Gunnebo Polska Spółka z o.o.

Kalisz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 47 ocen.

Opinie o Gunnebo Polska Spółka z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gunnebo Polska Spółka z o.o.

Julita

@Susanne myślę, że najlepiej będzie jak wprost powiesz, dlaczego tak się wydarzyło w firmie Gunnebo Polska. @Future EX w każdej firmie jest kadra kierownicza i może Ty uważasz, że robi to nieudolnie, a inni uważają inaczej.

;)
@Julita 08.12.2017 15:34
@Susanne myślę, że najlepiej będzie jak wprost powiesz, dlaczego tak się wydarzyło w firmie Gunnebo Polska. @Future EX w każdej...

Do moderatora portalu GoWork - @Julita - proszę tak nieudolnie nie podbijać tego wątku. Jeśli pracownicy tej spółki będą mieli ochotę dzielić się opinią o tym pracodawcy to pewnie to zrobią bez Pana/Pani pomocy ;)

Julita

@. czyli Ty jesteś teraz bardziej zadowolony ze zmian w Gunnebo Polska Spółka z o.o.? @byly a Ty za to byłeś bardziej zadowolony z poprzedniego prezesa? Dlaczego są tak różne opinie? Od czego zależy taka odmienność zdań?

byly
@Julita 20.10.2017 16:26
@. czyli Ty jesteś teraz bardziej zadowolony ze zmian w Gunnebo Polska Spółka z o.o.? @byly a Ty za to byłeś bardziej zadowolon...

To nie jest temat do dyskusji na tym forum.

Susanne
@Julita 20.10.2017 16:26
@. czyli Ty jesteś teraz bardziej zadowolony ze zmian w Gunnebo Polska Spółka z o.o.? @byly a Ty za to byłeś bardziej zadowolon...

Dlatego że osoba która zajmowała się projektami zagranicznymi już tu nie pracuje, natomiast osoba która zajmowała się projektami w Polsce (nieumiejętnie) ) przejęła również projekty zagraniczne. Więc Julita odpowiedz sobie sama czemu tak jest.

Future EX

Jaka kadra kierownicza? W tej firmie nie ma kadry kierowniczej. Decyzyjność na poziomie zerowym. Osobę, która potrafiła nad tą firmą panować i w miarę ją kontrolować odsunięto od steru.

XXX

I uważam że zmiana prezesa nie wyszła firmie na dobre. Teraz to jest dopiero chaos. Nie ma osoby która potrafi nad nim zapanować. Kolejni ludzie odchodzą a to podobno nie koniec. Przyjmowani sa nowi bez doświadczenia i wymaga sie od nich żeby wszystko umieli po paru tygodiach pracy gdzie starsi pracownicy maja z tym problem. Kadra kierownicza uważa że jak polecisz to dasz se radę, nie przejmujac sie twoja osobą.

.
@XXX 15.10.2017 07:55
I uważam że zmiana prezesa nie wyszła firmie na dobre. Teraz to jest dopiero chaos. Nie ma osoby która potrafi nad nim zapanowa...

Odpowiedź, jakby ktoś żałował że już nie pracuje. Dopiero po zmianie prezesa okazało się, że jest czas na prowadzenie szkoleń, że jest dedykowana doświadczona osoba do ich prowadzenia. W serwisie widać dużą zmianę organizacyjna. Można w tej chwili zgłosić uwagi, które w miarę możliwości są brane pod uwagę. Najważniejsze, że teraz, bedac na wyjeździe mogę w razie potrzeby liczyć na pomoc doświadczonego kolegii, a nie PM nie zawsze mającego czas i praktyczna wiedzę techniczną. Widząc jak przybywa nam pracy i całe szczęście, że są nowi, bo przy poprzedniej polityce wyciskania cytryny zwolnień byłoby dużo więcej, a tak odeszli tylko ci, którym brakło cierpliwości, a szkoda bo ekipa jest spoko.

byly
@XXX 15.10.2017 07:55
I uważam że zmiana prezesa nie wyszła firmie na dobre. Teraz to jest dopiero chaos. Nie ma osoby która potrafi nad nim zapanowa...

Poprzedni prezes nie był zły, tylko obstawił się niewłaściwymi ludźmi którzy lub go nie informowali o tym co się dzieje albo wprowadzali w błąd.

czesław

Tak

Julita

@Obiektywny, były pracownik z dużym stażem dziękuję za wyczerpującą wypowiedź na temat Gunnebo Polska Spółka z o.o. Ktoś miał podobne doświadczenia z tym pracodawcą? Ważne, by opinii było sporo i osoba szukająca pracy sama je weryfikowała.

