PHU All Glass Paweł Głąb

Serby

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 64 ocen.

Opinie o PHU All Glass Paweł Głąb

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU All Glass Paweł Głąb

głogów

ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie siedzi w więzieniu za oszustwa?

sprawiedliwy
@sprawiedliwy 16.04.2017 23:44

Teraz obecnie naprawiają w Głogowie przy ul.Kamienna Droga były LOK.

Sąsiad
@sprawiedliwy 18.04.2017 23:18

Napisz coś więcej sprawiedliwy na temat P. Głąb

Paweł

Tak było w twoim przypadku @mechanik to sprawdzone info czy zasłyszane gdzieś od kogoś? Ja od kolegi wiem, że podobno można się tutaj sporo nauczyć i że ten właściciel też w porządku..jak to w końcu jest?

anonim

(usunięte przez administratora)

mechanik

przemek nie pisz tych pozytywnych komentarzy już bo i tak nikt w to nie uwierzy!!!! jakiej dobrej podstawy... przecież ty nawet wypłaty nie zapewnisz, będziesz dawał jakieś śmieszne 3 transze po 100zł w miesiącu i mówił że w kolejnym zapłacisz resztę i tak pracownik robiąc u ciebie w 3 miesiące zarobi 900 zł po czym się zwolni i poszuka czegoś innego, a ty mu już nic nie oddasz!!!!!!! jesteś skończonym oszustem i złodziejem, każdy się na tobie pozna gdy nadejdzie dzień wypłaty, bo nie zapłacisz i koniec!!!!!!

Oszukany

Nie dawajcie samochodu do warsztatu Top Auto Serwis w Głogowie przy ul. Portowej!!! Ten knuciarz mi jeszcze bardziej auto zepsuł, na pewno części pozamieniał na jakieś gorszej jakości. All Glass to teraz Top Auto serwis firma założona na syna Pawła bo stary na siebie juz nie mógł.

zbych

niewiem gdzie ty mechanika znajdziesz zeby u ciebie pracowal bo caly Glogow mowi o kolejnym twoim walku ty oszuscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Top Auto Zlodziej Serwis powiienes sie nazywac

anonim

(usunięte przez administratora)

patio

firma krzak nie posiada żadnej strony. Przecież firmą steruje stary, a założona jest na syna. Jeśli szukasz oficjalnej strony all glassu, możesz te oto forum potraktować jak ALL GLASS OFFICIAL WEBSITE ;-)

tymon

trzeba się zebrać i złożyć zbiorowy pozew przeciwko firmie All Glass, już dosyć ludzi oszukał na pieniądze, basta!

anonim

(usunięte przez administratora)

Marek W.

przeczytaj wszystkie komentarze na tej stronie to bedziesz wiedzial jakie KONKRETY!!!!! przeciez gdyby bylo dobrze w tej firmie to ludzie nie pisaliby tu tylu wrzutow na ta firme, pomysl troche!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Kinga Serwis

We wszystkim

Luke

nic się nie zmieniło, siwy baran wciąż oszukuje ludzi, tym razem bardziej klientów niż pracowników...

anonim

(usunięte przez administratora)

weteran budowlanki

istnieje, mają zakład mechaniczny w Głogowie przy ul. Portowej niedaleko Famaby. Teraz na samochodach stary baran kantuje ludzi :-), przejezdzalem ostatnio tam i widzialem jak darł ryja na jakąś klientkę hehe. chyba skumała, że ją w bambuko zrobił na częściach i zaczęła się domagać pokazania faktur, a ten ciul zaczął drzeć na nią papę

Godziny

Wielki wałek jeszcze w więzieniu nie jest???? Myślałem że już go zapuszkowali. Tylu ludzi okłamał, tyle rodzin bez grosza na święta zostawił, ludzie rachunków nie poplacili przez niego. Złodziej i tyle

Luke

On nie odpowie nigdy na to pytanie. Założył firmy na rodzinę, bo na siebie nie mógł z powodu długów. Jest największym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w Głogowie...

Kinga Serwis

No czemu założyłeś te firmy na żonę i synów!???? Odpowiedz w końcu bo jesteśmy ciekawi...

