3.1/5

• Grębocin

3. Opinie o pracodawcach Toruń
  5. Opinie o Professional Care 24

Opinie o Professional Care 24 Toruń

Nie przegap nowości o Professional Care 24!

15.09.2021 09:28

Wszystkie opiekunki zatrudnione w Professional Care 24 mogą darmowo korzystać z dodatkowego telefonicznego wsparcia ze strony fachowców z branży opieki.
    Szukasz sprawdzonej firmy, która rzeczowo wspiera swoje opiekunki na zleceniach, daje możliwość rozwoju zawodowego i poczucie bezpieczeństwa zadzwoń do naszego działu rekrutacji - tel. 534 934 134!
    News image
    witam

09.11.2021 00:58

Panstwo nie piszecie na swojej stronie jak wyglada u was test na covid...oraz czy oplacacie busa, ktorym jezdzi opiekunka...ile wynosi premia swiateczna w tym roku?

09.11.2021 08:45

Informacje na temat testów można znaleźć na naszej stronie (https://professionalcare24.pl/dok/aktualne-informacje-dotyczace-pracy-jako-opiekun-w-niemczech). Oczywiście opłacamy i organizujemy badanie w najbliższym dla opiekunki laboratorium. Podobnie z busem, nie ma potrzeby wykładania pieniążków. My opłacamy transport do klienta i powrót do domu. Premia świąteczna w tym roku może wynieść nawet 435 EUR netto, informacje na ten temat można znaleźć w zakładce - https://professionalcare24.pl/dok/premia-zimowa Zapraszamy do kontaktu z naszym działem rekrutacji, chętnie wytłumaczymy wszystkie szczegóły tel. 534 934 134
    Katarzyna Szymańska

15.09.2022 08:45

Pracuję w tej firmie od sześciu lat i nie mam zastrzeżeń. ZUS, pensja wypłacana jest na czas. Jeśli pojawi się problem zawsze można liczyć na pomoc koordynatorów. Starają się go rozwiązać mając na względzie dobro opiekunki. Transport zapewniony z domu do domu. Z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę
    A.

09.11.2022 12:34

Pani się zorientuje ile ma Pani składek odprowadzanych. Czy średnia czy najniższa. Taka dobra rada.
    Alicja

03.09.2022 10:28

Od ponad dwóch lat współpracuje z Professional Care 24 z Torunia i jestem bardzo zadowolona. Zawsze mogę liczyć na pomoc i zrozumienie. Jeszcze nigdy jak dotąd nie zawiodłam się . Pracowałam w innych firmach,ale z tą układa mi się super. Dokumenty czytelne i na czas,osoby chętne do pomocy i zawsze odpowiadające. Mam nadzieję, że jeszcze długo będę współpracować z tą firmą. Z całego serca polecam.
    Agnieszka Żukowska

16.08.2022 21:22

Firma godna polecenia w 100%, pracuję już kilka lat w tej firmie i daje poczucie bezpieczeństwa.Wynagrodzenie na czas, formalności załatwiane bardzo sprawnie, organizacja wyjazdu ok.Warto pracować w Professional Care 24-Toruń
    Mariak

03.06.2019 12:38

Polecam. Jeżdżę z nimi od roku. Firmę polecała mi koleżanka i się nie zawiodłam. Wszystko czytelne i bezpieczne. Wcześniej jeździłam prywatnie, ale nie polecam za dużo stresu...

15.05.2026 14:18

​Sprostowanie do mojego poprzedniego komentarza z dnia 01.02.2026 r. ​Chciałbym sprostować moją wcześniejszą, negatywną opinię. Pisałem ją pod wpływem pierwszego wrażenia i niepotrzebnych emocji, kiedy na początku pojawiły się pewne komplikacje. ​Ostatecznie firma zachowała się bardzo profesjonalnie – szybko zorganizowano dla mnie transport i cała sprawa została pomyślnie wyjaśniona. Moje zdanie całkowicie się zmieniło i uważam, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Dziękuję za pomoc i polecam!

