smartjobs personaldienstleistungen GmbH

Erftstadt

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 115 ocen.

Opinie o smartjobs personaldienstleistungen GmbH

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie smartjobs personaldienstleistungen GmbH

Czarek

Ja też podpisuje się pod wcześniejszymi opiniami . Pracuje i jestem zadowolony Polecam

Warszawiak

Z wielu propozycji wybrałem smartjobs. Dla elektryków proponują najlepsze warunki . Praca w fajnym miejscu no i do tego długoterminowa , nie skaczesz co tydzień z miejsca na miejsce . Potwierdzam rzetelność firmy

Warszawiak
@byly#2 próby 29.03.2018 19:18

No to może powinieneś wysłać swoje CV do firmy smartjobs . Powołać możesz się na Grzegorza z Warszawy Pozdrawiam świątecznie

Ludwik z Opola

ja też tutaj pracuje i podzielam opinie kolegi Firma godna polecenia pozdrawiam pracowników firmy smartjobs z Erftstadt

benq

żadko oddaje opinie ale w smartjobs pracuje od roku i do tej pory nie spotkałem się z żadnymi problemami lub niejasnosciami . Praca stabilna i warunki finansowe na które nie mogę narzekać

Kempes

Nie polecam firmy kopensum za dwa tygodnie pracy w tej firmie zarobiłem 580euro w tym zaliczki 200euro za ubezpieczenie 130 euro podatek140 mieszkanie 125 tagrze muszę do wypłaty dopłacić żenada tego 2 euro diety też nie płacą nie polecam kompensum

Adamczewski
@Kempes 20.03.2018 19:02

Skoro nie polecasz firmy Kompensum to musisz opinie oddać tej firmie . ja w smartjobsie nie nażekam i nie mam takich sytuacji jak Ty opisujesz .

adam

witam,chciałbym zapytać bo jestem przed rozliczeniem w polskim urzedzie skarbowym,i musze wykazac dochody w picie ZG,które uzyskałem u was,czy diety też doliczać czy tylko same wypłaty?

Rych

Mi zalatwili zakwaterowanie kolo roboty, tak ze 2 km. Wyplate dostalem mniej wiecej jak sie umawialismy to chyba za lezy od roznych rzeczy. Mi odpowiada robota i z tymi co pracuje tez. Pokoj mam dla siebie i wszystko co tzeba.

Kempes

Firma do kitu zakwaterowanie(usunięte przez administratora)euro za dzień beznadziejne intrnetu brak 25 km od pracy dojazd własnym samochodem też koszty paliwa tagżna czysto wychodzi (usunięte przez administratora)euro na miesiąc tragedia odradzam tą firmę

Julita

@Lew czy nadal brak odpowiedzi w sprawie podwyżki? Bardzo dużo pojawia się pozytywnych opinii o pracy za pośrednictwem smartjobs personaldienstleistungen GmbH. Czy faktycznie uważacie, że te negatywne opinie może pisać konkurencja? A powie ktoś coś na temat pracy w biurze?

WaldemarRoko

Wszystko u nich OK Pracuje i polecam Waldek

Michał

Myślę że dużo ludzi tutaj jest zadowolonych z warunków pracy Firma dysponuje zawsze fajnymi i długoterminowymi zleceniami , nie skaczesz z miejsca na miejsce jak w innych podobnych agencjach . Osobiście polecam i sam jestem bardzo zadowolony a pracowałem już troche w niemczech więc jak coś to nie zastanawiaj się . Michał z okolic Wrocławia który pracuje w okolicach Kassel

MarCoPolo

Hej, powiedzcie jak jest z zakwaterowaniem i dojazdami do pracy w praktyce bo zastanawiam się czy nie jechać do pracy z tą firmą.

