Piotr Wychowałek F.H. Nowalijka

Piotrków Trybunalski

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 50 ocen.

Piotr Wychowałek F.H. Nowalijka
2 50 6 1

Opinie o Piotr Wychowałek F.H. Nowalijka

marchewka

A dlaczego upominacie sie tylko o podwyżki dla wózkowych? Czy taki zwykły pracownik ma inny żołądek? Anajwięcej robi bo wózkowy pójdzie sobie kiedy chce na kawe w każdej chwili idzie do biura usiądzie popatrzcie i poobserwujcie jak oni pracują.

Cala prawda
@marchewka 08.10.2018 08:16

Liczysz na podwyżkę to zapomnij! Gruzja przyjechała za niedługo Filipiny będą! Tania sila robocza juz jest w nowalijce nawet Ukraina już za droga jest!!! Beda wszystkich Polaków zwalniać obudzcie się w końcu!!!

anonymous
@Cala prawda 08.10.2018 17:58

nie liczę na podwyżkę ale jak by była to dla wszystkich wg pracy a nie jak mam < mam znajomości to załatwię> a słychać jest o chińczykach i wietnamczykach czy to prawda dlaczego polscy pracodawcy tacy są i chcą żeby ich szanowano a Polakom nawet za minimalną nie dadzą zarobić

Ktośktoś
@Cala prawda 08.10.2018 17:58

Żadnych Polaków nie będą zwalniać. Zatrudniają ludzi innych narodowości, ponieważ coraz mniej Polaków chce pracować w systemie za takie małe pieniądze. (usunięte przez administratora) bardzo chętnie zatrudni Polaków. Pracuje tam więc wiem.

Ktośktoś
@anonymous 09.10.2018 09:26

To Polacy nie chcą tam pracować, bo za tyle się nie opłaca w systemie pracować.

XxX
@Cala prawda 08.10.2018 17:58

Jak odchodziłam z tego zakładu pracy mówiłam, że jeszcze trochę i przyjadą chinole zapierdzielać za miskę ryżu. Nie wspominam jakoś źle Nowalijki tylko nędzna wypłata i zerowy socjal. Jak się trafi na dobrą zmianę to i najgorsza robota może być znosna.

Ryszard

Każdy może wybierać. Ale z doświadczenia wiem,. że tam gdzie dobrze płacą to niektórzy mają za dużo obowiązków.

Edytor

Znalezliscie sobie drugiego Wałęsę na 4 zmianie?! Powiem tak jak już radziłbym nie wychodzić przed szereg za pracowników bo koniec końców jego zwolnia dla przykładu by reszta siedziała cicho! A że same trzęsidupy na magazynie to się nie dziwię że podwyżek nie bedzie. Jak chcecie podwyżki przerywacie pracę czekajcie na kierownictwo i rozmawiacie WSZYSCY a nie pojedynczo bo z jednego jak przyjdzie po podwyżkę to się będą śmiać. Ukraina swego czasu zrobiła aferę bo chcieli by sami płacili za hotel a jak postraszyli że wszyscy wyjadą to pieniążki się jakoś znalazły

Kaczyński
@Edytor 04.10.2018 14:31

Jak nie będzie podwyżek po 500zl dla każdego i talonow na swieta to zostanie wam tylko ,,Wałęsa II'' !!!

Plany

Podobno wozkowy z 4 zmiany walczy o podwyzki bo konczy mu sie umowa ciekawe czy cos wskora. Zycze mu powodzenia i mam nadzieje ze wszystkim cos zalatwi!!!

PRACOWNIK
@Plany 02.10.2018 23:29

Ja słyszałem że to z 3 zmiany wózkowym kończą się umowy i gadali z kierownikiem i ma być ok

Plany
@PRACOWNIK 03.10.2018 03:31

To zle słyszałes bo o podwyzki bije sie tylko jeden wozkowy z 4 zmiany! Jeszcze Ci powiem jedno ze podwyzek jak nie bylo tak juz nie bedzie bo graja na czas! Wystarczy spojrzec ile osob sie zwolnilo a ile jeszcze odchodzi. Wszyscy liczymy na wozkowego z 4 zmiany bo on tam ma dobre uklady i obiecal ze zalatwi to!!!

