Promotech
3 24 6 1

Opinie o Promotech

Jurek

Szukają tam konstruktora, ktoś się orientuje jak tam jest z zarobkami?? No i wymagania, czy bez problemu wdroży się ktoś z doświadczeniem w projektowaniu w głównej mierze rzeczy przy obróbce metalu i prostych konstrukcji stalowych??

Piotr

Witam praca na produkcji(CNC) jest dwu czy trzy zmianowa? Pozdrawiam

Thc
@Piotr 16.04.2018 20:33

3 zmiany

Administrator

Czy ktoś chciałby wypowiedzieć się w sposób rzetelny i prawdziwy o przedsiębiorstwie Promotech? Taka wypowiedź mogłaby pomóc innym aplikantom w uzyskaniu informacji o firmie.

Ulka

Czy jest wam tak dobrze tu pracować, że nie ma chętnej osoby do pisania?

Zbynio

Firma jest dobrym pracodawcą, jeśli ktoś jest niezadowolony zawsze może zrezygnować z pracy.

Barabasz
@Zbynio 16.04.2018 18:37

A mało ludzi się zwolniło teraz kacapów zatrudniają niezadługo paly z biazetu rozegrania tą firmę .

Administrator

Jak wypowiecie się na temat związany z zarobkami w Promotech? Czy od czasu dodania ostatniej opinii pensje w przedsiębiorstwie zmieniły się?

Wojtek

Wysokość wynagrodzenia to odwieczny problem. Pracownikowi zawsze jest mało a pracodawcy za dużo.

Przemek

Jak wyglada praca jako operator maszyn CNC?

Lukasz G.
@Przemek 16.01.2018 12:04

Witam. Malo placa ale praca bez problemu, nowe maszyny, cieplo :) kazdy poradzi sobie jako operator pozdrawiam

Operator
@Lukasz G. 27.01.2018 20:48

Nie kazdy,placa (daleki wschod) wymagania zachodnie.

.

Jedyne czego mozna tam sie dorobic to skrzywienie psychiczne.

R.S.

Nie polecam pracy w tym czymś. Kumotersto na najwyzszym poziomie i marne pieniadze.

.

Praca w tej firmie jest za 12zl i premia na otarcie łez jeśli wyrobisz normę. Polecam z czystym sumieniem !!!!!

Wyjechał_już_dawno

Ludzie o czym wy gadacie ? :D Jedyne co będziecie robić to zasuwać jak woły za psi pieniądz. Umowa na stałe? Po 5 latach nikt z was nie dostanie bo wiecznie są problemy z "zamówieniami". Normalny człowiek dawno by zrobił porządek, zmienił typ produkcji i sam produkt żeby to się rozwijało ale po co skoro u sterów są spece od szybkiego zamrażania buraków, a z kolei niewiele ma to wspólnego z elektronarzędziami. Ha ha ha. Ekipa rządząca wywalona z biazetu rujnuje to miejsce doszczętnie.

Lindeman

A jak się pracuje jako inżynier automatyk? Jaki to dział? Serwis? Jak atmosfera i zarobki?

Antek
@Lindeman 28.02.2017 12:53

Bedziesz bialym murzynem za glodowa stawke.

Tomasz

Czy są jakieś przyjęcia obecnie ? Ile da się zarobić na produkcji ?

Pracownik
@Tomasz 25.10.2016 17:39

Zarobisz na czynsz i na waciki :) Kto moze to ewakuuje sie z tego zakladu.

anonim

(usunięte przez administratora)

Galik

Czy ty jesteś normalny? Wiesz ile firma zarabia na tym, że oferuje tą opiekę medyczną? Wiesz ile zarabia na ZUSie........ ? :)

ja
@Galik 15.10.2016 10:42

nie do końca rozumiem co masz na myśli pisząc o zarabianiu na opiece medycznej i na ZUSie?

Law
@Galik 15.10.2016 10:42

zgodnie z § 2 ust. 1 pkt 26 rozporządzenia Ministra Pracy i Polityki Socjalnej z dnia 18 grudnia 1998 r. w sprawie szczegółowych zasad ustalania podstawy wymiaru składek na ubezpieczenia emerytalne i rentowe – finansowana przez pracodawce część opłat za dodatkowe ubezpieczenie jest przychodem, który nie podlega składce ZUS. W praktyce oznacza to, że pracodawca jest zwolniony z ponoszenia dodatkowych kosztów (odprowadzenie składki na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne), związanych z zapewnieniem swoim pracownikom dostępu do tańszych usług medycznych nawet w sytuacji, jeśli ich wkład finansowy w pakiet zdrowotny wynosi symboliczną złotówkę.

anonim

Od roku 2009 nic się nie zmieniło wizerunek najważniejszy w firmie. Płacą za nadgodziny Ten sam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystko zamiatane pod dywan

lol

ile zarabia konstruktor w tej firmie albo technolog? jak wygłąda sytuacja pracownika na tym stanowisku?

anonim

Jeden wielki BURDEL ( w tym są bardzo dobrzy ) pozoranci żerujący na cudzej pracy .

anonim

Zatrudnia sie do obsługi maszyn pracowników za 1200zl Długo oczywiscie za tyle nie wytrzymują i zwalniają sie a firma bierze następnych.Zwalnianie sie nie jest wcale dziwne jesli na wypłate składa sie 50% premii która mogą zabrać za wykonanie poniżej 90% normy w miesiącu. 6 ustawiaczy i kilku starszych pracowników bierze ok.2000zl na reke Pracownicy biurowi biorą po kilka tys. w zależności od stanowiska i znajomości z prezesem jakie mają lub nie. Firma stosuje chwyty PR dla dobrego wizerunku występuje w mediach chwali sie opieką socjalną, a prawda jest taka że nie traktują tu pracownika produkcyjnego po ludzku.

Zostaw opinię o Promotech - Białystok

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Promotech