Obiektywny, były pracownik z dużym stażem

Ocena pracodawcy oraz warunki zatrudnienia jest to tak naprawdę w przypadku Gunnebo Polska indywidualne odczucie każdego pracownika. Są osoby dla których przy pracy sumarycznie ponad pół roku na wyjazdach zagranicznych poza Europą za wynagrodzenie 4500 - 5000PLN jest jak złapać Pana Boga za nogi. Dodając do tego umowę o pracę po okresie próbnym na czas nieokreślony, wynagrodzenie płatne zawsze na czas, diety zagraniczne płatne z góry do ręki w walucie jaka jest przewidziana przepisami przy wyjeździe do danego kraju - wygląda na super pracę. Jednak praca w tej firmie ma drugie dno a jest nim nazwijmy Pan X, który jest prezesem zarządu tej spółki. Jest to osoba bardzo specyficzna i jedyna w swoim rodzaju a wszyscy wypowiadający się powyżej to albo pracują względnie krótko albo zajmują stanowiska nie wymagające częstych kontaktów z Panem X. Efektem tego jest, że na przestrzeni lat 2015-2016 odeszło z firmy Gunnebo około 6 pracowników z dużym doświadczeniem i wiedzą. Nie dziwi że w krótkim czasie firma znalazła nowych ludzi ponieważ na kaliskim rynku pracy jest to dość przyzwoity poziom wynagrodzenia i jako dodatkowy atut mamy podróże służbowe praktycznie na wszystkie kontynenty. Jednak w mojej ocenie nie jest to praca w międzynarodowej korporacji którą jest Gunnebo ponieważ w oddziale w Kaliszu Pan X czuje się trochę jak w XIX wieku właściciele niewolników. Zawsze wie lepiej co jest dla Ciebie dobre i powinieneś być wdzięczny za to że możesz pracować pod nim bo On jest wstanie pokierować dobrze Twoją karierą. Interes firmy oraz Twój wkład w jej elastyczność są wartościami nadrzędnymi. Nawet nie próbuj się odzywać że nie pasuje Ci wylot w niedziele o 7 rano z Warszawy albo powrót w Wielką Sobotę o 22:50 do Poznania bo przecież masz zapewnioną ciekawą pracę i odpowiednie wynagrodzenie i powinieneś się z tego cieszyć i na każdym kroku dziękować za taką możliwość Panu X. Podsumowując, jeżeli przedkładasz czas wolny który możesz spędzić z bliskimi nad fakt spełniania oczekiwań pracodawcy, jeżeli akceptujesz to że Twoja sytuacja osobista ma wpływ na to jak jesteś traktowany ( np.to że ktoś jest kawalerem to powinien się zgodzić na długi wyjazd zagraniczny bez szemrania), jeżeli lubisz wracać w sobotę z jednej podróży zagranicznej a najdalej w poniedziałek wylatywać w kolejną to nawet się nie zastanawiaj to jest wymarzona praca dla Ciebie. Bądź jednak przygotowany na spektakularne wybuchy gniewu Pana X gdy coś idzie nie po jego myśli np. uważany za lojalnego pracownika osobnik odmawia wyjazdu w terminie który mu nie pasuje lub z innego powodu, Pan X jest też w stanie komentować w obecności innych pracowników zdarzenia z życia prywatnego pracownika lub też wyśmiewać jego ułomności za jego plecami (byłem świadkiem jak przedrzeźniał kolegę który ma wadę wymowy). Generalnie Gunnebo jest dobrym pracodawcą tylko całość obrazu psuję narcystyczna i wybuchowa osobowość Pana X i co bardzo niepokojące to Pan X zachowuje się jakby był Bogiem w swoim prywatnym folwarku. Nie uznaje żadnej krytyki i zwracania uwagi że mógł się pomylić. Jak nakrzyczy na kogoś a później okaże się że nie miał racji to nie jest możliwe żeby kogoś przeprosił. Jedyną nadzieją jest wymiana Pana X na normalnego menedżera ale to chyba jest tak prawdopodobne jak to że w piekle zacznie padać śnieg. Mam nadzieję że to co napisałem będzie pomocne w wyborze czy warto myśleć o zatrudnieniu się w Gunnebo Polska Sp. z o .o.

rr
@Obiektywny, były pracownik z dużym stażem 10.06.2017 23:00
Uaktualnienie, ponoć Pan X już nie pracuje w Gunnebo Polska Sp. z o.o.

cieszy taka wiadomość

były
@Obiektywny, były pracownik z dużym stażem 10.06.2017 23:00
Uaktualnienie, ponoć Pan X już nie pracuje w Gunnebo Polska Sp. z o.o.

