Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Gdynia

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 106 ocen.

Opinie o Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji

Bogdan

po co oni dają te umowy i piszą ze 20% podatku jak nic nie ma się do rzeczywistości jedno tylko się ma żeby być elestyczynym a oni za to zabierają w nagrodę po połowie wypłaty szkoda komentarza słow banda nic nie jest formalnie załatwione

Tadek
@Bogdan 17.11.2017 09:22
po co oni dają te umowy i piszą ze 20% podatku jak nic nie ma się do rzeczywistości jedno tylko się ma żeby być elestyczynym...

Ktos za ten bajzel odpowiada straszne to jest. 3 m ce oni nie sa w stanie zakatwic kodu podatkowego chore to jest

Artur

Mi zabrali ponad 700£ podatku. I tyle jestem do tyłu na wypłacie..

tadek
@Artur 16.11.2017 06:53
Mi zabrali ponad 700£ podatku. I tyle jestem do tyłu na wypłacie..

można odpisac sobie podatek ale to jest koszmar to uk porazka i masakra i nie tylko tobie odwalili nie ma kodow to biorą jak chcą chore to jest

Maciek

Podatek winny byc20% Harris bierze jak mu sie podoba propozycja niech kadra zapierd....sobie za te grosze debile w du..mam to UK

jgd
@Maciek 11.11.2017 18:56
Podatek winny byc20% Harris bierze jak mu sie podoba propozycja niech kadra zapierd....sobie za te grosze debile w du..mam to...

Jak firma moze brac podatek?

Tadek

Kto liczy te pobory skad te podatki kosmiczne

zen

kto ma już kasę napiszcie

Zbyszek

macie kasę na koncie?????

Lukson
@Zbyszek 08.11.2017 13:33
macie kasę na koncie?????

Jeszcze nie... W piątek już powinna być.

Lukson
@Zbyszek 08.11.2017 13:33
macie kasę na koncie?????

Nie, do piątku będzie pewnie.

Karol

Dla księgowych Nobel powinien być za kreatywność

maciek

pensja obcięta kosztem premii i co okazuje się premia również zabrana kosztem czego wyzysku pazerności harrisa myslę ze oni się obudzą jak pracownicy ich oleją już to robią najwyższy czas olac to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niech kadra popracuje za tą kasę powodzenia dla nich albo kryzys jest albo cos znow wymyslą pajace wstydzić się powinniscie za ten wyzysk

kris

harris może się opamięta co robi patologia straszna połowa kadry do wymiany bajzel straszny

Zbyszek

najlepsza jest ta gadka tych zyciowych nieudacznikow, ze po 12 godzin mozna robic haha zalosni jestescie jak cygany robicie za smieszny ochlap z panskiego stolu 9 funtow lub 10 dolarow brawo, niech dalej w was jezdza i robcie barany po 12 godzin 7 dni w tygodniu, no ta bo ty zycia swojego nie masz tylko zyjesz jak trol w jaskini

Hmmm

Nie bylem

Marek
@Hmmm 12.10.2017 09:28
Nie bylem

tu chyba pisza same papruchy co wlaza w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] harrisowi i nigdy nie wyjechali z innych firm. Mialem stycznosc z ta firma oszusci i nic wiecej, jak nie godzisz sie na wyjazd to strasza cie ze musisz zwrocic koszt wymyslonego biletu i koszt wizy, ja sie nie dalem i teraz nie mam juz z nimi nic wspolnego kreca na kazdym kroku jak tylko moga i kogo moga. W firmie siedza sami obsrance co mysla ze boga za nogi zlapali

anonim

(usunięte przez administratora)

Piters

Mi się zgadza ! I jestem zadowolony z wypłaty.

M

Czy jest na forum ktos, kto zjechał na początku września z Bahama przez huragan Irma?

Hmmm

Zgadza wam się wypłata???

M
@Hmmm 11.10.2017 15:52
Zgadza wam się wypłata???