01.02.2026 16:54

Zgłosiłem was do gazety ale nie powiem wam jaki usłyszę cię o sobie w Uwadze albo gdzieś indziej także usuwajcie sobie komentarze Ile chcecie ale ja wam nie odpuszczę nie macie pojęcia z kim zadarliście i to się teraz na was zemści jesteście najgorszą firmą z z jaką współpracowałem (usunięte przez administratora)
    #OpiekunkaOsobStarszych

01.02.2026 16:09

Witam. Nie wiem czy firma jest tak suoer jak reszta ludzi opisuje ponieważ miałem z nimi do czynienia i skoczyło się źle. Przyjechałem na sztele w godzinach wieczornych pod dom seniorki. Wyszło dwóch panów i powiedziało że przyjechałem za późno i że nie podoba im się mój wygląd. Byłem zmęczony i wygłodniały. Powiedzieli ze mam wracać z kad przyjechałem. To nie było możliwe ponieważ nie da sie wsiąść do busa i jechać spowrotem. Byłem ostanim pasażerem busa. Po rozmowie ze strasznymi panami mnie i kierowcy kazali się usunąć z ulicy w przeciwnyn razie dzwonią na policję. Do agencji nie mogłem się dodzwonić na numer alarmowy nie odbierali telefonu. Kierowca był na tyle miły że odwoził mnie na najbliższą stacje paliw. Tam odezwał się do mnie koordynator polski i wszytko wyjaśniłem co zaszło po rozmowie kazał mi skontaktować się z niemieckim koordynatorem aby on przyjechał po mnie i załatwił mi nocleg. Było ciężko czekałem dwie godziny zanim przyjechał bo Robili problemy z odebraniem mnie ze stacji bo byłem za daleko od miejsca pracy. Po dwóch godzinach negocjacji udało się dogadać. Przyjechał po mnie i zabrał mnie na lokum. Na drugi dzień miał przyjechać po mnie rano o kierowca z którym jechałem poprzedniego dnia ale ze bylem z nim pokłócony odmówił przyjazdu. Dzwoniłem do koordynatora polskiego rano o koło 9 gdzie do 12 miałem tylko opłacony nocleg. Koordynator powiedział że jeśli chce wrócić dziś do domu muszę sobie znalesc transport do drugiej miejscowości i tam będzie na mnie czekał bus Simbad. Trochę się po męczyłem z walizkami były małe problemy i ledwo zdarzyłem na ostni autobus miejski do innej miejscowości. Tam przesiadka na pociąg trzy przystanki i byłem na miejscu. O 17 miałem busa. Pojechałem do domu. Gdy wróciłem zadzwoniłem do firmy żeby wyjaśnić sprawę. Ku mojemu zdziwieniu nikt nie odebrał odemnie telefonu. Wyszło na to że to ja jestem wszystkiemu winny. Do dziś się nie odezwali i nie odbierają moich telefonów. Cieszę się że mi pomogli wrócić chodź powinni od razu odebrać telefon ode mnie ale mniejsza z tym. Nie podoba mi się to jak zostałem potraktowany. Nie dali mi nawet szansy aby wyjaśnić sytuację co zaszło na miejscu. Do dziś nie odbierają ode mnie telefonow. Bardzo nie ładnie z ich strony. Było to dwa miesiące temu mniej więcej. Co mam myśleć o takiej firmie?. Piszcie w komentarzach.
    #OpiekunMedyczny

Aneta

01.12.2025 08:39

Witam, Firma godna polecenia. Współpracuję z Agencją już kilka lat. Rzetelność i profesjonalne wsparcie dla pracowników, pomoc i zapewniony transport. Elastyczny czas pracy, jasne , konkretne warunki umowy. Polecam współpracę. Pozdrawiam serdecznie.
    Renata Druzgała

02.10.2025 13:29

Professional Care 24 jest rzetelną i wiarygodną firmą z którą współpracuje od lat. Nie miałam z nią żadnych problemów i nieporozumień, a jakiekolwiek niedociągnięcia jeżeli wynikną zawsze można wyjaśnić na bieżąco i bezpośrednio. Z mojej strony polecam współpracę z tą firmą
    Jolanta Czajkowska

18.09.2025 08:17

Chciałabym podziękować tej agencji za prawie już dwa lata współpracy. Jestem bardzo zadowolona. Firma jest bardzo rzetelna,dobrze zorganizowana,a pracownicy sumienni.Naprawdę nie ma negatywnych stron tej współpracy. Wszystkim osobom,które rozważają możliwość wyjazdu do Niemiec jako opiekunowie osób starszych,bardzo polecam tą firmę.