Arturek
@Plany 03.10.2018 07:53

A który kierownik twierdzi ze beda podwyżki bo sam sie chyba do niego udam? Jak ten wózkowy tak chce tej podwyżki to niech idzie do samego prezesa a nie jakieś bunty urządza! Chyba bardzo pewny siebie jest...!

ajajajaj
@Plany 02.10.2018 23:29

Jedyna sytuacja która może zmotywować kierowników żeby zaproponować podwyżki dla wózkowych to moment gdy zostanie po jednym lub dwóch wózkowych na zmianie,bo wtedy sami kierownicy będą musieli zakasać rękawy i wsiadać na wózek.

Arturek
@ajajajaj 03.10.2018 17:03

Nie ma ludzi niezastąpiony! Jak tak juz będzie to i tak sobie poradzimy bo kierownicy nie leżą a pracują! Moze to Panią trzeba dać podwyżkę bo ostatnio się bardziej angażują w prace niż Panowie! Wiec Panowie nie jesteście niezastąpieni droga wolna nikt was tu nie trzyma!!!

Szczery

Slyszalem ze podobno cala kadre starych pracownikow z jakosci chca wymienic bo juz za duzo zarabiaja lacznie z kierownikami. Podobno ten maly kierownik z jakosci to sie do niczego nie nadaje bo nawet cymbal liczyc nie potrafi stanow! Ostatnio tak zostal zrabany przez prezesa ze z kibla przez caly dzien nie wychodzil bo go az krecilo ze strachu!

Aaaaaa
@Szczery 24.09.2018 12:51

Hmmm dużo obelg jak na to co Szczery słyszałeś po adresem malego kierownika....pewności w twej wypowiedzi nie czuję....do szczerego tez Ci daleko....a ja Ci tak od siebie szczerze powiem że nic nie wiesz napewno człowieku....samemu trzeba być w porzadku a nie czepiac się innych....lepszych od siebie!!!!!

Mocny
@Szczery 24.09.2018 12:51

Mały ale jary

KUMPEL
@Aaaaaa 28.09.2018 14:30

Lepsi od Ciebie to juz dawno odeszli bo sie cenią i nikt nie chce pracować za takie nedzne pieniadze! Tam juz tylko zostaly same szczury i (usunięte przez administratora) jak Ty!!! Ale i juz na Ciebie podobno przyszła pora tak właśnie Cie zalatwil Twój dobry kumpel ktory sie ciegle Tobą wyrecza a później wszystko zwala na Ciebie a Ty mu jeszcze wchodzisz bez mydla????. Jak juz sie Ciebie pozbeda to mozesz zawsze wrocic do MBLA dokrecac śrubki.

Aaaaaa
@KUMPEL 29.09.2018 13:13

Ciebie....my się nie znamy raczej....pomyliłeś się....więc jak nie wiesz do kogo piszesz to moze już nie pisz tych beznadzieji....żałosne!!!!

FREDDY KRUEGER
@KUMPEL 29.09.2018 13:13

Kumpel mnie tez doszy takie sluchy. Podobno maja juz kogos nowego na to stanowisko to podobno dobry kumpel (usunięte przez administratora). On ma tam duza wladze i ustawia ludzi jak chce. Tylko ciekawy jestem czy obu wywala czy tylko jednego bo ten glowny nie radzi sibie ludzie sie go nie sluchaja i w twarz mu sie smieja ale co sie dziwic jak sam zrobil z siebie takie popychadlo bo sobie na to pozwolil. Nigdy nie zapomne jak mu kosz na glowe zalozyli!!!

plany

prawda jest taka że prezes woli kupować coraz to droższe auta i palmy i cuda niewidy na terenie zakładu niżeli dać podwyżkę osobą które rzeczywiście wnoszą coś w pracy, zero organizacji na ,, sałatkach,, powoduje że są opóźnienia w wysyłce za co dostaje oczywiście produkcja. Jeśli chodzi o warunki na hali to w lato o ile można wytrzymać to zimą jest naprawdę ciężko parcować po 8 -12 h jeśli masz 15 min przerwy. Nie ma co liczyć o podwyżki dla osób ogarniętych bo i tak wezmą grosze bo podwyżki dla szarych pracowników nie będzie nikt ich nie doceni dla tego coraz więcej Ukrainy na firmie bo tańsza.

jacek
@plany 04.09.2018 01:38

Jeśli pracujecie po 12 godzin to wg reg powinny być 2 przerwy ale jak nikt sie nie odzywa to możecie pracować bez przerwy

