Uczciwa i obiektywna opinia
ramzes i cleo nie trudno domyslec sie , ze jestescie obecnymi pracownikami tej firmy i klamiecie, szkodzac tym samym firmie. Ja osobiscie nie sugeruje sie tego typu opiniami, ale wiele osob tak.
Nie trudno domyslec sie dlaczego klamiecie, poniewaz macie umowy na czas okreslony i bardzo Wam zalezy na tym zeby utrzymac sie w firmie, a ewentualnie z zatrudniona nowa osoba robicie wszystko zeby nie utrzymala sie w zakladzie zbyt dlugo.Wie na wlasnym przykladzie
Obecnie sytuacja zmienila sie bardzo na korzysc dla nowo przyjetych pracownikow, sympatyczne kolezanki wiedza, ze cicha woda brzegi rwie.
Kierowniczka produkcji zawsze w elastyczny i skuteczny sposob rozwiaze kazdy problem
Wyksztalcenie nie zawsze idzie w parze z tym, ze ktos lepiej czy gorzej zarzadza firma.
Znam kilka osob, ze po podstawowej szkole prowadzo duze interesy lepiej nizeli Ci po studiach, gdzie wiecej czasu spedzali na imprezach , a nie nan nauce
Chcialabym owym kolezanka, mimo, ze nie jest to w moich kompetencjach przypomniec o dwoch podstawowych obowiazkach pracownikow;
sumienne i staranne wykonywanie pracy, oraz
dbanie o dobro zakladu pracy, chronienie jego mienia inieujawnianie informacji, ktore moglyby narazic pracodawce na szkode
Zaklad pracy polecam, wszedzie albo prawie wszedzie sa problemy, a w tej firmie mozna wszystko wyjasnic, a jesli sie komus nie podoba to nikt na sile nie zatrzyma
Praca łatwa, poziom inteligecj szkola podstawowa, bez urazy, jesli komus zalezy bez problemu sobie poradzi
jeden zauwazylam tylko problem, wowczas kiedy ja bylam przyjeta, brakuje osoby, ktora przekazala by wiedze potrzebna do dobrej wspolpracy, trzeba podgladac innych, a niestety to nioe jest latwe, jesli zbierasz na lini, a ktos zmienia parametry i jak tu podejrzec
pozwole sobie na propozycje rozwiazania problemu, mianowicie:
mozna by bylo zaproponowac, ze przez miesiac lub dwa po przyjeciu nowej osoby , inne ktore maja wiedze nie lataly w parach siku robic lub na fajke, tylko w wolej chwili . a takich chwil nie brakuje , poprostu przekazaly wiedze nowemu, poniewaz to jest ich zasrany obowiazek, niestety ja tego nie mialam takiej mozliwosci, mi kazano podgladac. to tez podgladalam , a teraz nie chwalac sie umiem wiecej nizeli ci co pracuja dluzej ode mnie, co niektorzy oczywiscie
Nie bojcie sie utraty pracy i nie piszcie takich klamstw, uczcie i szanujcie nowych pracownikow a zaklad bedzie doskonale prosperowal.
Napisalam dlatego , ze te zle opinie to podobno JA , zreszta jak wszystko, albo prawie wszystko w tym zakladzie , Ja uwazam wrecz odwrotnie uczciwie i solidnie pracuje tak jak inne sympatyczne kolezanki ktore podgladalam, pozdrawiam serdecznie wszystkich czytajacych