29.08.2025 11:14

Jestem bardzo zadowolona z usług Firmy Proffessionnal Care24,są uczynni ,zawsze na czas wynagrodzenie i zlecenia opisane zgodnie z prawdą,
    Beti

25.08.2025 10:30

Dobra firma.
    Z Fabianska

03.08.2025 12:36

Firma godna zaufania,pieniądze wpływają na czas,panie które tam pracują są bardzo pomocne w razie potrzeby.Firma zapewnia wsparcie psychologa.Wiele lat współpracuje z tą firmą i jest ok.
    Bożena

13.10.2022 10:05

Chciałabym podzielić się opinią o Firmie Professional Care 24 z Torunia z którą współpracuję od 5 lat. Pracuję jako opiekunka osób starszych w Niemczech. Muszę przyznać że firma interesuje się pracownikiem poprzez częsty kontakt telefoniczny. Wypłaty są regularnie wypłacane jak również składki ubezpieczeniowe płacone . Przewozy do pracy i z pracy organizowane jak najdogodniej dla pracownika. Polecam serdecznie tę firmę wszystkim poszukującym zatrudnienia w tej branży.
    Magda

30.09.2024 19:23

A czy płaci się za przejazd.Czy z naszej wypłaty nie są odwracane pieniądze ? Czy wypłata jest płacona w całości nie w kawałkach jak w promediki24.?
    @Magda

24.09.2024 14:03

Chcę jechać do opieki przez tą firmę.Czy ta firma jest wyplacalna? czy na czas są pieniądze na koncie.Bo teraz dużo się słyszy że firmy nie płacą pieniędzy i składki od nie całej składki.
    Ewa

19.05.2024 11:43

Czy trzeba mieć jakieś szczególne doświadczenie lub wykształcenie aby u Państwa pracować?
    Karolka

19.05.2024 16:45

Dokładnie, czy jak jestem po liceum to można?
    mała55

23.04.2020 15:38

Ja chwale sobie firmę, ktoś kto szuka ideałów - nie znajdzie .zawsze może być coś nie tak ale ja pracuje już 4 lata w tej firmie i nie mam nic do zarzucenia im. Płaca na czas ( zarobki ok ) , pracownicy pomocni w razie problemów, ZUS od średniej krajowej .mam wszystko na czym mi zależało.
    Krystyna

02.05.2024 17:47

Pracuje w tej firmie od jakiegoś czasu i zawsze mam składki do ZUS-u odprowadzane od średniej krajowej. W tym roku od 7900 zł .Jestem bardzo zadowolona z firmy Professional Care bo w poprzednich firmach prawie nie miała składek odprowadzonych.
    Paweł

02.05.2024 18:52

firma płaci raz na 2 m-ce tak jak inne firmy to robią. Jeszcze inne firmy nie odprowadzają o średniej ani nawet od minimalnej tylko od bardzo niskich kwot np. 200 zł albo wcale.,
    Dorian

25.04.2024 17:25

Znalazłem ciekawą ofertę „ Opieka nad sympatyczną seniorką - wysokie wynagrodzenie i sporo udogodnień! 1850-2100 EUR netto!”, zastanawiam się tylko od czego zależne jest to czy dostaniemy kwotę niższa lub wyższa z tego przedziału? W komentarzach z kolei widzę, że oferowana jest umowa zlecenie, nie ma w ogóle możliwości pracy na umowie o pracę?
    AZTECH

29.04.2024 06:26

Na wynagrodzenie sklada sie kilka rzeczy, ale przede wszystkim to poziom znajomosci jezyka, , Twoje doswiadczenie w opiece, no i dobrze jesli posiadasz referencje
    Ela Sz.

16.12.2022 18:39

Pracuję w tej firmie już kilka lat i jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Polecam :)
    Mazutek

16.03.2024 13:01

A jak ze składkami?
    Ciekawa

13.01.2024 08:48

Czy jeśli mam dobry niemiecki i angielski to mogę liczyć na wyższe stawki ? Ukończyłam także pielęgniarstwo wiec mam doświadczenie (mogę także pobierać krew) zastanawiam się czy to wpływa na zatrudnienie ?

13.01.2024 09:05

Zarówno dobra znajomość języka niemieckiego jak i wykształcenie zawodowe ułatwiają zdobycie pracy. Zapraszam do kontaktu tel. 534 934 134 (pon-pt; 8-16:00) lub e-mail: [email protected] chętnie wyjaśnimy wszystkie szczegóły.

