Bowi-Styl

• Certyfikaty
  • Nasze produkty
  • Nasze wartości
  • Rekrutacja w Bowi-Styl
  • Jak się u nas pracuje?
  • Co oferujemy

• Bronisin

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Bowi-Styl Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Opinie o Bowi-Styl Łódź

Nie przegap nowości o Bowi-Styl Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością!

07.12.2023 09:50

Witam
    Z przyjemnością chcemy poinformować wszystkich o naszej aktywności w wspieraniu młodych i zdolnych mieszkańców Łodzi. Program stypendialny Fundacji  Politechniki Łódzkiej ma na celu promowanie młodych , wybitnych, ludzi z potencjałem. Przyznawane stypendia są nagrodą za trud włożony w naukę i maja stanowić motywacje do dalszego rozwoju .
     Zarząd spółki BOWI- STYL  chętnie wspiera ludzi chcących rozwijać swoje umiejętności i pomagać w osiąganiu celów.
    W tym roku firma BOWI-STYL była jednym z fundatorów stypendiów finansowych.
    Na gali rozdania stypendiów przez Wiceprezydenta Adama Pustelnika zostało wręczone stypendium dla jednego  z 45 stypendystów- Pani Weronika Dolewa  dla której firma BOWI- STYL przeznaczyła stypendium
    Na zdjęciu Weronika w towarzystwie członka zarządu Macieja Sitarza
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Adieep

16.08.2023 09:34

Moja opinia Dotyczy firmy przy ul kaczencowej 16A. Witam pracowałem na dziale kontroli jakości w bowi i na temat tego działu się wypowiadam, jeżeli chodzi o atomosfere w pracy i ludzi tam pracujących jest naprawdę fajnie nie ma żadnych spięć bynajmniej ja tak owych nie doświadczyłem @pracodawca jest człowiekiem który traktuję pracowników z szacunkiem każdego na równi, wynagrodzenie jest OK jeżeli chodzi o social tutaj jest już trochę gorzej brak automatu z kawa czy przekąskami stołówka mała toalety tez swoję lata świetności mają juz za soba, w zakładzie jest dostępna woda "do brania" więc nawet jak ktoś zapomni zabrać napoju to nie ma sie o co martwić na stołówce dostepna jest również mikrofalówka więc z daniami na ciepło nie bedziecie mieli problemu, firma się ciągle rozwija co widać gołym okiem ciągle sa jakieś nowości mam nadzieję że zabiorą sie za te toalety napewno poprawi to komfort w firmie nie pracuje już ponieważ worcilem do pracy wyjazdowej natomiast jeśli podejmę kiedyś decyzję o pracy na "osiedlu" to z chęcią wrócę do tej firmy tym razem spróbował bym sie na dziewiarni gdzie podbno praca jest bardzo ciekawa. z moje strony to tyle dzieki pozdro

16.02.2024 08:22

Dzień dobry Nie otrzymaliśmy żadnego maila na adres wskazany w odpowiedzi: [email protected] , chcemy zgłębić temat ale bez próby rozmowy odbiera pan szansę sobie i nam na rozwiązanie problemu.
    @Jerry

20.02.2024 19:49

Witam. Czas pokazał że moja wypowiedź tu okazała się zwyczajnie zbyt pochopną. Wszystko sobie wyjaśniliśmy w bardzo sympatyczny i pełen zrozumienia sposób z Panią Kierownik. Zwyczajnie ostatnie 20 lat pracy w mniejszych firmach przyzwyczaiło mnie że takie sprawy załatwia się szybciej i bardziej bezpośrednio. Większe firmy rządzą się widać swoimi prawami. Mój pierwotny wpis nie miał w żadnym stopniu mieć negatywnego zabarwienia. Pozdrawiam
    Nela

09.03.2023 07:55

W Bowi-stylu jestem od kilku miesięcy i porównując do moich poprzednich Pracodawców to tu nie ma na co narzekać. Oczywiście, jeśli chcesz się do czegoś przyczepić i rozdmuchać - to zawsze coś znajdziesz. Pracować trzeba - bo po to się tu przychodzi - ale wynagrodzenie zawsze jest na czas i w umówionej kwocie. Zakres obowiązków też nie zaskakuje negatywnie. To co zostało przedstawione na rozmowie o pracę to zastaje się na miejscu. Czy atmosfera jest przyjazna ?? W moim dziale zdecydowanie tak. Pamiętajmy, że to my, głównie Pracownicy ją tworzymy. Koleżanki i koledzy pomagali we wdrożeniu i do dziś służą radą . Nie odczułam negatywnego nastawienia. Firma ma duże plany, widać chęci rozwoju i idące za tym decyzje inwestycyjne. Właściciele są mocno zaangażowani, co również odbieram na plus. Są miejsca, gdzie można by było zrobić coś lepiej - ale tak chyba jest wszędzie. Nigdzie nie jest idealnie. Ogólnie jestem zadowolona że tu trafiłam i planuję zostać na dłużej.
    Nela