Bogdan

ostatnio znajomy opowiedzial mi cos o waszym zakladzie... mowil ze robota tam polegała na naciąganiu klientów, nie na mechanice tylko głównie po prostu okradaniu ludzi! Szef kazdemu urządzal co jakiś czas godzinne wykłady że trzeba "oje....ć każdego! kogo się da!". Tłumaczył ze "niewiedza musi ich kosztować"... Wiec żerujecie na niewiedzy klientów, kwalifikujecie do wymiany całkowicie sprawne części a najczęsciej elementy powiązane w jeden układ np. części zawieszenia czy układu hamulcowego... caly glogow o was juz mowi

Java

Jak sprzeda transportera za 8500 zl to może odda z 10 zł długu :-) A tak to nie masz co liczyć, ja znam bardzo dobrze przemasa i on nigdy nie oddaje długów, ot taki oszust i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Ryszard

witam. informuje przemyslawa zeby nie wypisywal nic na moj temat tu. zostalem poinformowany ze przemyslaw glab twierdzi ze wyrzucili mnie z najmu i sie mszcze. sluchaj glabie!!!!! jeszcze raz dowiem sie ze cos na mnie gadasz w glogowie albo piszesz w internecie to przyjade do tych twoich serbow i pogadamy inaczej!!!! pozatym oddaj dlugi zlodzieju!! caly glogow czeka!!!

Java

Ty glabie znowu piszesz pochlebne komentarze na temat PHU All Glass, ale nikt ci w to nie uwierzy. Na tej stronie prawda jest pisana od 3 lat, zobacz ile jest wpisów, a pomyśl że to tylko ułamek ludzi, których oszukales!!!!! Teraz odpowiedz - Dlaczego Założyłeś Firmy PHU MINERWA, HERMES i ALL GLASS na członków rodziny??? Gdzie są skody któreś wziął w leasing na PHU HERMES???

anonim

(usunięte przez administratora)

Luke

Przemo zapłacił komuś za napisanie tego komentarza, czy może kupił w końcu słownik? Bardzo ładnie zachowane zasady interpunkcji, aż mnie dziw bierze, że ciemna strona w końcu przeskoczyła podstawówkę, brawo! Klasy 1-3 zaliczone... Teraz czekamy na rzetelne uzasadnienie oraz genezę wszystkich oszustw finansowych, najlepiej w formie rozprawki, jak na maturze... ups, której niestety ty nie masz, złodzieju, synuś też nie napisze... w końcu w zespole szkół im. Leonarda da Vinci w Głogowie nawet dyplomu technika nie zdobył, więc jak miałby umieć pisać chociaż. Pozdro mordeczko :-)

Luke

Czyli do kwietnia 2014 roku tam pracowałeś? Jak wyglądały wypłaty - w ratach pomniejszone, czy w ogole nic nie płacił?

Andrzej F

Jesteś największą szują jaką w życiu widziałem, oszukales setki ludzi i swoją najbliższą rodzinę zakładając 3 firmy na jej członków!!! Jak można tak żonę i synów zadluzyc? Jakim trzeba być cwanym bydlakiem by tak na starcie zadluzyc własne dzieci...

Banderaz

Czemu założyłeś firmy na żonę i synów? Widziałem kiedyś że dług na PHU Minerwę był wystawiony do kupienia. Chciałbym kupić twoje długi, znaczy twojej żony, Sebastiana i Pawła

Java

widziałem ostatnio jak jechałeś tym zajechanym, zżartym od korozji Transporterem :-) o ile mnie wzrok nie myli to widniała cena 8500zł na bocznej szybie :-D hahahaha, nikt od ciebie tego padła nie kupi, na pewno licznik cofnięty o 200.000 km, części to bez wątpienia same zamienniki, ogólnie samochód pewnie tylko do sklepu jeździł, bo w trasę dłuższą niż 5km to strach nim się wybrać, bo się cały rozleci. Pozdrawiam złodzieju z Dolnego Śląska

Jano

widze ze od 2013 roku nic sie tu nie zmienilo ha ha ha!! Ludzie ten oszust przemek oszukal mnie na budowie w Toruniu, Lodzi i Katowicach!!!! Bylem w All Glassie od wrzesnia 2013 do kwietnia i pojechalem w delegacje z Torunia, najpierw do Lodzi a pozniej do Katowic. Głąb nic mi za Katowice nie zaplacil tylko wpadl na budowe i zaczal krzyczec ze nie placi i mam do Torunia wracac!!!! Marek z Czestochowy mi swiadkiem, ze tak bylo!!!