Dlaczego Pan X. nie jest już prezesem, został odwołany czy sam zrezygnował?

Marek

A co ja mogę wiedzieć, chyba tylko tyle, że płacą naprawdę znośnie, mój kumpel sobie naprawdę chwali

anonim

(usunięte przez administratora)

ajaj

Gdybyś poczytał to co jest napisane wyżej wszystko byś wiedział.

zainteresowany

czy trzeba posiadać duże umiejętności i wiedzę od strony technicznej aby podjąć prace na stanowisku serwisanta? czy wystarczy szkolenie które zapewnia na początku firma? pozdrawiam i proszę o odpowiedź.

ajaj
@zainteresowany 12.07.2016 12:34
czy trzeba posiadać duże umiejętności i wiedzę od strony technicznej aby podjąć prace na stanowisku serwisanta? czy wystarczy s...

Podstawy trzeba znać, poza tym wiele się nauczysz.

piorunek

Mam również pytania: - czy okablowanie (strukturalne) jest kładzione/montowane? czy tylko montaż urządzeń? - w jakiego typu budynkach są instalowane urządzenia?

anonim

(usunięte przez administratora)

wolność równość sprawiedliwość

chyba żle zrozumiałeś, Ty na spotkaniu mówisz swoje, a typ X wie lepiej o Tobie niż ty sam i jakiekolwiek twoje wyjaśnienie niczego nie zmieniają, a przy okazji poniża Cię, pewnie sprawdza czy kandydat nadaje się na cyrkowego pieska z nożem na gardle

antygracjan

Tam już tylko pozostały same "asy nad asami" i nie ma tam mądrzejszych nad Nimi świecie.

gracjan

Jakoś ja na rozmowie tego nie odczułem. Może sam cwaniakowałeś?

gość

Prawda . Na rozmowie rekrutacyjnym , wydaje im się ,że to same asy, którzy resztę mają za nic. Strach przed mądrzejszymi do siebie, co powoduje, że odrzucani są na samym początki. Myślę, że atmosfera jest taka sama jak rozmowa rekrutacyjna na wstępie. Cynizm i zadufanie, co to nie ja.

tt

już na jednym ze spotkań rekrutacyjnych można było wyczuć pogardę, cynizm i arogancję rozmówcy, to jaka musi być atmosfera pracy??, szkoda było by tracić czas i własne zdrowie na leczenie czyjegoś ego, zresztą każdy kto czuje własną wartość na rynku pracy ucieka z korpo,

kajtek

Wczasy pod grusza były propozycje multisport czy pakietu medycznego ale ludzie nie chcieli bo podatek trzeba by było pokryć.

stefcio

Tak oferuje umowę o prace.

adi

czy aby na pewno firma oferuję umowę o pracę?

zbychu-oman

Nie zbliżaj się do Gunnebo. Zero wolnego czasu dla siebie. Pracujesz światki piątki i niedziele. W polsce od poniedziałku do piątku po 12 godzin. Ciągle jak robol na budowie i tak jesteś traktowany i w Polsce i na instalacjach zagranicznych. W Polsce zarobisz te same pieniądze co na wyjazdach zagranicznych tylko dobrze poszukaj.

Prezes
@zbychu-oman 20.11.2015 14:21
Nie zbliżaj się do Gunnebo. Zero wolnego czasu dla siebie. Pracujesz światki piątki i niedziele. W polsce od poniedziałku do pi...

