Podolszyńscy S.C. Piekarnia

Hajnówka

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 10 ocen.

Opinie o Podolszyńscy S.C. Piekarnia

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Podolszyńscy S.C. Piekarnia

Weronika
użytkownik zarejestrowany

@MATOWEJ czy planujesz może aplikować do Podolszyńscy S.C. Piekarnia? @Gfas czy pracujesz w Piekarni? Co powiesz o warunkach pracy? Jakie masz doświadczenia związane z pracą tutaj? Takie informacje będą istotne dla osób, które chcą podjąć pracę w Podolszyńscy S.C. Piekarnia.

MATOWEJ

A co zlodym Podolszynskim? Dobry szef? Jak się zachowuje wbec pracownic?

Weronika
użytkownik zarejestrowany

@Baba Jaga skąd takie informacje pracowałaś w firmie Podolszyńscy S.C. Piekarnia? @Ktoś na forum nie można nikogo obrażać. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin przed wystawieniem komentarza.

Ktoś

Najlepiej oddać na badania psychiatryczne starego podolszyńskiego gdyż jest socjopata i schizofrenik

Baba Jaga
@Ktoś 27.08.2017, 14:39
Najlepiej oddać na badania psychiatryczne starego podolszyńskiego gdyż jest socjopata i schizofrenik

To prawda znieważanie wyzywa pracownie 0 brak kultury osobistej i wykształcenia

Weronika
użytkownik zarejestrowany

@Ona, a co możesz powiedzieć na temat atmosfery w pracy?

asdfg

Piekarnia jak piekarnia - raz na jakiś czas zdarzy mi się coś tam kupić, nie narzekam, bo nie spotkałem się z niczym nieprzyjemnym. Jednak ostatnio przydarzyły mi się dwie sytuacje, po których po prostu zwątpiłem i nie wiem, czy prędko, albo czy w ogóle tam wrócę. Godziny otwarcia to 5-22? Ostatnio jadąc do pracy ok godziny 5.10 chciałem tam wstąpić w celu zakupienia czegoś na śniadanie. I wiecie co? Piekarnia była zamknięta !!! Ponadto zostałem oszukany (nie wiem czy przez brak kompetencji pracowników czy po prostu chęć oszustwa), mianowicie poprosiłem ekspedientkę o 5 bułek. W domu zorientowałem się, że dostałem tylko 4, a zapłaciłem za 5... Wyobrażacie to sobie? Te kilkanaście groszy za bułeczkę to nie majątek, ale sam fakt, iż nie było tłumów, było pusto i cicho. Tylko ja i sprzedawczyni. Czy to takie trudne policzyć do pięciu, albo wiedzieć jak wygląda godzina piąta na zegarku ? Ponadto za każdym razem te same bułki liczone są po innej cenie... No śmiech na sali.

Konsument

Ostatnio kupiłem chleb Graham krojony, zafoliowany. Otworzyłem jeszcze przed terminem ważności. Niestety produkt okazał się nie do spożycia: poszczególne kromki były obrośnięte "pajęczyną", chleb śmierdział wilgocią i kruszył się niesamowicie, jakby zrobiony w dużej mierze ze starego pieczywa. Nie polecam tego produktu! Mam nadzieję, że producent bardziej zwróci uwagę na to, co wyrabia.

Gfas
@Konsument 24.12.2016, 16:05
Ostatnio kupiłem chleb Graham krojony, zafoliowany. Otworzyłem jeszcze przed terminem ważności. Niestety produkt okazał się nie...

