Doradca Firmy.pl

Kalisz

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 10 ocen.

Doradca Firmy.pl
4 10 6 1

Opinie o Doradca Firmy.pl

Gutek

Na premię trzeba zapracować!!!

Anonimowy
@Gutek 16.06.2018 14:16

Ok, w takim razie sytuacja - doradca dostaje kontakt od asystenta, doradca wypłaca kredyt, zarabia na tym, a to asystent pozyskał tego klienta i w ten sposób (wedlug umowy ustnej) miała być wypłacana część premii doradcy. Dlaczego jednak jej nie dostał ? Czy może też nie zapracował sobie na nią ? Proszę o wyjaśnienie.

Tomasz Wróbel
@Anonimowy 17.06.2018 14:10

Chętnie się odniosę do powyższego. Nie przypominam sobie aby Spółka zatrudniała asystentów a jestem od odpowiedzialny za sieć sprzedaży... Proszę o kontakt na telefon (jeśli ktoś był zatrudniony w tej firmie to go posiada ) lub mail na tomasz.wrobel@doradcafirmy.pl

Ks
@Tomasz Wróbel 08.08.2018 17:14

Spółka zdecydowanie zatrudnia asystentów w Toruniu jest ich troje

anonymous
@Ks 14.09.2018 20:45

to nie mój komentarz, niezadowoleni pracownicy podszywają się pod osoby pracujące w firmie i wypisują bzdurne komentarze

Dyrektor oddziału w Toruniu
@Ks 14.09.2018 20:45

to nie mój komentarz, niezadowoleni pracownicy podszywają się pod osoby pracujące w firmie i wypisują bzdurne komentarze

Martyna
@Dyrektor oddziału w Toruniu 17.09.2018 09:05

Jeśli jesteś dyrektorem w Toruniu odnieś się do tego dlaczego macie asystentów których spółka podobno nie zatrudnia. O co tu chodzi same nieścisłości..

Margo.
@Dyrektor oddziału w Toruniu 17.09.2018 09:05

Niektórzy tu uważają że wszystkie komentarze pochodzą ode mnie. Otóż g*w o prawda, ale jeśli moja opinia na temat tej firmy jest tak pożądana to już się rozpisuje. Punkt pierwszy tak to prawda że w firmie są a właściwie byli asystenci (wszyscy z oddziału w Toruniu się zwolnili). Prawda jest również to że firma ma problem z przepływem informacji i każdy mówi co innego, mało tego wynagrodzenia również nie są w terminie "bo cały czas czekają na inwestora i kontrahentów". Tyle co mogę powiedzieć by uniknąć kłopotów z prawem z racji ochrony informacji firmowych.

Paweł
@Gutek 16.06.2018 14:16

I poczekać na nią pół roku mimo zapisu w umowie o miesięcznym trybie... Żenada

Krzysztof

Nikomu nie polecam pracy tam. Najlepiej zwolnić się samemu i znaleźć firmę która nie ma problemu z płynnością finansową

Dyrektor oddziału w Toruniu
@Krzysztof 15.09.2018 10:45

to nie mój komentarz, niezadowoleni pracownicy podszywają się pod osoby pracujące w firmie i wypisują bzdurne komentarze

Ania
@Krzysztof 15.09.2018 10:45

Popieram Pana Krzysztofa. Najwidoczniej wie co dzieje się od środka i dobrze że mówi o tym głośno.

Iza

@Anonimowy, czy po za tym co napisałeś, mógłbyś udzielić więcej informacji o pracy w Doradca Firmy.pl? Jak oceniasz pracę w tym miejscu? Jaka atmosfera panuje w firmie? @Gutek, pracujesz w Doradca Firmy.pl? Jeśli tak to wyraź opinię o pracy w tej firmie. Będzie to pomocne dla innych osób, które planują starać się o zatrudnienie w tym miejscu.

Tomasz Wróbel
@Iza 20.06.2018 14:30

zapraszam z wątpliwościami i pytaniami do mnie :-) tomasz.wrobel@doradcafirmy.pl Odpowiadam za to aby pracownikom w tej firmie dobrze się pracowało :-) Anonimowym i tym którzy piszą że pracowali i nie dostali pieniędzy życzę wszystkiego dobrego i również zapraszam do otwartej szczerej dyskusji i kontaktu.

anonymous
@Tomasz Wróbel 08.08.2018 17:10

Wypłaty są nieterminowe. I każdy z was gubi się w tym co kiedy będzie mimo że faktury są wystawiane do 10 każdego miesiąca. A w umowach brak zapisów kiedy powinna być wypłata. Chłopak z tej firmy z poza bankowych nadal nie ma wypłaty za lipiec

Przemek
@Iza 20.06.2018 14:30

Pracowałem w tej firmie zwolnilem się ponieważ nie wyplacaja terminowo wynagrodzeń. Wsparcie które ma pomagać w sprzedaży produktów wie jeszcze mniej niż eksperci. Żenada

Tomek

Wstawiasz fakturę do 10 a na płatność czekasz niewiadomo do kiedy. Niektorzy nadal nie mają wypłat z lipca

Anonimowy

Nie polecam pracy jako asystent doradcy. Obiecują Ci premię a jak przychodzi co do czego to grosza nie dostaniesz mimo, ze sami maja z tego czasami nawet 10 000 zł. Wstyd żeby grosza nie dać ! Siedzisz dzwonisz naganiasz im klientów a oni zgarniają konkretne pieniądze.. nic dziwnego, że maja tak dużą rotacje..