Szanowny Panie "zbychu-oman" nikt Pana nie trzyma na siłę. Jeżeli jest Pan niezadowolony to zawsze może Pan przegryźć łańcuch który wydaje się że Pana trzyma... Jak widać z wypowiedzi są pracownicy którzy doceniają możliwość pracy w międzynarodowym środowisku.

zbychu-oman

(usunięte przez administratora)Nie zbliżaj się do Gunnebo. Zero wolnego czasu dla siebie. Pracujesz światki piątki i niedziele. W polsce od poniedziałku do piątku po 12 godzin. Ciągle jak robol na budowie i tak jesteś traktowany i w Polsce i na instalacjach zagranicznych. W Polsce zarobisz te same pieniądze co na wyjazdach zagranicznych tylko dobrze poszukaj.

golek

mozesz wyslac przyniesc cv albo poszukac ogloszen advisera

kinio

Gunnebo nigdy nie robi rekrutacji bezpośredniej. Zawsze przez pośrednictwo. Decydując się na prace w tej firmie musisz miec silna psychikę bo nie zawsze jest kolorowo czarna afryka Afganistan itp.

onebło

1.Standardowo 2-3,5 na rękę na miejscu. Na wyjazdach +500 tygodniowo + dieta w zależności od kraju. 2. Na wyjeździe wychodzi na czysto 5-7tys zdarzają się większe strzały. 3. 2-3,5 po pół roku jest ryczałt za nadgodziny 15% płacony zawsze każdemu w serwisie. 4. Nie więcej niż 6 miesięcy w sumie na wyjazdach. W Polsce wyjazdy najczęściej na 1 dzień, czasem 2-3 dni . 5. Kontrola dostępu CCTV drzwi, okna, czasem sejfy. Wejdź na stronę firmy i zobacz asortyment. W większości nasze produkty więc i tak się trzeba wyszkolić. 6. Nie ma reguły choć często są to budowy. 7. 4-7 8.Najczęściej 6 tyg. Część ludzi jeździ na konserwacje wtedy maks tydzień. 9. Z europy jest to osiągalne, z poza kontynentu nie możliwe, choć były nagłe powroty ze względu na sprawy rodzinne, wtedy za powrót płaciła firma. 10. Bywa że kilka dni bywa dwa miesiące nie gra reguły, zazwyczaj zimą jest luźniej, na święta jest się zawsze w domu. 11. Dostajesz bilet lotniczy. Hotel zarezerwowany. Diety z góry ręki. Ktoś zawsze wiezie na lotnisko firmowym autem, jak na krótko to jedziesz sam i zostawiasz na parkingu. 12. Raczej 8 godzin, w zależności od tego kto kieruje daną ekipą z niektórymi ostro na początku potem luźniej niektórzy rozkładają czas równiej. 13. Dostajesz delegacje,możesz szaleć i niewiele przywieźć, możesz jechać na bananach i przywieźć sporo kasy, często w hotelu jest śniadanie. 14.Na początek Kali chcieć, wystarczy, chyba że chcesz jeździć sam albo kierować ekipą, firma płaci za kurs językowy. 15. Jak budynek jest zamknięty czasem jest klima, ale raczej rzadkość niż reguła, hotele z klimą. Czasem się człowiek nieźle spoci, bywa gorąco. 16. Są pracownicy pracujący kilkanaście lat, niektórym nudzi się po roku. 17.4-7 18 . Standardem jest sześciu chłopa. Na konserwacje jeździ się samemu- ale nikt nowy sam tak nie jeździ. 19.Regułą jest, że wszyscy lecą razem, są roboty że leci 4 dolatuje po tygodniu 3 itp ale to nie często. 20. Jest ok, czasem ktoś tam kogoś obgada, ale nikt nie donosi, nie ma wrogiej atmosfery, jak ktoś jest nowy czegoś nie umie zawsze ktoś podpowie. 21. Po pracy robisz co chcesz, jedni lubią zwiedzać inni pić piwo, a idzie pozwiedzać, jak jest weekend wolny na wyjeździe. 22. Narzędzia dostajesz pakiet startowy to są twoje narzędzia, jedziesz z starszym pracownikiem na zakupy i kupujecie, na pewno osoba z, którą pojedziesz doradzi co się przyda. Na wyjazdy dokupuje się co tam trzeba, ogólnie narzędzia nie są problemem. 23. Na lotniska się odwozimy wzajemnie firmowymi samochodami. 24. Możesz brać standardowy swój bagaż, narzędzia się do niego nie wliczają.

