poco

Wrocław

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 36 ocen.

Opinie o poco

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie poco

dobry duszek

nie tylko tesco ale także selgros tam rządzi nie jakiś oktaś i jego działowe przydupasy wel czarna z tekstyliów ,ogólnie u niego na działach pracują same głupki co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na niego czyli trutnia za marne 2000 brutto plus premia dobrze ze juz tu nie pracuję i jestem w anglii

............
@dobry duszek 13.01.2016 23:41
nie tylko tesco ale także selgros tam rządzi nie jakiś oktaś i jego działowe przydupasy wel czarna z tekstyliów ,ogólnie u nieg...

Dobry duszku co ty mówisz ,jak się nie chce pracować to trzeba wymyślać takie głodne historyjki, jakie ty wymyślasz.Godne pożałowania

klient
@dobry duszek 13.01.2016 23:41
nie tylko tesco ale także selgros tam rządzi nie jakiś oktaś i jego działowe przydupasy wel czarna z tekstyliów ,ogólnie u nieg...

Bo oni tam pracują za grosze , bo nic sobą nie przedstawiają , no może na faso i na tekstyliach to są osoby , takie naprawdę no zakupy u nich to przyjemność , zaś dywany i meblówka tragedia

Piti

Chyba pracujemy w innej firmie

szybko i wsciekle
@Piti 03.11.2017 19:41
Chyba pracujemy w innej firmie

niestety w tej samej , po prostu pozory mylą

Pola

Opinie sa niemile ale taka jest prawda tez bylam klientka niedawno i nie bylo tam nikogo kto by sie mna zainteresowal .

Klijent , pracownik amazon
@Pola 03.11.2017 17:52
Opinie sa niemile ale taka jest prawda tez bylam klientka niedawno i nie bylo tam nikogo kto by sie mna zainteresowal ....

No bo widzi Pani czym zajmują się rzekomi doradcy, i jeszcze narzekają na zarobki ,no jaka praca taka płaca, zapraszam do nas do amazona tych doradców podejrzewam że by dnia nie przeżyli tam , u nas się zarabia ale i zapiernicza a nie stoi i podpiera ściany , i zajmując się plotkami

anonim

(usunięte przez administratora)

paweł

Drogi Mirosławie , moim zdaniem tutaj ludzie szukają informacji na temat pracy w tej firmie , zarobki itp , i jak ogólnie się pracuje, a nie tego co Pan sądzi na temat koleżanki czy kolegi z pracy , administrator ten wpis powinien usunąć . Pana wpis jak dla mnie jest wręcz żałosny i dziecinny , wstyd normalnie

wrocław

Święte słowa , nie szukamy tu informacji podobnych jak ta , tym bardziej ze to nie facebook , tam se pisz do koleżanki , choć na miejscu tej Pani zgłosiłabym to do administratora , ale wiadomo najlepiej pisaćanonimowo , publicznie nie miałbyś odwagi, chyba można się domyśleć jak wygląda praca w tej firmie

anonim

(usunięte przez administratora)

Przymulona 999

Absolutnie nie wycieram sobie Pana imieniem mojej twarzy ,nastąpiła tu po prostu przypadkowa zbieżność Imion , po prostu użyłam złego pseudonimu do wyrażenia swojej opinii o ludziach na tym sklepie.Jeżeli czuje się Pan pokrzywdzony tym faktem to z góry muszę Pana przeprosić za to powinnam podpisać się np. przymulona 999:), ale opinię też mogę sprostować nie wszyscy ludzie kapują na tym sklepie tylko trochę większa połowa .

anonim

(usunięte przez administratora)

Mirosław

na jakim dziale nie było obsługi chyba na meblówce

Marek

teraz rządzi tu Praktiker

locek

Oni płacą 2300 brutto czy na rękę?

