Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Piekary
  5. Opinie o Savitor Sp. z o.o.

Opinie o Savitor Piekary

ReviewUserIconMonia

05.02.2026 10:13

Hej, powie ktoś jak wyglądają zarobki dla kobiety na produkcji? W jakich godzinach się pracuje? Jaka atmosfera?

ReviewUserIcon212121212121

28.10.2023 21:44

Witam Wszystkich, Pracowalam w Savitorze,sama zwolnilam się,z powodu problemu zdrowotnego,gdyby nie to zapewne zostalabym.Przestańcie ludzie narzekac na tą prace,nie zawsze jest lekko,ale byly tez zalety tj, Na czas,a nawet wczesniej pensja,,atmosfera ok,współpraca ok,nikt z batem nie stoi nad tobą, ,ze trzeba czasami narobic się,tak jest na kazdej lini produkcyjnej.Nie zgodzilabym się ,z tym wyzyskiem pracownika.Ludzie spójżcie na rynek pracy,nie widzicie ze jest nieciekawie,firmy ,niektore gimnastykują sìę,zeby przetrwać,a Wy tylko narzekacie.Nikt nie mówi o wyzysku,ale troche racjonalnego myslenia przydaloby sie narzekajacym

ReviewUserIconGasp

02.02.2021 14:48

Witam, jak dużo osób pracuje na produkcji w tej firmie? Ile jest kobiet w stosunku do mężczyzn i najważniejsze, jaka jest średnie wynagrodzenie, które można dostać ?
    ReviewUserIconPaula

26.02.2020 18:46

Na jakie zmiany 2 cz 3 pracuje się w tej firmie?
    ReviewUserIconanonim

04.07.2019 16:29

ReviewUserIconPoszukująca pracy

15.12.2019 17:02

Zadzwoń kobieto i się zapytaj, czy to takie trudne ? Dowiesz się czy potrzebują do roboty czy nie i że praca jest super, atmosfera super, wypłata wysoka i są fajnie szkolenia w najlepszych hotelach w Wielkopolsce.
    ReviewUserIconMarlena

27.09.2019 16:26

To prawda, są szkolenia - składanie katonów, układanie ich na palecie, zawijanie cukierków w papiurki, sprzątanie stanowiska pracy. Ale najgorsze jest co innego.(usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconPracownik

13.11.2019 16:35

Teraz jak wejdzie 2600 brutto to będzie jakaś zauważalna podwyżka a nie jak kiedyś 25 groszy do godzinówki co w sumie dawało 40 zloty brutto. W niemieckiej firmie Polak nigdy nie zarobi. To i tak będzie najniższa krajowa ale w kieszeni będzie więcej. Za tom robote co kuchaze robią powinni dostawać 3 tysie do ręki.
    ReviewUserIconAnia

26.11.2019 19:31

Czyli teraz Pan Helmut i Pani Berta będą musieli głębiej sięgnąć do kieszeni czym z pewnością nie będą zachwyceni. Niestety to i tak będzie mniej niż zasiłek dla uchodźców, który daje w Niemczech Pani Angela. Taka jest smutna rzeczywistość, która bardzo powoli na szczęście się zmienia.
    ReviewUserIconPytanie

07.10.2019 12:09

Jak ze studentami w Savitor Sp. z o.o.? Chętnie zatrudniają?
    ReviewUserIconMagda

30.10.2019 14:56

Mielim kilku studentów ale za wolno robili i trzeba było robić za nich to ich wydalili. A na kuchni to se w cale nie poradzili i co chwile brali wolne
    ReviewUserIconPaula

08.01.2019 10:20

Pracowałam w tej firmie i była to najgorsza praca w moim życiu ale nie miałam wtedy innej opcji. W ciągu jednego dnia kobieta przenosi około 6 - 7 ton cukierków ze skrzyń do maszyny paczkującej i z maszyny stawiasz kartony na palety. Ciężar 6 albo 8 kg i tak się uzbiera. Kierownik zatrudnia po znajomości, siostra księgowej, szwagier księgowej, siostrzeniec na elektryka.. Do dzisiaj jak sobie przypomne te brudne baraki to mnie plecy bolom. Praca jak robot i nikt cie nie zmieni jak trzeba wyjść do łazienki takie zawistne te dziewczyny na początku. Później już trochę lepiej. Wypłata jest na czas ale jak za tą prace to jest straszny wyzysk.
    ReviewUserIconNie_wstyd_wam?

