Howden Polska

• Przyłubie
  • Cegielnia
  • Grębocin

3. Opinie o pracodawcach Toruń
  5. Opinie o Howden Polska S.A.

Opinie o Howden Polska Toruń

Nie przegap nowości o Howden Polska S.A.!

23.12.2019 13:37

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za liczne opinie. Widząc duże zainteresowanie naszą firmą postanowiliśmy być z Państwem w stałym kontakcie także za pośrednictwem serwisu GoWork.pl.

Każdy merytoryczny wpis i każda konstruktywna krytyka jest dla nas cenna, by wyciągać z nich wnioski i poprawiać działanie. Równolegle widzimy, że niektóre głosy mijają się z prawdą i mamy wątpliwości, czy pochodzą od naszych pracowników.

Choć na rynku jesteśmy zaledwie od ponad 18 lat, to wywalczyliśmy sobie miejsce w ścisłej czołówce. Jesteśmy firmą, która co roku notuje dwucyfrową dynamikę wzrostu przychodów. Nie byłoby to możliwe bez współpracy i dobrych relacji w zespole.

Czasami trudno jest sprostać indywidualnym oczekiwaniom i interesom poszczególnych osób, a naszą odpowiedzialnością jest dbanie o wszystkich, którzy decydując się na pracę w Donorii, powierzyli nam swoją zawodową przyszłość.

Nie o wszystkich sprawach możemy rozmawiać publicznie. Szczegółowe pytania, niewyjaśnione i problemowe sytuacje prosimy kierować na adres: [email protected].

Zdajemy sobie sprawę, że nikt nie jest doskonały. Bardzo cenimy sobie wolność wypowiedzi. Swoboda nie oznacza jednak, że można publikować nieprawdziwe informacje. Dlatego będziemy współpracować z administratorem serwisu. Komentarze zawierające dane osobowe, nieprawdziwe informacje, pomówienia, oszczerstwa znieważające osoby lub grupy zgodnie z regulaminem Forum będą usuwane.

Zarząd Donoria S.A.

były pracownik

20.03.2025 16:15

Jeżeli nie masz pracy to na siłę możesz tam aplikować. (usunięte przez administratora)Szanse na podwyżkę równe zeru. Dokręcanie śruby dokładanie obowiązków i nic więcej. Jak ktoś się zwolni to dokładają pracy innemu za te same pieniądze a nowej osoby nie zatrudnią. Zarząd tylko patrzy na słupki czy rosną czy nie. Pracowników ma się za nic, zarząd nie myśli o tym jak odciążyć pracowników którzy pracują ponad normę, a jak przyjdzie co do czego, żeby kogoś dodatkowego zatrudnić to się nie da bo koszty.

DJ

31.03.2025 15:38

Jako pracownik z Torunia całkowicie się nie zgadzam. Możemy ponarzekać na problem z parkowaniem, ale nie na to o czym piszesz. Mamy dobrych szefów zespołów, co mogą, nie zostawią z problemem. Dbają o swoich, wiec dokręcanie śruby brzmi niewiarygodnie. Może jednak nie była to praca dla ciebie.

skepta

01.05.2025 07:28

"[...]ale po Twoim wpisie widać, że nie pasowałaś/eś do nas." i to jest powód do dumy dla @były pracownik

07.02.2024 18:06

Asystent Radcy Prawnego jest dobrze wynagrodzony w tej firmie? Zwróciłem uwagę że w ogłoszeniu w zakładce nie ma nic o ich ofercie jeśli chodzi o kwestie finansowe. Podstawą tylko jest wypłacana czy więcej coś, jakieś dodatki?

12.02.2024 11:33

Howden Polska SA oferuje szeroki zakres benefitów związanych z zatrudnieniem w postaci możliwości zawodowego rozwoju w firmie o międzynarodowym charakterze, w zespole prawników z wieloletnim doświadczeniem, który daje możliwość nabycia doświadczenia i wiedzy m.in. z zakresu ubezpieczeń. Oferujemy możliwość poszerzania swoich kompetencji poprzez udział w szkoleniach zawodowych, czy też studiach podyplomowych, a także doskonalenia umiejętności językowych poprzez naukę języka angielskiego. System wynagradzania poza zasadniczą płacą przewiduje możliwość uzyskania premii określonych w regulaminie premiowania zależnie od zajmowanego stanowiska pracy. Dodatkowo pracownicy mają możliwość skorzystania z oferty ubezpieczenia zdrowotnego i osobowego na atrakcyjnych warunkach, czy też z kart Multisport.

