ConsTechnik
3 41 6 1

Opinie o ConsTechnik

anonim

(usunięte przez administratora)

Marcin

Czy miałeś sytuacje, że firma ConsTechnik nie rozliczyła się z Tobą za wykonaną pracę na jej rzecz? Dlaczego tak negatywnie wyrażasz się o kobietach, które tam pracują? Opisana przez Ciebie sytuacja była jedyną taką, czy może były również inne, które potwierdzałyby to, co napisałeś wcześniej?

Były

Ah... Ludzie sprzeczacie się o Kasię... 90% tych komentarzy jest warta wyrzucenia bo pisze je właśnie Pani Kasia lub inni pracownicy tej firmy bliżej żłoba... Pani Kasia interesuję się Wami ponieważ premię są z waszych stawek ;-) a co Pani Kasia tak naprawę kombinuje nie wiecie ale i owszem najczęściej ma ludzkie odruchy co do pracowników.

Marcin
@Były 15.01.2019 22:20

Mam przez to rozumieć, że masz nieco inne doświadczenia związane z pracą w firmie ConsTechnik aniżeli osoby, które wypowiedziały się w tym wątku? Jeżeli tak jest, to mógłbyś podzielić się z nami, jak oceniasz to miejsce pracy? Czy warunki zatrudnienia są atrakcyjne i adekwatne do ilości obowiązków, które nakłada na nas pracodawca?

Agata

@byly, czy możesz napisać coś więcej na temat warunków pracy oferowanych przez firmę ConsTechnik? Jak długo pracujesz u tego pracodawcy? Co możesz napisać na temat atmosfery panującej pomiędzy pracownikami w tej firmie? Zachęcam do podzielenia się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w firmie ConsTechnik. Twoja opinia będzie pomocna dla osób, które rozważają podjęcie pracy u tego pracodawcy.

Agata

Do płockiego oddziału ConsTechnik poszukiwany jest elektromonter. Czy komuś odpowiada taki charakter stanowiska w tej firmie i planuje aplikować? A może już byliście na rozmowie kwalifikacyjnej i możecie podzielić się z innymi informacją o warunkach zatrudnienia jakie proponuje ten pracodawca zainteresowanym współpracą?

Szukasz pracy?

xXx

Ciuszki dają, transport też to o co wam ludzie chodzi?

widzący
@xXx 10.01.2017 18:07

no co, ciuszki dają, cztery osoby w pokoju, o co wam ludzie chodzi?

Loko

Witam firma jak dla mnie ok kasa na czas co do ubrań to są tak samo jak dojazdy i kwatery z ktorymi nigdy nie ma problemow a co do Pani Katarzyny to mowi na tyle na ile ma wiadomosci od szefa a po za tym jezeli ktos twierdzi ze jest jakas lala czy kims innym to jest nie normalny bo ocenia ludzi po okladce a ona jako kobieta chce poprostu ładnie wygladac w pracy i reprezentowac firme w godny sposob a jak ktos ma z tym problem to juz jego ból pozdrawiam i polecam

widzący
@Loko 05.03.2017 19:05

zakochany Loko nie rób wstydu Kasi

anonim

(usunięte przez administratora)

Spawacz

Większość negatywnych komentarzy jest dodawana przez sfrustrowanych obiboków którzy wylecieli za alkochol lub do pracy nie chodzili. A odwagi brak więc dodając anonimowy komentarz można pisać w nim co się chce. Ja z firmą Constechnik się spotkałem się parę razy i raczej pozytywnie ocenić mogę współpracę. Spotykam też ludzi na budowie którzy pracują w Constechnik i mówią o tej firmie pozytywnie.

Mareczek

Ja nie wiem co ci nie pasuje w tej firmie. Nie lubisz ładnych kobiet? Nie lubisz jak kasa jest na czas? Z Panią Kasią zawsze idzie sie dogadac. Miła fajna dziewczyna. Jak ktoś jest chamem to ona odwdziecza sie tym samym. Ja mam zamiar do nich wrócić bo nie miałem nigdy z nimi problemow a stawki jak wszędzie. Wybić csie nie mogą bo ich konkurencja zje. Z szefami też prosta gadka wóz albo przewóz. Pozdrowienia dla Pani Kasieńki ;)

widzący
@Spawacz 25.01.2017 00:23

następny parę razy, myśl co piszesz to ci inni uwierzą. Chyba naprawdę spawacz, że takie głupoty wypisuje

Agata

Wiele opinii jest podzielonych, jedni polecają drudzy nie. Napiszcie wszelkie za i przecie, co wam w firmie odpowiada co nie, na co trzeba zwracać uwagę? Ofert pracy, firma posiada bardzo dużo, aktualnie poszukują zbrojarzy, monterów ,spawaczy, wszelkie informacje dotyczące będą bardzo przydatne tym bardziej, że to najlepszy okres na znalezienie pracy.

widzący
@Agata 10.08.2017 17:37

a ty agata co się podszywasz?