15.01.2024 09:22

Faktycznie klienci zazwyczaj wolą opiekunki, ale zdarzają się pojedyncze zlecenia dostępne również dla opiekunów.
    Henryka

04.09.2023 11:35

Współpracuję z firmą Professional Care 24 dopiero od kilku miesiecy. Dotychczas nasza współpraca przebiegała bez zastrzeżeń. Panie koordynatorki często kontaktują się z opiekunką, pytają o ewentualne problemy i o przebieg pracy. Wynagrodzenie zgodne z zawartą umową, wypłacane terminowo. Polecam
    zadowolona

14.09.2023 08:08

najlepiej sama się zgłoś do firmy to się dowiesz ile możesz zarobić , ponieważ zarobki są uzależnione od znajomości języka, doświadczenia i od konkretnej oferty .Masz numer czy ci podać ?
    Dora

27.07.2023 09:47

Dużo ofert pracy miłe i konkretne koordynatorki i wypłata nawet przed czasem.Polecam.
    Genowefa F

10.07.2023 09:16

Współpracuję od roku z firmą. Do tej pory jest wszystko w porządku, najważniejsze jest to, że kontakt z firmą w razie problemów zachowany, koordynatorzy dzwonią z zapytaniem o warunki pracy. Wypłata również jest na czas. Zanim wyjedzie się, proponują różne miejsca pracy, można wybrać. Oby tak dalej!
    Maria

21.03.2023 08:27

Wlaśnie zakończyłam kolejne zlecenie. Jak do tej pory, nie mam nic do zarzucenia tejże firmie. Zlecenia zgodne z opisem. Wyplaty na czas.Kontakt w razie potrzeby bez zarzutu.
    Opiekunka

05.06.2023 18:28

Mam pytanie, ZUS co miesiąc tak czy nie i od jakiej kwoty?. No i czy są godne wynagrodzenia?
    zadowolona

06.06.2023 14:17

ZUS od średniej krajowej , raz na wyjazd czy 2 m-ce czy 6 tyg. Oczywiście są godne wynagrodzenia , jestem zadowolona z pensji.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Professional Care 24?

Kontakt - Professional Care 24

ul. Polna 115A 87-100 Toruń

KRS:0000520777

Branża główna: Pomoc społeczna

Ligia

24.09.2019 07:50

Chce wyjechac z tej firmy czy polecanie?
    Ewa Nazaru

31.10.2019 14:42

Tak polecam, pracuje rok w tej firmie i jestem zadowolona, place są w terminie i ZUS tak jak na umowie ,pozdrawiam
    Opiekunka

05.06.2023 18:17

ZUS tak jak na umowie ! to znaczy?. Czy jest odprowadzany co miesiąc i od jakiej podstawy?. To jest ważne oraz godna wypłata, nie oszukujemy się. Każdy chce wiedzieć dokładnie i jeszcze raz dokładnie i uczciwie.....
    Hanna

25.11.2022 18:19

Rzetelna firma, dobra komunikacja pracodawcy z pracownikiem. W razie trudnych sytuacji można liczyć na wsparcie ze strony psychologa.
    Ewa Kuran

20.11.2022 23:03

Witam.Jestem opiekunką już ponad 15 lat w tym w professionalcare24 z Torunia około 9 lat. Firma zawsze na wysokim poziomie pod względem wypłat płac oraz przekazywania oferty pracy. Można zawsze liczyć na rzetelne informacje. A także na opiekę psychologa a także na zainteresowanie ze strony Biura w trakcie wykonywania zlecenia. Osobiście jestem zadowolona ze współpracy o czym świadczy mój staż w firmie. Polecam firmę i warto z nią współpracować.
    Barbara Ch

15.11.2022 16:21

Firma ma duzo dobrych, ciekawych ofert. A co najwazniejsze skladki odprowadzane są od sredniej krajowej. Wynagrodzenie zawsze o czasie. Polecam ta firme.Opis zlecenia jest zawsze zgodny z rzeczywistoscia.
    JOANNA WISNIEWSKA TORUN

27.10.2022 16:33

Moja Ciocia Malgorzata podobno pracowala dla tej Firmy Professional Care 24 skladki emerytalne na Polske SPOKO podobno dobre solidne traktowanie zarowno pracownika jak i podopiecznego dlatego Ja Joanna tyez szukam kontaktu wspolpracy z Professional Care 24 zycze wszystkim milego dnia Joanna Wisniewska [email protected] +48)579910156
    Jakub

14.10.2022 15:03

Współpracuje z firmą Professional Care 24 już od około 7 lat i jestem zadowolony. Dobry kontakt, wypłaty zawsze na czas. Mogę z czystym sumieniem polecić.
    Krystyna

04.10.2022 10:52

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą. Wynagrodzenie zawsze jest w terminie, osoby, z którymi się kontaktuję są zawsze bardzo pomocne, życzliwe, jestem zainteresowana dalszą współpracą.
    Mirosława

30.09.2022 16:05

Bardzo dobra firma. Jeżdżę z Professional care 24 od około 5 lat. Mają sporo zleceń, miejsca są takie jak w opisie, a kiedy jest jakiś problem to jest dobry kontakt z koordynatorem, który pracuje solidnie. Pieniądze zawsze wypłacane są w terminie, do ZUSu składki od średniej krajowej. Organizacja dojazdów jest bardzo dobra. Firma dba o swoich pracowników. Od początku trafiłam na tą firmę i na żadną inną się nie zdecyduję bo bywa różnie. Jestem wdzięczna wszelkim pracownikam.