Janek

Szukam nawego pracodawcy dlatego mam kilka pytań odnośnie GUNNEBO 1. Jakie są zarobki serwisanta. Podano że średnia krajowa ale ja wole przykładową sumę tzn. jaką sumę można średnio uzyskać na ręke 3-4-5 tys.? Ile można zarobić jako serwisant na tych wyjazdach? 2. Ile można dodatkowo dostać z delegacji zagranicznych i jakie wysokie prowizje, np. 2-3 tys ? 3. Jak jest podstawowa pensja serwisanta na umowie, bez dodatkow i delegacji? Podstawowa minimalna pensja czy więcej np. 2 tys na ręke ? 4. Więc pracując jako sewisant większość czasu spedza się na wyjazdach zagranicznych? Wyjazdy cały czas na okrągło? Na tym głownie ta praca polega 5. Jakimi mniej wiecej zagadnieniami, technologiami sie najczęściej serwisant zajmuje, alarmami, systemami zabezpieczeń, CCTV? Czy każdy sie w czymś specjalizuje czy trzeba znać sie na różnych technologiach? 6. Jakie są zazwyczaj warunki pracy na miejscu. Czy jest to praca w isniejącychj już budynkach czy raczej praca na budowie w nowych obiektach. Co przeważa? 7. Ile średnio jest tych wyjazdów zagranicznych w roku? 6, 8, 10... Czy jest jakieś minimum 8. Ile czasu średnio trwa 1 wyjazd? 2 tyg, 4 tyg, 6 tyg? 9. Czy podczas danego wyjazdu zagranicznego jest możliwosć np. krótkiego powrotu dodomu na weekend? czy to opłaca firma czy pracownik 10. Ile czasu po wyjeździe spędzam w Polsce? tyddzień, dwa, czy może kilka dni? Ważne dla mnie czy nie jest to męczące? 11. Kto organizuje wyjazdy od strony technicznej tzn. czy ja jako pracownik musiałbym sobie sam załatwiać np. dojazd z lotniska do hotelu i z hotelu do miejsca pracy? Czy za to zawsze jest ktoś w firmie odpowiedzialny i to organizuje a ja tylko musze być o godzinie na lotnisku? 12. Jaki jest czas pracy za granica? czy pracuje sie 8 godzin czy więcej? Czy są jakieś przerwy np. obiadowe podczas pracy 13. Jak z wyżywieniem czy to jest także na wyjazdach zapewnione czy tylko Hotel firma organizuje a reszte trzeba samemu? 14. Jaka jest potrzeba znajomości języków, na jakim poziomie? 15. W jakich porach sie pracuje. W Afryce jest z 60 stopni C za dnia także mam pytanie czy pracuje sie w różnych porach np. wieczorami i w nocy bo wtedy chłodniej. Czy to zależy od kraju danego i warunków klimatycznych tam pracujących. 16. Ile wytrzymują na takich wyjazdach pracownicy serwisowi, tzn. ile lat zazwyczaj maksymalnie pracują zanim odejdą od firmy 17. Ile średnio wyjazdów jest w ciągu 1 roku. Proszę o podanie ilości jeśli nie jest to jakaś tajemnica. 18. W ile osób sie na taki wyjazd jedzie. Czy jest to kilka osób czy tylko 1 pracownik. 19. Czy wyloty są z jednego lotniska, tzn. wszyscy pracownicy wylatuja jednego dnia tym samym lotem czy każdy pracownik leci oddzielnie? 20. Jak jest atmosfera w pracy między pracownikami, chodzi o wyjazdy. Czy pracownicy sobie pomagają, czy rywalizują i kopią dołki? 21. Czy można w wolnym czasie cos sobie pozwiedzać. Ile jest tego czasu. Czy raczej pracownicy muszą sie trzymać zawsze w grupie razem. Czy można po dniu pracy coś sobie zwiedzić i gdzieś jechać np. do innego miasta, iść do klubu, zwiedzić rynek, jakieś muzeum itd.. 22. Jak z narzędziami. czy dostaje zestaw niezbędnych narzędzi na moją odpowiedzialność finansową i przez cały czas pracy mam je przy sobie. Czy raczej za każdym razem przed wyjazdem zostają mi wydawane konkretne narzędzia. Czy narzędzia dobieram sam na wyjazd? 23. Czy można wypożyczyć samochód służbowy aby np. dostać sie do lotniska, przewieźć narzędzia? 24. Czy narzędzia zabieram zawsze ze sobą jako mój bagarz. Czy to sie liczy do ciężaru mojego bagażu, czy nie? Nie wiem ile moge zabrać np. z ubrań. Z góry dziękuję za odpowiedzi na pytania. Jestem zainteresowany stąd taka ilość. Myśle że wielu kandydatów by chciało się tego dowiedzieć. Pozdrawiam odpowiadających i czytających

joe

Ciężko określić ile dni za granicą w roku. Nie jest jakoś nie bezpiecznie tyle lat jeździmy i przypału nie było... Co innego jechać jako turysta co innego jako pracownik. Jest trochę rotacja, ale raczej dlatego, że ciężko tak wyjeżdżać, ale dla kawalera lub jak ktoś ma dosyć swojej starej spoko.