Patryk
@Anonimowy 15.06.2018 23:53

Popieram i nie polecam jakiejkolwiek pracy w tej firmie. Kłamstwa kłamstwa i jeszcze raz brak wynagrodzeń

Olek

Super firma więc nic dziwnego, że tak sobie chwalicie pracę. Może prowadzą jakieś rekrutacje?

Adam
@Olek 12.03.2018 19:30

Nie polecam Ci pracy tam. Jeśli chcesz zbankrutowac i mieć długi w ZUS i US to śmiało idź. Same kłamstwa

Nn

Nie terminowe wypłaty wszyscy się motaja w zeznaniach. Kłamstwo na każdym kroku. To Titanic. Nie polecam

Anita

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jaką macie atmosferę w firmie?

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w Doradca Firmy.pl? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Esmeralda

Doradca Firmy ma problem z wypłacaniem ludziom wynagrodzeń. Nie można doprosić się o umowy, duża rotacja, brak perspektyw. Zajmują się wszystkim, od kredytów po nieruchomości. Nie polecam

EDEK
@Esmeralda 06.02.2018 10:47

Doradca Firmy to ściema odradzam wszelkie z nimi kontakty zarówno jako klient i jako pracownik .Nieporozumienie!!!Pan K.J prezes firmy mam swój świat a pracownik traktowany gorzej jak murzyn

EDEK
@Esmeralda 06.02.2018 10:47

Doradca Firmy to ściema odradzam wszelkie z nimi kontakty zarówno jako klient i jako pracownik .Nieporozumienie!!!Pan K.J prezes firmy mam swój świat a pracownik traktowany gorzej jak murzyn

EDEK
@Esmeralda 06.02.2018 10:47

Doradca Firmy to ściema odradzam wszelkie z nimi kontakty zarówno jako klient i jako pracownik .Nieporozumienie!!!Pan K.J WŁASCICIEL firmy mam swój świat a pracownik traktowany gorzej (usunięte przez administratora)

Tomasz Wróbel
@Esmeralda 06.02.2018 10:47

Emeralda czy może Pani Iwona pracująca w Wrocławiu, który w niezbyt kulturalny sposób pożegnała się z nami w wyniku nie wykonywania obowiązków. Jeżeli szukacie Państwo Opinii zapraszam do kontaktu na mój mail tomasz.wrobel@doradcafirmy.pl

Tomasz
@Esmeralda 06.02.2018 10:47

Pracuje w firmie od 4 miesięcy, nie miałem ani problemu z umową ani z przelewem na konto wynagrodzenia, więc nie wiem o jakim problemie mówisz. Polecam tą firmę fajna atmosfera, jak pracujesz rzetelnie i sumiennie to i wynagrodzenie bardzo zadowalające, ale jeśli przychodzisz tylko po to aby posiedzieć i zgarnąć podstawę to nie zarobisz. POLECAM

Justyna
@Esmeralda 06.02.2018 10:47

Pracuję w firmie od ponad 2 lat, nie miałam nigdy problemów z wypłatą wynagrodzenia, a kontakt z Prezesem jest bezbłędny. Firma nie jest korporacją , nie traktuję ludzi przedmiotowo, zatem zarzutu Esmeraldy są wyssane z palca. Polecam firmę, na pewno nie zawiedziecie się na atmosferze czy produktach przez nią oferowanych.

mig

także we Wrocławiu @wefrg jest wolne stanowisko dla Telemarketerki. Umowa o pracę i płaca zależna od twojej pracowitości i zdolności. Napewno w pracy pomogą ci szkolenia

anonymous
@mig 16.05.2016 14:51

hej,Praca na umowę zlecenie jak dostaniesz taka umowę... (usunięte przez administratora) i krętacze .Odradzam !!!

Edek
@anonymous 06.02.2018 10:33

dzieki za info,jednak szukam innej pracy :)

Ferdek
@Edek 06.02.2018 12:24

Dobrze wiedzieć trzeba omijać tą firmę z daleka !!

Iza

Doradca Firmy.pl ma bardzo nowoczesną stronę internetową, która jest właśnie w przebudowie. Mimo wszytsko - znajduję się na niej zakładka z danymi kontaktowymi, które mogą posłużyć wysłaniu swojej aplikacji. Czy ktoś próbował w ten sposób wysłać swoje zgłoszenia do pracy?

Iza

Czy firma oferuje swoim pracownikom możliwość szkoleń, a dla najlepszych - awans? To bardzo istotny czynnik, który przyciąga do firmy młodych pracowników, a zarazem stanowi jeden z lepszych sposobów motywowania.

Zostaw opinię o Doradca Firmy.pl - Kalisz

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Doradca Firmy.pl