Nie przegap nowości o AD Z.P.U.H. Andrzej Dąbrowski!
Nicko
18.07.2016 14:27
AD Z.P.U.H. Andrzej Dąbrowski w Łodzi naprawdę dobrą firmą jest, widzę ogłoszenia na masę fajnych stanowisk i ciesze się, że ludzie nie mają jakichś wielkich dramatów, że pensje im się podobają, że wszystko jest na swoim miejscu, bardzo mocno się tym jaram
Frico
23.06.2020 16:24
No nie wiem, skoro co chwila potrzebują operatora cnc, to nasuwa się pytanie, dlaczego ludzie z firmy uciekają.
Nikt
21.07.2020 19:52
Powód jest prosty, częste ogłoszenia spowodowane są brakami kadrowymi. A powód tych braków to dużo obowiązków ale niestety małe wynagrodzenie, a firma nie robi nieskomplikowanych detal, detale są drogie, wymogi rysunkowe są wyśrubowane, materiały nietypowe( cpm rex, vanadis ).
Do tego szef jest starej epoki i jego charakter…docenić nie doceni nie mówię tu o jakiejś premii bo to jest fikcja sztuczne podnoszenie zarobków. Premię dostaniesz 1 a później już nie licz na następną (to nie są duże kwoty). Atmosfera w tej firmie nie jest zbyt miła. Czujesz ciągłą presję, jesteś obserwowany, sprawdzany w sposób arogancki i niemiły, i na dodatek przez osobę która się na owej pracy nie zna i nie jest to szef tylko jego rodzina. To są niestety fakty!
Zostaw merytoryczną opinię o AD Z.P.U.H. Andrzej Dąbrowski