Krzychu1972
@MarCoPolo 15.02.2018 21:45

firma organizuje zakwaterowanie, oplacasz je z diety. mi za kazdym razem znalezli blisko budowy, raz to nawet z buta 20 min tylko mialem, wiek OK, ogolnie to polecam te firme

Wyjątkowy Pracownik

No nic , ja mogę tylko pochwalić 4+ w skali od 2-5 Ważnie że nie pobierają opłat , bardzo wysokich opłat tak jak inne firmy za wysłanie zaliczki Kasa na czas i załatwiona dobra klasa podatkowa na starcie za co dziękuje pani Agnieszce z biura

Pracowalem

Nie polecam tej firmy nikomu, pracowałem wiem że to firma o której szkoda gadać może i komuś się u nich trafiła dobra praca ale w to nie wierzę, sama praca niczym się nie rożni od innych , ale nie chodzi o prace.

KolegaMarka
@Pracowalem 31.01.2018 13:44

Czyli nie wiadomo o co chodzi... Powiedział co wiedział :) Coś mi się wydaje że sam nie wiesz czego chcesz .Pracowałem z Tobą trzy miesiące w tej firmie i chwaliłeś warunki a teraz dodajesz Marku takie opinie ,wstyd mi za ciebie kolego ....

kisiel

jest ok. polecam

PiotrŁysielec

hejka wszystkim działam tutaj od dłuższego czasu i jak w każdej firmie .... nie pracujesz żytelnie to nie zarabiasz. Ja bym się nie wachał , możecie spokojnie podpisać umowę z tą firmą Osobiście bardzo polecam, otrzymałem też inne propozycje ale stawki w smartjobs i warunki sądużo lepsze i co ważne nie pobierają prowizji za zaliczki tak jak np. inne firmy ... Brilliant czy A.I.M itd .Nie skracają diet i kasa zawsze w czasie na koncie

Norbi

Jade 2 raz z nimi jako spawacz, teraz do Hamburga, bo ostatnio było też troche nadgodzin i mam nadzieje że i teraz beda

Jarekkk

ja nie narzekam to moja trzecia firma i jak narazie chyba lepsza niz wcześniejsze.Praca jak praca, wypłata dobra i na czas zawsze

Felek

ktos wyjechal z ta firma prosto z Polski do pracy?

Darek M.
@Krakowski 07.05.2017 14:13

Po prostu koledzy trafiliście na dobrego pracodawcę, potrzebującego pracowników na dłuższy termin.Oczywiście zgadzam się,że trzeba dobrze pracować to PRIORYTET. Ja pracuję 7 Monaten. Co do zarobków: zależy jaką macie klasę podatkową. Pierwszą wypłatę jaką miałem ,na Forum określają MASAKRE, i co z tego, jak przyszła spłata to się za głowę złapałem. Prawda jest taka ,że wszystkie firmy są podobne. Dla mnie liczy się kontakt z firmą , jak mnie osobiście traktują, a od siebie daj coś pokaż ,że potrafisz,że chcesz,że możesz,że Ci zależy................. Pozdrawiam niedowiarków i trzymam kciuki. Uwierzcie jest dobrze.

Stan

Witam, mam pytanie, czy ktos w ostatnim terminie wyjeżdzał do pracy z ta firmą? Czy zaliczył tzw przesunięcia terminów wyjazdu po wysłaniu dokumentów ?

Tramp
@Stan 26.01.2018 17:20

Cześć Stan Ja od tygodnia tutaj pracuje , nie nażekam na warunki , fajna czysta praca z fajnymi kolegami. Zaliczke dostałem dzisiaj więc wszystko ok

pan ktos

nie polecam, szczerze mowie.

Sss

Szczerze nie polecam, jeśli chcesz pracować i przeżyć możesz jechać, jeśli wyjeżdzasz za granicę po pieniądze, szukaj dalej

Meteor
@Sss 24.01.2018 22:53

Sss Bredzisz jakieś głupoty , wystarczy podzwonic po firmach i wiesz ile kto proponuje , skoro nie polecasz to musiałeś tam pracować a skoro pracowałeś to wybrałeś najlepszą dla ciebie ofertę ? Prawda ? Teraz wypisujesz sam nie wiesz co

Hydrofor

Ja też tutaj długo pracuje i nie narzekam Też polecam Mają jak dla mnie najlepsze warunki na rynku pracy dla hydraulików w Niemczech

