Kwiatek122103.11.2023 17:24
Ocena ogólna: 4/5
Po paru latach pracy na stanowisku informatyka w tej firmie mogę powiedzieć, że ogólnie jestem zadowolony z mojego doświadczenia. Środowisko pracy jest przyjazne, a atmosfera sprzyja efektywnej pracy.
Jednym z głównych atutów tej firmy jest zdecydowanie kierownik działu IT. To osoba, która potrafi zmotywować zespół i stworzyć pozytywną atmosferę wokół projektów. Jest dostępny do rozmów, zawsze gotów wysłuchać pomysłów i problemów pracowników. Jego podejście do zarządzania sprawia, że praca jest przyjemnością, a nie tylko obowiązkiem.
Co do samej pracy, zdecydowanie jest ona wymagająca. Nie ma się co tutaj oszukiwać, jest to outsourcing, w związku, z czym tempo realizacji nowych projektów potrafi przyprawić o zawrót głowy. Niemniej w związku z fenomenalną organizacją pracy nigdy nie doszło do problemu ze sfinalizowaniem wdrożenia.
Jednak jednym z głównych minusów tej firmy jest wynagrodzenie. Uważam, że mogłaby ona płacić więcej, biorąc pod uwagę wysiłek i zaangażowanie pracowników.
Praca na stanowisku informatyka w tej firmie to satysfakcjonujące doświadczenie. Świetna atmosfera, rozwijające projekty i fantastyczny kierownik sprawiają, że jestem zadowolony z wyboru tego miejsca pracy. Oczywiście, zawsze jest kilka kwestii do poprawy, zwłaszcza jeśli chodzi o wynagrodzenie, ale ogólnie rzecz biorąc, mogę polecić tę firmę każdemu poszukującemu ciekawych wyzwań i przyjaznego środowiska pracy.