GLOBALTECH-ENERGETICS Sp. z o.o.

Bielany Wrocławskie

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 44 ocen.

Opinie o GLOBALTECH-ENERGETICS Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GLOBALTECH-ENERGETICS Sp. z o.o.

Arek

W dniu 2016-04-11 dokonano wpisu o tym, że firma jest w upadłości , szkoda

Iza

@antyjarzabek praca jest stacjonarna czy wjazdowa? Wcześniej wiele osób opisywało jednak pracę w GLOBALTECH-ENERGETICS jako wyjazdową. Opisując warunki pracy precyzujcie miejsce bo innych poszukujących zatrudnienia może to wprowadzać w błąd.

dcv

hej wiecie co zastanwiam sie nad podjeciem pracy tu u nich w firmie chociaz wiem ze trzeba dobrze znacx jezyki obce bo widze ze wymagaja miedzy innymi znajomosci niemieckiego oaz szwedzkiego jak saidzicie na jakie wynagrodzenie moze u nich liczyc w firmie?

antyjarzabek

ANDREJ MA CALKOWITA RACJE.OSZUKUJA KAPUSI PROMUJA,KASY NIE PLACA,ZA LISTOPAD I GRUDZIEN WYPLACILI 15 STYCZNIA,ZA LUTY 20 KWIETNIA,ZA KWIECIEN I MAJ KASY NIEMA DO DZIS.PRACUJE U NICH KILKA LAT NAZWY I SIEDZIBY SIE ZMIENIAJA,ALE SALAMANDRA WCIAZ TEN SAM.NIE JESTEM FACHOWCEM WIEC NIE ODCHODZE I NA WSZYSTKO SIE GODZE.

andrej

szybko zmienili nazwe z Globaltech - energetics na ENERGY BAU, oszusci i wyzyskiwacze, nie warto podejmowac wspolpracy, marne stawki i zawsze bez sprzetu oraz jako podwykonanwcy nie majacy pojecia o robotach,

Spawacz 141

Podobno to szukają frajerów !Zadaj się z nimi i będziesz szukał kasy w sadzie (chyba wiesz co to znaczy ?)>Najgorsze jest to ze portal spawalnictwo blokuje niepochlebne opinie wobec pracodawców ,którzy się tam ogłaszają !Trzeba stworzyć alternatywę np . Stoczniowcy

beny

podobno szukaja monterów tras kablowych na mochowce był juz tam ktos może coś napisze jak tam jest.

monter

Słyszałem że szukają monterów do pracy na północy Szwecji. Warto tam w ogóle jechać ?

anonim

(usunięte przez administratora)

NN

beye zastanów się co ty mówisz,eksport i nadgodziny,po sześciodniowym tygodniu pracy tj.58 godz.nierealne,jedyna możliwość to niedziela.Jeśli twój kumpel był na eksporcie o ile w ogóle był,to robi z ciebie wała!!!

NN

Także,pracowałem w Sztokholmie dla Globala i jeszcze nie mam pensji za listopad,a o grudniu nie wspomnę.Ten Jaro ma rację pan brygadzista M.S.to zwykła,mała gnida.jak się upił w szwecji to chłopakom,kazał do siebie mówić kierowniku.Zasłaniał się układami z prezesem,a tak dosadnie to tylko lizus.

anonim

(usunięte przez administratora)

un

Jemen weź koło i puknij w czoło 8,5 euro,szwecja północna europa zimą,a na wypłatę czekasz i czekasz i czekasz.Baranie jeden.Na eksporcie każdy chce mieć fuul godzin,aby mieć 9000 ,10000zł przy 280 lub 300 h/miesiąc,więc siadaj na 4ech literach i milcz,pajacu!!!