Marek
@locek 27.06.2017 13:59
Oni płacą 2300 brutto czy na rękę?

brutto kolego brutto

wyluzowana

oj ludzie ludzie już się niesprzeczjacie ,przecież idą święta

święta
@wyluzowana 10.12.2016 21:03
oj ludzie ludzie już się niesprzeczjacie ,przecież idą święta

fakt idą święta . Przykre jest to że meble skasują ogromne prowizję za nic a inne działy dostaną ochłap lub też nic, to jest sprawiedliwość! Tak złego zarządzania to nigdzie nie ma chyba!

m9

Ciekawo ,kiedy faso się zbuntuje, ale tam pracują ludzie ,którym widocznie taka sytuacja odpowiada.Jest nowy dyrektor ,to powinni iść walczyć o swoje ,a meblówce powinni zabrać ze 2000 brutto i dać dla faso i magazynu na podwyżki. Może nowy dyro zrobi z tym porządek .

123456789
@m9 26.11.2016 14:53
Ciekawo ,kiedy faso się zbuntuje, ale tam pracują ludzie ,którym widocznie taka sytuacja odpowiada.Jest nowy dyrektor ,to powin...

zgadzam się z każdym słowem

,,,,,,,,,,,,,,,,

meblówka ma całkiem dobrze około 6.000 brutto , jak wyrobi target , a faso ma 2.000 brutto

m9

w sumie ja bym tam w tym sklepie nie narzekała na zatrudnienie, obserwujecie rynek i trendy. meble, akcesoria do wnętrz, tekstylia domowe, dywany online i podobny asortyment tego gatunku jest teraz z kwestii sprzedazy online coraz bardziej rozchwytywany

m9
@m9 18.10.2016 22:03
w sumie ja bym tam w tym sklepie nie narzekała na zatrudnienie, obserwujecie rynek i trendy. meble, akcesoria do wnętrz, tekst...

koleżanko, trendy..... pytam się jakie? Chyba chińskiej tandety, nisko jakościowego towaru ! Sprzedaż online .....ciekawe gdzie to widziałaś na pewno nie w tym sklepie :)

ciekawostka

meblówka ma całkiem dobrze, a faso jest ruchane w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez wazeliny,ale to wina pracowników faso , bo nie walczą o swoje.Albo starajmy się o podwyżkę , albo szukajmy lepiej płatnej pracy pozdrawiam

1
@Bblll 30.12.2016 13:50
Coraz większe wykorzyatywanie pracowników! Wymagają coraz więcej rzeczy a stawki nie chcą podnosić.

Kolego wszędzie trzeba robić ,więc jak ci żle to szukaj gdzie indziej .Wszędzie dobrze gdzie nas niema .

Bblll
@Bblll 30.12.2016 13:50
Coraz większe wykorzyatywanie pracowników! Wymagają coraz więcej rzeczy a stawki nie chcą podnosić.

Dlatego wiecej osòb się zwalnia,nikt tam nie chce pracować a jesli już to tylko przejsciowo :) Wielkie brawo dla zarzadzajacych tym sklepem :)))

ciekawostka

Nieumiejetność zarządzania tym sklepem jest tak ogromna, że większa ilość personelu już się zwolniła.Nikt tam nie chce pracować. Dają ludziom jakąś śmieszną podwyżkę,aby już nikt się więcej nie zwalniał (śmiech na sali!!!) a nie wspomnię juz o klientach któży są już zdegustowani zakupami w tym sklepie jest ich coraz mniej! Kadra menedżerska razem z niekąpetentnym niby dyrektorkiem do wymiany! Przykre to jest ale prawdziwe.

...
@ciekawostka 23.06.2016 14:09
Nieumiejetność zarządzania tym sklepem jest tak ogromna, że większa ilość personelu już się zwolniła.Nikt tam nie chce pracować...

od odkryłeś amerykę

,,,,,,,,,,,,,

był lider i nie ma lidera za mała kasa, a za duże wymagania,na razie zostaje stary lider z dużą ilością godzin do wypracowania, czekamy na nowego z utęsknieniem

mmmmmmmmmmm

Swięta prawda

łoś

ciekawe kto przyjdzie do tego burdelu robić

...........