Reksio
@plany 04.09.2018 01:38

Pewny jesteś ze Ukraina tańsza jest bo mi sie wydaje ze Ci pracownicy maja lepsze pensje niz pracownicy Polscy. Prezes woli zwalniać starych pracowników i zatrudniac nowych bo da im mniej a starszych stazem ktorym sie konczy umowa zwalnia zeby broń boże nie podnieść im pensji. To wszystko jest dobrze przemyslane kierownicy strasza zwolnieniami bo niby zlecen coraz mniej a to wszystko tylko chodzi o tansza sile roboczą!

Neutralny

Jeśli komuś praca i zarobki nie odpowiadają to przecież można się zwolnić i iść dalej. Po co narzekać i krakac na lewo i prawo. A jak ktoś ma problem z alkoholem to żale w niedzielę w kościele.

Renata

@WUJO dlaczego nie polecasz firmy? Mógłbyś napisać coś więcej? Co wpływa na Twoją negatywną opinię- złe warunki płacowe, nieprzyjemna atmosfera w pracy, złe podejście do pracownika? Warto dokładniej opisać co było w pracy na plus, a co można ewentualnie poprawić- takie szczere wpisy wiele wnoszą dla ludzi poszukujących pracy w tej firmie.

Ciotka

Bryndza i jeszcze raz bryndza! Wszyscy sie zwalniaja bo malo placa a na podwyzki sie nie zapowiada bo szkoda kasy! Caly czas nadgodziny praktycznie po 12h sie pracuje a to dlatege ze nie ma juz kto pracowac. Ludzie nie polecam tej firmy!

WUJO
@Ciotka 21.05.2018 18:12

Ja też nie polecam tej firmy a w szczególności Kie.A fałszywy człowiek

Lambaluna
@WUJO 08.06.2018 14:44

Arturek taki bystry

WUJO
@Lambaluna 09.06.2018 23:12

Bystry jak woda w potoku zanim pomyśli to zmiana zrobi i pójdzie do domu

Renata

@Ciotka, wspomniałaś o nadgodzinach. Jak są rozliczane? Odbiór dnia czy dodatkowo płatne? Kto jeszcze zna Nowalijke? Jak wam się tam pracuje? Dobra jest atmosfera wśród pracowników?

Omen
@Renata 25.05.2018 18:58

Sa placone. Np:Dzwonia po Ciebie wczesniej zebys przyszla do pracy to tylko wychodzi 50%. Rzadko kiedy jest inaczej wszystko dobrze przemyslane. Jak sie zrobi troche nadgodzin to wyjdzie Ci przy dobrych wiatrach moze z 2tys.

Cala prawda
@Renata 25.05.2018 18:58

Ludzie co tam pracuja nie sa tacy zli ale zawsze sie znajdzie jakas niezyczliwa osoba a jesli chodzi o prace w samej nowalijce to szkoda twojego czasu. Ludzie sie ciagle zwalniaja bo kazdy szuka juz czegos lepszego i wiekszej kasy. Jak czytalas opinie wczesniejsze to kazdy tam opisuje ze kokosow nie ma za tak fatalne warunki i taki system pracy.

Renata

@Łysy, każdy ma prawo do własnego zdania i na pewno w każdym miejscu pracy dla kogoś będzie dobrze, a dla drugiego gorzej. Nigdzie nie jest tak, że są same minusy. @Megi, @Ruda, upominam, że na forum powinniśmy pisać o samej pracy w Nowalijce, a nie o poszczególnych pracownikach.

Gość

Pracowałem kiedyś w tej firmie.Minus to na pewno nadgodziny ale kasa na czas nie jak w innych firmach.Ogólnie nie ma tragedii jak się chce pracować to można się do wszystkiego przyzwyczaić.Kierownicy w miarę ok a normalne że opierdalacze zawsze będą narzekać na wszystko i wszystkich i oczerniać innych.Znam środowisko tych ludzi którzy tam pracują i wiem że jeśli ktoś się stara i jest doceniany przez przełożonych to zaraz jest postrzegany jako lizus.