10.03.2023 07:42

@Ewelina, Z tego co wiem to w dziale handlowym jest premia kwartalna za wykonanie planu ale pensji w wysokości najniższej krajowej to z pewnością tam nie ma ;) raczej stawiałabym na wyższe kwoty. Czy można dobrze zarobić - nie wiem co dla Ciebie znaczy "dobrze zarobić". Ja nie narzekam. Jeśli masz jakieś wątpliwości czy uczestniczyć w rekrutacji - uważam, że najlepiej umówić się na rozmowę i na niej zadać wszystkie nurtujące Cię pytania - rozmowa do niczego Cię nie zobowiązuje, a lepiej bazować na faktach, które sama ustalisz niż opiniach innych osób ( nawet tych z GoWorka ;) ) .

Helena

22.06.2026 08:37

Pracowałam tu już jakiś czas i o ile kasa jest na czas i ubezpieczenie zapewnione, to do dzisiaj kłują mnie niektóre sprawy i dlatego napiszę. Zarządzanie w tej firmie to jakaś porażka. Pracowników traktuje się jak złodziei i zło konieczne, jakby każdy przychodził do pracy tylko po to, żeby zaszkodzić firmie. Nie ma żadnego systemu motywacyjnego. Potem wielkie zdziwienie, że ludzie chodzą na zwolnienia. Gdyby była porządna premia frekwencyjna, to problemy by się skończyły. Szef zakładu jest niekompetentny, mały prymitywny człowieczek. Podejmuje decyzje bez wiedzy i wyobraźni, a później trzeba naprawiać jego błędy. Mają ogarniętych kierowników, a trzymają takiego szefa zakładu, że szkoda patrzeć. Niewielkie zmiany mogłyby zdziałać cuda.

Miś

18.11.2025 10:18

Pracuję w firmie od paru lat. nie narzekam. Warunki i finanse zgodne z założeniami. Niczym nie zaskakują- ani pozytywnie ani negatywnie. Jednak odkąd firma przeniosła się do siedziby głównej i dostaliśmy nowego dyrektora jest tylko gorzej. Szanujcie ludzi pracy! To od nas zależy ile maszyny wyprodukują materiału. Niemoze być tak, że przychodzi ktoś kto pozjadał wszystkie rozumy i wprowadza Swoje rządy z negatywnym skutkiem dla firmy a właściciele mu na to pozwalają. Zrażą ludzi do pracy i nie chce się tu już przychodzić. Zróbcie coś z tym.

Noname

10.12.2025 19:48

Słyszałem, że dyrektor zwolnił wieloletniego brygadzistę z ogromnym doświadczeniem tylko dlatego, że miał słabszy rok i kilka razy był na zwolnieniu lekarskim. Jeśli tak dalej pójdzie, ta firma długo się nie utrzyma

02.11.2024 14:20

04.11.2024 07:18

Proszę o pilny kontakt z działem HR 669 233 400 Oczywiście tożsamość pozostanie anonimowa

pracodawca

05.11.2024 07:21

Na terenie firmy znajdują się skrzyneczki do anonimowych zgłoszeń . Proszę o opisanie sytuacji i wrzucenie do takiej skrzynki. Jest to dla nas ważne aby jak najszybciej zapobiec takim incydentom. Dziękuję
    Mirek

13.10.2024 13:32

@Pracodawca . Witam. Jaki jest system pracy na stanowisku automatyka?
    Nieznajomy

03.10.2024 14:45

Co do rekrutacji to niestety mam mieszane uczucia. Sama rozmowa miła, sympatyczna. To nie było przesłuchanie. Problem polega ba tym, że mimo obietnic ( dotyczących tego, że oddzwaniamy do wszystkich kandydatów), to niestety tu się zawiodłem. Decyzja miała być w tydzień, właśnie mijają dwa tygodnie. Nawet nikt nie zadzwonił. To brak szacunku. Nie lubię hak ktoś nie dotrzymuje slowa

03.10.2024 14:51

Dzień dobry Oddzwaniamy po zakończeniu rekrutacji która trwa minimum miesiąc plus czas decyzji. Z pewnością taki telefon będzie wykonany

16.11.2023 09:18

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem zespołu Bowi-Styl Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością?
    Brys

14.12.2023 09:13

Niestety zero premii dodatkowych praca w soboty, czasy PRL na zakładzie kaczeńcowej. Nastawienie pracodawcy na zyski jak najmniejszym kosztem przy tym najniższa krajowa nawet po kilku latach pracy plus premia uznaniowa.

