Publimar Sp.j.

Zamość

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 9 ocen.

Opinie o Publimar Sp.j.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Publimar Sp.j.

Hanna
użytkownik zarejestrowany

@M a czy mógłbyś napisać i tutaj na forum więcej, tak żeby każdy wiedział czego się spodziewać? Na pewno osoby, które poszukują pracy interesuje też, na co oprócz wynagrodzenia mogą liczyć czyli jaka jest umowa, godziny pracy, zmiany, przerwy, ubezpieczenie?

Koko
@Hanna 21.08.2017, 14:05
@M a czy mógłbyś napisać i tutaj na forum więcej, tak żeby każdy wiedział czego się spodziewać? Na pewno osoby, które poszukują...

Co do pracy to trzeba po prostu pracować i wszystko jest wtedy dobrze. Jestem tu już kilka lat i pewnie kolejne tyle zostanę. Co do atmosfery to taka normalna. Ludzie różni, ale to jak wszędzie.

zatrudnić się?

No tak...dzięki za opinie @Hanna. Możesz @M odezwać się na moją pocztę: krawczyk55123@gmail.com Miałbym kilka pytan

M.

Atmosfera w porządku, trzeba sie dogadać z chłopakami i będzie ok. Ogolnie jestem zadowolony. Zarobki są zwykłe, nie są jakies zawaliste no ale to nie jest praca dla specjalistów wyższego szczebla z miedzynarodowymi certyfikatami więc nie można wymagać nie wiadomo czego haha

Hanna
użytkownik zarejestrowany

Odnośnie zarobków @zatrudnićsię? to na pewno szczegółowe informacje otrzymasz na rozmowie rekrutacyjnej. Inne dotyczące samej pracy warto zaczerpnąć od aktualnych pracowników. Czy ktoś mógłby pomóc i napisać coś o warunkach pracy w Publimarze?

zatrudnić się?

Witam. Może ktoś napisać jak jest obecnie w tej firmie w Puławach. Jaki jest stosunek pracy,jakie są zarobki i panująca tam atmosfera?

zatrudnić się?

Witam. Może ktoś napisać jak jest obecnie w tej firmie w Puławach. Jaki jest stosunek pracy,jakie są zarobki i panująca tam atmosfera???

Hanna
użytkownik zarejestrowany

Jesteś pracownikiem Publimar Sp.j.? Ostatnie komentarze są z ubiegłego roku. Jak od tego czasu zmieniła się firma? Napisz nam więcej o warunkach panujących w Publimar Sp.j. Co powinni wiedzieć na temat firmy przyszli kandydaci?

kurkqa
użytkownik zarejestrowany

firma zajmuje się sprzedażą hurtową wędlin, serów żółtych, krajanek śledziowych, konserw itd., mam wrażenie że niektórych powyżej ambicje są za wysokie na ten biznes...a ja twierdze że tutaj tez są możliwości!

Mar

skoro wszyscy tacy madrzy,pracowici i maja tyle wspanialych pomyslow to dlaczego sami firmy nie zalozycie???? przekonajmy sie jak u was bedzie i czy wszyscy beda tam zadowoleni?!?!?! moj zięć pracuje w Pulawach w Publimarze i prawie nigdy nie narzeka. co najwyzej na kolegow z pracy ktorzy nie sa dla siebie mili. ale on jest pracowity nie to co wy!!!!

były

Za ''benefity'' (pracowniczy socjal) organizowana jest co 2 lata wielka impreza w Lublinie dla klientów. Ot, cały socjal...Tobie nic się nie należy...

Mumos

pracowałem w Publimarze, po jakims czasie odeszłem ale dlatego ,że znalazlem prace bliżej mojego domu. z tego co zauwazylem ze w Publimarze jesli tylko ktoś naprawde chce pracować(a nie tylko mowi ze chce pracowac!) to wszystko jest w porządku. nie oszukujmy się - to sie nazywa PRACA a nie WAKACJE. koledzy byli w porzadku, szefostwo bez zastrzezen, wierzcie sobie albo nie ale takie jest moje zdanie.

były
@Mumos 24.01.2016, 22:14
pracowałem w Publimarze, po jakims czasie odeszłem ale dlatego ,że znalazlem prace bliżej mojego domu. z tego co zauwazylem ze...