04.02.2019 06:31

Ludzie na Boga weźcie się opanujcie. To strona na której pisze się opinie o firmie a nie obraża się na wzajem. Zachowujecie się jak w przedszkolu. Nie wstyd wam pseudo dorośli? Jak macie ochotę komuś coś powiedzieć to można robić to osobiście twarzą w twarz zamiast na forum które dotyczy zupełnie czego innego. Istny cyrk! A co do pracy to chyba nigdy nikomu się nie dogodzi. Zawsze znajdzie się ktoś z jakimś "ale".
    ReviewUserIconAndrzej

29.05.2019 20:00

Panowie Ukraińcy tak, nawet 16 godzin mogą jeśli dobra stawka ale tutaj to porażka. Paniom wystarczy 8 godzin. A w tej firmie kobiety to 90 % załogi. Czemu kłamiesz łobuzie ?
    ReviewUserIcongwizdałka

14.03.2019 18:07

Sądzę, że są osoby nie stworzone do żadnej pracy i wszędzie znajdą coś żeby narzekać. Szkoda bo firma jest dobra.
    ReviewUserIconPatrycja

21.05.2019 19:56

Pani z biura się odezwała jak zawsze tutaj. Pracowałam w tej firmie około rok temu i wiem jak jest. Wyzysk pośpiech i nie szanują pracownika który się stara za wszelką cenę utrzymać miejsce pracy bo jest komornik na koncie... Ogólnie nie polecam tej firmy ale jak już jest sytuacja że każda praca jest potrzebna to tak. Wypłaty w terminowe. Komornik zajmie swoje. Odd od tego nie uciekniesz nigdy. Czas pracy liczony uczciwie. Ale po co obiecują jakieś bonusy których nikt nie widział.

ReviewUserIconTo Ja

26.11.2020 16:15

(usunięte przez administratora) Kto nowy przychodzi to przez miesiąc-dwa ucieka. I to jest prawda. Wszyscy pracownicy są po czterdziestce lat bo nie maja gdzie się pójść, kto jest młodszy znachodzi sobie lepszą prace. To wszystko co pisałam dotyczy produkcji, a w biurze wszystko odwrotnie.

Kontakt - Savitor Sp. z o.o.

Jagodowa 6 62-200 Piekary

NIP:7841946268

Branże: Artykuły spożywcze

ReviewUserIconanonim

04.04.2019 16:38

ReviewUserIconNICK

05.04.2019 14:04

A może ty jesteś po tej dwusetce, pisząc takie bzdury?!
Dostałaś dziś już twoje mleczko z procentami?
    ReviewUserIconAnna

10.05.2019 16:14

Niestety problem z rannym popijaniem niektórych pracowników jest i nie należy z tego żartować. Mleczko z % sam dostawałeś od mamki i widać tego efekty.
    ReviewUserIconJanko

18.03.2019 18:02

Witam ma ktoś jakieś aktualne informacje na temat tej firmy? Jakie są zarobki, jaka jest atmosfera i ilość ludzi, którzy tam pracują? Pozdrawiam
    ReviewUserIconinfor

12.02.2019 16:23

(usunięte przez administratora)To jest najlepsza firma spożywcza w wielkopolsce a wam się w tyłku przewraca bo macie za dobrze. Dofinansowanie do letniego urlopu, kasa na wszystkie święta, paczki dla dzieci, pikniki latem, wigilia, wyprawki dla dzieci, podwyżki... A jak się nie podoba, to krzyż na drogę. Jest wielu innych na wasze miejsce.
    ReviewUserIconktoś