15.09.2022 15:02

Jestem zadowolona z tej firmy , jest godna polecenia , pieniądze na czas miła kadra , koordynator wszystko wyjaśnia z godnie z prawdą ,
    Ania80

13.09.2022 21:18

Pracuję z tą firmą od ponad roku. Współpraca układa się bez zastrzeżeń: Organizacja wyjazdu, kontakt z koordynatorką, pensja na czas. Wszystko to jest na wysokim poziomie. Polecam.

13.09.2022 12:05

Z firmą Professional Care pracuję przeszło dwa lata,trafiłam na nią przez przypadek w internecie i NIE ŻAŁUJĘ.Bez ryzyka legalnie i bezpiecznie tylko z Professional Care.Gorąco polecam.
    KASIA

12.08.2022 15:43

Firma godna polecenia Wywiązują się z umowy Wszystko na czas
    Barbara 5 09 2022

06.09.2022 02:06

Jestem zadowolona ze współpracy z tą firmą , z czystym sercem polecam
    Edyta J.

01.09.2022 13:11

W Professional Care 24 pracuję od dwóch lat. Ze współpracy z firmą jestem bardzo zadowolona. Firma dba o pracowników. Koordynatorzy bardzo mili i pomocni. Wynagrodzenie i premie , świadczenia,zawsze wypłacane zgodnie z umową i na czas. Polecam firmę, warto z nią pracować ????
    Basia

10.02.2017 16:30

Czy ktoś z opiekunów składał w Professional Care miesięczne wypowiedzenie? I czy mieliście jakieś problemy z rozwiązaniem umowy o pracę?
    Lolo

27.08.2022 20:41

Umowy o pracę? Chyba nikt nie jest zatrudniony na umowę o pracę.
    Danuta

26.08.2022 16:40

Z firmą współpracuje od 4 lat i uważam ze jak sama nazwa wskazuje jest to profesjonalna i rzetelna Firma oferujące dobre zatrudnienie w opiece seniora.Premie letnie i świąteczne są zawsze wypłacane w ustalonych terminach. Koordynatorki życzliwe i pomocne a transport dobrze zorganizowany wg życzenia pracownika : bus czy autobus czy własne auto. Sprawdzona pewna Firma ! Pozdrawiam
    Polecam firmę jest solidna

04.08.2022 10:33

Pracuje w firmie Professional Care 24 i jestem zadowolona.Pieniądze wypłacane zawsze w terminie.Przejazd mam zapewniony ze strony firmy.Polecam tę firmę jest solidna i bezpieczna
    Pola

25.08.2022 09:38

Tak dowożą na miejsce.
    Megi

22.08.2022 11:19

Rzetelna firma,wynagrodzenie na czas,miłe koordynatorki zawsze pomocne,oby tak dalej.Pozdrawiam całą ekipę
    Elżbieta

15.08.2022 20:18

Firma spoko.
    Jolanta Szczerba

15.08.2022 18:37

Firma godna polecenia ???? Pracuje w tej firmie ponad 7- lat. Bardzo miła obsługa, starają się zawsze pomagać i doradzać we wszystkich sprawach. Wypłata zawsze na czas. Transport w obie strony nawet z uwzględnieniem miejsca w autobusie ????????
    Jolanta Szczerba

15.08.2022 18:40

Polecam z całą odpowiedzialnością ????????????
    Beata

09.08.2022 09:09

zgadzam się z moimi poprzedniczkami .Firma godna polecenia. Dobrze się z nimi pracuje np mają telefon wsparcia .Dzwonić możemy na ten telefon lub osoby jak psycholog czy opiekunki z oddziału Domu Pomocy Społecznej. To jest świetna sprawa. Jak masz problem na Stelli zawsze możesz skorzystać z fachowej porady i wsparcia. Oprócz tego pracownicy mili uczynni zawsze cię wysłuchają i pomogą rozwiązać problem,. Uważam ze nasza praca jest doceniona w tej firmie i płaca tez jest na dobrym poziomie.

Zostaw merytoryczną opinię o Professional Care 24