Opinie o Usługi Remontowo-Budowlane Michał Kułas -
Szanowni Państwo chciałem podzielić się opinią na temat firmy Usługi Remontowo Budowlane Michał Kułas . Współpracuję z tą firmą już ok. trzy lata na całym terenie Polski i nigdy sobie nie przypominam żeby sytłacja była napięta lub za wykonane prace nie zostałem zaspokojony finansowo. Polecam tą firmę do współpracy z innymi kontrahentami
Jeśli chodzi o zachowanie szefa to nie można mu się dziwić, że ma wymagania, bo jest to jego firma i ma do tego prawo, poza tym nie chce robić pracownikom krzywdy i problemów, no a w branży budowlanej to i zarobić można porządnie, na to też chyba pracownicy nie narzekają pracując w tej właśnie firmie.
Jaka jest kultura pracy w Usługi Remontowo-Budowlane Michał Kułas -? Obowiązuje typowy dress code?
Witamy serdecznie Zależy Nam zarówno na bezpieczeństwie jaki i pozytywnym samopoczuciu Naszych pracowników. Z tego też względu pracownicy budowlani są wyposażani w specjalistyczną odzież zapewniającą zarówno komfort jak i bezpieczeństwo. W przypadku pracowników biurowych nie funkcjonuje sztywny dress code :) Pozdrawiamy! Usługi Remontowo Budowlane Michał Kułas
Przeczytałam ze są problemy z wypłatami, czy to prawda ?
Jak rekrutują?
PRACA BARDZO WYMAGALNA ALE JEŚLI JEST WYKONANA POPRAWNIE TI WYPŁATA ZAWSZE JEST A SZEF JEST TROCHE NERWOWY ALE TO ON NAM PŁACI
Ty kłamiesz bo ja pracuje ponad pięć lat i jest wszystko ok.