N124.12.2025 13:11
Gdybym miała ocenić pracę w tym miejscu, skupiłabym się na najważniejszych czynnikach. Są to warunki zatrudnienia, atmosfera i przebieg pracy.
Warunki zatrudnienia: najważniejszym warunkiem jest bycie studentem/ uczniem. Moim zdaniem to duży plus. Przełożeni w ustalaniu grafiku mieli to bardzo często na uwadze, co było niezwykle pomocne, szczególnie w gorącym okresie na uczelni. A dzięki odgórnej granicy wieku (max.26 lat), nikt się nie rządził, tylko z powodu wieku.
Minusem były prace w godzinach nocnych, jednak szefostwo uprzedza o tym na rozmowie, także nie ma niespodzianki.
Jednak zupełna nieregularność tych godzin (i oczekiwanie zostawania po godzinach, szczególnie w przypadku dużego ruchu), już w porządku nie była.
Atmosfera w pracy: Nie mam zastrzeżeń. Z wieloma osobami nadal utrzymuję kontakt, mimo zmiany miejsca zatrudnienia.
Ogromnym minusem jest kierowniczka tego obiektu. Humorzasta, faworyzująca. Nigdy nie było wiadomo, w jakim humorze pojawi się w pracy, swoje żale i niezadowolenia wylewała na pracowników w pasywno - agresywny sposób.
Ogólny brak kultury tej Pani i dobrego smaku w wielu sytuacjach pozostawiły u mnie niesmak.
Pozostała ekipa biura to rewelacyjni ludzie.
Ogólnie polecam miejsce dla osób studenckich poszukujących zatrudnienia na okres edukacji.