Bricoman

Łódź

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 28 ocen.

Opinie o Bricoman

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bricoman

Elżbieta

@Rysio Lubicz Z Twojej wypowiedzi wynika, że atmosferę w firmie Bricoman oceniasz negatywnie. Dobra atmosfera w firmie jest ważnym czynnikiem satysfakcji w pracy, ale to nie wszystko. Czy dostrzegasz jakieś pozytywne aspekty w pracy dla firmy Bricoman? Czy próbowałeś w jakiś sposób wpłynąć na atmosferę w zespole? Czy inni pracownicy podzielą Twoje zdanie, jak myślisz?

kks
@Rico 09.04.2018 15:18

do Rico... spytaj się ojca jak cie zrobił

Zastanawiający się

Witam chciałem się dowiedzieć jak wyglądają zarobki w brico.na ile może liczyć osoba zatrudniająca się? jaki system pracy ?

Czarka
@Zastanawiający się 09.04.2018 20:22

Praca jak w każdym markecie, rano, popka albo środek. Normalnie masz prośby do grafiku miesiąc przed jeśli Ci na czymś zależy. Co do Kasy to niby była prezentacja z widełkami ale było też kilka sytuacji że ludzie zarabiali na start mniej niż było minimum i dopiero przy przedłużeniu umowy dostali podwyżki. Co prawda w czasach kiedy pierwsze były krótsze, także nie jest to jakiś wielki wyznacznik. Negocjuj i walcz o jak najwięcej, wszędzie prawie były podwyżki może Ci się uda.

Filip

Jaka macie atmosferę? Może coś podpowiecie nowemu?

Rysio Lubicz
@Filip 25.03.2018 13:09

Atmosfera jest naprawdę rodzinna...Dyro chodzi i robi zdjęcia z zaskoczenia niczym u wujka na imieninach...nigdy nie wiesz kiedy i przy jakiej robocie Cię sfotografuje...później sle mejle do Twojego kierownika że nie stoisz cały czas na baczność z przygłupie uśmiechem w alejce ku chwale Wielkiego Bimbrownika...a kierownik iście po ojcowsku Cię za to Zjebi....Także jest jak w rodzinie zapraszamy...

Kuba

Słyszałem o firmie, że to dobry pracodawca. Utwierdziłem się na forum i myślę, że mogę spróbować. Tylko czy spełnię wymagania?

danio
@Kuba 06.02.2018 12:41

nie obawiaj sie , tam nawet bez ręki i nogi, jak to się mówi na lustereczko i heeeja

0304678

super praca ,pracuje tam już długo i jestem zadowolony

yok
@0304678 30.12.2017 19:16

hura, dostałem 500 zł podwyżki

dks

syf i totalne dno

syn

największa propaganda bedzie jeździł dacią

lux praca
@syn 09.08.2017 16:46

oj, prawda. Cały dział skk to wielkie nieporozumienie. Tyle osób tam siedzi i przekłada karteczki z kupki na kupke.

pociotek

najgorszy market budowlany-nie szukajcie tu pracy

luzak
@pociotek 21.07.2017 05:33

rozumiem , że się boisz o swoje stanowisko, dlatego siejesz taką propagandę?

Cichy z farb

Trójca to goście z Warszawy, kozaczą ile wlezie, jeżdzą audi w LPG :D.

ślepy alfons

Czemu dramat? co to za trójca?

ddd

unikajcie tego sklepu -dramat

ddd

najlepsza jest święta trójca robiąca turne po sklepach

Benny Hill

Jakoś od listopada ubiegłego roku atmosfera: dyro-pracownik jest dość napięta pewnie dlatego że praktikery się po zamykały i są chętni do pracy jak narazie. Dyro oficjalnie mówi że jak nie pasuje to się zwolnij gdzie jeszcze w wakacje proponował lepsze umowy tylko żeby nie odchodzić. Ogólnie jeden wielki syf i zrzucanie obowiązków na pracowników a kierownicy albo siedzą w biurze albo wcale ich niema.

ddd

jeszcze chwila i znikam z tego bałaganu-przestrzegam tylko naiwnych

ddd
@ddd 12.02.2017 15:26

Jak tam wczorajsza impreza?? dużo ludzi wchodziło co niektórym w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez mydła... ??

ddd

Największy nierób siedzi do końca korytarza drzwi na wprost....

ddd

w środę byli w M1 i szukali chętnych z praktikera-firma taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e nikt nie chce u nich robić

Minia
@Obserwator 11.02.2017 21:35

1. teraz 2500 ale się targuj :) 2. ZERO :( 3. Jakiś zart na świeta (kasa - coś tam jest) i dostałam bilety do kina na urodziny - w tym roku maja być po dwa - tak mówił dyro A tak to nic innego z socjalu nie ma :((((

ddd

prawda boli

anonim

(usunięte przez administratora)

Masakra

Boli? Miej odwage, ujawnij sie.

wysportowany

w łodzi pracowało się dość fajnie , ale od 2-3 miesięcy atmosfera się zepsuła , chodzą pogłoski wśród załogi że to wina dyrektora. Od pewnego czasu systematycznie psuje atmosfere i nikt nie wie o co mu chodzi i jaki ma cel. Na ta chwile odradzam prace w bricomanie.

Zostaw opinię o Bricoman - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bricoman