Zegarmistrz

Firma jakich wiele obecnie na polskim rynku. Sam pracowałem kilka razy w Constechniku jak i wielu podobnych firmach. Jeżeli podchodzisz rzetelnie i wywiązujesz się ze swoich obowiązków oraz nie chlejesz zamiast chodzić do pracy , to i firma ma takie samo podejście do Ciebie , natomiast jeżeli nie dajesz nic od siebie i nic sobą nie reprezentujesz a chciałbyś być traktowany jak pępek świata i i mieć stawkę jak najwyższej klasy fachowiec to sorry ale nie na tym rzecz polega. Odnośnie wszystkich co się czepiają Pani Katarzyny, jest to osoba która jest w tej firmie prawie od samego początku i wkłada w swoją pracę całe serce oraz poświęca mnóstwo swojego czasu prywatnego, powiedziałbym nawet że to ta Pani jest trzonem tej firmy i dzięki niej wielu z nas wraca do tej firmy, za jej podejście oraz zainteresowanie pracownikiem. W wielu firmach pracowałem i wiem , że jeżeli jest jakiś problem na budowach , kwaterach, w większości agencji jest problem z kontaktem po godzinach pracy biura , natomiast Pani Katarzyna zawsze starała nam się pomóc i nie zostawiała nas samych z problemem, niezależnie od tego czy była to godzina 6 rano czy 20 wieczór. Jeżeli kończył nam się kontrakt zawsze starała się aby nie mieć większych przestoi między pracami , a nie jest to takie proste jak się wydaje , ponieważ w Polsce na chwile obecną jest wiele agencji co bierze zlecenia za małe pieniądze , oferuje wysokie stawki a później nie wychodzi na swoje i oszukuje pracownika (sam zostałem nie raz oszukany i do tej pory parę firm zalega mi z pieniędzmi). Dlatego ja osobiście polecam Constechnik i napewno nieraz do nich wrócę , jeżeli tylko będę miał przestój na kontrakcie. Pozdrawiam.

Zegarmistrz

Niestety jesteś w błędzie bo na chwilę obecną nie pracuje w Constechniku a tak jak wspomniałem pracowałęm w przeszłosci parę razy i napewno nie raz wrócę tam w pryszłości a pozatym posiadam takie coś jak mózg i wolna wola i sam decyduje co mam robić a co nie robić. Nie wiem co Ci ta firma zrobiła ale wiem jedno że napewno masz ze sobą jakiś problem ponieważ normalny człowiek potrafiłby się dogadać z firmą a nie roztrząsać temat na forum i uparcie obwiniać za swoje niepowodzenia kogoś innego . Nie podobała Ci się współpraca zostaw komentarz i idź do innej wspaniałej firmy gdzie Ci będzie lepiej a nie komentujesz każdy post i tym żyjesz.

widzący
@Zegarmistrz 15.12.2017 19:26

jak mogą ci wisieć kasę skoro pracujesz cały czas w costechniku mądralo

widący
@Zegarmistrz 17.12.2017 11:39

ten twój ''muzg'' i ortografia mówi wszysko

Izomnetry

Firma uczciwa płacą w terminie

Z branży .
@Izomnetry 20.10.2017 21:07

Kolego jak oni płaco jak ty piszesz _to juz do nich lecę ...Izo-metryk >się pisze ..

xxx
@Z branży . 03.11.2017 11:14

płacą się pisze.

Agata

@monter kraków, może są osoby, którym po prostu odpowiada praca w ConsTechnik, stąd te pozytywne opinie, o których napisałeś. Jak, w takim razie, Ty oceniasz tę firmę jako pracodawcę? Co powiesz o warunkach zatrudnienia i codziennej atmosferze w pracy? Każda opinia na tym forum jest cenna, ważne aby była merytoryczna.

Agata

@Slebo, nie jestem związana z ConsTechnik. Odnoszę się tylko do informacji ze strony gowork. Jesteś pracownikiem tej firmy, czy ubiegasz się o pracę w niej?

Agata

Na stronie gowork znajdziecie aktualne oferty pracy w ConsTechnik. Możecie się z nimi zapoznać pod tym linkiem: https://www.gowork.pl/praca/constechnik;pr Poszukiwany jest np. pracownik fizyczny w Polsce do współpracy długoterminowej. Firma zatrudnionej osobie m.in. zakwaterowanie i możliwość rozwoju osobistego. Co osoby, które miały styczność z ConsTechnik mogą powiedzieć o poziomie zakwaterowania w miejscu wykonywanych obowiązków?

anonim

(usunięte przez administratora)

Selva

Jak pracujesz 6 lat jak w KRS widnieją od 2016roku ściemniaczy

Spawacz 141

Mam pytanie. Czy ktos od nich wyjechał do Niemiec na dniach lub był jakiś testach _czy jak zwykle skończyło się na obietnicach ??

anonymous

Pracowałem i jak ktoś nie ma noża na gardle to raczej bym odradzał, firmy nie bardzo interesuje pracownik wysłany już w delegacje, byle by godzinki bić dla nich a reszta to radź se sam.