23.02.2024 14:14

Potwierdzamy, że w ramach benefitów Howden Polska SA oferuje możliwość dofinansowania do kart Multisport oraz skorzystania z ubezpieczenia medycznego. Informacje dotyczące warunków wynagradzania, wynikające z regulaminu premiowania obowiązującego w Howden Polska SA, jak również pozostałe informacje dotyczące innych benefitów, przedstawimy wybranym kandydatom podczas rozmowy rekrutacyjnej. Zachęcamy do przesłania swojego zgłoszenia w ramach prowadzonej rekrutacji na stanowisko asystenta radcy prawnego

02.02.2023 12:36

Czy Howden Donoria organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?
    Osoba

21.12.2023 16:10

Pracowałam tam i nigdy nie byłam na żadnym szkoleniu zorganizowanym przez donorie, bo ich nie było. Chyba że macie na myśli szkolenia obowiązkowe dla brokerów, które odbywa się online na portalach ubezpieczycieli.

23.12.2023 18:39

Zgodnie z zamieszczonym wpisem z dn. 07.03.2023, nasi Pracownicy mają możliwość udziału w szkoleniach. W głównej mierze podnoszenie kwalifikacji i poszerzanie swej wiedzy pozostawiamy w gestii naszych Pracowników. Oczywiście, tematyka szkoleń powinna być ściśle związana z zakresem działalności Spółki. Niemniej jednak oferujemy również wewnętrzne wsparcie – udział w lokalnych szkoleniach, jak i szkoleniach zagranicznych, organizowanych w ramach Grupy Howden. Ponadto Spółka pokrywa część kosztu studiów, które związane są ze specjalizacją naszych Pracowników.

15.05.2023 11:03

Czy rozmowa rekrutacyjna w Howden Donoria odbywa się również w języku angielskim?

15.05.2023 12:53

W zależności od stanowiska, na które odbywa się rekrutacja, rozmowa rekrutacyjna może być również przeprowadzona w języku angielskim.

24.10.2022 12:33

Jakie są warunki zatrudnienia w Howden Donoria?

16.11.2022 12:45

W Howden Donoria Pracownik czy Współpracownik może skorzystać z prywatnej opieki zdrowotnej, ubezpieczenia na życie, karty Multisport, czy lekcji języka angielskiego. Oferujemy również dofinansowanie do studiów podyplomowych, szkoleń czy kursów.

16.12.2022 09:16

W Howden Donoria przewidziane są zarówno premie sprzedażowe jak i obsługowe wypłacane kwartalnie lub półrocznie oraz uznaniowe zgodne z obowiązującym Regulaminem Premiowania.

23.02.2021 14:43

Czy pracownicy w Howden Donoria dogadują się między sobą?

12.05.2021 16:18

Spotkania integracyjne odbywają się regularnie, na terenie całej Polski, w zależności od potrzeb. Z całym zespołem i w mniejszych grupach - mamy przedstawicielstwa w całym kraju. W marcu 2020 r., z powodu epidemii, spotkania zostały zawieszone. Dziś w firmie obowiązuje głownie system pracy zdalnej lub hybrydowej. Nie przeszkadza nam to jednak w budowaniu atmosfery w zespole poprzez spotkania zdalne. Integrujemy się także poprzez organizację akcji charytatywnych. Oczywiście z zachowaniem wszelkich zasad ostrożności.
    zadowolonaZeZmiany

18.11.2022 12:51

Ponieważ dość długo byłam pracownikiem, wiec wiem jak to wyglada :) Wszystko na pokaz.

15.07.2022 15:15

Czy w Howden Donoria zatrudniani są obcokrajowcy?

18.07.2022 14:53

W chwili obecnej mamy w zespole Howden Donoria osobę z Ukrainy. Ponieważ jesteśmy firmą międzynarodową, jesteśmy otwarci na współpracę z obywatelami innych krajów.

05.04.2022 16:27

Czy Howden Donoria organizuje staże dla studentów?

