawet ma zamiar isć do nich pracowac przy uboju .. tyle że podobno teraz samo bydło i cielęta :/

zawiedziona

Najgorszy sklep z bezczelną obsługą jest w Płocku na Przemysłowej bardzo ubogi asortyment natomiast sklep na Królewieckiej to całkowita odwrotnośc miła obsługa i wszystko do wyboru ktoś tam wie jak robic zamówienia

Obecna

A dyrektorzy padają jeden za drugim. ...

wladymir

eto mnogo diengow , haroszyj pan , mogu diełat u niewo ?

Masza

Mój brat teraz tam pracuje. I za 16 godzin pracy dostaw 80 złotych.

natasza:)

Zbyszko zamiast zająć sie poprawa jakości swoich wędlin to woli zajmować się sprzedażą produktów z innych firm które odbiegaja od ich wyrobów i nie maja nic wspólnego .a ich własne wyroby są coraz gorszej jakosci a ceny sa po prostu wzięte z kosmosu.

Xyz
@natasza:) 04.11.2016 19:32

A ja tam widzę ogromną poprawę jakości wędlin.Mnie smakują i nie pisz głupot.

3

@mo że ja wiesz co obawiam się ze na chwilę obecną oni po prostu nie mają żadnych ofert pracy niestety

Igor

Ale numer.Dareczek odszedł.Szkoda człowieka.A taki był dobry milusi.Ciekawe dlaczego.Ludzie różnie gadają.Ja go tam nie żałuję.

Obcy
@Igor 08.10.2016 18:28

Ciekawe gdzie teraz poszedł do pracy?

???

ile sie zarabia jako kierowca wożący knury i byki ? podobajom mi sie wasze auta

Myk

Ostatnimi czasy coraz częściej trafia się mięso z knura. Kiedyś zdarzało się to bardzo rzadko teraz bardzo często. Sprawa dotyczy sklepu w Łodzi przy ulicy Skrzetuskiego obok Biedronki. Moja cierpliwość się skończyła. Sprawę zgłaszam do sanepidu i nadzoru weterynarii. Jeśli to nie pomoże zainteresuje tym media. Cholerni oszuści!

anonim

(usunięte przez administratora)

nina

Jeżeli za tyle pracujesz to jesteś dobry fachowiec i zajebisty pracownik albo nisko się cenisz

anonim

(usunięte przez administratora)

nina

Co wiem to około 2.500 zł na ręke

nina

Co wiem to około 2.500 zł na ręke

nina

Praca ok szef ok ale atmosfera stworzona przez ludzi do tyłka najgorsi ludzie to te młode szczury co nie mają pojęcia o robocie a się wywyższają np. na magazynie pan Kubuś wszyscy dla niego to debile włącznie z szefem tylko on dobrze robi szczuje jednego na drugiego a sam robi przekręty nawet swoją przełożoną wykończył podkładając jej świnie tylko chodzi i opowiada co się dzieje na zebraniach jak szef wyzywa kierowniczki jak się popluł takiego czegoś się nie wynosi jeżeli jest się na poziomie a nie cukruje szefowi a za plecami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia już nawet ukraińcy niechcą z nim pracować reszta kierowników w miare przyzwoita jeszcze pani Justyna ma stany przedmiesiączkowe

nina

Praca ok szef ok ale atmosfera stworzona przez ludzi do tyłka najgorsi ludzie to te młode szczury co nie mają pojęcia o robocie a się wywyższają np. na magazynie pan Kubuś wszyscy dla niego to debile włącznie z szefem tylko on dobrze robi szczuje jednego na drugiego a sam robi przekręty nawet swoją przełożoną wykończył podkładając jej świnie tylko chodzi i opowiada co się dzieje na zebraniach jak szef wyzywa kierowniczki jak się popluł takiego czegoś się nie wynosi jeżeli jest się na poziomie a nie cukruje szefowi a za plecami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia już nawet ukraińcy niechcą z nim pracować reszta kierowników w miare przyzwoita jeszcze pani Justyna ma stany przedmiesiączkowe

Ciekawy

A co sądzicie o nowym dyrektorze produkcji Panu Maćku?Dla mnie ok.Chyba o takiego człowieka nam chodziło.

Abc
@Ciekawy 11.05.2016 20:53

Żeczywiście.Najlepszy z dotychczasowych.Tylko żeby się utrzymał to będzie dobrze.Fachura jest niezły.

tytus
@Abc 20.05.2016 21:24

To śpiewałem Ja-Jarząbek.:)

Kierowca

bo zamiast utylizować to nie lepiej przetwarzać i mieć z tego zysk ??

psiara

od jakiegoś czasu zakłady te specjalizują się w produkcji karmy dla psów..... wiecie dlaczego ???

miki

W sklepie na Placu Barlickiego w Łodzi po raz kolejny "pomylili" schab z karczkiem. Kupiłam karczek - ponad 2 kg po 13,80 zł za kilogram a mam policzony schab po 14,80 zł za kilogram. Niestety zobaczyłam dopiero w domu i nie wracałam. W grudniu też miałam pomyłkę w asortymencie wołowiny. Sprzedawcy dorabiają w ten sposób do pensji? To były moje ostatnie zakupy na tym stoisku.

kierowca tira

nie wierze że jest aż tak źle jak piszesz stary za mocny jest

stary

Ledwo co dyszą Krzychu.

stary

A może im chodzi o receptury tylko mylą pojęcia.Hi Hi.

ciekawy

A jakie przepisy?

oooo

Chodziło o parówkową.Parówkowa powinna być w jelicie naturalnym.

....

a w czym bys kobito chciała parówke ?? we flaku zwyklym ?? zastanów sie kobito o czym Ty mówisz a jak o Galerii mies nie słyszałaś to poczytaj na ten temat na internecie .. i nie wypisuj głupot na kogos ..

była klientka

"GALERIA MIĘS i WĘDLIN"????? O różnych galeriach słyszałam, ale o mięsnych nie słyszałam. Na stoisku z mięsem Pan Marek - Super sprzedawca. Stoisko z wędlinami, Pani Iwona sprzedaje tłustą kiełbasę żywiecką i kiełbasę parówkową w sztucznym flaku. Pozdrawiam sprzedających. Czekam z niecierpliwością na poprawę wyrobów wędliniarskich.

Nowy

widze nic prawdy sie tu nie dowiem ...

Rudy

Hahahahahahaha;-) ubawiłeś mnie...;-)

Nowy

Powie mi ktoś jakie sawki są za ubój ?? ile za sztuke i ile czego schodzi dziennie ??

Misio

Tego co się orientuję w tej firmie były w kilku a nawet chyba kilkunastu dyrektorów To i temu życzę powodzenia i dużo zdrówka A poza tym ty pod nickiem ja chyba wysoko siedzisz Skoro masz tak pewne informacje co do następnego nowego dyrektora Tobie też życzę powodzenia i dużo zdrówka Pozdrawiam

ja

Teraz Pan Kruk będzie miał dyrektora z prawdziwego zdarzenia.Zobaczycie.Niesamowity fachowiec.Wiem coś o tym.

Malina

ZGIERZ. Sklep ulica Armii Krajowej. PERSONEL na piątkę, Ania uśmiechnięta. Mięso świeżutkie. Jestem seniorem KRÓLU złoty kupowałem parówki przypominały mnie smaki z dzieciństwa. Tzw. serdelki. Obrosłeś w piórka obecne mają wysuszony flak. Mój pies ma zęby i ma problemy.

Zostaw opinię o Zakład Mięsny Zbyszko Zbigniew Kruk - Bedoń wieś

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Mięsny Zbyszko Zbigniew Kruk