Luke

No odpowiedz na zadane ci pytania!!!! Dlaczego pozakladales firmy na członków rodziny? Pod każda działalnością kryjesz się ty-ZLODZIEJU!!! Nieźle ich urzadziles oszuście! Teraz już zarabiasz miliony to oddaj stare długi byłym pracownikom Multi Budu, Minerwy, Hermesa i All Glassu z czasów budowlanki. Jesli masz honor i godność czlowieka to pooddawaj co nie twoje.

Java

Czemu synkowie po lombardach biegają? Przecież ten Paweł Na którego zalozyles All Glass powinien cię zwolnić bo firma jest na niego!! Aleś ty ich pozadłużał człowieku!!! A skoro piszesz że teraz siano liczysz codziennie jako mechanik to czemu nie posplacasz starych długów??

Java

jak zwykle nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie - DLACZEGO OTWORZYŁEŚ RÓŻNE FIRMY NA ŻONĘ I SYNÓW??? BO JESTEŚ TAK ZADŁUŻONY, ŻE NA SIEBIE NIE MOGŁEŚ!!! nie potrafisz uczciwie prowadzić żadnej działalności więć każda z tych firm przytłoczona długami ogłaszała upadłość. Tonący brzytwy się chwyta. Współczuję twoim chłopakom.

Java

Który to Sebastian? ten blondyn czy ta gruba świnia z warsztatu? Grubas wychlać lubi w barze i się popisuje później przed kolegami, jaki to bogaty kozak z niego i jak ludzi oszukują w warsztacie. Ten drugi, chudy jest w porządku, szkoda chłopaków, bo ojciec ich tak załatwił z tymi firmami, że na ich miejscu wiałbym za granicę, żeby sobie jakoś życie ułożyć. Kto mi powie ile firm stary głąb otworzył na członków rodziny? na żonę i 2 czy 3 synów otworzył działalności?? Jaka to jest masakra, że tak człowiek robi, firma upada z długami więc otwiera kolejną na kogoś innego, firma znowu upada z jeszcze większymi długami, otwiera kolejną na następnego członka rodziny!!!!! Jakim trzeba być cwanym bydlakiem, żeby własnych synów tak na starcie zniszczyć?

Przemek
@Java 19.04.2016 11:54

Szkoda mi cię dłużniku sam otwożyłes firmę na brata potem na żonę dzieci cię porzuciły za długi wraz z żoną którą tukłeś ile wlazło. Patrz na swoje postępowanie moje dzieci są ze mną,i b.dobrze zarabiają. A gdzie masz swoje. To co ma rok - wstyd w twoim wieku to już dziadek a nie tatuś idioto

Java
@Przemek 21.04.2016 13:42

co ty gadasz człowieku, jakie firmy na brata i żonę? ty chyba naprawdę nie wiesz z kim piszesz oszuście! ja nie jestem jakimś twoim znajomym co życie na wałku sobie ułożył w twoim stylu. Wcale mnie nie dziwi, że twój kumpel bił żonę i zakładał firmy na rodzinę - "kto z kim przystaje, takim się staje". Teraz odpowiedz mi dlaczego założyłeś firmy na żonę i dwóch synów!!!!!!!

Luke

firmy multibud, minerwa, hermes, all glass są świadectwem twojego oszustwa i niezliczonych długów, Przemek krętaczu. Powiedz czemu jak ci z Minerwą nie wyszło zalozyles Hermesa na Sebastiana, a później All Glass Na Pawła? Odpowiedz

Luke

Co ty gadasz, dobra firma!? Zastanów się najpierw i pomyśl czemu on zakłada firmy na swoich synów???? Bo ma długi i na siebie nic nie może otworzyć. Całe życie na wałku się kręci, ludzi oszukuje, nic nie płaci, obiecuje złote góry, a później pokazuje swoje prawdziwe oblicze. Nawet jego synowie źle o nim mówią. Zbyt dużo nabroił w życiu żeby mu to wybaczyć

Luke

Cześć Przemas byku, jak tam naprawy samochodów idą? Masz jeszcze jakichś klientów czy już wszyscy się na tobie poznali? Słyszałem jaką ostatnio szopkę na warsztacie żeś odwalił :-) chyba wódka z rana to nie najlepszy pomysł, zostań przy piwkach, wódkę wieczorem pij przed snem to się bez ekscesów obejdzie... ;-) ty wiesz o czym mówię hehe

piotr

kiedyś jeszcze było mi żal Sebastiana, ojciec tak go zadłużył, ale później synek przesiąkł starym i sam stał się cwaniakiem...