Nie trzeba było brać z przeceny@

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

sodek
użytkownik zarejestrowany

również chwalę sobie ich produkty. Dla mnie duży szacun

Ona

Ja pracowałam w Piekarni na wakacjach !! Jak dla mnie było dobrze, praca jest w miarę . Jezeli ktoś chce zarobić to nie bedzie narzekał. Milo wspominam ;) pyszny chleb takiego nigdzie nie znajdziecie. pychaa!!! polecam 100 % pozytyw;]

txt

Mam pytanie do państwa Podolszyńskich: dlaczego chleb żytni razowy wypiekany jest na blachach zalanych dużą ilością starego tłuszczu? Proszę, przestańcie. Chleb kupuję ze względu na dietę, ale ten tłuzcz bardziej mi szkodzi niż pomaga.

zuzia

Gadacie ze obsluga niemila? Ja sie tam nie dziwie postój czlowieku na girach od 4 rano to na pewno odechce ci sie zęby szczerzyć i jeszcze do wybrednych klientów. Ja kupuje tam pieczywo codziennie świeże pyszne. A mówcie ze nieświeże? To po co kupujesz z przeceny za 50groszy? Chcialoby sie najlepiej najlepsze i za darmo. Smieszni jestescie bo nie znacie innych firm kouchozów.

Wilmu
użytkownik zarejestrowany

Podolszyńscy prowadzą piekarnie na terenie całego Hajnówka. Zastanawiam się tylko czy konkurencja ich nie wykończy, bo teren przygraniczny zawsze jest kojarzony z tańszymi wypadami za granicę po w zasadzie tańsze produkty. Poza tym niedaleko leży Bielsk Podlaski, który jest nieco większym ośrodkiem z zdecydowanie większą ilością piekarni.

joanna

Pieczywo dobre i duzy wybor. Na pewno tam wroce. Osluga niestety ogromnie niemila.(usunięte przez administratora)

Natka

Najlepszy chleb na świecie! Jak tylko wyjeżdżam z Hajnówki, zawsze tęsknię za tym pieczywkiem. Mówcie co chcecie, ja tam lepszego nie jadłam nigdzie. Swoją drogą, moja rodzina kupuje tam od momentu powstania piekarni i jeszcze NIGDY nie zdarzyło mi się dostać czegokolwiek nieświeżego.

MAŁPKAKIKI

Witam. wiem cos o tym bo pracowałam tam to jest wszystko żałosne codziennie chodzić i prosić o pare zł a wiecznie nie ma(usunięte przez administratora)

Edi

(usunięte przez administratora).Uczepili się jednej piekarni i Pss Społem,jakby to więcej firm w H-ce nie było.Nic sie nie zmieniło w mentalności ludzi z tej dziury odkąd wyjechałem.

gościu

Nie dorobić tylko zarobić,jak sie pracuje to się ma kasę.Ja pracuje prawie 8 rok,umowa stała i pensje ok.Zaliczki to nawet do przodu dają,tylko na robocie znać się trzeba i pracować normalnie a nie leserstwo uprawiać.

prosty

Nic już nie rozumiem,tak tam źle i nie płacą,więc kupa ludzi pracuje tam za darmo już chyba ze 20 lat.Szczesciarze jacyś czy co,jak jakaś firma słabo płaci to kto bedzie pracował?Coś tu nie ma sensu w tych opiniach.Swoją drogą to chleb dobry mają.

Prawda

da się, da się dorobić, ale grzbietu na karku (usunięte przez administratora)

gosc

praca...chyba dla przyjemności bo z tej pracy to tylko pare groszy jest a i dla schudniecia bo więcej to tam się nie da dorobić.

Hajnowianin

O proszę.. nawet właściciele włączyli się w dyskuje na tym portalu. No cóż..winni zawsze się tłumaczą. Żadna szanująca się firma nie bierze zbyt poważnie opinii internetowych, a tym bardziej się nie "spowiada" z przebiegu swojej działalności. Żenada..

ona

Pieczywo dobre.

?

PIEKARNIA PODOLSZYŃSCY SERDECZNIE POZDRAWIA WSZYSTKICH PISZĄCYCH TU ZWOLNIONYCH PRACOWNIKÓW.A W SZCZEGÓLNOŚCI ZWOLNIONE ZA KRADZIEŻ PIENIĘDZY EKSPEDIENTKI I MAGAZYNIERKI,ZWOLNIONYCH ZA KRADZIEŻ PIECZYWA,DROŻDŻY,MĄKI I CUKRU PIEKARZY ORAZ ZWOLNIONYCH ZA JAZDE PO PIJANEMU I KRADZIEŻ PALIWA KIEROWCÓW.ŻYCZENIA DALSZYCH SUKCESÓW I AWANSÓW W ŻYCIU ZAWODOWYM.

