Właściciel Wiesiek Pomian to kawał dziada. A atmosfera jaka tam panuje, to istny horror, co sprawia, że nie zachęca tam do pracy. Cokolwiek się zrobi, to i tak od tego dziada dostanie się zjebkę. Lepiej za dużo tam nie robić. Tam pracować u takiego choleryka, to istny koszmar. Tam przychodząc codziennie do pracy, to codzienne obawy o krzyk od pracodawcy. Nie ma co tam się u niego starać. Cokolwiek tam dla niego zrobi, pochwali Cię czasem, to satysfakcji finansowej nie będzie się miało. Dlatego do pracy preferują studentów, bo są tańsi i niczego nieświadomi. Także zastanówcie się dobry zawód wybraliście, bo tak jest wszędzie. Gdzie kończą się budowy, kontrakt z wykonawcą danej budowy/inwestycji, to zwalniają. Ten dziad, bo inaczej nie da się to nazwać, dla niego najlepiej pracownicy robili by to za darmo. Szczególnie nie niego i w całej geodezji fortuny się nie zarobi. Nawet pracownik marketu więcej zarabia od pomiarowego. Kiedyś proponował pracę do pomocy, ale niewiadomo czy za pieniądze. Chyba jest śmieszny, to istny (usunięte przez administratora) Myśli, że jego pracownik będzie dla niego tracił na to czas, na robotę co nic nie dostanie w zamian. To już jest (usunięte przez administratora) Zatem nie polecam u niego pracować. W geodezji długo się nie zarobi fortuny, przez panującą tam ogromną konkurencję.