Pracowałem we wszystkich lubińskich piekarniach i o piekarni p.(usunięte przez administratora)nie mam najlepszego zdania. (usunięte przez administratora)ł. Ratował nas zawsze polepszacz , który jest sypany bez opamiętania do wszystkich chlebów i bułek. Ludzie przetrzyjcie oczy i zacznijcie się interesować co jecie. Pytajcie sprzedawców o informację o pieczywie. Z lubińskich piekarń to jeszcze stara piekarnia na (usunięte przez administratora)pieką chleby bez polepszaczy - trzymają się starych receptur - polecam.
Panie Becker, prosze mi powiedziec dlaczego Pan "zwiedzil" tyle piekarni w Lubinie? Nawet w tej najlepszej piekarni nie pracowal Pan za dlugo? Jaka jest tego przyczyna? Pozdrawiam
Pieczywo z tej piekarnii jest najpawdopodobniej najlepsze w Lubinie. By utrzymać jakość na tym poziomie ,to musi być ciężka praca jak zwykle bywa w tej branży,ale co za tym idzie godne zarobki za wykonaną pracę!!
ty chyba(usunięte przez moderatora)jesteś, tam pracować to samobójstwo. człowiek leży!!!