Prawda

To jest prawdziwy [usunięte przez moderatora]. Najgorszy w Hajnówce.

Prawda

Ta "firma" to porażka, tak samo podle traktują pracowników i klientów. Sami siebie uważają za panów świata, za bogaczy, a pracownicy to jest służba, albo nawet NIEWOLNICY! Umowy gorzej niż śmieciowe, badań sanepidu nikt tam nie ma i nie miał nigdy, Nikt nigdy nie widział normalnej wypłaty, dają zaliczki po 50 zł i to trzeba o łaskę prosić. Niewypłacalni, nieuczciwi, nie uwierzylibyście ilu ludzi oszukali. Narażają sprzedawczynie na nieprzyjemności bo każą im sprzedawać nieświeże pieczywo i ściemniać że to świeżutkie. Właściciele chodzą po piekarni jak króle wrzeszczą na pracowników, co doskonale słyszą klienci. Współczuję ludziom którzy muszą tam pracować bo mają rodzinę na utrzymaniu i nie mają innych opcji. O wypłacie możecie zapomnieć o ludzkim traktowaniu też. Mam nadzieję, że kiedyś to ich tak będą traktować ludzie, jak oni swoich pracowników w tym obozie pracy.

klient nr 16

halka - 2013-07-02 17:35:49 Hipokryzja.....brak słów,nie płacą pensji,zawsze jest jakiś problem...cieniutko przędą.Ale,najbardziej żal mi jest pracowników,szef Daniel jest niedostępny...unika rozmów,Zinaida...kłamczucha i brak wychowania i zachowania.Szef Z.pantoflarz...wielokrotnie po kryjomu wybierał pieniądze z kasy ,przed żoną i synem.Patplogia....i w dodatku nieuczciwa.!!!!Prawda,prawda,wszędzie sponsorują, a ciekawo jak z wypłaceniem dla pracowników wynagrodzenia.Pewnie żle, że ciągle jest zmiana pracowników.

halka

Hipokryzja.....brak słów,nie płacą pensji,zawsze jest jakiś problem...cieniutko przędą.Ale,najbardziej żal mi jest pracowników,szef Daniel jest niedostępny...unika rozmów,Zinaida...kłamczucha i brak wychowania i zachowania.Szef Z.pantoflarz...wielokrotnie po kryjomu wybierał pieniądze z kasy ,przed żoną i synem.Patplogia....i w dodatku nieuczciwa.!!!!

lipka2

Zgadzam się ze wszystkimi wpisami,są nie rzetelni!!!!![usunięte przez moderatora] ludzi,zwalniają bez powodu, gdy tylko chcą podwyżkę,traktują wszystkich jak śmieci!!!!!!!!Pracowałam u Nich w sklepie w Warszawie .....podziękowali przez telefon....czekam na swoją pensję ponad 1600 zł.tak robili ze wszystkimi pracownicami,zwalniali ,bez powodu ,bo stają się nie wygodne!!!!!!Nawet zabrali z kasy moje prywatne pieniądze na wydawanie reszty,ponad 50 zł.

abcd

Brak słów co do właścicieli piekarni. Pracowników traktują jak woły robocze, jednych wykorzystują a innych traktują ulgowo! Jednym pracownikom dają pieniądze na czas, jak tylko poproszą a innym kłamią prosto w oczy, że nie mają teraz pieniędzy żeby dać jakąś zaliczkę... Śmieszne jest zachowanie szefowej, która obiecuje pieniądze a później ukrywa się w domu i nie odbiera domofonu. Sama chyba nie wie, co to oznacza przeżyć tydzień za 300 zł. Odrobinę zwykłego ludzkiego zrozumienia!! Człowiek dostając 100 zł na kilka dni, nie wie jak je rozsądnie zagospodarować! Współczuję ludziom, którzy tam pracują...