11.04.2022 14:56

W Howden Donoria od 2018 roku prowadzone są praktyki dla studentów. Połączenie świeżych pomysłów młodych ludzi i doświadczenia mentorów traktujemy jako szansę na rozwój dla obu stron. Chętnie zatrudniamy studentów i młodych pracowników. Ułatwiamy im zdobywanie niezbędnych kwalifikacji, szkolimy i dzielimy się wiedzą. Proponujemy elastyczne formy zatrudnienia, dostosowane do potrzeb. Praktyki dla studentów prowadzone są zarówno w centrali firmy w Toruniu jak i naszych oddziałach na terenie całego kraju oraz z możliwością rozwoju międzynarodowego w oddziałach Grupy Howden na całym świecie. Pracują u nas osoby, które przeszły tu wszystkie etapy kariery zawodowej - od studenta, do Managera. Wspieramy też osoby, które chcą się dokształcać i łączyć z pracą dodatkowe studia lub kursy. Jeśli są Państwo zainteresowani współpracą, czekamy na kontakt pod adresem: [email protected] - zapraszamy serdecznie!

23.12.2021 13:21

Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w Howden Donoria? Chętnie zatrudniają?

27.12.2021 15:14

Chętnie zatrudniamy studentów i młodych pracowników. Ułatwiamy im zdobywanie niezbędnych kwalifikacji, szkolimy i dzielimy się wiedzą. Proponujemy elastyczne formy zatrudnienia, dostosowane do potrzeb. W centrali firmy w Toruniu prowadzone są praktyki dla studentów. Uważamy, że połączenie świeżych pomysłów młodych ludzi i doświadczenia mentorów może dać naszej organizacji wiele pożytku. Jeśli są Państwo zainteresowani współpracą, czekamy na kontakt pod adresem: [email protected] - zapraszamy serdecznie!

13.09.2021 15:03

Czy nowo zatrudnione osoby w Howden Donoria otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?

13.09.2021 22:18

Tak, otrzymują. W Howden Donoria umowa o pracę jest główną formą zatrudnienia. Zgodnie z zasadą naszej grupy „People First”, jeśli ktoś sobie życzy być zatrudniony na innych zasadach, np. na umowę cywilno-prawną czy prowadzi działalność gospodarczą - wychodzimy na przeciw takim oczekiwaniom.

04.06.2021 14:59

Jaka umowa obowiązuje w Howden Donoria podczas okresu próbnego?

04.06.2021 18:23

Podczas okresu próbnego w naszej firmie obowiązuje umowa na 3-miesięczny okres próbny.
    Zofia

11.05.2021 11:38

Na swojej stronie internetowej Howden Donoria wspomina o tym, że inwestują w swoich pracowników: https://www.howdengroup.com/pl-pl/rozpocznij-swoja-kariere-z-donoria. Czy ktoś zatrudniony w firmie może to potwierdzić? Napiszcie też, czy chodzi o szkolenia, może podwyżki, premie pracownicze?

12.05.2021 16:20

Pracownikom Howden Donoria oferujemy dofinasowanie do studiów, kursów, i szkoleń. Organizujemy także lekcje języka angielskiego. W regulaminie przewidziane są premie akwizycyjne, wdrożeniowe, obsługowe, uznaniowe oraz nagrody roczne za osiągnięte wyniki. Jako pracodawcę zdecydowanie interesuje nas budowanie długoterminowych relacji z pracownikami. Dlatego stawiamy nie tylko na kursy organizowane przez zewnętrzne organizacje, ale także przez naszych specjalistów. Dzielimy się wiedzą wewnątrz firmy, zgodnie z polityką Grupy Howden na całym świecie. Wewnętrzne szkolenia odbywają się w firmie regularnie.

14.11.2020 14:51

Czy nowo zatrudnione osoby otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?

16.11.2020 13:20

14.10.2020 18:11

hrebt

23.10.2020 22:55

Koniec z uciskiem i strachem przed opuszczeniem BUF :-)
    Ktos

04.11.2020 17:30

To dziś radość przeogromna zapanowała ????????????

05.08.2020 16:07

Jakie godziny pracy przyjęte są w firmie Howden Donoria?

06.08.2020 10:48

Pracujemy 5 dni w tygodniu 8 godzin dziennie. Pracę rozpoczynamy między 8 a 9.00 i kończymy po 8 godzinach. Dzięki temu pracownicy mogą dostosować godzinę rozpoczęcia pracy do swoich preferencji. Pozdrawiamy serdecznie
    Wyki

09.10.2020 23:39

Spróbuj wyjść przed 16-tą to się przekonasz.
    Iza

29.08.2020 17:32

Cześć, czy możecie mi napisać jak się pracuje w Howden Donoria? Czy warto aplikować?
    Pracuje, bo kocham to co robie

06.10.2020 21:56

Pracujemy od 8-16, ale wiadomo ze obecna sytuacja troche zmieniła organizacje pracy

26.04.2020 16:15

Czy Howden Donoria zatrudnia studentów?