Elektrycznalatarka

Chłopaki pracujemy w tej firmie prawie dwa lata - ekipa bardzo przyjazna dla pracownika ! Dziwią mnie te negatywne opinie , myśle że to sfrustrowana konkurencja dodaje te dziwnej treści opinie .Koledzy nie czytajcie tych głupich negatywnych opini , są bardzo płytkie ,nic konkretnego albo dodają je osoby które kompletnie nie mają pojęcia o pracy w Niemczech . Jeżeli jesteś pracowity i masz ambicje to możesz w smartjobs długo i przyjemnie pracować tak jak ja z kolegą Ryszardem M

Hugo

Witam zakończyłem właśnie pracę tej firmie i dobrze że tak szybko bo za 152 godziny w grudniu 5 dni urlopu zarobiłem bez diety 931 euro.nasakra i nie polecam firmy bo to tylko zmarnowany czas.pozdrawiam

Berlińczyk
@Hugo 22.01.2018 18:38

Skoro pracowałeś cały grudzień to dostałeś 1000€ zaliczek ... więc zarobiłeś 1931€ No i do tego 5 dni urlopu ... kurde jutro do nich wysyłam CV , ja pracuje w innej firmie za dużo mniej kasy :( To prawdziwa gratka jeżeli tak jest jak opisujesz Nie mów że jeszcze rozliczony byłeś w 6 tej klasie ?

pece

Chciałem sie zapytać o diety wypłacane przez ta firmę.Czy sa opodatkowane czy tez wypłacane bez podatku.

Lew
@szpiegzkrainydeszczowców 25.07.2017 22:05

A ja pracuję od pół roku dla firmy, wysłałem 2 wnioski o podwyżkę i nie dostałem nawet odpowiedzi. Spytacie po co tu pracuję odpowiem, tylko i wyłącznie po to,aby pokazać swoją klasę. Potem firma niech zobaczy kogo straciła. Podejście mają podmiotowe , ale są mili/łe.

Julita

@Zdenerwowany tylko to forum ma być anonimowe, żeby nikt nie bał się wyrazić swojej opinii. A każdy z nas powinien z dystansem podchodzić do tych opinii i nie tylko nimi kierować się przy wyborze pracodawcy. Zawsze nasze osobiste doświadczenie jest dla nas najbardziej wiarygodne. Forum Gowork.pl ma nas wspomóc, a nie za nas podejmować decyzje.

Zdenerwowany

Boże co za śmieci i to nie tylko tutaj. Przecież to nie ma sensu. Wystarczy przeczytać faq i co?Każdy tu może pisać, przeciż to idiotyzm. Jeśli opinia ma być o danym pracodawcy to pracownik aktualny albo były powinien się zarajestrować i udokumentować że jest albo był pracownikiem tej właśnie firmy. Dopiero wtedy opinia jest wiarogodna. jak to gowork ma zorganizować nie jest moim problemem ale jak coś takiego wymyśleli to powinni zadbać o ręce, nogi i głowę. A tak to np jak jest mi nudno i postanowię zrobić kawał i wpiszę na dziko do paru firm że oszukują i zniważają albo że darują złote góry. A później będę się śmiał z rozpaczliwych prób wytłumaczania się tych firm. Przcież to chore!!! Pierdoły!!! Masakra!!! Jestem ciekaw ilu już czytało te opinie na goworku i się nimi pokierowało. Tandeta i tyle i to w wykonaniu wielkiego goworka. Więcej słów nie mam i żal mi tych wszystkich którzy biorą te wpiski tutaj na poważnie.

Julita

@Tedi to była dość nietypowa sytuacja i może pierwszy raz się przydarzyła firmie smartjobs personaldienstleistungen GmbH i dlatego próbowała jak mogła Wam pomóc. Czy w końcu udało Wam się dotrzeć do celu i podjąć pracę? Jakie macie wrażenia? Czy wszystkie warunki się zgadzają?

mamba

Witam jestem ciekawy jakie zarobki mają spawacze wyjezdzajacy z tej firmy tzn.miesieczna pensja i diety no i czy jakies dodatki?Chciałem sie dopytac o zait konto czy to tez jest wdrążone bo pracuje przez inną firmę i nadgodziny sciagaja na konto czyli kanał

Zostaw opinię o smartjobs personaldienstleistungen GmbH - Erftstadt

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie smartjobs personaldienstleistungen GmbH