Łysy
@Gość 07.04.2018 00:21

Co Ty gadasz za glupoty?! Co komu po tym ze 2dni wczesniej jest kasa przed dziesiątym jak pensja pożal sie boże! Jak tak w superlatywach o tej firmie piszesz to widocznie byłeś jednym z tych ludzi co donoszą na wszystkich o wszystko żeby sobie dorobić do wyplaty bo każdy co tam pracuje to wie jak jest! Ludzie bez powodu by sie nie zwalniali jakby im było tak dobrze!

liszaj99

niech sie ktoś wypowie na temat nowego z bhp bo słyszałem że z alkomatem lata a co niektórzy odmawiają dmuchania i ponoszą konsekwencje

Jaa
@liszaj99 01.04.2017 14:59

Dokładnie tak jest. Ale ma do tego pełne prawo, wiec w czym problem?

Jaaa
@liszaj99 01.04.2017 14:59

Jeżeli byłbyś pracodawca i pracownicy którym płacisz hajs przychodzili nawaleni i traciłaby na tym jakość twoich produktów tez byś kontrolował i wyciągał konsekwencje. Ludzie są sami sobie winni. Stwarzają sytuacje, ze nic innego nie pozostaje jak ciągła kontrola na każdym kroku. :)

Ruda

Ludzie uważajcie na tego grubasa z III zmiany ! Podpierdziela wszystkich do swojego kierownika L... tak mu lize (usunięte przez administratora) bo ma nadziej ze podwyżkę dostanie????! Sam nic nie robi tylko chowa sie po kątach na chłodni i wpierdziela rzodkiewke a później jakość ma przerabane bo kierownik burzy ze jest Kaufland a Biedronka została przyjęta????????????

Megi
@Ruda 30.03.2018 22:26

Chyba Ci sie cos pomyliło bo ten grubas to nie jest na III zmianie tylko na IV !!! Wszystko pasuje jedynie to nie ta zmiana???????????????????? Trzeba iść do Prezesa na skarge na niego bo on wszystkie wózki zarywa i nikt się tym nie zainteresuje a tam chyba jest jakiś ogranicznik ze do 150kg max!

fortuna

produkcja i wózkowi odwalają najwięcej roboty, ale paradoksalnie to ich praca jest najmniej wynagradzana.. śmiech na sali..

Smutna prawda
@fortuna 15.11.2017 19:07

Coś w tym jest... ludzie pracujący tam po 5, 10 lat zarabiają śmieszne pieniądze jak na takie doświadczenie ... to strata czasu bo na rynku jest sporo ofert z podobną stawką na wejściu, a praca nie jest tak ciężka jak w nowalijce . Nie mówiąc już o braku możliwości jakiegokolwiek rozwoju..

infex

Racja!! Wynagrodzenie pracowników głównej produkcji jest dość marne.. Także szczerze nie polecam

klm
@infex 21.02.2018 16:26

Dość marne to znaczy jakie?

Adi
@infex 21.02.2018 16:26

Czy na produkcji czy na jakości czy na innym dziale to są ochlapy za taka robote w takich warunkach i systemie to 2tysie to co to jest w dzisiejszych czasach gdzie wszystko takie drogie. Najważniejsze ze prezes sobie ciagle nowe fury kupuje i coraz to z wyższej półki! Dziwić sie ze ludzie uciekaja do Dino bo tam na start maja 3tys na rękę. Prezesowi szkoda kasy i podwyżek nie bedzie!

xyz

Kto każe zostawać pod przymusem ? Ludzie sami zostają a później narzekają czy ktoś trzyma ich siłą? Nadgodziny są po to żeby dorobić i kto chce to zostaje .

TAKAPRAWDA
@xyz 08.02.2016 03:05

kierownictwo pod grożbą utraty premii lub nie przedłużenia umowy

TAKAPRAWDA
@xyz 08.02.2016 03:05

a jak nie chcesz dorobić to zobaczysz co z tobą zrobią jak przyjdzie co czego nie chcą zwalniać może ja nie chce dorobić

Reksio

Nie polecam pracy w tej firmie! Warunki tragiczne bo na magazynie jest mniej niż 12°C a kasa marna moze dociagniesz do 2tys jak będziesz robil nadgodziny. Oferty pracy sa ciągle bo ludzie uciekaja na zwolnienia albo sami sie zwalniaja jak zobaczą jak tam jest.