jarek

Czyli w skali roku 6 miesięcy na wyjeździe a 6 w Polsce ?? tak by to można było określić ?? Mówisz że dużo Afryki czyli Somalia,Nigeria,Niger,Sierra Leone, Kongo. Są to kraje raczej nie bezpieczne a i tam pracujecie ??

tiptip

Dużo Afryki, trochę Azji, czasem USA, Australia czy Japonia

jarek

??????

zbychu

A czy są jakieś miejsca w które lata się szczególnie często ? Domyślam się że na pewno trudno uśrednić ale czy możecie określić jak długo na okres roku jest się poza domem/na delegacji ?

onol

Dżibuti, tak,raz było dla chętnych.

seba

Jakie kraje najdziwniejsze są odwiedzane, kraje islamskie też ?? Co z krajami w stanie zagrożenia wojennego ???

onol

Raczej stolice dominują kraje z poza ue. W Polsce różnie jakąś bramkę zamontować,sejf naprawić. Zawsze można do siebie nawzajem zadzwonić jak się czegoś nie wie atmosfera ok. Auta dość nowe. W hotelach śpimy niezłych. Narzędzia każdy ma swoje.

zbychu

a te wyjazdy zdarzają się np częściej w jakiś kierunek świata czy raczej jest to trudno określić, a jeżeli już sie gdzieś leci to czy to są jakieś większe miasta, stolice Państw czy też jest z tym różnie. Ostatnie pytanie dotyczy samej Polski, tutaj też się jeździ czy to raczej sporadyczne wyjazdy ? Z góry dzięki za informacje

michael

No z tego co wiem to w karajch środkowej i północnej Afryki nie jest wcale tak bezpiecznie

jkihu

ok dzieki za pomocne info. pozdrawiam

kokonut

Wszystkie kontynenty poza Antarktydą. Od USA po kraje, których nazwy nic nikomu nie mówią. Ja lubię te podróże. Bywa że przerwy jest kilka dni. Bywa ze dwa miesiące przychodzisz do biura posiedzieć.

jhnkijo

Dzięki za odpowiedź Kraje o których mowa rozumiem że odległe ale praca w miejscach cywilizowanych?? Czyli mówisz 6 tyg przyjazd i ile w Polsce przerwy między wyjazdami ???? Ogólnie fajna sprawa ???

kokonut

Wyjazdy mniej więcej 6 tyg. głównie wiosna lato jesień. Raczej bezpiecznie, kraje niebezpieczne dla ochotników. Między pracownikami naprawdę ok. Nikt nikogo nie tępi, nasz kierownik też w porządku. Zarobki w okolicach średniej krajowej na wyjazdach dodatkowa premia za każdy tydzień plus zostaje z diet. Czasem idzie uzbierać drugą pensje.

jhnkjio

Tak chodzi mi o serwis , jak sie kształtują zarobki no i jak z tymi wyjazdami, jakie długie i ile w ciągu roku, co masz na myśli dziwne kraje czyli co niebezpiecznie jakoś ??? jakie warunki panują w między pracownikami w ekipie ??? pozdrawiam

jhkjio

Można coś więcej na temat tej firmy

kokonut
@jhkjio 06.04.2015 11:02
Można coś więcej na temat tej firmy

Nie jest źle. Nie wiem o który dział pytasz. Najliczniejszy jest serwis. Z zalet to choćby to, że wszystko jest płacone na czas i normalnie jako umowa o pracę, żadnych dodatków pod stołem czy na zlecenie. Dużo zwiedzisz nawet bardzo dziwnych krajów. Wady... po czasie wyjazdy zaczną doskwierać, a kasa spowszednieje.

stefan

Masakra

alfred

OK

Stefan

Jest ok

Zostaw opinię o Gunnebo Polska Spółka z o.o. - Kalisz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gunnebo Polska Spółka z o.o.