Havita

Berlin

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 55 ocen.

Opinie o Havita

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Havita

..

Sram na hawite

Gali

Witam.Może tak jaśniej bo z tego co ja wiem to pracuje się do 14 godz a w sobote tylko do 12 stej i niedziela wolna ale ile prawdy to nie wiem . Niech ktoś napisze ile godz się robi i ile zarabia na miesiąc

adrian
@Gali 01.11.2016 10:43

od 6 do 19 niekiedy do 22

Wrócę tam
@Alga 27.10.2017 12:42

Coś Ci się pomieszało, na umowie jest 7,20€ 9€/doba za hotel, obecnie na starej hali kobiety na szalach średnio pracują od 7-20, na sałacie 7-16, 17, w soboty krócej, na nowej hali chyba średnio do 19,, faceci pracują dłużej ????

Paweł

Stawka za mała

Marcel 1234

Patologia.Przygłupy.Ci na kontrakcie to idioci którzy wykorzystują osoby co przyjadą na 2-3 miesiące.Jest tam pierdoła-piotrek kompletny kretyn.Hotel w stanie opłakanym na 2 kuchenki działają 2 palniki.Szczury czują się jak u siebie.Nikt nie dba.Syf.Jeszcze 270 euro za to trzeba zapłacić.Praca dla desperatów nie polecam nikomu nawet wrogowi.

G
@Marcel 1234 11.01.2018 12:24

Słusznie prawisz.

Michał
@Marcel 1234 11.01.2018 12:24

Zjechałem z kolegą po tygodniu.Tam to jest masakra.(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Linda

Annka czy mogę prosić o jakiś kontakt do Ciebie. Wybieram się tam w marcu ale po tych opiniach będę musiała się dobrze zastanowić czy tam jechać. Pozdrawiam.

Olek

Kto jest na nowym hotelu i nowej Havicie dajecie radę w tym syfie

Robo
@Olek 04.01.2018 15:41

Czy to jest praca przy sałatkach ???

Tak
@Robo 08.01.2018 19:45

Tak

Andzelika

Jak tam na Havicie dalej płacicie za pracę śmieszne polaczki. Ta praca to syf syf syf .Sami się idioci poganiają ,na chali zimno -5 stopni.Robota od 6 do 22 .Stawka 7,20 eur Ha Ha Ha .Ci Polacy co tam niby robią na (kontrakcie ) to same wiejskie przygłupy. Hotel to masakra melina to mało powiedziane 270 eur za miesuąc spania w 4 rech lub 8 śmiu .Same pijaki i pijaczki . Jest tam babsko co sprząta kible Mariola stara (usunięte przez administratora) co wszystkich obgaduje.

Kinga
@Zadziora 28.12.2017 22:10

Kiedy byłaś

Zadziora
@Kinga 29.12.2017 20:38

Przełom listopada i grudnia. Tylko miesiąc. Więcej nie dałabym rady. Warunki mieszkaniowe to jeden wielki syf a i praca ma wiele do życzenia. Za taką pracę winni płacić więcej niż sześć euro. Pozdrawiam.

natka

Witam jedzie ktos teraz na Havite w grudniu pozdrawiam

natka
@Ala 06.12.2017 21:21

ciężko tam jest

Qq
@natka 16.11.2017 14:02

Ja jadę

anonim

(usunięte przez administratora)

Ona
@Ona 22 20.08.2017 07:34

Pominęłam kwestię o której głośno się nie mówi, mianowicie: za pracę trzeba zapłacić posrednikowi 50€/msc po zaliczce albo po wypłacie, jeżeli nie zapłacisz to więcej nie przyjedziesz. Umowe podpisujesz pierwszego dnia na okres 2 msc, jeżeli się sprawdzasz możesz zostać dodatkowo na 4 tygonie. Po kilku dniach dostajesz się zaliczkę 200€, wypłatę możesz wziąć na koniec pobytu albo standardowo do 5 dnia po ostatnim dniu miesiąca

adrian
@Ona 22 20.08.2017 07:34

ten hotel to jest porazka i szczor z nami tez mieszkał

Akordzista

A kiedy teraz ma być wyjazd?