Robert

Jeszcze jedno oszuscie, odbierz auto ktore stoi ponad rok u lakiernika bo nie masz za co zaplacic!!! Bylem wczoraj u niego i powiedzial ze zlotowki nie dostal

Robert

Witam. Przemek, jestes najwiekszym oszustem na swiecie!! Oszukujesz kazdego!! Nawet dobrych znajomych! Cala rodzine zadluzyles!! Synek biega po lombardach, nie raz slyszalem o tych cyrkach na warsztacie, jak naciagacie. rozrzadu porzadnie zrobic nie umiecie, a Przemek.. hahaha bylem swiadkiem jak raz potraktowal klientke poniewaz zwrocila uwage ze zostawia coraz wiecej pieniedzy!! malo w glowe od Ciebie nie dostala, takie zachowanie to skandal. A Macius po paru piwkach to strach wszystkich obgaduje!! nie zostawiajcie mu ani samochodu a tym bardziej nie iddzie do pracy! Wlasne dzieci o Tobie zle mowia i naucz sie troche ortografii pacanie!! Nazwisko pasuje Ci idealnie!

Magda
@Robert 04.04.2016 00:07

to do mnie się ten krętacz i oszust rzucał jak oszalały!!! Zwróciłam mu uwagę, że mnie oszukuje i ciągle coś muszę w samochodzie robić, a on o mało by mnie w twarz nie uderzył!!!!!

Banderaz

Ty oszuscie budowlany!!!! Nie hanb naszego zawody mechaników

Kinga Serwis

a czemu niby twierdzisz, że brata oszukałem na pieniądze? przecież ja z rodziną bardzo dobrze żyję i robimy wspólne, legalne i uczciwe interesy w przeciwieństwie do ciebie, oszusta, który własną rodzinę oszukał zakładając firmy budowlane na wszystkich jej członków!!!!!!!! wiesz jak w polkowicach mówią na ciebie - SZULER!!!

Andrzej F.

A mi kiedy oddasz pieniądze złodzieju??? Pamiętasz jak nas w Katowicach nawiedziłeś i zrobiłeś dym, że nie płacisz bo nic ci nie zrobimy, bo nigdzie nas nie zgłosiłeś, że nie mamy dowodu że u ciebie robiliśmy, pamiętam jak na tego Janusza z Torunia zacząłeś krzyczeć i go z budowy wyrzuciłeś. Marek był tak zły na ciebie wtedy za to że Janusza pogoniłeś, a tak naprawdę on zarządzał całą budową pod twoją nieobecność. Marek fajny chłop, ale fachu w ręce to on nie miał więc Janusz musiał wszystko za niego robić, a ty złodzieju przyjechałeś napity jak świnia i awantury zaczynałeś wszczynać. Oddawaj kasę

Andrzej

No niezle sie potoczylo, przemek otworzył warsztat samochodowy bo mu w budowlance nie wyszlo!!!!!! Ciekawe co zrobił z Markiem z Częstochowy, dobry chłopina z tego Marka, na budowie zawsze wspaniale się z nim współpracowało mimo, że na robocie się za bardzo nie znał to dobry człek z niego, nie to co ten jego parszywy kuzyn motocyklista przemuś zwany maćkiem!!!!! marek mówił jak go na siano przewalałeś oszuście, całą rodzinę zniszczyłeś przemek, obyś Oskara nie zadłużył tak jak Pawła i Sebcia

Przemek
@Andrzej 29.03.2016 17:23

W budowlance to tobie nie wyszło Ja przerobiłem 20 lat i starczyło mi delegacji.Otworzyłem warsztat bo zawsze mnie to bawiło i wciągało i bardzo to lubię.A budowlanka w Polsce to jeden wielki przekręt, kładzie rocznie około 150 firm.Sam opowiadałeś jak Ci firmy wiszą kasę, ja tego miałem już dość, ciągłego czekania na przelewy i przeciągania odbiorów przez pseudo inspektorów.Teraz kasę liczę co dzień.