ludzie weście się do roboty, a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakieś farmazony pani a jak nie chcesz pracować to nie pracuj i idz do nowej

mmmmmmmmmm

jak dobrze ,że kończę już pracę w tym sklepie we wtorek Pan dyrektor nawet mi groził,że mi nie da zwolnienia za porozumieniem stron i muszę pracować jeszcze tydzień do wtorku ,bo nie ma kto pracować za te marne grosze.Chciał mnie zatrzymać 100 złotową podwyżką po prostu śmieszne

Gość
@mmmmmmmmmm 15.05.2016 21:55
jak dobrze ,że kończę już pracę w tym sklepie we wtorek Pan dyrektor nawet mi groził,że mi nie da zwolnienia za porozumieniem s...

widzę że poszukują lidera działu handlowego, możecie coś napisać o tym stanowisku?

mmmmmmmmm

Iza przestań już szkalować ludzi, jak dobrze ,że już tu nie pracujesz,zawsze byłaś i jesteś fałszywa

pracownik

Pracowałem w tym sklepie i zdecydowanie wszytskim odradzam!Zarobki marne, mobbing, Pan Dyrektor uważa że dając poracownikiem 100zł brutto jest w stanie ich jeszcze bardziej wykożystywać, zero kultury z jego strony słoma z butów wystaje dostał sie do koryta i mysli że jest nie wiadomo kim a w prawdzie jest zwykłym szaraczkiem. Jeden kierownik przydupas Dyrektorka. Odradzam pracę w tym obozie!!!

.
@pracownik 29.04.2016 18:05
Pracowałem w tym sklepie i zdecydowanie wszytskim odradzam!Zarobki marne, mobbing, Pan Dyrektor uważa że dając poracownikiem 10...

co to za kierownik podaj imię

mmmmmmmmmmm
@. 30.04.2016 22:30
co to za kierownik podaj imię

jak jesteś taki odważny to podaj imię frajerze

anonim

(usunięte przez administratora)

mmmmmmmmm

wyszkolić dobre skończ mówić te głupoty .Masz gadane to wciskacz ten chłam klientowi i dostajesz te marne grosze 10 każdego miesiąca

Krystyna

Byłam 13.04 2016r. na zakupach w dziale meblowym i zostałam bardzo mile zaskoczona. Obsługiwała mnie sprzedawca nr 1078 , pani ta powinna być wzorem i przykładem. Uśmiech ,fachowe wyjaśnienia i odpowiedź na wszystkie pytania.Tak trzymać !!!. Dziękuję za udane zakupy. Krystyna K.

mmmmmmmmmm
@Krystyna 14.04.2016 08:34
Byłam 13.04 2016r. na zakupach w dziale meblowym i zostałam bardzo mile zaskoczona. Obsługiwała mnie sprzedawca nr 1078 , pani...

żałosne może to sprzedawca chwali się jaki to jest uczynny żeby zaplusować u Pana Dyrektora

zainteresowany

ciekawe co jeszcze ludzie wymyślą i napiszą jak się nie podoba to nie pracujcie tam można robić gdzie indziej wszędzie dobrze gdzie nas nie ma

były pracownik

Pracowałem w sklepie POCO na Bielanach Wrocławskich miało być tam tak fajnie jak w sklepach POCO w Niemczech a okazała się jedna wielka poraszka. Osby z niemiec które oddelegowano do pracy nie mają żadnego pojęcia jak prowadzić taki sklep w Polsce, chcieliby najlepiej płacić marne grosze pracownikom wiele obiecywali jak to pieknie będzie jaki super rozwój a okazało się inaczej traktuja ludzi jak śmieci!Jeśli ktoś za dużo mówi i upomina się o swoje to zaraz zwalniają wymyślając pretekst.Kadra kierownicza którą przyjęto kiedyś z TESCO knie ma pojęcia o zażądzaniu ludzmi,zreszta czego oczekiwać od osób którym słoma z butów wychodzi i dostali się tylko po znajomości. Obecnie pracuje w innej firmie i bardzo cenie sobie swoją pracę super pieniądze, fajne traktowanie przez szefostwo nie nażekam.Sklep POCO odradzam, nie pilecił bym tam pracy nawet swojemu największemu wrogu!

Zostaw opinię o poco - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie poco