Huje
@Akordzista 22.08.2017 12:07

W (usunięte przez administratora) ma być

adrian
@Huje 19.12.2017 15:10

wlasnie wrocilem zgadzam sie z odpowiedziami innych i ten wietnam hah

Marta

Co tam na nowej Havicie zapierdol na maxa za 7,20 .Z wietnamem (usunięte przez administratora) po 15 godzin

Marcin

Ta cała havita to syf .Na chali zimno na maxa Polacy idioci sami siebie ganiają.Na tym niby Hotelu menele i chałasy

Ali
@Marcin 21.12.2017 07:40

Prawda

Paulina

@Piotr, czy możesz coś więcej napisać na temat zatrudnienia w firmie? Piszesz o pewnej kwocie, napisz czy to kwota za godzinę, tydzień? Wyjazdy za granicę w okresie wakacyjnym, są bardzo popularne,więc wiele osób poszukuje pracy ,,na sezon'' a stawka jest raczej najważniejsza. Jeżeli wiesz coś na temat rekrutacji daj znać.

Piotr

W havicie do 14? 16 godzin ealczylem chleba nie kupilem bo na havicie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Piotr

W havicie do 14? 16 godzin ealczylem chleba nie kupilem bo na havicie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Havita

Hawita - tel 721-000-125

Magda

Chcialabym tam sprobowac w przyszlym roku. Podalby ktos namiar?

dxcv

@Man a na jakie stanowisko sie wybierasz tam do nich jezeli mozna wiedziec bo ja ofert zadnych nie widze?

Aaa

Hej, wybiera sie ktoś na Havite do Berlina w lipcu?

bancicu

Witam czy wystarczy zadzwonic do biura i apilkowac dane i przyjma do tej pracy bo chetnie bym pojechal

sliwka

bro jak cos to moj meil karolina71502@wp.plpozdrawiam Ciebie i Havite

sliwka

bro mozesz sie odezwac,dobrze gadasz pozdrawiam,moze powiesz kiedy tam bedziesz??

Kuba

Co Wy tutaj opowiadacie i jakichś 3,50 Euro na godzinę. Nie potraficie tego załatwić? W Niemczech istnieje coś takiego jak płaca minimalna 8.50 godzinę. Nie dajcie się oszukiwać. Mieszkam już trochę w Niemczech i nikt nigdy mi nie oferował tak niskiej płacy.

sliwka

witam wszystkich zapracowanych na havicie ,coz tu taki spokoj na forum,czyzby swieta sie zblizaly? pozdawiam pracusiow

sliwka

witam wszystkich zapracowanych na hawicie ,coz tu taki spokoj na forum,czyzby siwta w poblizu?pozdawiam pracusiow

aman

3.5 euro za godzine to zarabiam w zamosciu

sliwka

co za bzdury ,ze nie biora kasy ,biora i ta niezka kase i jeszcze laske robioa ze zalatwia prace

xxxonaxx

Pierwszy raz ? Nie masz szans zeby cos zarobic. Na polu tragedia. praca po 13 h, godzina przerwy na polu i wychodzi Ci 3,5 euro za h . niektórzy zarabiają po 12 euro dzennie. WYZYSK!!!!!! PRZESTRZEGAM!! Ci co maja zanjomosci zeby dostac sie na hale troche zarobia.. To jest smieszne. Dobre komenatrze pojawiają sie od ludzi ktorzy dostali sie na hale i troche zarobili. Albo maja znajomosci bo jezdza tam od kilku lat. PozdrawiAM PIERDOLONEGO BRZU*** , KTÓRY WYSYŁA LUDZI NA TO COŚ!!! SAM POWINIENIES RYPAC W POLU TYLE GODZIN ZA TAKIE GROSZE TO BYS ZOBACZYŁ JAK TO JEST. ZA BLETY W DWIE STRONY SZANOWNY PAN LICZY SOBIE 900 ZL. ZA MIESZKANIE(STARE CIASNE BARAKI) TEZ CI ZABIORA PO DWOCH MIESIACACH 400 EURO. TAKIE KOSZTY DO TAKICH ZAROBKOW I ZYCIA W TYCH WARUNKACH- NIE OPLACA SIĘ WCALE. LEPIEJ ZOSTAC W DOMU NIZ NISZCZYC ZDROWIE ZA TAKIE GROSZE I WARUNKI. TO TYLE. LUDZIE NIE BADZCIE GLUPI. DO NIEMIEC NIE MA JUZ PO CO JECHAC.