A byłeś na Bahama na początku września?

Woow

Ja miałem już o 9:30 kasę na koncie. Więc tak jak mówiłem Harris nie wydyma pracownika.

GB

Do piątku jak nie będzie to robota stanie. weekend off

M
@Rob 11.10.2017 08:47
przez nieudolność kadry poszkodowany zawsze pracownik jest nikt się nie liczy z tym ze mamy również zobowiązania a szkoda...

UK payroll,alior bank,przelew zaksięgowany dziś rano

m
@M 11.10.2017 10:46
UK payroll,alior bank,przelew zaksięgowany dziś rano

masz już kasę na koncie

Piotr

Rozmawiałem z Krzysztofem i mieli jakieś problemy z rozliczeniem. Pieniądze mają być w tym tygodniu.

Tadek
@Piotr 10.10.2017 12:54
Rozmawiałem z Krzysztofem i mieli jakieś problemy z rozliczeniem. Pieniądze mają być w tym tygodniu.

Okaże się szkoda tylko że firma nie informuje o opóźnieniu

Tadek

Kasa nie będzie i nie wiadomo Kiedy będzie

Woow
@Tadek 10.10.2017 11:44
Kasa nie będzie i nie wiadomo Kiedy będzie

A skąd Ty masz takie informacje?

t
@Nick 10.10.2017 11:58
Jak nie wiadomo kiedy będzie?!?!

nie wiedzą kiedy będzie

Woody

Co miesiąc jest kasa przed 10 w tym miesiącu mają jakiś poślizg. Nie narzekajcie, na pewno kasę do jutra będzie. Tym bardziej to idzie zza granicy z banku kasa.

Bartek
@Woody 10.10.2017 10:28
Co miesiąc jest kasa przed 10 w tym miesiącu mają jakiś poślizg. Nie narzekajcie, na pewno kasę do jutra będzie. Tym bardziej t...

Tu nikt nie narzeka tylko dziwne że nie ma a każdy ma opłaty

Bartek

Macie wiedzę na temat kąt tzn przelewu Kiedy będzie dziś. Jest 10 i kasy nie ma

Tadek

Kto ma już przelew

Massa
@Tadek 10.10.2017 07:58
Kto ma już przelew

Nikt ????

X

Do 10 ma być na koncie

marrcin

dajcie cynk kto ma już kasę

Piters
@marrcin 09.10.2017 14:19
dajcie cynk kto ma już kasę

Dziś już nie będzie ! Do środy kasę na koncie będziemy mieć!

k

kto ma kasę na koncie już???

Nick

Macie wypłaty?

Nick
@Juras 09.10.2017 10:56
Jeszcze nie... Czekamy może dziś będą, jutro już chyba powinny być na 100% w jakim banku masz ?

W Alior bank ,zawsze drugi piątek już wypłata była, tym razem coś spozniona

Juras
@Nick 09.10.2017 12:03
W Alior bank ,zawsze drugi piątek już wypłata była, tym razem coś spozniona

Ja mam w wbk i też jeszcze nie mam, a zawsze jeden z pierwszych banków co sa przelewy najszybciej.

Bober

No właśnie też się zastanawiam czy w piątek bedzie kasa na koncie.

BoloLolo

Jak sądzicie w piątek 6.10 będa przelewy? Ostatnia niedziela była 24 września. Więc obstawiam że może będzie!

Maja

@kkażdy ma możliwość zostawienia opinii zgodnej ze swoim doświadczeniem. Zarówno jeśli chodzi o wpisy zadowolonych pracowników, jak i tych, którzy mają jakieś zastrzeżenia do pracodawcy. Jednak ważne, by przekazywane w komentarzu informacje były rzetelne, zgodne z prawdą oraz by nie naruszały zasad regulaminu. A jaka jest Twoja opinia o tym pracodawcy?

k

na forum jest tak ze kto ma wpadkę smaruje co się da a papier wszystko przyjmie tylko nikt się nie zastanowi dlaczego pozdrawiam tych nieudacznikow