Ale ile pracowałeś... Jak pracował byś co najmniej 4 lat, to co innego... A co do szefostwa to temat do przemilczenia.... żenada...

-------

Na przykład w Puławach do pracy przyjmowani są tylko młodzi pracownicy bez doświadczenia, bo ktoś kto doświadczenie ma, nie będzie tyrał za 1400zł. Poza tym w umowie pieniądze (najniższa krajowa) na konto, reszta w kopercie pod stołem. Po raz kolejny... Nie szanują pracowników...

Prawda

Lublin miasto wiadomo szału z pracą nie ma a firma publimar ciągle potrzebuje pracowników. Odpowiedz jest raczej prosta jesteś patologiczny, lubisz przeklinać i być pomiatany przez mega inteligentnych kierowników zmianowych zapraszam:)

!!!!!!!!
@Prawda 10.09.2015, 20:54
Lublin miasto wiadomo szału z pracą nie ma a firma publimar ciągle potrzebuje pracowników. Odpowiedz jest raczej prosta jesteś...

Taka jest prawda, w Puławach jest tak samo. Nie szanują ludzi....

-----------

To chyba tylko w lbn....

-----------

Zarobki minimalne, atmosfera zła. Nie polecam

sasza
@----------- 31.05.2015, 01:38
Zarobki minimalne, atmosfera zła. Nie polecam

Czytam wpisy i tylko mogę potwierdzić. Za urlop który się należy pieniądze zabierają, kierownictwo Puławy to zupełne dno, wszyscy posądzani o kradzież, nie zawsze pieniądze na konto tylko pod stołem, ogólnie warunki zatrudnienia nie są dobre. Jedynym plusem jest normalna umowa a nie śmieciowa.

Kandydat

Witam serdecznie, Czy ktoś pracował w Publimar Puławy?chciałbym zaczerpnąć informacji jakie są zarobki?jaka atmosfera?

-----------

Argumentów jest wiele. Wystarczy poczytać wpisy powyżej...

-----------

Nie chodzi o to że jest ciężko, chodzi w warunki zatrudnienia. W każdym oddziale jest tak samo, czyli źle.

kierowca

Czy w Białej Podlaskiej naprawde jest tak ciezko? Chcialbym tam aplikowac jako kierowca/handlowiec.

kierowca

Czy w Białej Podlaskiej naprawde jest tak ciezko. Chcialbym tam aplikowac jako kierowca/hanflowiec

mm

Witam. Niestety wszystko to co zostało napisane w poprzednich opiniach to prawda, pracownik w tej firmie jest traktowany jako zło konieczne które musi pracować najlepiej za darmo i dobrze by było gdyby się o nic nie upominał. Płaca oczywiście minimalna, praca 6 dni w tygodniu głównie w nocy za którą nigdy nit nie widział dodatku jeśli nie zdążysz złożyć zamówień w czasie zmiany zostajesz aż wszystko zrobisz i nikt ci za to nie zapłaci. Kierownictwo w Puławach totalna beznadzieja nawet jeśli dasz rade i wytrzymasz ciężka prace to jesteś traktowany jak potencjalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo gdy są ubytki co jest naturalne przy mięsie to i tak jesteś podejrzewany że wyniosłeś np. schab w kieszeniach. Rotacja pracowników ogromna normą jest że w ciągu 3 m-cy od 3 do 5 osób jest wymienianych.

-----------

Prawda jest taka że pracodawca nie szanuje pracownika. Ciągły wyzysk, minimalne płace,ogromna rotacja pracowników mówi sama za siebie.

weronika
użytkownik zarejestrowany

tez prawda, że nawet jak sama czytam to forum i wszystkie opinie to się już mylę i nie wiem co z tym zrobic mam tak naprawde. Dajcie znac koniecznie jak to wszytsko w praktyce wygląda, tylko naprawde chciałabym, żeby te komentarze były w 100% obiektywne, a nie jakieś informacje wyssane z palca bez pokrycia w ogóle.

nick2

w ktorym to odziale tak jest spoko ???

NOWA

No jasne!!!! Najlepiej iść do pracy i nic nie robić, poobijać się, postać na rampie i narzekać na małą płacę. Ludzie!!!! Weźcie się do roboty, róbcie co do Was należy i nikt złego słowa nie powie.