Kinga Serwis

widzisz chłopie jak ci ludzie wypominają oszustwa! Jesteś zadłużony po uszy, niebawem pewnie jakaś komornicza licytacja cię spotka, będę tam na pewno

Luke

Słyszałem, że ta firma All Glass jest już kolejną założoną na dzieciaka, bo na tego wieprza z warsztatu założyłeś PHU Hermes i wziąłeś Skody w leasing, które bank ci zabrał :-) fajnie urządziłeś spaślaka, normalnie chłopak ma super start, same długi, bo ojciec co rusz zakładał nową firmę, która po chwili była zadłużona po uszy i ogłaszała upadłość, więc musiał coś wykombinować-znaleźć kogoś z czystym kontem, na kogo będziesz mógł coś otworzyć i tym sposobem 2 synów wrzuciłeś do bagna ;-) jak już All Glass ogłosi upadłość to założysz coś na kolejnego, najmłodszego syna i wtedy już cała rodzina będzie utopiona w długach, bo na żonę też była firemka - PHU Minerwa ;-) hehe, cały Głogów to wie Przemo, jakim jesteś łajdakiem. Wesołych świąt :-)

Luke

Z vectra 2,0 tdi 2003 rocznik, pacanie jeden!! Pamiętasz mnie teraz? Co żeście mi zmajstrowali w samochodzie że moc uciekła??

luke
@Przemek 24.03.2016 17:16

nie podam ci bo będziesz wydzwaniał jak się upijesz, słyszałem o tobie, że ponosi cię fantazja po alkoholu i koziołkujesz przez telefon. przyjadę kiedyś innym samochodem aby cię sprawdzić jak w programie "usterka" i wtedy wszystko wyjdzie na jaw, jak postępujecie z klientami...

Przemek
@luke 24.03.2016 18:47

Zapraszam.

luke

nie zostawiajcie u nich samochodu do naprawy, bo was maksymalnie wydoją!!! ja zostawiłem im w zeszłym roku mojego opla i od tego czasu ciągle coś się psuje. Mieli mi tylko rozrząd zrobić, a po wyjechaniu od nich samochód stracił moc i w ogóle wszystko zaczęło zawodzić... Brak słów na takich mechaników, najgorszy jest ten gruby młody cwaniaczek - zgrywa wielkiego znawcę, a nic nie potrafi. Mój kolega chodził z nim do budowlanki i trochę o nim poopowiadał, np. o tym, że ten gamoń nie ma dyplomu technika, a na budowach udawał wielkiego kierownika. Żal.

Przemek
@luke 14.03.2016 22:21

Ty z tym Oplem podaj nr. telefonu lub zamknij ryj ciulu jeden .JA CI PODAM SWÓJ I ZADZWON 733601100

Wiechu

witam, piszę tu bo chciałem się podzielić moimi wrażeniami z pracy w All Glassie. Otóż pracowałem tam przez 3 miesiące na budowie i nie dostałem ostatniej wypłaty wcale, a pierwszą i drugą okrojoną o jakieś 700 zł. Tyle mam do powiedzenia. Uważajcie chłopy

roman

szukałem ostatnio coś na temat tej firmy, bo widziałem ogłoszenie, że szukają ludzi do pracy i powiem wam, że po tym co tu przeczytałem, a przeczytałem wszystko, nie będę aplikował do nich do pracy. Przecież to jest skandal! Jak można tak ludzi oszukiwać, przecież te wszystkie posty nie wzięły się z niczego, tym bardziej, że są tu wpisane od 3 lat!! Powiedzcie mi ludzie, czy ten człowiek nie powinien przebywać teraz w jakimś więzieniu!!?? Ludzie, przecież nie może być tak, że człowiek jest oszukiwany na pieniądze, a ten co go oszukał nie ponosi za to odpowiedzialności! I w dodatku czytam, że otworzył teraz jakiś zakład mechaniczny... Skandal, mam nadzieję że odzyskacie pieniądze, a ten co was oszukał spędzi resztę swojego, nędznego życia w więzieniu.

zeno

jo żem mioł takiego sztigara jak ten glab, tyn nas tam munczył że hoho i potym żeśma nic nie dostoli, mówia wam!! moj kolega robił tum u was w allglass i nawinoł mi co nieco o tym oszuście, takze nie polecom tam robic, bo was w chuj wyniesoł na wała!