jaro

Szanowni panowie monterzy,pracowałem dla nich w sztokholmie,szkoda słów.Dali tam barana za brygadziste,który tylko donosił,spiskował,i robił chłopakom koło wiecie czego,pojecia zero o robicie,paru kolegom pomógł wrócić do kraju,a prezesowi wmówił,że lepszego od niego nie mieli za drygadzistę,po ubikacjach i windzie rozpisywali sie o nim.Remak śmiał się z niego cały,finałem tego było to,że chlopaki oddali swój mocz na jego rzeczy w szatni,taki to brygadzista!

zombi

zaczyna się jakiś projekt w Kozienicach czy ktoś może mi napisać coś konkretnego na temat tej firmy z Bielan Wrocławskich jak tam wygląda praca u nich

Płockie Echo Oszustów

Za takie stawki to przyjdzie jaki pijacyna z innej firmy z którym będzie się trza użerać, a potem pójdzie na długie L4. Nic nie piszą, że zapewniają ubrania robocze?

Bunia

Czy ktoś ma namiary telefoniczne na firmę?

robak
@Bunia 24.11.2015 12:41
Czy ktoś ma namiary telefoniczne na firmę?

samiuśkie łachy tam pracują.....nie ma porządnego pracownika fizola dobrego to można na palcach jednej ręki zliczyć.szef ma dóóuuże mniemanie o sobie i o swojej firmie a tu obiecanki ..cacanki. Byłem tam...młode dziewczyny rekrutują ale pracy nie ma dobrej! Ludziska szukajcie pracy za granica bo w naszym kraju za to co firmy oferują nędza!!!!!!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Eska

Do Zet >Sekretarka/Asystentka Zarządu z językiem niemieckim- no jest to cieżkie zajęcie fizyczne -Praca przy kompie ,parzenie kawy i krycie szefa przed pytaniami "Dlaczego nie ma jeszcze pensi " - może wykańczac fizycznie .

largo
@Eska 24.11.2015 06:18
Do Zet >Sekretarka/Asystentka Zarządu z językiem niemieckim- no jest to cieżkie zajęcie fizyczne -Praca przy kompie ,parzeni...

Chyba psychicznie chciałeś powiedzieć!!!

Cenzura

To jest chyba jedyna firma na Portalu GoWork gdzie jest cieŻko napisać negatywno opinie .Zastanawiające ??

Wymagania wysokie a stawka mała.

No tak firmama ma wymagania wysokie, najlepiej żebyś miał mnóstwo certyfiktaów montersko -spawalniczych ważnych w całej EU , mówił dobrze po angielsku i niemiecku a stawka 9 Euro ..

Family ?

A czy moze ktoś słyszłą żeby ta firma miał jakies powiązaniaz z Płockiem ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Wymagania wysokie a stawka mała.

No tak firmama ma wymagania wysokie, najlepiej żebyś miał mnóstwo certyfiktaów montersko -spawalniczych ważnych w całej EU , mówił dobrze po angielsku i niemiecku a stawka 9 Euro ..

byly pracownik

witam wszystkich global wroclaw szkoda gadac opinie sa tylko zle choc je usowaja a sami wpisuja dobre kasy nie ma na czas pies wie po ile ksiegowa rozlicza jeszcze kreci nigdy nie mieli nic na kacie kiedy potrzeba jak popracujesz sam sie przekonasz szkoda sie rozpisywac bo i tak usuna pozdrawiam

Brak złych opini

Obserwując opinie o ww.firmie zastanawiam sie dlaczego sa tylko same dobre a te złe sa usuwane przez administratora ..A takich jest duzo . Gowork robi się mało obiektywny .?A przeciez ma pomagac i ostzregać a nie byc stronniczy ?

Z Miasta PKN ORLEN

(usunięte przez administratora)

Płockie Echo

(usunięte przez administratora)(usunięte przez administratora)

Bywalec

Jak tam Czechy? Operatorzy cnc?