Leszek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jaka atmosfera w pracy?

log
@Leszek 29.01.2018 22:43

Potrzebują pełno ogłoszeń pojawiło się ostatnio tylko nie wiem czy nowe muesca pracy czy pracownicy uciekają?

Kevin

Chyba by tego nie przeżył????

jarek23

Witam dostarczam towar do magazynu i nieraz mam okazje popatrzeć jak te panie w pocie czoła pracują. Tylko ciekawe czy zwróciliście uwagę że nie wszystkie bo niektóre z przyjemnością bym zwolnił. Sami się domyślcie ja tylko podpowiem że na p.Amandy zmianie tej od jakości jednym paniom należy się podwyżka a drugim obniżka

OLO
@jarek23 28.07.2017 16:33

JAK JESTEŚ TAKI MĄDRY TO SAM SIĘ ZATRUDNIJ....Z PANIĄ AMANDĄ W PARZE

jarek23

Witam dostarczam towar do magazynu i nieraz mam okazje popatrzeć jak te panie w pocie czoła pracują. Tylko ciekawe czy zwróciliście uwagę że nie wszystkie bo niektóre z przyjemnością bym zwolnił. Sami się domyślcie ja tylko podpowiem że na p.Amandy zmianie tej od jakości jednym paniom należy się podwyżka a drugim obniżka

TAKAPRAWDA

Nie ma co narzekać jak ktoś dobrze pracuje i się do tego przykłada to sie to wynagradza , a jak ktoś się OBIJA i wypisuje idiotyczne komentarze to niech się nie dziwi że jest tak traktowany. Lepiej mieć prace , w której dobrze płacą niż żyć na zasiłku i lenić się przed komputerem. Lepiej to przemyśleć i zacząć pracować . Jeszcze jedno z tego co wiem firma się powiększyła i jest więcej miejsca do pracy.

Sajmon
@TAKAPRAWDA 23.04.2017 15:29

Miejsca są, ale nie ma ludzi do pracy. Niestety, ale czasy "jak coś nie pasuje, to wypad, bo na Twoje miejsce jest 30 innych" się skończyły. A z tego co widzę, to wszyscy odchodzą, nawet z Tych doświadczonych pracowników, bo już mają dosyć. Może praca nie jest zła, ale kierownictwo przydałoby się trochę ustawić do pionu, bo do opieprzania, wyzywania, podpi^%przania każdy, ale żeby wziąć odpowiedzialność za pewne czyny, swoje błedy to żaden, a na baczność to każdy stoi jak szef chodzi po magazynie. Gdyby szef wiedział, co się czasami dzieje, to by wszyscy dyscpylinarkę dostali.

rykityki

Robić się wam nie chce. Każdy chciał by być dyrem . i tp. Załóżcie własną firmę i dajcie szarym ludziom pracę , zobaczycie jak to jest. Ps 70-80 % ludzkości to takie małe fabryki guano . A w Polsce to chyba nawet 95 % liczących na to że im skapnie z nieba . +500 , socjale z mieszkaniem od UM Piotrkowa . Pozdrawiam tych chcących pracować, a leniom i statystom pokazuję kierunek do bramy.

Lambaluna

Ile zarobi tam kierowca? A Arturek jest magazynierem czy brygadzista. Bo chyba po podstawówce to dokumentu wypełnić nie umie:)

maciek

no jasne, że tak jest, poza tym jesli chozi o branże warzywną, bo jest to hurtownia warzyw i owoców to tym bardziej liczy się doświdczenie jakie się już ma.