maczek5

Ojojoj patrzę dzieje się ostatnio na tym forum. Co jest tego powodem? Raptem ludzie zaczęli odwiedzać tą stronę. A może to specjalnie, za czyjąś namową ostatnio pojawia się tyle wpisów, głównie w godzinach 22-24. A co do piekarni: pieczywo jest smaczne mało która piekarnia może się takim pochwalić, szefostwo powinno zacząć doceniać w końcu pracowników za to, nie prawda, że sprzedawany jest chleb 2 lub 3 dniowy.

katy79

Odwiedziłam ostatnio tą piekarnie. Moje wrażenia: - niemiła obsługa - za czysto to tam nie jest - jakość pieczywa też pozostawia wiele do życzenia

alsemic

Ta piekarnia to jedna wielka pomyłka. Ile razy mi się już zdarzyło kupić chleb, który był po 2-3 dniowym przebiegu. Kamuflować to łatwo można, ale kto mądry ten się zorientuje.

master

Pieczywo extra swoją drogą,ale jakie fajne dziewczynki na sklepie.Az chce sie rano isc po chlebek.Aby wszedzie byla taka extra i elegonto obsluga jak tam.A nie jak pracownice w tych marketach,ani to wygladu,ani kultury i srednia wieku,lepiej nie mowic.Pewnie nie sa stare panie,ale zmachane robota,biedene kobity.I zapachu pieczywka tam nie poczujesz,raczej inne klimaty......

anka

Wspaniałe pieczywo,nigdzie takiego nie znajdziesz w całej Polsce.A wiem co mówie,bo dużo jeżdże.Szacunek i podziw dla właścicieli.

ksawery

Wreszcie ktoś mądry wpadł na pomysł by nasłać tam Skarbówkę. Takie kontrole to powinny być co najmniej raz w miesiącu. Mam nadzieję, że ten grajdoł zamkną jak najszybciej.

berent

Pracowalem tam sporo czasu i nigdzie wczesniej ani pozniej nie widzialem tyle kontroli co tam.I nigdy nie bylo tez do czego sie uczepic,bo porzadek byl tam zawsze pod kazdym wzgledem.Hajnowka slynie zreszta z ormowcow i zazdrosnych nierobow.Szef czasem opierniczal,ale pijakow po ktorych trzeba bylo jezdzic nocami i w swieta.A tez za jakosc wyrobow i czystosc,bo tam sie tego pilnuje.Zlodziei i oszustow tez nikt nie chce miec w firmie a tego plugastwa nigdzie nie brakuje wiec rotacja musi byc a dobrych pracownikow sie ceni i wynagradza.Jak sie pracuje rzetelnie to i nie ma problemow.Mi placili zgodnie z umowa i rozliczyli sie jak trzeba kiedy wyjezdzalem.Hipokryzja i zawisc tryska,bo jakby nie placili to kto tam by pracowal przez te prawie dwadziescia lat za darmo,ale maja dobrych pracownikow w firmie.Otworz swoja firme jeden z drugim,wolny rynek wiec kto broni,ciekawo czy sie dwa lata na rynku utrzymasz skoro tak sie znasz na interesach.A jak sie nie podoba to wal do konkurencji po bulki a nie czesty bywalec jestes pajacu.Zjesz se swiezszy chleb z robalami w mace,wiem bo pracowalem wczesniej w innych piekarniach.Zajmij sie swoimi brudami a najlepiej to otworz swoj interes a jak sie juz nauczysz fachu i prowadzenia zakladu w co watpie tak jak ja od szefostwa to bedziesz mogl sie wypowiadac.Bo oszczerstwa i bzdury to potrafi pisac kazdy zazdrosny prostak.

bastek

Ile oni jeszcze zamierzają tak ludzi oszukiwać i wykorzystywać? Sprzedają stare chleby, które imitują świeże. Nieuczciwe praktyki powinny być karane.

mickey

Ta piekarnia to jedna wielka lipa. Zero szacunku dla człowieka, zero szacunku dla pracowników. Wykorzystują jak mogą. Nie płacą pensji. Jest to pseudopiekarnia !!!