27.04.2020 14:08

Dzień dobry, W centrali Howden Donoria od dwóch lat prowadzone są praktyki dla studentów. Uważamy, że połączenie świeżych pomysłów młodych ludzi i doświadczenia mentorów może dać naszej organizacji wiele pożytku. Pracujemy też nad uruchomieniem oficjalnych programów współpracy z uczelniami. Projekty te, siłą rzeczy, dziś czekają na odmrożenie kontaktów międzyludzkich. W naszej firmie pracują osoby, które przeszły tu wszystkie etapy kariery zawodowej - od studenta, do menedżera. Wspieramy też osoby, które chcą się dokształcać i łączyć z pracą dodatkowe studia lub kursy. pozdrawiamy serdecznie

20.01.2020 14:17

Donoria zmienia markę na Howden Donoria

Od 20 stycznia Donoria, jedna z czołowych polskich firm brokerskich, działa pod nową nazwą Howden Donoria. Połączenie dwóch marek z jednej strony ma podkreślić przynależność do międzynarodowej Grupy Howden, a z drugiej - przywiązanie do wartości i tradycji. Wiceprezesem Howden Donoria został Hubert Kowalewski, do tej pory członek zarządu. Barbara Szulak objęła stanowisko dyrektora zarządzającego.

Dariusz Zajączkowski, prezes Howden Donoria, podkreśla, że przynależność do Howden Broking Group pozwala polskiej spółce obsługiwać klientów wszędzie tam, gdzie prowadzą działalność. Łatwiej to osiągnąć pod wspólnym brandem. Postępująca integracja grupy będzie korzystna dla wszystkich - klientów, ubezpieczycieli i specjalistów pracujących na ich rzecz. Wspólna marka podkreśli pełen obraz skali działalności brokerskiej grupy.

- We wrześniu 2014 r. dołączyliśmy do rodziny Howden Broking Group, przez co staliśmy się częścią międzynarodowej grupy ubezpieczeniowej Hyperion. Grupa stale rośnie, dołączają do niej kolejne spółki na całym świecie. Zmiana brandu to dla nas naturalny proces, podobnie jak dla kolejnych członków grupy. Nasze wartości pozostają te same: zaufanie, komunikacja, odpowiedzialność. Dlatego będziemy posługiwać się połączonymi nazwami Howden i Donoria - mówi Dariusz Zajączkowski, Prezes Howden Donoria.

- Wprowadzenie nazwy akcjonariusza do logo podkreśla jakość i coraz szerszy wachlarz naszych usług. Dzięki nowej roli Barbary Szulak nastąpi wzmocnienie w obszarze specjalizacji procesowej i merytorycznej, a także narzędzi w postaci technologii wspierającej obsługę klienta - dodaje Hubert Kowalewski, Wiceprezes Howden Donoria.
    News image

16.01.2020 16:37

Jaki dress code obowiązuje w Donoria S.A.?

17.01.2020 12:32

Nasz biznes w 100 proc. opiera się na bezpośrednich relacjach z klientami, co wyznacza nam określone standardy. Obowiązuje więc dress code biznesowy. pozdrawiamy serdecznie
    Była pracownica

02.01.2020 22:54

Oj zarząd się wtrącił, nieźle... Aż tak boli?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Howden Polska?

Kontakt - Howden Polska S.A.

Wielkie Garbary 7 A 87-100 Toruń

Branża główna: Wsparcie ubezpieczeń

23.12.2019 14:47

Z okazji Świąt Bożego narodzenia życzymy naszym obecnym i przyszłym pracownikom chwil wypełnionych radością, niosących spokój i odpoczynek. Niech ta niepowtarzalna świąteczna atmosfera pozwoli Wam na wytchnienie, a satysfakcja z owoców pracy towarzyszy Wam każdego dnia w nadchodzącym roku. Wielu budujących myśli, energii do osiągnięcia zamierzonych celów oraz wspaniałego 2020 roku! Zarząd Donoria S.A.