Maja

Przypominam, że wszystkich użytkowników obowiązują zasady regulaminu. Zależy nam na poznaniu tego jak wygląda praca w firmie, jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi.

prawda

Patrząc na te Wasze cyferki za godzinę pracy to aż się serce kroi ,że pracujecie na kontraktach za taką jałmużnę. Podstawa dla Was to 12godz. pracy dziennie, tyle samo co niewolnicy na plantacjach. Ich już dawno nie ma więc teraz polski stoczniowiec może zapisać karty historii i podpisać się pod nimi to ja NIEWOLNIK

pp

moze ktos mi powiedziec w jakich stawek jako monter mozna sie spozdziewac?

kv

tu tylko narzeka ten co ma wypad firma wypłacalna jak pracujesz i umiesz pracować masz zero problemow

Piters
@kv 18.09.2017 04:58
tu tylko narzeka ten co ma wypad firma wypłacalna jak pracujesz i umiesz pracować masz zero problemow...

Dokładnie! Ja od nich jeżdżę od 3 lat, jeżeli zależy komuś na pracy to pracuje i Harris docenia. Jak poleci jakis za alko albo nie nadaje się to wtedy psy wiesza jaka ta firma jest zła. Firma wypłacalna co najważniejsze, nie oszukują na godzinach i idzie dobrze zarobić. A co najważniejsze opłacają Ci wszystko.

Radek

MONTER ty to jestes krol zycia!

Plejter

Ja tez juz od nich troche jezdze, pracy maja mnustwo i czasami trudno w domu posiedziec ale jak kto lubi. Zarobic tez mozna niezle. Stawke mozna sobie wypracowac wieksza.

Z branży

Panowie ale z tego co czytałem i mi proponowane to wynagrodzenie jest tam marne _''Szału nie ma ''Podobno na Angiel 9_10 Funtów .Czy to prawda ?

Woow
@Z branży 07.09.2017 18:16
Panowie ale z tego co czytałem i mi proponowane to wynagrodzenie jest tam marne _''Szału nie ma ''Podobno n...

9,60 dokładnie funta. Ale pracuje się po 12 h i 7 dni w tyg z zapisem na niedzielę. Więc miesięcznie wyciąga się 14 tys ale do tego dają Ci diety, przeloty i zakwaterowanie. Więc dobre warunki. I oczywiście jeżeli ktos chce pracować i zarobić to nie narzeka na tyle godzin. Ja tam polecam ????

Lollok

Macie już wypłaty? Którego mniej więcej są na koncie? Bo to mój pierwszy wyjazd. I czekam z niecierpliwością na wypłatę. Ostatnia niedziela była 27 sierpnia to jest okres rozliczeniowy.

karol
@Lollok 06.09.2017 13:28
Macie już wypłaty? Którego mniej więcej są na koncie? Bo to mój pierwszy wyjazd. I czekam z niecierpliwością na wypłatę. Ostatn...

do piątku kasę będziesz miał

nieważne

mi Harris zniszczył kariere trzymają przydupasów pijaków jak cos przeskrobią to mimo wszystko jeżdża dalej a ja zwykły robol po czterch kontraktach zostałem odsunięty bo nie pasowałem ludziom bo nie piłem itp więc zanim ktoś sie decyduje tam pracowac to niech grubo się zastanowi

Welder 151 DBS

Panowie jak wygląda praca w UK przez harrisa? Jakie stawki i tak dalej. Dzięki za info

kk
@Maliniak 30.08.2017 20:26
Dla mnie sppko kasa zawsze na czas i duzo godzin plus przelty kwatera i zarcie albo dieta.

ale ile na godzine ?

Woow
@Maliniak 30.08.2017 20:26
Dla mnie sppko kasa zawsze na czas i duzo godzin plus przelty kwatera i zarcie albo dieta.