14.12.2023 10:39

Dzień dobry, Dziękujemy za pozostawienie komentarza. Wszystkie opinie pracowników są dla nas bardzo ważne. Warunki pracy, w tym m.in. oczywiście wynagrodzenie i zasady premiowania są przedstawiane przed zatrudnieniem pracownika. Jeśli ma pan ochotę na rozmowę to proszę o kontakt na adres [email protected] Pozdrawiam

07.12.2023 09:22

Witam wszystkich odwiedzających naszą stronę
    Chcielibyśmy zachęcić wszystkich miłośników zwierząt i nie tylko do dołączenia do prowadzonej przez nas akcji "DOBRY UCZYNEK" .  przez nasz sklep internetowy
    Kup jedno - drugie dla ANIMAL SOS
    Celem naszej akcji jest pomoc zwierzakom , które nie maja swojego ciepłego domu .

Pozdrawiamy
    News image
    winko

14.09.2022 23:21

" Mamy wewnętrzne procedury, przy pomocy których pracownicy mogą anonimowo zgłosić problem. Właściciele wykorzystują te uwagi do poprawy funkcjonowania firmy " - co to za bzdury ? Nic takiego nie istnieje. Firma ma tak złą sławę na rynku pracy że nawet ukraińcy nie chcą tu pracować. Właściciele nic sobie z tego nie robią, nie widzą albo nie chcą dostrzegać tego problemu. Ogólnie odradzam, nędzne pensje , brak perspektyw, ciągła gonitwa, ludzie odchodzą za lepszą pensję do innych firm.
    J23

31.01.2023 11:20

Dokładnie tak jest. Jak coś umiesz i chcesz zrobić, to najpierw to wykorzystają a potem cię za to zgnoją, przypisując sobie zasługi.

15.11.2023 14:08

Jeżeli ktoś chce pracować, rozwijać się, jest zaangażowany, to znajduje tutaj stabilne i atrakcyjne warunki zatrudnienia. Zachęcamy pracowników do wyrażania swoich opinii, badamy i wprowadzamy zmiany w celu ulepszenia miejsc w których coś szwankuje. W naszej firmie ludzie pracują przez wiele lat . Dla osób lekceważących obowiązki faktycznie nie ma perspektyw.
    Larysa

26.07.2023 07:52

Hej, znalazłam info, że szukają kogoś na stanowisko Specjalisty ds. Handlowych. Napisali w ogłoszeniu, że jest możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji, czyli oferują pracownikom jakieś szkolenia? Jako specjalista ds. handlowych jest szansa u nich uzyskać samochód służbowy?
    Benny

22.08.2023 07:23

dział handlowy teraz kest spoko. nowe rzady, nowe czasy. jest tam lepiej niż kiedyś . szkolenia pewnie maja nieodplatne. co do samochodu to zapomnij, tylko kilka osob w firmie ma sluzbowki i to nie takie z gornej polki

25.07.2023 20:55

Dzień dobry, Poproszę informacje na temat działu księgowości
    jestem

06.03.2023 22:47

Dodaję pozytywną opinię. Bowi-Styl to na pewno nie korporacja, wśród pracowników tzw. biurowych nie ma wyścigu szczurów i panuje miła atmosfera. Jak z każdego miejsca tak i tutaj ludzie przychodzą, a po jakimś czasie szukają zmian i odchodzą do nowego pracodawcy. Jest to zdecydowanie rodzinna firma, która z małego biznesu urosła do firmy o bardzo mocnej pozycji na rynku. Jest dużo pracy i są dni, gdzie nie wiadomo w co ręce włożyć, ale pokażcie gdzie tak nie jest? Tej firmie trzeba dać po prostu szansę, samemu sprawdzić, umówić się na rozmowę o pracę, zadać pytania i rozwiać swoje wszelkie wątpliwości. Bowi oferuje przede wszystkim stabilność, ta firma z pewnością nie zniknie prędko z mapy biznesowej Łodzi. W związku z nowymi projektami i rozwojem parku maszynowego poszukiwani są pracownicy działu produkcji, ale także są oferty pracy do działu jakości, księgowości i działu sprzedaży.
    noname

29.10.2022 09:34

firma - skansen. Zero szacunku do pracowników. Poniżanie publiczne , traktowanie zatrudnionych jak dzieci ułomnych. brak procedur, brak porządku. brak podstawowych zasad. " geniusze" biznesu rodem z lat 80ch i tam że żyjących. Odradzam każdemu , kto szanuje swój czas i siebie.

05.01.2023 14:52

fakt, firma zatrzymała się w czasach głębokiego komunizmu i(usunięte przez administratora) Całkowity brak szacunku do ludzi. Praca za minimu.