25.12.2019 12:21

Byli pracownicy też pozdrawiają zarząd i dziękują za pamięć :-):-):-)
    JOBI

25.12.2019 21:03

????????????Dokladnie, serdecznie pozdrawiam i wszystkim pracownikom zycze przede wszystkim tej satysfakcji-kazdego dnia, od momentu przekroczenia progu firmu az do jej opuszczenia????
    Uciekam

19.12.2019 10:44

Kolejne osoby uciekają do tych co doceniają pracowników i płacą uczciwie. Kiedyś była to fajna firma. Korporacyjne osoby zmieniły wszystko, ale jak zawsze liczą się pieniądze, a nie ludzie.

07.10.2019 10:35

Czy Donoria S.A. zapewnia kartę multisportu?
    Nie Ania

13.12.2019 23:04

Jak zapłacisz większość to zapewnia.
    JOBI

15.12.2019 20:25

Tak zapewnia. Tylko ze indywidualnie wchodzac z ulicy do pierwszego lepszego klubu fitness zaplacilbys tyle samo albo niewiele wiecej, niz po dofinansowaniu ze strony firmy. Takze sorry, smiechu warte takie dofinansowanie. Ale jak ktos pyta, to firmie dumnie moze odpowiedziec, ze oczywiscie zapewnie. Jak i wszelkie inne wygody, haha
    ANIA

31.10.2019 22:33

Jestem tu od 11 lat. I można... moi drodzy, każdy musi znależć miejsce w którym się spełni, da też coś od siebie . Zaangażowanie jest doceniane. Jest to praca wymagająca i trzeba mieć tego świadomość jeśli chce się pracować w firmie która ma taką pozycję. Jest tu wiele osób pracujących od dłuższego czasu, osiągających sukcesy, których kariera tu się rozpoczęła i rozwija nadal.
    Re

16.11.2019 22:49

A w którym biurze pracujesz - z chęcią się tam przeniosę skoro jest tam tak fajnie :-);-):-)

21.11.2019 15:35

Jak wszyscy tu widzę, że występują anonimowo :) też pozostanę pod pseudonimem :) Szukaj swojego szczęścia :) mi jest dobrze. A dalej twierdzę, że jeśli komuś źle to na siłę nikt nie trzyma :)

10.11.2019 19:32

Ktoś usuwa negatywne opinie o donorii - czyżby znajomi kogoś z zarządu?

14.11.2019 17:27

A gdzie mój poprzedni post? Wyparował? ????
    Niestety muszę tam pracować

18.11.2018 11:19

W tej firmie nie szanuje się wysilku pracownikow. Jak nie ty to następny.
    MATA

31.10.2019 22:40

TO DLACZEGO TU JESTEŚ? może przeanalizuj co Ty dajesz od siebie. Może zrób tak żeby nie zastąpiono Cię tym INNYM O swój sukces trzeba zawalczyć;)
    ja

10.11.2019 19:59

Dobre sobie :-)
    alejaja

10.11.2019 19:37

Ktoś usuwa wpisy negatywne o donorii - gdzie wasza rzetelność goworku
    Broker

12.09.2019 16:36

Hej. Czy możecie coś powiedzieć na temat pracy w tej firmie ale w mieście Warszawa. Czy tu również Tak straszy. Proszę pomóżcie. Aktualnie jest oferta na stanowisko brokera. Pozdrawiam

31.10.2019 22:36

Straszy? jeśli opierasz się na opinia osób które nie dały rady to pewnie się wystraszyły;) POlecam samemu się przekonać jeśli chcesz coś osiągnąć i jesteś gotowy na tego typu pracę.
    Citizen

07.08.2019 10:06

Znowu 4 osoby wylatują z firmy? Niedługo to sam zarząd, który i tak ledwo się trzyma będzie pracować.
    Drogikolegozostawiamwiadomość

14.09.2019 00:35

Ta rekrutacja już nigdy może się nie skończyć. Dlatego, że na rozmowie wszyscy będą robili piękne oczka i mówili jaką to są wspaniałą międzynarodową firmą. Jak masz doświadczenie to można nawet podyskutować o swoich osiągnięciach o ile rekruterzy akurat nie pokłócą się ze sobą o kwestie interpretacyjne jakiegoś zdarzenia ubezpieczeniowego. Po szczęśliwym zatrudnieniu (za najniższą krajową bo przecież nic nie umiesz więc my będziemy cię uczyć) możesz liczyć na przydział i jeżeli nie masz w życiu szczęścia trafisz do flot. Gdzie czeka cię miła pani w sile wieku, która po krótkiej chwili przyjaźni i faszerowaniu łakociami utwierdzi cię w przekonaniu, że właśnie popełniłeś największy błąd swojego życia. Jeżeli jednak nadal masz wątpliwości to sympatyczny członek zarządu obwieszczający rychłą podwyżkę po okresie próbnym w wysokości 100 zł brutto pozbawi cię złudzeń. I tak od początku. Jeszcze jakieś pytania?
    Juliet