Zenek

Chłopaki mylicie firmy. Globaltech SPM to całkiem inna firma. I dalej mieści się w Koluszkach. Całkiem inny prezes .... https://www.google.pl/search?q=Globaltech+koluszki&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=D2j2VdW7NMqhsAHV55P4Dw

morita

(usunięte przez administratora)

spawacz 141

(usunięte przez administratora)

Tad65

Pracuje w Globaltech może niedługo ale poki co mnie nie oszukali. Na wypłatę dostałem tyle ile wyliczylam. Ostatnio było spore opóźnienie ale ważne ze wypłata jest na koncie. Póki co jeszcze tam popracuje, bo nie jest źle.

Frodo

Witam dostałem ofertę,wyjazd do Koloni w Niemczech na Elektrownie,na stanowisku ślusarz,mam prośbę jeśli wie ktoś jakie są warunki mieszkaniowe i czy wypłacają proszę o inf.wyjazd ma być na dniach.

kokon
@Frodo 05.09.2015 14:57
Witam dostałem ofertę,wyjazd do Koloni w Niemczech na Elektrownie,na stanowisku ślusarz,mam prośbę jeśli wie ktoś jakie są waru...

frodo podaj prosze e-maila

czlowiek globala

jesli heinrich nie wierzysz to podaj e mail wysle Tobie oferte, nie wiesz to nie pisz, jak nie umiesz znalesc Sobie pracy za 12 euro do reki to jestes slabym fachowcem lub pomocnikiem bo ja nie jade z takich slabych firemek jak ta obecna krzaczek, nie rob zametu

czlowiek globala

(usunięte przez administratora)

Bochen
@czlowiek globala 08.08.2015 20:13
(usunięte przez administratora)

Ty nie jesteś całkiem normalny!!!!!

wygnaniec

jak czytam te opinie..to zastanawiam się po co się pchacie do globadechu... siedzę w firmie już trochę, zasuwam równo pot się leje po plecach , podoba mi się jeżdżę po różnych kontraktach i nie narzekam, a wy nie.. roby i pijusy , pracować się wam nie chce i myślicie że kierownik na kontrakcie was będzie trzymał za friko.płacą zawsze i jeszcze się nie zdarzyło żeby oszukali. Nie wypisujcie bzdur tylko za robotę się bierta...

Ciekawy

Nikt już nic więcej nie ma do powiedzenia?

Ciekawy

A można wiedzieć przy czym pracowałeś i jak dlugo? Coś mi tu nie gra bo jak na czechy to bardzo wysokie stawki dają domyślać się może dla czego? I czemu tak się dzieje że nie płacą?

byly

(usunięte przez administratora)

Bochen
@byly 30.07.2015 11:09
(usunięte przez administratora)

Nie słuchajcie głupot.Pseudo firma na kontrakcie za granicą płaci w złotówkach.Przelicznik wzięty z kosmosu.Żenada.Złodzieje!!!!Szkoda zachodu i omijać szerokim łukiem!!!!!

Ciekawy

Ciekawa wypowiedź tylko czy wiarygodna? Jedna jaskółka wiosny nie czyni ;-) może ktoś jeszcze miał by coś do powiedzenia?

niko

zatrduniony jestem w Globalu na niemieckim kontrakcie,slyszalem ze ruszaaja czechy na dosyc dlugo bo az 2-3 lata,szczerze to zdarzalo sie ze były opóxnienia z wypłatą o pare dni lecz nie jest to miesiac w miesiąc. W sumie to jestem zadowolony wiec z mojej strony polecam

Ciekawy

Witam szykuje się wyjazd do Czech na maszyny gdzie stawka jak na czechy bardzo podejrzana. Po przeczytaniu wszystkich opin bardzo się zastanawiam czy warto marnować czas proszę kogoś o wiarygodną opinie naj lepiej obecnie pracującego. Głównie chodzi mi o to jak to jest z wyplatami i o warunki mieszkaniowe.

nie daj sie oszukac

(usunięte przez administratora)(usunięte przez administratora)

klatez

Jak wygląda praca w tej firmie?? są uczciwi ??

spaw59
@klatez 27.07.2015 15:53
Jak wygląda praca w tej firmie?? są uczciwi ??

