Lisowski Arkadiusz Lemon

Płock

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 32 ocen.

Opinie o Lisowski Arkadiusz Lemon

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lisowski Arkadiusz Lemon

Aneta
użytkownik zarejestrowany

@kierowca chętnie dowiemy się więcej na temat pracy w firmie. Często pracodawca organizuje dla Was imprezy integracyjne?

Tygrysek

SUPER !!!!! Pierwszy Polo markiet teraz Alma ,Piotr i Paweł no i po lemonie

snaki
użytkownik zarejestrowany

A jest szansa na to, żeby teraz znaleźć zatrudnienie? Chyba nie było ostatnio żadnej oferty pracy. Dzięki

Pracownik

jakie ludzie plotki snują firma może i miała lekki kryzys po ogłoszeniu upadłości jednego z wiodących kontrahentów ale chyba jak wszyscy wiedza z każdym dniem przybywa nowych klientów wiec nie ma nic wspólnego z upadkiem jak piesze 111 Pozdrawiam

Księżniczka
@Pracownik 17.08.2016, 20:02
jakie ludzie plotki snują firma może i miała lekki kryzys po ogłoszeniu upadłości jednego z wiodących kontrahentów ale chyba j...

Jednego??? A Alma Piotr i Paweł to co???:):):)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

111

coraz nizszych ,firma po malu upada

Pijta fanta

Prawdę powiadam Ile popracujesz tyle zarobisz, albowiem w Lemonie godzin ci dostatek

Mechanik

Witam wszystkich pracownikow ktorzy pracuja i nie pracuja u Arka.Ja pracuje 15 lat w tej firmie i jestem mechanikiem i kazdy mnie zna .I prosze was wszystkie swoje sprawy lozkowe i rozporkowe zalatwiajcie sobie prywatnie a nie na naszej stronie bo dla mnie to jest dziecinnie zalosne . Z powazaniem dla wszystkich pracownikow Lemon oraz Pana Wieslawa .Mechanik .

Gacek
@Mechanik 16.06.2016, 23:11
Witam wszystkich pracownikow ktorzy pracuja i nie pracuja u Arka.Ja pracuje 15 lat w tej firmie i jestem mechanikiem i kazdy mn...

Dobrze prawisz Mort :-)

xxx@

antek czy dziekujesz tej z Maszewa Duzego tej Marysce

antek

Ja też bawiłem się super i dziękuje tej jednej za fajnie spędzony czas.

Wojtas

Tułacz i jak ogólnie po imprezie wrażenia bo dla mnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziewczyny super tańczyły ale jedna najlepiej

Wojtas

Ludziska jakie wrażenia po imprezie integracyjnej,bo dla mnie super wybawiłem się jak nigdy.

xxx@

Uważajcie.Pracuje tam gość co lubi penetrować cudze żony.

księżniczka
@xxx@ 19.04.2016, 20:23
Uważajcie.Pracuje tam gość co lubi penetrować cudze żony.

Hej ludziska jakie wrażenia po imprezce integracyjnej ? Dla mnie bąba wybawiłam się super,aby więcej takich imprez.

kierowca
@księżniczka 08.12.2016, 16:51
Hej ludziska jakie wrażenia po imprezce integracyjnej ? Dla mnie bąba wybawiłam się super,aby więcej takich imprez....

Ja też bawiłem się super.Pozdrawiam wszystkich a ciebie księżniczko najbardziej i dziękuje za milą zabawe.Może to powtórzymy.

kasia

Mam pytanie czy sa przyjecia do firmy lemon ijesli tak to na jakich warunkach?