Marchew

No cóż czytam i popieram mnóstwo lizotylkow. Kierownictwo nie szanuje pracownika są chamscy ale co się dziwić skoro jeden z nich to tylko po podstawówce zero pomysłu na zarządzanie ludźmi byle ich tylko zwymyslac i drzeć jape. Bluzgac na prawo i lewo używając niecenzuralnych słów. Nadgodziny sprawa jest prosta nie zostaniesz raz drugi koniec umowy koniec pracy. To samo w przypadku zwolnień chorobowych po skończonej umowie żegnają. Zwalniają ludzi z pracy tylko dlatego że zaszły za pazurek pewnej rudej pani ona trzęsie wszystkimi kierownikami. Co do ludzi może i są niektórzy w porządku ale i tak większość to regularnie podpierdalacze. Ludzie bulwersujące się po cichu ale nikt się nie odezwie głośno bo strach że robotę straci. Ludzie tam sami są sobie winni zamykają się i nie potrafią się odezwać. Jak szef wchodzi na halę ma być cisza nie wolno rozmawiać stać a jak jest zmiana towaru i czeka się na towar to najlepiej z miotła i ściera latać żeby nie zwolnił. Na podwyżki nie ma kasy bo szef zamiast na podwyżki kasę wydaje na coraz to nowsze i droższe samochody. Socjalu zero należy się tylko ludzie pracującym w biurach a jakieś tam składki są odciąganie. Jak jest konkretny zapierdziel to na przerwę można się wybrać po 8 godzinach albo wcale. Kasa też nie jest jakaś super bo jak idziesz na urlop możesz zapomnieć o wysokiej premii. O urlopy trzeba się prosić prawie na kolanach. I to prawda że ludzie jak szybko przychodzą tak szybko odchodzą. Jak przyjdą pierwszy dzień przytrzymaj 12 w pracy to stwierdzają że to nie na ich nerwy i siły. Potrzebna kontrola taka nie zapowiedziana. A teraz kiedy magazyn jest powiekszany będzie chyba musiał chinoli ściągnąć do pracy.Pozdrawiam byłych i obecnych pracowników.

laqmbaluna
@Marchew 06.04.2016 11:24

ten po podstawówce to ten co oplem jeżdzi???? Cymbał i lizydup jakich mało

Hohohohih
@laqmbaluna 09.01.2017 17:47

No ale nosi sie jak prezes :-) Kolega wlasciciela, popatrzec wystarczy na jego FB jak sie przyjaznia Dobrze mu płacą widac za takie lizanie :-) :-)

maripo

Witam dla mnie wszystko jest na nie. Beznadziejne zarobki ( za 10 dni po 12h w ciągu miesiąca) dostałem jedyne 1600zł. To są grosze. Nikogo nie interesuje, ze ty masz jakieś swoje życie osobiste i plany np. lekarza. Przychodzi kierownik do brygadzistki przykładowo o 12.30 czyli 30min przed końcem pracy i mówi, że zostajemy 12h. Wszyscy zostają i nie umieją się przeciwstawić, tylko jak te parobki zostają bez słowa. Dla mnie to chore. Nigdy nie wiadomo, o której wrócisz do domu. Poza tym atmosfera jest beznadziejna. Wyzysk człowieka i nic więcej.

siwy

No ludzie zaczeli mowic prawde o tym jak jest w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I bardzo dobrze, moze ktos cos zrobi z szefem i tymi nadgodzinami zwlaszcza! Kto to slyszal, zeby byc zmuszanym do zostawania po godzinach pod grozba utraty i tak juz marnej premii?? Rozumiem ze w kryzysowej sytuacji trzeba zostac dluzej, ale nie dzien w dzien i to pod przymusem!.!! Tak to sie mozna wykonczyc. To miejsce to Oswiecim. I na dodatek wydzwaniaja, zeby przychodzic wczesniej. W zyciu sie nie spodziewalem ze tam jest tak fatalnie. Tak jak wyzej komentujacy uwazam, ze inspekcja pracy powinna sie ta firma zainteresowac, glownie warunkami pracy w nowalijce. Caly czas otwarte rampy. Zgrzejesz sie szybko, a zaraz zmarzniesz bo otworza ci za plecami rampe i dziwia sie ze sie choruje!! W zime gdzie i kiedy tam jest 14 stopni celsjusza, jak jest moze z 10 to jest dobrze! Okres mojego zatrudnienia w tym miejscu zdecydowanie uznaje najgorszym czasem w moim zyciu!

Nick

uważam, że ta firma to największa porażka w jakiej pracowałem, szef? wsiur, jego przydupasy ledwo co potrafią sklecić zdanie, mam nadzieję, że ktoś kiedyś zainterweniuje w inspekcji pracy a ten wsiok śmierdzący rzodkiewką i kalarepą zacznie płacić takie kary, że karierę swoją zakończy handlując na straganie obwarzankami

Speed
@Nick 13.01.2016 16:21

Właśnie paradoksalnie gość od tego zaczynał więc wątpię że tam wróci ale...kto wie różnie to bywa...

Zostaw opinię o Piotr Wychowałek F.H. Nowalijka - Piotrków Trybunalski

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piotr Wychowałek F.H. Nowalijka