Ja wyjeżdżam z Harris od 3 lat i nie mogę powiedzieć złego słowa! Firma jak najbardziej zetelna. A Pisza źle o firmie osoby które wywalili . Jak ktoś chce pracować, to praca 7 dni w tyg po 12 ale za to wiesz za co się pracuje.. a najważniejsze wszystko Harris Ci opłaca. Plus dieta.

Nie wazne

Złodzieje okradają ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] włazą angolom i jawnie okradaja ludzi niewygodnych usuwaja pod byle pretekstem caly lee to oszust i kretacz Całe biuro polsce to przekrety i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Jesli ktos do sadu pojdzie bardzo chętnie pomoge moge swiadczyc na tych złodzieji

luk
@jk 28.07.2017 14:31
z czym chcesz Isc do sadu ?

hejka opisywalem wczesniej i wiekszosc pisala ze jestem czubek i itd teraz ja sie smieje z was hehehehhehahhahaha i widze ze teraz przyznaja mi racje czyzby wazeliniaze spali nie pilnuja wpisow na stronie ? a swoja droga rumuni zawsze trzymaja sie razem a polacy w lyzce utopi zeby podkablowac stawki 10 euro smiech na sali a Lee Buttler to jedna wielka szuja tak jak cale biuro w Uk I Polsce trzeba zglosic biuro w gdyni do skarbowki ze wyplaty z gibralrtaru wysylaja ciekawe jak do tego sie odniosa

karol
@luk 09.08.2017 15:21
hejka opisywalem wczesniej i wiekszosc pisala ze jestem czubek i itd teraz ja sie smieje z was hehehehhehahhahaha i widze...

luk jednak jesteś słabo poinformowany a czubek jesteś nadal piszesz nie wiesz co pajacyku

Maja

Obecnie firma szuka osób do pracy jako spawacz. Co możecie powiedzieć o pracy właśnie na tym stanowisku? Na co mogą liczyć osoby, które odpowiedzą na tą ofertę pracy?

Wojtas

Szacunek do ludzi należy się każdemu ,niestety nie mogę tego powiedzieć o pracownikach na stanowiskach kierowniczych w landuw zero szacunku przed wszystkim do polakow pracujących tutaj zgniją cię jak nazista tylko jesteś robiłem sezonowym na 3 miechy i masz jak najwięcej z siebie dać .codziennie orka po 12 godzin syf brak szatni przebieramy się 50 osób w pomieszczeniu wymiarach 20 m2 cantyna to już wogule ubustwo szczury syf masakra .o prysznicach to zapomnijcie .hotele ustawione tak że do miasta i sklepu to bez auta i kierowcy pana rumuna to dwa razy w tygodniu.(bo wszędzie daleko)tutaj jak chcecie przyjechać to się zastanówcie przed podpisywaniem kontraktu Codziennie 12 godzin i sponiewieranie przez Angoli .

kapka

Jakiś przestój w harrisie? ????

kapka

A to chyba racja jeżdżą ciągle Ci sami reszta siedzi.... pozdrawiam

ugl

Prawda jedni jeżdżą czasami bez chwili wytchnienia między kontraktami A drudzy czekają Na wyjazd miesiące..... Logika

kcin

HP to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dno,zero,tragedia!!!

kk

czy już macie kasę na koncie dajcie cynk

l

czy już macie kasę na koncie dajcie cynk

Maja

@kco sprawia, że tak oceniasz firmę jako pracodawcę? Długo pracowałeś w Harris Pye Poland?

k

totalne dno i praca dla wybrancow jechowych

L aki

Mam pytanie czy w tej firmie jest praca dla malarzy piaskarzy

topi

Co z tą Anglią?

doneli

Jakie stawki teraz maja w HP??

jasiek
@doneli 23.01.2017 13:14
Jakie stawki teraz maja w HP??

jak bedziesz lizal to dostaniesz dobra stawke

Zostaw opinię o Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji - Gdynia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Harris Pye Poland Sp. z o.o. w Organizacji