Nick

Umowa o pracę może i tak ale na najniższą krajową, a praca ile się da. Mamusia właściciela jakby mogła to by z każdej minuty rozliczyla szkoda ze za każdą by nie zapłaciła. Pazerna tylko siebie widzi. Szkoda gadać, dlatego tak często kierowcy się tam zmieniają

PEWEX

Ty antek, a widziałeś kiedyś dostawce który nie musi nic dźwigać? Bo ja nie, nawet ten co u chińczyka jeździ albo placki u grubego benka wozi musi wziąść w rękę a to się nazywa dźwignię bo każda rzecz, produkt posiada swoją wagę to jest jedna sprawa. Druga: KIEROWCA jest to zawód który ma nie normowany czas pracy,więc nie wiem skąd zdziwienie ze tyle godzin pracy

Lemonich

Olaf Każdy ma umowę o pracę, a także są przyjęcia nie tylko na sezon letni, są nawet teraz, co do zarobków to nie mogę napisać ile kto zarabia bo łamie regulamin firmy i bym działał na jej niekorzyść.

wojtek

jestem bylym kierowca w tej firmy ....praca ciezka nawet bardzo wstawanie w nocy dzwiganie praca w 4 soboty ogolnie to w miesiacu ponad 300h ...zarobki na srednim poziomie

Lemonich

ludzie jakie dniówki, kto wam takie głupoty pisze? Chyba osoby które rezygnowły po jednej nocy albo z nich rezygnowły bo nie potrafili rozróżnić selera od kalarepy. Pensja jest raz w miesiącu a nie codzień

Lemonich

ludzie jakie dniówki, kto wam takie głupoty pisze? Chyba osoby które rezygnowły po jednej nocy albo z nich rezygnowły bo nie potrafili rozróżnić selera od kalarepy. Pensja jest raz w miesiącu a nie codzień

Arkadiusz

Fajna firma i fajna praca, zawsze jakiegoś pomidora czy nawet torbę podrowadzę :D Zarobki dobre i fajni ludzie.

jędrek

Do ręki

jędrek

Ktoś im się nie spodoba to wywalają po 4dniach

Adamo
@jędrek 17.07.2015, 12:02
Ktoś im się nie spodoba to wywalają po 4dniach

A odnośnie płatności to do ręki dniówka czyj jak ? I jak można sie z tą firmą skontaktować ponieważ dzwoniłem na ten numer co mają na swojej stronie to nie można sie dodzwonić.

Lumix

To nie jest hurtownia tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Tam pracują sami desperaci.

Adamo
@Lumix 15.07.2015, 14:05
To nie jest hurtownia tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Tam pracują sami desperaci....

Mniejsza a więc są czy nie ?

Adamo

Mam do was pytanie czy są przyjęcia do tej hurtowni do pracy ?

Lumix

Dzieki za info.Właśnie słyszałem źe dość ciężka praca dużo godzin ale coś za coś to dlatego w towarzystwie dziewczyn moze lepiej by się pracowało człowiek by kogoś poznał (do głebniej odprężał by się w pracy wiesz co mam na myśli) one pracują razem z wami na hali?

Lumix

Pytanie , bo wiem że pracują tam dziewczyny i mianowicie jest tam nakim oko zawiesić.Pytam bo wybieram się tam do pracy.Pozdrawiam wszystkich.

pracorobot

Witam co tu można powiedzieć 21:00 zaczyna się marsz robotów,dostajesz karteczke i jazda po magazynie w poszukiwaniu przedmiotów z karteczki i tak do 7:00 później zaczyna się mega ogarnianie magazynu i sprzątanie przed magazynem tak do 9:00 miesięcznie około 300 h na początek kasa to 2300 2500 zł pozdro dla wytrwałych wariatów z krainy owoców i pozdrowienia dla mega buraka wozkowego który ma fryzurę jak by wpadł pod kombajn

pracownik

oj chyba słabo szukasz kolego bo co chwile jest zapotrzebowanie na magazyn i kierowców pracuje to wiem :P trochę uciążliwy system nocny ale idzie sie przyzwyczaic firma fajna polecam

Alf

"Suchy"to Arkadiusz wali sobie sam pozytywy Nikt o nim dodrego słowa nie powie

suchy

a ja tam pracowałem kupe lat i jestem zadowolony,nie moge zlego slowa powiedziec na szefostwo.Jesli ktos chce pracowac to bedzie pracowal.POZDROWIENIA DLA ARKA I CALEJ EKIPY SPRZED PARU LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rexu