Amelia

Oczywiście, że jest wymagany haracz i to już pierwszego dnia przyjazdu "przyjazne" Panie o tym przypominają. W zależności, kto załatwia - ok. 100 -150 euro zabierane przy pierwszej wypłacie. Polacy to brygadziści. Prawdziwe świnie! Ci, którzy wypisują tu komentarze, że nic o haraczu nie słyszeli to zapewne te "przyjazne" Panie, bo o haraczu wie każdy, kto się tam wybiera!

madziulka123

mam wielką prośbę! Czy mógłby mi ktoś pomóc skontaktować sie z tą firmą ponieważ bardzo interesuje mnie praca na wakacje w tej firmie. Z góry dziekuje! :*

anonim

(usunięte przez administratora)

madziulka123

Na czysto co miesiąc 4 tys. Zł wychodzi xd masz jakiś kontakt z tą firmą? Bo chcialabym podjąć tam z przyjaciolka prace na wakacje a nie ma nas kto tam wkrecic :/

Piotr
@madziulka123 20.04.2015 21:30

Nr moge wam dac do wszystkich tam ale 150euro na wyplate im dajesz

g

ja

maniek

a dlaczego w sezonie zimowym mają być tylko benefity? a tak normalnie to nie można? moim zdanie cały czas pracodawca powinien jednak mieć na uwadze dobro pracowników i dawać im różne "dodatki ekstra" do podstawowej pensji, w wielu firmach tak jest i mam nadzieje, że również tutaj tak jest albo i będzie.

byla

Czy ktos sie orientuje czy to prawda ze wszyscy polacy jada tylko na pole ostatnio?

bigsel

havita oki, gorzej z biurem Pana (usunięte przez administratora), przyjmują dokumenty i wybieraja swoich na halę, tu trzeba łapówę dać. Najgorsze biuro jakie znam, zero kultury i uprzejmości ze strony pracowników. (usunięte przez administratora)

mihash

ja jade w marcu i kasiory nie daje

Hej

Jak nie płaciliście nikomu kasy za załatwienie tam roboty to dajcie mi na tą osobę namiary! Pracowałam tam i wszyscy Polacy, którzy załatwiają tam pracę i 'mają niby coś tam do powiedzenia' biorą kasę, jak tylko dostanie się pierwszą wypłatę, to już stoją jak sępy. Ale to jak w większości takiego zalatwiania. Robota nie jest ciężka, ale monotonna - coś za coś. Na 'starym hotelu' warunki opłakane. Wszystko się wali, grzyby na ścianach, ale da się przeżyć. W końcu to nie na stałe. No może oprócz bardzo 'miłego' sąsiada Niemca z naprzeciwka. Robi wojny o WSZYSTKO. Dzwoni co chwilę do przełożonych i na policję. Wielkiej kasy, jak na Niemcy, się zarobić nie da, ale na pewno kilka razy więcej niż w Polsce.Jak się ma wszystko w nosie i robi się swoje to da się przeżyć.

siemka

jedzie ktoś na havite w marcu? piszcie gg 2351997

ana43

niech ktos napisze nr telefonu do tej firmy,czy mozna tam sie dostac nie znajac jezyka?jak to wyglada,czy na miejscu jest jakis koordynator polski,za odpowiedz bede bardzo wdzieczna,moj nr gg 6780036