14.12.2015 19:56

praca ciężka, mało płacą, wyzysk
    ReviewUserIcondon

14.01.2019 07:21

przez 4 lata dużo się zmienilo w tym temacie
    ReviewUserIconNiepogodna salsa

01.02.2019 20:48

Sawitor:D nawet nie wiesz w jakiej firmie pracujesz głąbie z zawodówki! Błąd w każdym wpisie, na języku polskim trzeba było uważać zamiast na fajki chodzić ;p
    ReviewUserIconTomciu

31.01.2017 17:27

Praca nie należy do najlżejszych ale wszędzie trzeba pracować, faktycznie wynagrodzenia mierne produkcja 1500, magazyn 1700, kuchnia trochę więcej, natomiast pracy zdecydowanie za dużo jak na tak skromny skład osobowy. Organizacja pracy na poziomie tragicznym, wieczne zamieszanie, kłótnie Brygadzistki z Kierownikiem, strasznie przekłada się to oczywiście na atmosferę w pracy, ja pracowałem tam w zeszłym roku na magazynie, zwolniłem się, brak jakichkolwiek perspektyw na lepsze wynagrodzenie nie mówiąc już o jakimś rozwoju zawodowym. Na magazynie temperatura powietrza jesień-zima od 7 do 15 stopni, więc dość zimno, część pracy na dworze. Ogólnie na początku Dyrektor obiecuje złote góry, a później nic z tego nie wynika. Jeśli masz możliwość pracować w innym miejscu to nie zatrudniaj się w Savitorze. Ps po za tragicznym podejściem kierownictwa do pracowników, Dziewczyny z jakości i biur są bardzo sympatyczne i pomocne.
    ReviewUserIcongosc

13.03.2017 11:29

Nikt kto jest zadowolony z pracy nie pisze opinii na takim portalu... dlatego swoje żale wylewają tylko ci niezadowoleni... Tomciu - na pewno sam się zwolniłeś? ;)
    ReviewUserIconByły magazynier

18.09.2018 12:12

Co za (usunięte przez administratora) to napisał ? Jak ci się nie podoba aktualna praca, to dokończ wieczorowo szkołę podstawową i poszukaj sobie lepszą zamiast podszywać się pode mnie i w ten sposób oczerniać pracodawcę, dzięki któremu masz środki na jedzenie i dach nad głową. Wierzę w inteligencję osób, które tam pracują - widać od razu, że to nie ja napisałem. Kończę swój esej bo to już bardzo stare dzieje. Mimo wszystko polecam tę firmę szczególnie osobom młodym, rozpoczynającym swoją karierę zawodową. Powyższy, kłamliwy i złośliwy wpis zgłoszę do administratora serwisu ponieważ wprowadza w błąd ludzi, którzy faktycznie chcą się czegoś o zakładzie dowiedzieć.
    ReviewUserIconktoś

22.12.2015 11:26

1600-1700 w porywach, to raczej mało aby utrzymać siebie, nie mówiąc o rodzinie. Zdarzają się miesiące, kiedy wypłaty są jeszcze niższe
    ReviewUserIconadm01

10.09.2018 11:45

Jedna zmiana, weekendy wolne, polecam, kasa tez ok jak na takie warunki, no chyba, ze ktoś chce harowac na 4 zmiany, w weekendy itd. to wtedy zarobi więcej wiadomo to jest chyba oczywiste, cos za cos
    ReviewUserIconZainteresowany

02.08.2017 11:32

Czy ktoś ma jakieś opinie na temat pracy w Savitorze? Chodzi mi o zarobki, godziny pracy, umowę, etc. Najlepiej z roku 2017. Wiem, że trzeba się narobić, ale gdzie nie trzeba?
    ReviewUserIcondorian

23.04.2016 21:52

ktos, ale na jakim stanowisku, bo chyba specjalista ds. zakupów zarabia tutaj (usunięte przez administratora) jak nic, może minimalna krajowa ma poczatkujący na produkcji bez doświadczenia.
    ReviewUserIconadmin

17.08.2015 13:24

Twoja opinia ma znaczenie. Wypowiedz się na temat firmy Savitor Sp. z o.o. i pomóż osobom szukającym pracy.

Zostaw merytoryczną opinię o Savitor Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Savitor Sp. z o.o.!