Praca nocna, od 21:00 do 9:00 rano. Czyli 12 godzin z jedną przerwą 20 minut o godz.3 rano. Praca dla kobiet-pracownik magazynowy polega na pakowaniu włoszczyzny, pomidorów,ziemniaków,koperku. Praca w uwłaczających godności ludzkiej warunkach.Panuje zimno , brud, pracownik nie ma siedzenia, stołu, wszystko trzeba robić "w powietrzu". Pracownicy do tej pracy zapraszani są na jeden dzień po czym informowani są,że zbyt wolno pracują (NAD RANEM) i kończy się praca. Po 12 godzinach takiej pracy dostaje się 70 zł. Praca dla niewolników, osób z niskimi kwalifikacjami, ale chętnych do morderczej pracy.Załoga obserwuje cały czas pracownika. Nie polecam nikomu tej pracy, tam trudno wytrzymać nawet jeden dzień. Nie kupujcie pomidorów chery.Zwroty ze sklepów są jeszcze raz sortowane i mieszane ze świeżymi pomidorkami (w tych samych opakowaniach) Po hurtowni chodzą brudne koty, w pomieszczeniach bardzo brudno i zimno (ręce grabieją mimo,że cały czas pracują. Praca dla desperatów.

nowy
@rexu 05.01.2015, 17:30
Praca nocna, od 21:00 do 9:00 rano. Czyli 12 godzin z jedną przerwą 20 minut o godz.3 rano. Praca dla kobiet-pracownik magazyno...

szału może i nie ma ale kasa całkiem nie zła jak na obecna sytuacje na rynku pracy

jak
@nowy 22.01.2015, 19:48
szału może i nie ma ale kasa całkiem nie zła jak na obecna sytuacje na rynku pracy

PANI BLOND "REXU" JEST PO PROSTU ŻENUJĄCA.PRZYSZŁA PRACOWAĆ NA PRZEBIERAK A WARUNKI PRACY CHCE JAK W URZĘDZIE MIASTA,WIĘC PO CO PRZYSZŁA.JEST ZE SWOJĄ DOJRZAŁOŚCIĄ NA POZIOMIE PRZEDSZKOLAKA BO GDYBY BYŁA DOROSŁA I POWAŻNA TO WIEDZIAŁA BY ŻE TAKIE RZECZY ZOSTAWIA SIĘ DLA SIEBIE!!A TAK APROPOS TYCH 70 ZŁ TO POMYŚL KOBIETO ŻE ZA TE PIENIĄDZE NIE JEDNA OSOBA KUPI CHLEB !!

nowy

nie polecam nikomu przez 1 tydzień jest ok. nie było żadnej rozmowy na temat umowy fakt zarabia się dobrze ale w ciągu miesiąca wyrabia się po około 300+ h

Xxxxxx

Pracowałem w firmie "lemon " przeraża praca kierowców . Ten typ naraża życie ludzi którzy zmuszanij są do jazdy przeładowanymi dostawczakami .Mam nadzeje że zanim stanie sie coś złego ITD zrobi porządek w tej firmie Pozdrawiam :(

fifi

wszystko ok

xxx

czy ty zdajesz sobie sprawę co ty w ogóle wypisujesz? o jakich awansach w ogóle piszesz? nie ma awansów jesteś zatrudniona na stanowisku to się go trzymasz. jeszcze te opinie na temat czarnej i cichej żenada

Młody

Zarobki mają niezłe (2000-2500) ale to kosztem wielu nadgodzin. Praca przez sześć dni w tygodniu, przeważnie na nocki. Trudno też o urlop. Innym słowem... Charówka za rozsądne pieniądze.

Zostaw opinię o Lisowski Arkadiusz Lemon - Płock

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lisowski Arkadiusz Lemon