To ciezkie czasy o ktorych tu pisano po tylu latach mogly sie juz skoczyc 😃 jak oceniacie zarobki?
Ra
14.02.2014 02:42
wiem że cięzkie czasy ale nie warto(usunięte przez administratora)
Q..TAS
@Admin 25.02.2019 09:54
"(3 miesiące temu)
Electro team partners
Potwierdzam,
na dziale montażu panuje totalny chaos, a w dodatku nie chcą wypłacić pieniędzy za 2 dni pracy (kierownik totalnie olewa sprawę, nie odbiera telefonu i nie odpisuje na wiadomości). Stanowczo odradzam podjęcie pracy w tej firmie "
"03.06.2018 (8 miesięcy temu)
Electro-team Marcin Kordalski Lidzbark
Hmmmm cóż ja mogę powiedzieć zdecydowana większość mnie zna....Firma ETP zeszła na psy!!! Co innego nam obiecano co innego wyszło ....miało być lepiej a wyszło gorzej....nawet nie jesteśmy wstanie otrzymać podstawowych świadczeń składkowych .....dla mnie ETP jest gorsze od Analków banda cwaniaków z Bartoszem na czele!!!! Zdecydowanie odradzam wszystkim kontaktu z firmą ETP...Pozdrawiam Sutener"
"05.2018 (9 miesięcy temu)
Electro-Team Marcin kordalski Lidzbark
15 maja kasy dalej nie ma... I weź tu zajmij się pracą !!!"
30.04.2018 (9 miesięcy temu)
Electro-team Marcin Kordalski Lidzbark
Dlaczego? Hm...bo człowiek ileś jest wstanie wytrzymać a tu z miesiąca na miesiąc coraz gorzej. Umowa Duńska od marca obiecane było iż będzie lepiej. Wypłata w połowie kwietnia i się okazało że cyrk większy, i znowu rzeczywistość okazała się inna niż obiecana. Przecież wy macie teraz problem z wysłaniem do Anglii bo co raz mniej jest chętnych do współpracy z wami. Jeszcze jakieś głupie pytanie Adidas? "
To są cytaty z portali gdzie piszą ludzie o twoich firmach Admin, ja to potwierdzam ....i masz coś jeszcze do powiedzenia?????
Przychody i zysk Energy Through People
199,8 tys
2019
2020
2021
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Zostaw merytoryczną opinię o Energy Through People Sp. z o.o.