Efresh

3.2/5

• Portfolio Naszych Prac
  • Jak się u nas pracuje?
  • Proces Rekrutacji

• Suchy Las
  • Czapury
  • Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Efresh Sp. z o.o.

Opinie o Efresh Poznań

Nie przegap nowości o Efresh Sp. z o.o.!

09.02.2025 13:57

Praca w eFresh zapewnia stabilność i różnorodność. Stabilność – ponieważ wypłata zawsze jest na czas. Różnorodność – bo pracujesz nad rozmaitymi projektami dla wielu różnych branż. To sprawia, że każdy projekt to nowa kreatywna przygoda, przez co nieustannie się rozwijasz, a praca nad każdym kolejnym konceptem jest atrakcyjna, nietuzinkowa i daje dużo satysfakcji.

ChillFlow

20.01.2025 16:42

Praca w eFresh to naprawdę fajna sprawa. Wypłaty? Zawsze na czas – zero stresu, że coś będzie nie tak. Organizacja? W porównaniu do niektórych butikowych firm, gdzie panuje chaos, tutaj jest naprawdę spoko. Wszystko poukładane, wiadomo, co i jak, więc człowiek może skupić się na robocie, a nie na gaszeniu pożarów. No i projekty! Często robi się coś nieszablonowego, kreatywnego, co naprawdę wciąga. To nie jest miejsce, gdzie odklepujesz tylko swoje, a potem do domu – masz okazję się rozwijać, uczyć nowych rzeczy i zdobywać fajne doświadczenia. Ogólnie, jeśli szukasz miejsca, gdzie można się odnaleźć w branży i nie martwić o podstawy, eFresh to dobry wybór. Polecam!

Anonim 2.0

06.11.2024 08:47

Od zakończenia mojej współpracy z tą firmą minęło już trochę czasu... praca w tym miejscu kosztowała mnie wiele stresu i ciężkich chwil w moim życiu. Ale dosyć o tym przejdźmy do opinii: Jaką firmą jest eFresh? A to wgl firma? Otóż to kierat trzymany w rękach jednego człowieka, który potrafi pięknie słowem malować opis swojej działalności, ale nic więcej! Gość kieruje kilkoma spółkami przez co Ten człowiek cierpi na chroniczny brak czasu , wciąż każe na siebie czekać, nie szanuje czasu ani swojego ani swoich ludzi! W sumie tutaj nie ma sie co dziwić jesli przy tym też cierpi sie na zachłanność, owszem każdy chce zapewnic byt swojej rodzinie ale nie powinno sie to odbywać takim kosztem! Właściciel firmy zatrudnia tylko na B2B chyba tylko po to by łatwiej manipulować człowiekiem i osiągnąć swój cel. Każdy telefon od niego, wiadomość budzą w człowieku ogromny lęk! Kontakt z nim jest mega utrudniony, przez wspomniany wcześniej chroniczny brak czasu nie odbiera telefonów, na sms nie odpisuje podobno maili nie czyta (jednak wiadomo, że to prawda nie jest, system do pracy jakim operują pokazuje kto w jaki sposób odczytuje komentarze i tak efresh odczytuje mailowo) na zadania umieszczone na platformie też nie odpowiada. Gość jest tak przekonany o swojej zaczepistosci w swoim jesteswie, że głowa mała. Jak było wspomniane nie szanuje swoich pracowników, obraża ich i poniża przy innych pracownikach, podważa każdy pomysł i zdanie! Wciąż zmienia też swoje zdanie! Jednego dnia mamy robić tak a drugiego tak a spróbuj zapytać albo zwrócić uwagę, że dlaczego taka zmiana to wywołasz kataklizm! A zdanie to Ty tak kazałeś zrobic działa jak płachta na byka... Ten człowiek żyje w swojej własnej czasoprzestrzeni. Potrafi strzelić focha i wyjść ze spotkania - do końca dnia się wtedy już nie odzywa do człowieka, zachowuje się ak małe rozkapryszone dziecko! Pracujac tam nie wiesz czy pracujesz dla eFresh, Brand For Future czy Zakolovers! Idzie tam zwariować! Istny cyrk! Pomijam też kwestie On-Boardingu bo go tam tak naprawde nie ma - kilka suchych informacji napisanych z błędami udostepnionych pierwszego dnia i to wszytsko. Jeśli chcesz mieć dobre zdrowie psychiczne STANOWCZO odradzam pracę w tym miejscu!

Kontakt - Efresh Sp. z o.o.

Zwierzyniecka 3 60-813 Poznań

REGON:30056321900000

Branża główna: Agencje i domy mediowe

27.10.2022 15:04

14.11.2022 10:42

Ponieważ nie szanuje ludzi, a ludzie boją się powiedzieć mu prawdę, boją się, że będą jeszcze mocniej przyciskani i wyzywani, że nie dostaną wynagrodzenia. Tam nie ma dialogu. Sama byłam przerażona kiedy miałam powiedzieć o odejściu, o tym jak mnie traktuje. Koleżanki z pracy na spotkaniu trzymały mnie za rękę pod stołem… Przykre, że nadal dzieją się takie rzeczy. Ludzie boją się powiedzieć prawdę bo boja się o to ze zostaną zwolnieni. Nie wiem jak teraz ale tam pracuje się na umowie zlecenie lub B2B wiec łatwo szefowi powiedzieć kończę z Tobą.

Ktoś skądś

18.11.2022 20:07

Olać typa. Jedyne co można zrobić, to szukać nowej pracy, a to potraktować jako survival.
    przyszła niedoszła

26.08.2022 10:48

Boże, jak dobrze, że trafiłam tutaj przed rozmową telefoniczną z Panem Szefem. Jeśli jesteś designerem na własnej działalności, to nawet nie trać czasu na rozmowę. Przy dopytywaniu o szczegóły kontraktu B2B, Pan Adam wystartował z zakazem konkurencji i wyłączności pracy dla firmy eFresh. Radzę poczytać, czym różni się umowa o pracę a kontrakt B2B :) ŻE - NA - DA
    przyszła niedoszła

27.08.2022 15:53

Jako propozycja - okej. Ale nie na początek, nie znając struktury firmy. Tutaj aby rozpocząć współpracę wymogiem było porzucenie dotychczasowej bazy klientów. Z całym szacunkiem, ale po to człowiek jest na działalności, a nie na UoP :)

01.11.2021 11:20

Efresh Sp. z o.o. szuka kandydatów na stanowisko Project Manager. Wiecie, na jakie wynagrodzenie można liczyć podczas okresu próbnego w tej firmie? Czy rzeczywiście można zarobić 10000 PLN?

19.09.2020 15:44

art

20.09.2020 12:36

Opinia w 100 % zgodna z moim doświadczeniem z firmą Efresh.

Zostaw merytoryczną opinię o Efresh Sp. z o.o.