Klientka

Zamknąć ten burdel z pizdu,bo żeby prowadzić biznes,to trzeba się na tym znać! Ludzkie wyobrażenie przechodzi, jak ostatnio zobaczyłam kota wybiegającego spod reagłu z pieczywem! To jest piekarnia a nie schronisko. Strzeżcie się ludzie tej pseudo piekarni.

pracownik

[usunięte przez moderatora] to jest mało powiedziane to z[usunięte przez moderatora] sama podolszyńska jak robi w kaulandzie zakupy to kupuje co najdroższe stać ja na sprzątaczke w domu na luksusy ale honoru to oni nie maja cały czas jak prosiłem o pieniądze to mówiła jutro, jutro, jutro czasami to jutro to trwało nawet i tygodniami. Dla PUK'u też dał w łape zeby jego inormowali jak znajdą w koszu jakieś ciasto dał by lepiej pracownikowi zasłużone pieniądze [usunięte przez moderatora]!!!. Jeszcze trzeba by było tam sprowadzić sanepid do tych brudów bo każdy pracownik pracuje bez książeczki i bez żadnych badań nie wiem może dla sanepidu też daje w łape. Jedyne rozwiązanie URZĄD SKARBOWY!!! Tak ludzie wiedzcie jaka jest prawda o tych ałszywych ludziach może to jest normalne że mieszajać chleb ma sie w gębie papierosa a poźniej ludzie to kupują!!!

Bywalec

Tak jeszcze tylko zostal Urząd Skarbowy i CBA i wlaściciele dopiero by się nauczyli ani tylko sobie kieszeń nabijać. [usunięte przez moderatora]

Michaś

Dokladnie a jak słychać nawet jak szef przeklina wydziera się na pracowników. Wogóle w tej piekarni nie ma żadnego szacunku od pracodawcy. Słyszałem ostatnio że była Inspekcja Pracy może zacznie płacić dla pracowników. A co do młodych to tylko wykorzystują ich nie płacąc im kasy nawet po kilka miesięcy.dla mnie też podoba się ta ruda i wysoka to ona najlepiej doradzi jednym słowem z kulturką panienka.

stały bywalec

Często tam bywam Małolaty .... Obsługa nie miła, Na zapleczu przeklinają a my klienci musimy słuchać. Jedynie taka ruda fajna i doradzi .... Sympatyczna dziewczyna. Pozdrawiam.

miejscowy

juz chyba wszyscy w hajnówce wiedzą co to za firma.Kilka lat temu słyszałem ze nieźle wykorzystuja i widac do tej pory sie nic nie zmieniło i nie ma co sie łudzic

ja

Brak słów, zgadzam sie z tym co zostało juz napisane nic dodac nic ujac,sanepid to chyba rzadko tam zagląda,powinni większą uwagę zwracac na czystośc ale jezeli pracodawca nie ma szacunku do pracowników to i z wzajemnością.

pracownica

Zdarza się,, zę idzie dla klienta nieświeże ciasto, jako dobre.

md

Zdarza się, pracownicy są bardzo niekompetentni i młode siksy się kręcą przy sprzedaży nie wiedząc za bardzo co robią.

zołza

Gdyby było tam tak super, to nie byłoby takiej rotacji. [usunięte przez moderatora]! Nikt normalny tam nie pracuje tylko młode dziewczynki które mogą napierdalać 260 h co miesiąc, albo pijaki co się trzymają roboty, bo z innej wywalą, szukają durni, którzy milczą i na niczym się nie znają! Nawet na zwolnieniu każą pracować, nadgodziny płacą na lewo, żeby bez dodatków.

Zostaw opinię o Podolszyńscy S.C. Piekarnia - Hajnówka

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Podolszyńscy S.C. Piekarnia