Tarcopol

• Wąchock
  • Podborze
  • Rzepin Pierwszy
  • Henryk
Wrocław - Tarcopol Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Starachowice
  5. Opinie o Tarcopol Sp. z o.o.

Opinie o Tarcopol Starachowice

Nie przegap nowości o Tarcopol Sp. z o.o.!

Veritas

04.06.2025 15:53

Asystent AI

Była dostępna oferta na Inżyniera budowy z pensją od 8 000 do 10 000 PLN brutto miesięcznie na umowie o pracę. Najważniejszym wymaganiem było wykształcenie wyższe techniczne lub bycie w trakcie jego zdobywania. Wśród benefitów można było liczyć na samochód służbowy. Chętnie dowiem się, czy te wymagania były wysokie i czy dawali realnie tyle, ile wpisali w ogłoszeniu?

Uparty

02.07.2025 10:34

Oj tak. Wymagania zawsze mają wysokie. Dają tyle co piszą, ale odlicz od tego wizyty u fizjoterapeuty i psychiatry.

Mariusz

08.06.2025 14:59

Mija drugi miesiąc odkąd ktoś jawnie poruszył tu temat mobbingu i w sumie później już żadne zle opinie się nie pojawiały. jeśli było coś na rzeczy to zareagowali i coś z tym zrobili?

Uparty

02.07.2025 10:30

Wszystkie nieprzychylne komentarze są usuwane, więc proszę się domyślić jak kolorowo jest w tej firmie.
    Krystyna

30.01.2024 04:36

Mąż szuka pracy i chciałby zatrudnić się tutaj jako inżynier budowy. Widzę, że już jakiś czas temu poszukiwali kogoś na to stanowisko. Oferta, którą znalazłam jest sprzed 3 miesięcy. Powiedzcie mi, czy warto złożyć CV, skoro nie ma aktualnie rekrutacji? Firma oferuje pracownikom możliwość zdobycia uprawnień. O jakich konkretnie jest tutaj mowa? Poza tym, podano widełki w wysokości od 7k do 8k brutto. Co zrobić, aby otrzymać tę górną granicę? Poinformujcie, bo małżonek będzie tu aplikować. ;)
    nick55

05.03.2024 11:47

nie warto, praca od świtu do zmierzchu, w delegacji i to sezonowo, wyzysk i nic więcej, nie polecam
    Lukasz

08.05.2023 10:46

potwierdzam jedną z wcześniejszych opinii, bajzel na kółkach i wyzysk na każdym kroku, brak rozwoju i perspektyw, najlepiej opijać szerokim łukiem
    Janusz

01.02.2022 14:21

Popieram bajzer na kółkach wyzysk pracownika zarobki beznadziejne i ten szfagier derektora matoł jakich mało lata z byle pierdołami do biura chyba za to że mu zrobili prawo jazdy które zdawał 12 razy
    Błażej

21.02.2022 09:27

Sam też się nie popisałeś purysto lingwistyczny
    Stary

04.03.2022 20:26

Nie ładnie tak kasować swoje wiadomości. To już świadczy o firmie.
    Pan Kaziu

16.02.2022 08:39

Od siebie dodam tylko że proceder w firmie trwa już od dawna a pracuje tu już troche. Ludzie którzy robią tu od lat zastanawiają się nad odejściem, drudzy już to zrobili.

Kontakt - Tarcopol Sp. z o.o.

Składowa 16 27-200 Starachowice

Branża główna: Infrastruktura transportowa
    Nikt / Ktoś

26.12.2021 12:49

Zdecydowanie odradzam nowym ten (usunięte przez administratora) Kierownictwo ma ludzi za nic, problemem jest nawet samo jedzenie kanapki nie w czasie przerwy. Ludzie są szczuci na siebie, o ile dyrektor firmy jest normalny, o tyle kierownik główny powinien brać kąpiel w melisie. Szwagier dyrektora to zwykła szumowina która leci ze wszystkim do biura. Mało tego są równi i równiejsi, jedni zarobią 9 tysięcy gdzie drudzy 4 za tę samą pracę. Nazwałbym ten bajzel wylęgarnią frajerów ale szkoda mi paru chłopaków. Dla nowych: nie wierzcie w te bujdy w ogłoszeniu, firma dla lubiących wchodzić w (usunięte przez administratora)
    Andrzej

30.01.2022 16:54

Chyba kpisz, pracując 12 godzin albo i lepiej jest jedna przerwa gdzie czas jej trwania to niejednokrotnie pół godziny albo i mniej przy takich pracach jak dwa WDki dziennie. Chcesz faktów? Proszę bardzo; firma nie wystawia żadnego kwitka, który by mówił za co zarobiłem te 4.5 tysiąca w delegacji, jedyne co słyszę to współczynnik, który się zmienia wraz z humorem kierownika.
    Jacek

15.06.2019 15:37

Czasami może trzeba zostać dłużej ale za to można zarobić nieźle. Za leżenie nikt nie zapłaci.
    Darius

15.10.2019 08:21

Za jakie leżenie człowieku . Kazali Ci napisać takie bzdury . Zastanów się co piszesz i nie kłam innych a w zasadzie samego siebie .
    Darius

15.10.2019 08:19

Firma wykorzystuje pracownika codziennie . Praca od 6:00 do bólu , do momentu aż się nie skończy . Często pracuje się po 15 godzin dziennie za 13 zł brutto na godzinę ( śmiech na sali ) . Kierowca w tej firmie jest nikim ( brak etatu kierowcy ) jedziesz ładujesz , wracasz z towarem i do łopaty . Każdy może spróbować miodu w tej firmie ... naprawdę polecam ... lubisz zrobić 270 godzin w miesiącu z delegacja dodatkami dostać w granicach 5 tys , idź pracuj .
    Gabriela

29.11.2018 14:31

Ze strony internetowej Tarcopol -->> http://www.tarcopol.pl/praca z zakładki "kariera" dowiedziałam się, iż firma aktualnie prowadzi rekrutację na osobę, która zajmie stanowisko konserwatora mostów oraz kierowcy. Czy ktokolwiek w ostatnim czasie odwiedził firmę w celu odbycia rozmowy rekrutacyjnej? A może jest wśród Was ktoś, kto zechce aplikować na wskazane przeze mnie stanowisko?
    Konserwator mostów

22.05.2019 16:13

Nie polecam chyba ze ktoś lubi spędzać 14 godzin dziennie w pracy
    Konserwator mostów

22.05.2019 16:11

Jest to (usunięte przez administratora) . Zaczynasz o 6:00 rano a kończysz jak zrobisz swoje ... 19:00 a często nawet 21:00. Stawki na poziomie 11,13 zł/h brutto ,jak na te czasy żenujące . Zastanówcie się zanim zechcecie podjąć prace w tej firmie .
    admin

17.08.2015 19:19

Czy siedziba firmy to komfortowe miejsce pracy? Czekamy na Twój komentarz.

Zostaw merytoryczną opinię o Tarcopol Sp. z o.o.