generalnie pracuje u nich juz od roku w niemczech, biorą mnie za kazdym razem na kolejny kontrakt. Nie placcimy za przejazdy i kwatere wiec duzo euro zostaje w kieszeni mają duzych klientow wiec warto postarac sie kolega tez pracuje w globalu w norwegi juz od paru miesicy i jest zadowolony pzdr

Oferty Pracy

Monter - Francja Globaltech-Energetics Sp. z o.o. 2015-07-18 Żródło: Gowork.pl Wrocław (dolnośląskie) Firma GLOBALTECH-ENERGETICS Sp. z o.o. zatrudni do pracy we Francji monterów konstrukcji   Oczekiwania od Kandydata: - doświadczenie min. 5 lat - komunikatywna znajomość języka francuskiego – WARUNEK KONIECZNY!!! - wymagane Certyfikat VCA / SCC   Oferujemy: - umowę o pracę na pełny etat - atrakcyjne wynagrodzenie - zakwaterowanie - przejazdy - możliwość podjęcia pracy od zaraz   Zainteresowane osoby prosimy o przesłani

JAN
@Oferty Pracy 19.07.2015 20:10
Monter - Francja Globaltech-Energetics Sp. z o.o....

zarobki bardzo dobre, ostrzegam praca ciężka, ale ja pracuję i daję radę nawet ie narzekam.Prezes dobry człowiek, dotrzymuje słowa, nie czytajcie bzdur ,,,bo te kłamstwa wypisuję robole co im się robić nie chce. Ja zarabiam powyżej 9000 tys na rękę...co mało???

alpinista

(usunięte przez administratora)

Bolo

Myślę że płacą, troszke ludzie przesadzają. Czy mam rację??

waka

Słuchajcie pilna sprawa właśnie mają być wyjazdy z tej firmy do Szwajcarii . Proszę o jakieś konkrety od osób które pracowały w GLOBALTECH-ENERGETICS Sp. z o.o.na temat czy w ogóle płacą,bo teraz w czwartek testy spawalnicze i to jeszcze w Niemczech.Prosze o info bo w razie czego to jeszcze mam dziś dzień żeby się rozmyślać pozdrawiam.

SAWA

(usunięte przez administratora)

janusz

grzegorzu wiec twa wiedza jest mizerna 8.60 brutto to znaczy zes ty glupi bo madry godzi sie na stawki netto to po pierwsze po drugie jak dogadales sie do stawki to co jeszcze chcesz diete w dupie ci sie poprzewracalo wszyscy tak placa nikt cie nie zmuszal na polske monter ma minimum 12 13 zloty i tu ma 30 zl diety i tyle a jww nie chwal dnia przed zachodem slonca jeszcze ci sie przeje i powrocisz do globala z podwinietym ogonem no i to na tyle pracuje w globalu i wiem kazda firma ma problemy finansowe otworz firme masz szanse zobaczymy jak sie ogarniesz

bez kasy

(usunięte przez administratora)

rene

witam, widzialem propozycje dla spawaczy w austrii od tej firmy daja wysokie stawki i mieszanie za free i dojazd tam i spowrotem czy moze wy wiecie cos wiecej na ten temat? czy warto zawracac sobie tym glowe czy strata czasu ?

pechowiec ??
@rene 08.06.2015 14:07
witam, widzialem propozycje dla spawaczy w austrii od tej firmy daja wysokie stawki i mieszanie za free i dojazd tam i spowrote...

dobre pytanie austria podobno już się przesuwa a o ile tego jeszcze nie wiedzą jeszcze nie zacząłem w tej firmie a już jakieś drobne niewiadome i gra na czas

Pracownik

Witam panowie czy tak naprawdę jest w tej firmie żle jak w powyższych komentarzach piszą.macie jakieś świerze informacje na temat przyszłej roboty w tej firmie

Zostaw opinię o GLOBALTECH-ENERGETICS Sp. z o.o. - Bielany Wrocławskie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GLOBALTECH-ENERGETICS Sp. z o.o.