Rudy 102

Najważniejsze to płacą terminowo ogólnie uczciwa firma. Pracujesz nie pijesz do pracy chodzisz jest ok. To nie masz powodu do zmartwień

Anonim

Nie polecam. Firma niesłowna, mało profesjonalna z niekompetentnym personelem. Nawiązywanie z nią jakiejkolwiek współpracy jest stratą czasu i pieniędzy.

Anonim

Nie polecam z nimi robić żadnych interesów , idioci i krętacze od samego początku!

Alibaba

Osobiście polecam.Jeśli moja opinia ma jakieś znaczenie to osobiście stwierdzam że warto. Pracowałem po czym wyjechałem do Francji więc przez jakiś czas współpracę z Constechnik zakończyłem. Gdy wróciłem i się odezwałem zaraz zaproponowali mi kontrakt i było ok. Polecam

Loko

A szef przekazuje informacje pani Katarzynie takie jakie ma od kierownikow budowy

anonim

(usunięte przez administratora)

Brygadzista

Nie dostales????? Pewnie sprzęt opieprzyles lub do roboty nie chodziłeś albo w cugu jesteś i nie możesz dojść. Wytrzeźwiejesz to idź do biura rozlicz się z pobranego sprzętu i odbierz o ile twój komentarz jest prawdziwy. Ja pracuje tyle lat inigdy się nie zdarzyło najmniejsze opóźnienie.

Am

Poślizgi to taka normalna kolej rzeczy, mówi się trudno i wiesz, trzeba zrozumieć że ta branża żyje w czasie rzeczywistym, więc nie ma na co narzekać.

anonim

(usunięte przez administratora)

monter

zgadza się ale w Płocku jest wiele firm które albo mają poślizgi z płaceniem albo płacą na kilka rat,głupi ten co w takiej firmie siedzi i narzeka,bo w ten sposób pracodawca przegina coraz bardziej.A takie forum jest dobre,przede wszystkim można wiele się dowiedzieć ,chociaż są tacy co celowo mieszają żeby tylko odegrać się na kimś.Z badaniami lekarskimi to różnie bywa,nie wszyscy oddają kasę a są i tacy którzy biorą pracownika z badaniami na poprzednie firmy byle tylko samemu nie wchodzić w koszty.Jedno co jest śmieszne to że pracodawcy często nie mają pojęcia na jaką robotę wysyłają ludzi,albo sami nie potrafią sprawdzić umiejętności pracownika,nawet nie maja wiedzy o ich doświadczeniach ,nawet cv nie biorą od ludzi.Liczy się dla nich tylko kasa i jak zaoszczędzić kosztem pracownika.

monter

witam,ConsTechnik- firma jak wiele w regionie,stawki-jak sobie wywalczysz to masz a jak jesteś d..a to twoja wina,potem nie narzekaj,płacą terminowo-to atut w dzisiejszych czasach,dają ubrania i zwracają za badania lekarskie,maja dużo ofert pracy,obecnie na Płocku,chociaż stawki nie są rewelacyjne,jedna zasada-jak coś potrafisz ,masz doświadczenie i jesteś fachowcem a nie ,,stójkowym,, to na brak pracy nie narzekasz i stawkę dostaniesz dobrą,a jak tylko myślisz o fajrancie to jaka by to nie była firma to wylecisz na pysk bo lewusów nie potrzeba,inni przez takich cierpią bo muszą za durnia robić.Ja mam dobre relacje z nimi,polecam fachowcom bo dla dobrych pracowników zawsze tam się znajdzie praca,a stawka to już indywidualna sprawa każdego,ile wywalczysz tyle masz,jak za mało dają to się nie zatrudniaj,proste,takich firm jest od groma,przymusu nie ma.

prywatny

firma płaci na czas? nie ma problemów z wypłatami? jak stawki stoją dla monterów?

kamień

hihi ja tez podpisywalem delegacje za ktora nie mam kasy

ben

Chyba wszystkie firmy z Płocka to jedna wielka ściema.

spawacz
@ben 29.01.2016 11:12

tak i jeszcze podpisujesz ze dostales delegacje i diete ktora ci nie wyplacaja ale kaza podpisywac, ja zglaszam to do pip i skarbowki

zainteresowany

witam.zamierzam zlozyc cv wraz z dokumentami na spawacza 135/136/138 w delegacje bodajrze do lodzi na elektrownie i jedno takie pytanko czy ta firma placi na czas? tylko o to mi chodzi czy nie ma problemow z kasa

anonim

(usunięte przez administratora)

kaboom

i jak - aplikowałeś? możesz podzielić się wrażeniami?

tom

tap serwis to semi serwis to jedna firma znajdujaca sie w tym samym biurze

Zostaw opinię o ConsTechnik - Płock

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ConsTechnik