VIOLETTA

ja tam byłam pierwszy raz i mi się podobało ludzie wporządku.nic nie wiem o żadnych łapówkach.. Po co ludzie takie rzeczy opowiadają czysta zazdrość;p pozdrawiam

Ola

Nie podobało Ci się Panie Życzliwy bo Polak był fałszywy? haha no to problem polaków, jesli Ty jesteś uczciwy i jedziesz pracować a nie żyć życiem innym to jest ok. Ja byłam w tym roku i byłam przygotowana na złe warunki, mniejszą stawkę czyli (usunięte przez administratora) euro/h i gorsze nastawienie brygadzistów do ludzi pracujących. Zostałam bardzo pozytywnie rozczarowana ponieważ zobaczyłam nowy budynek mieszkalny zwany HOTELEM (oczywiście stare kontenery tez są ale z czasem pewnie wszystkie zostaną odnowione) a na godzine miałam 5 euro. Brygadziści oczywiście są lepsi i gorsi, zresztą jak na całym rynku pracy, ale jeśli zobaczą że się starasz to bedziesz mieć SUPER. Więc jeśli potrafisz wykorzystać szanse to wrócisz stamtąd zadowolony/a, a jeśli jesteś zwyczajnym leserem to siedź w domu!! Pozdrawiam

maniu

witam wszystkich potrzebuje jakies namiary na (usunięte przez administratora) pracowalem tam 2 sezony w tyl ale niestety nie mam juz namiarow mam chora corke i musze jechac tam znow bede wdzieczny jak ktos odpisze (usunięte przez administratora)

?

Ja powiedzialem prawde i juz (usunięte przez administratora) jestem ,trzymac geby zamkniete

Adrian

ma ktoś numer telefonu do kogoś z nich ? czy tylko potraficie kogos jechac na forum ale w oczy sie boicie powiedziec zazdrosc was boli zabawni z was ludzie haha w berlinie pewnie chio byliscie a tu cwaniaki haha

Zyczliwy
@Adrian 07.10.2013 16:26

Bardzo mi się tam NIEPODOBAŁO,Polak za GRANICĄ jest Fałszywy, a Brygadzistą jest Polak i w tym tkwi cały PROBLEM

Adrian

jeśli ktoś moze mi podać numer do osoby która ma możliwość załatwienia tam pracy ... :) (usunięte przez administratora) z góry bardzo dziekiuje .

natasza

Ja bylam w Havicie juz kilka razy, (usunięte przez administratora) zalatwiala mi prace i nigdy nie bylo sytuacji zebym musiala cos jej placic.

maciej

ogolnie jest tam praca cały rok czy tylko w wakcje ? i jak mozna sobie tam szybko i prosto załatwic prace

Korek

Ja za załatwienie pracy (usunięte przez administratora) nic nie płaciłam, ale za dzień wolny musiałam dać flaszkę i 4 -pak tyskiego (usunięte przez administratora)

maciej

Witam czy jest mozliwosc pracy w havicie od zaraz czy trudno sie dostać jestem zainteresowany tam praca pozdrawiam

przemek

Witam. Co wy piszecie o jakiś pieniądzach za załatwienie roboty to są bzdury. Jeżdżę tam co roku i pierwszy raz słyszę takie bzdury. Jeżeli ktoś się nie nadaje do pracy i go zwalniają z havity to musi wymyślić coś co niszczy inne osoby. Ludzie zastanowienie się co wy piszecie. To jest forum i ludzie to czytaja i mają już na wstępie zła opinię o tej firmie. Jak chcecie takie głupoty pisać to spotkajcie się przy flaszcze w domu , napijcie się i wtedy gadajcie między sobą takie głupoty a nie publicznie! Zastanowienie się na drugi raz zanim dacie coś publicznie !

Zostaw opinię o Havita - Berlin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Havita