Kazik

Musisz mi oddać pieniądze za budowę w Toruniu, skończyłem za ciebie ścianę a ty z kasą uciekles. Podaj nr telefonu

kinga serwis

ha ha ha ha... :-) widzę, że nic się nie zmienia u ciebie przemo. Teraz postanowiłeś oszukiwać klientów jako zakład mechaniczny :-) oj przemek, przemek, ty się nigdy nie zmienisz... oszuście!!!

Bogdan

To historia mojego kumpla co byl u was z autem. Mechanik po obejrzeniu auta zdiagnozował pęknięcie wężyka od pompy wspomagania, konieczną naprawę i wymianę. Cena 350 zł. Oczywiście nie od ręki. Samochód miałby pozostać w warsztacie do następnego dnia. nie był jednak do końca przekonany. Nie podobało mu się to, że mechanik tak "pobieżnie" obejrzał auto. Postanowiłem zadzwonić do brata, który akurat też jest mechanikiem. Padło podejrzenie, że diagnoza usterki jest nietrafiona, jednak przez telefon ciężko to zweryfikować. Artur jednak nie zostawił samochodu u was, tylko sam sprawdził, czy faktycznie ów wężyk jest pęknięty. Po dokładnym obejrzeniu okazało się, iż żadnego uszkodzenia nie ma, a usterkę można usunąć samodzielnie zakładając opaskę zaciskową na wężyku, inwestując 16 zł i dwie godziny pracy... Od tej awarii minęło już klika dobrych miesięcy, a samochód Artura działa bez zarzutu. Widocznie lokalni fachowcy postanowili zarobić na przyjezdnym. Tym razem im się jednak nie udało. Więc nie kituj głąbie, bo nikt normalny nie zostawi u ciebie samochodu.

Java

Nie polecam tej firmy, oddałem im samochód do naprawy... masakra jakaś, ci ludzie się w ogóle nie znają na niczym, mieli zrobić pompę, a jeszcze gorzej działa!!! Oddalem samochod do innego mechanika, bo u glabow to tylko kosztów se nabije

Java
@Przemek 25.03.2016 15:39

TY głąbie jaki Rysiek idioto?? Ty zawsze się w ten sam sposób bronisz obrzucając innych błotem, że niby im nie wyszło i dlatego ci źle życzą, a zobacz że na tej stronie są setki komentarzy na temat twojej firmy pisane od kilku lat, co to oznacza???? A to właśnie, że jesteś prawdziwym oszustem, bo setki ludzi nie bez powodu napisało tyle komentarzy na twój temat, bo ich oszukałeś, od lat to robisz, na stronie PHU Hermes na gowork też jest dużo komentarzy od ludzi. To wszystko jest dowodem na liczne oszustwa jakich się przez całe życie dopuściłeś. Teraz na samochodach oszukujesz, naprawy robisz byle jak, na częściach ściemniasz, o oleju już pisałem, a jednym z największych dowodów na twoje oszustwo jest te gruby mechanik co pijany w barze się chwalił przed kolegami, jakie to wałki teraz możecie robić. Oj trzeba będzie podjechać do ciebie z ukrytą kamerą jak w "usterce" i wtedy wyjdzie szydło z worka. I jeszcze jedno, nie zaczepiaj ludzi jak pijesz i po pijaku nie gadaj bzdur na temat innych, bo wiem to od ludzi, że starasz się zepsuć opinię innym mechanikom, a każdy wie, że ty jesteś największym oszustem.

Przemek
@Java 27.03.2016 20:02

Teraz już wiem' Jawa' i 'luke' to ta sama osoba (usunięte przez administratora)masz duże problemy finansowe tak jak Ci napisałem czekam na licytację.

Patio

Pieniądze zlodzieju!!!!! Kiedy w końcu zapłacisz ludziom za przepracowany czas, człowieku ja nie mam za co rodziny wykarmic a ty mi 3000 zł od roku nie możesz wypłacić bo ci główny wykonawca podobno zalega! Nic mnie to nie obchodzi nawet jesli to prawda, a wiem ze nie bo bylem w inspektoracie i mi faktury pokazali! Kazdy ci zaplacil a ty ludziom nie chcesz nic oddac, jestes zlodziejem przemek!!!

Zostaw opinię o PHU All Glass Paweł Głąb - Serby

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU All Glass Paweł Głąb