Majk

*** - 2013-03-02 19:01:19 Kłamcy, oszuści, którzy nie znają [usunięte przez moderatora] Czemu jeszcze nikt nie zrobił tam porządku i nie nasłał inspekcji pracy???????Może bądź dobry dla wszystkich i naślij ją pierwszy.

***

Kłamcy, oszuści, którzy nie znają [usunięte przez moderatora] Czemu jeszcze nikt nie zrobił tam porządku i nie nasłał inspekcji pracy???????

oszukany

nie radze tam isc ja zmarnowalem tam ponad dwa lata jesli masz jakies inne opcje radze olac publimar syf [usunięte przez moderatora] zadnego poszanowania dla czlowieka teraz cos okarach stsnie na rampie i palenie zbyt dlugo 50 zl,brak ubrania roboczego bo akurat sie suaszy 100 zl uszkodzenie auta nawet nie z twojej winy to roznie nawet ponad 1000 zl a auta z reguly przeladowane ale najgorsze nie ma czegos takiego jak wypadek w pracy idziesz na urlop ktory ci sie nalezy masz kilkaset zl mniej do wyplaty kazdy o tym wie tylko sie boja mowic bo w tym dziadowie jakim jest polska coraz gorzej o prace mozna by tak pisac o braku jakichkolwiek zasad kodesu pracy czy bhp bez konca radze sie wiec zastanowic zawsze jest jakies lepsze wyjscie jak publimar to nie przypadek ze jest tyle negatywnych opinji o tej firmie pozdrawiam

Nick

ale klamstwa, ja juz jestem w publimarze jakies 2 lata i wszystko w porzadeczku, praca nie lekka ale ogolnie spoko jest.

lessiak30

witam!nie dawno pracowałem w Publimar Lublin syf i złodziejstwo!robota [usunięte przez moderatora] czasem nawet 14-16h i nawet słowa dziekuje nikt nie powiedział nie polecam

nowicjusz

teraz dopiero załapałem, że b.p. to Biała Podlaska. Kierownik podobno się zmienił, w przyszłym tygodniu idę tam na rozmowę. Będę wdzięczny jak coś bliżej napiszesz

nowicjusz

podolec - 2012-06-16 19:29:07 murzyn - 2012-01-12 10:08:55 praca w publimarze jest niewolnicza , kary finasowe dla pracownikow za byle powodu , placa minimalna jesli masz szczescie , strasznie duża rotacja pracownikow czyli [usunięte przez moderatora] w bialy dzien heheja tam pracuję i wiem jedno syf bród smród. pracownicy to murzyni traktowani są jak psy. Pracuje w b.p i odradzam tam prace. kierownik to wsza obiecuje podwyszki ale sobie. szacun dla pracowników publimaruZnasz może kierownictwo z Białej Podlaskiej, jakie tam są warunki pracy i klimaty?

mezko

odradzam każdemu kto sie tam wybiera.Praca ogólnie spoko,ale szefostwo do bani,a szczególnie w Puławach.Kierownik to [usunięte przez moderatora] totalny.Daje podwyżki [usunięte przez moderatora] innym.MASAKRA!!!!

podolec

murzyn - 2012-01-12 10:08:55 praca w publimarze jest niewolnicza , kary finasowe dla pracownikow za byle powodu , placa minimalna jesli masz szczescie , strasznie duża rotacja pracownikow czyli [usunięte przez moderatora] w bialy dzien heheja tam pracuję i wiem jedno syf bród smród. pracownicy to [usunięte przez moderatora] traktowani są jak psy. Pracuje w b.p i odradzam tam prace. kierownik to wsza obiecuje podwyszki ale sobie. szacun dla pracowników publimaru

Józek

nie radze Wam iść do tego [usunięte przez moderatora] sare za kij wie co. o kodeksie pracy nigdy nie słyszeli.

murzyn

praca w publimarze jest niewolnicza , kary finasowe dla pracownikow za byle powodu , placa minimalna jesli masz szczescie , strasznie duża rotacja pracownikow czyli [usunięte przez moderatora] w bialy dzien hehe

Zostaw opinię o Publimar Sp.j. - Zamość

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Publimar Sp.j.