13.09.2019 12:19

Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie. Niestety firma nie potrafi się rozstać w zgodzie z żadnym pracownikiem. Prezes właściwie nie zarządza. Równie dobrze mogłoby tam go nie być. Nie interesuje się nawet w najmniejszym stopniu pracownikami, a rotacja jest duża co powinno przykuć jego uwagę. Chyba, ze firma ma taka politykę... (usunięte przez administratora) Byli brokerzy sadza się z firma, sekretarki są regularnie zmieniane. Firma obiecuje podwyżki później ich zwyczajnie nie daje.(usunięte przez administratora)
    Ktosik

30.07.2019 13:23

Źle się dzieje w Donoria S.A. Brak komunikacji i współpracy między samymi członkami Zarządu powoduje rozłam w spółce. Konflikt pogłębia kryzys, a Prezes Zarządu nic z tym nie robi. Brak misji, wizji, rozwoju firmy i wspólnej polityki zarządzania.
    abc

08.07.2019 10:27

Beznadziejna firma - szkoda czasu.
    Ktoś

02.07.2019 08:33

No niestety - nie polecam. Rotacja olbrzymia - może lepiej zamontować obrotowe drzwi? Nas starych pracowników już prawie nie ma - same świeżaki. Mądrzejsi pouciekali stąd. Pracujemy w stresie, za psie pieniądze, z wiecznym fochem ze strony jednego Członka :-) "Kto rodzi się prostakiem, prostakiem przemija, choćby słoma w butach ze złota była..." NIE POLECAM
    Rutinoscorbin

29.05.2019 21:01

System pracy w tej firmie opiera się na kolesiostwie i układach. Do tego jedna z dyrektorek trzęsie całą firmą i zarządem. Nie polecam.
    Rutinoscorbin

30.05.2019 14:48

Mamy wolny kraj, każdy może aplikować. Kwestia tego czy taka osoba zostanie przyjęta oraz na jakich warunkach zostanie przyjęta, oraz co ważne jak będzie traktowana.
    Hyhyyh

29.03.2019 14:30

Nie polecam totalne dno zarobki najniższa krajowa
    Kaboom

29.11.2018 18:06

Jak przychodzicie na rozmowę o pracę do tej szanownej firmy na stanowisko inne niż Broker to nie mówcie, że macie oczekiwania finansowe wyższe niż 2200, bo Was wyśmieją. Tyle to się zarabia po drugiej podwyżce (-:

02.12.2018 23:03

Bo to się nazywa dosłownie pracownik niskobudżetowy.
    aa

14.06.2018 19:35

wyzysk, śmieszna płaca, brak szacunku ze strony zarządu dla zwykłego pracownika...
    aa

14.06.2018 19:33

Cieszę się, że odszedłem z tego bagna...
    Bartosz

07.03.2018 18:46

Firma z dobrą opinią jako pracodawca pewnie jest dobrym miejscem do pracy.?
    Ktoś

25.03.2018 21:50

Dobrym? Hehehe człowieku dowiedz się ile osób z niej odeszło w okresie roku z własnej, nieprzymuszonej woli.

13.09.2017 11:02

A ja jestem w Donorii od 2014 r. i nie zamierzam nic zmieniać. Widzę perspektywy i sens pracy tutaj. Nie tylko ja. Wystarczy zwrócić uwagę na rosnące zatrudnienie i wyniki firmy. Tonący okręt? Mocno przesadzone. pozdrawiam

16.09.2017 18:49

Cześć Adam, a w jakim biurze pracujesz bo do tej pory myślałem że jestem jedynym Adamem w firmie. Pozdrawiam Adam
    ktosik

18.09.2017 12:30

Na 13 biur w Polsce i mniemam kilkadziesiąt lub więcej pracowników i jeden jedyny Adam? To chyba dość wątpliwe? Adam, to raczej dość popularne imię...

Zostaw merytoryczną opinię o Howden Polska S.A.