14.12.2022 20:55

Pracuje w tej firmie już parę lat i nigdy nie narzekałem ale to co dzieje się ostatnio niestety wpływa negatywnie na atmosferę i warunki pracy. Od kiedy w firmie zatrudniony został nowy dyrektor Adam K. to mam wrażenie że pracujemy w totalnym chaosie. Jego decyzje powodują niesamowity bałagan na wszystkich działach w których wprowadza swoje rozwiązania. Na dodatek po tym jak zaczął zatwierdzać premie pensje zaczęły spadać. 3 tysiące pensji za pełny miesiąc pracy przy dzisiejszych cenach to jakis nieśmieszny żart.
    Tymek

18.08.2022 19:12

Firma nie sprzyja integracji w środowisku pracowniczym, niskim poziom logistyki, promowanie ludzi bez kwalifikacji lub doświadczenia na kluczowe stanowiska. Brak benefitów (grusza, pakiet medyczny)
    Pan X

19.08.2022 09:48

Zgadzam się w 100%
    Helena

17.08.2022 18:55

Uwaga negatywne opinie są na bieżąco usuwane ! Duża rotacja, brak szacunku, unikać!

18.08.2022 09:44

Dzień dobry. Nie usuwamy opinii. Jesteśmy otwarcie na wszelkie konstruktywne wskazówki, które pomagają nam w usprawnianiu pracy. Mamy wewnętrzne procedury, przy pomocy których pracownicy mogą anonimowo zgłosić problem. Właściciele wykorzystują te uwagi do poprawy funkcjonowania firmy. Trudno natomiast odnieść się do wpisu, który tak naprawdę nie wiadomo czego dotyczy. Nie mamy możliwości powiązania go z konkretnie występującą sytuacją, przeanalizować, celem takiego wpisu nie jest ocena.
    Magda

23.02.2021 22:37

Macie rekrutacje zdalne teraz ?

26.03.2021 12:17

Szanowny Panie. Jak Pan sam zauważył, Bowi Styl inwestuje w nowoczesne maszyny modernizując istniejący park maszynowy. Oprócz wykwalifikowanych pracowników zatrudniamy osoby do przyuczenia, którym oferujemy możliwość szkoleń i stałego doskonalenia wiedzy w dziewiarstwie. Przykro nam, że z taką pogardą odnosi się Pan do osób, które dopiero rozpoczynają pracę w dziewiarstwie.
    Miły

27.03.2021 09:31

Może to wynika z tego gdyż bardziej szanuje się ludzi z tak zwanej łapanki i 2 tygodniowego przeszkolenia niż wykwalifikowany personel. Umiejętności dziewiarskie zdobywa się latami. Po 2 tygodniach żaden ze świeżych pracowników nie potrafi powiązać dobrze przędzy,nie wspomnę już o obsłudze maszyn. Właśnie stąd biorą się 2 gatunki dzianiny.
    Śnięty Mikołaj

16.12.2020 06:30

Jak zwykle co roku szefostwo firmy zabłysnęło dając świąteczną premię. Jeszcze nie mam pojęcia na co ją przeznaczyć, na waciki dla żony raczej nie starczy. Może uda się kupić z 2 karpie,o ile będą w promocji. Nie dość że w tej firmie nie istnieje coś takiego jak wczasy pod gruszą,to świąteczne premie są poniżej godności. Wstyd i hańba. Wesołych Świąt.
    Herkules

06.01.2021 17:48

Skoro premia świąteczna nie miała nic wspólnego z godnym traktowaniem pracowników, to należy rozumieć, że tej firmie przyświeca taka idea - traktujemy pracowników niegodnie.

07.01.2021 11:13

Szanowny Panie. Wiele firm nie decyduje się w ogóle na premie świąteczne, inne zamieniają je na drobne upominki. Premia świąteczna jest dodatkową wypłatą, nie obowiązkiem pracodawcy, zależy od tego jakie zasady i możliwości panują w danej organizacji.
    Veni, vidi, vici

07.12.2020 17:53

Praca na 3 zmiany. Wymagająca fizycznie ale nie intelektualnie. Zresztą atmosfera w, jak i organizacja pracy nie istnieją. Współpracownicy lubią opowiadać różne rzeczy do kierownictwa. Pensja to szalona najniższa krajowa plus premia uznaniowa. Jeśli lubisz dziwną i napiętą atmosferę w pracy i jesteś masochistą, lubiącym głodową pensję to szczerze polecam

08.12.2020 09:17

Już odpowiadaliśmy na Pana opinię. Jeszcze raz podkreślamy, że wszelkie informacje od naszych pracowników są dla nas cenne, dlatego zawsze słuchamy tego co mają oni do powiedzenia - a każdy patrzy ze swojej perspektywy. Dajemy pracę i nie zwalniamy pracowników, wypłacamy premie w trudnym okresie pandemii. Liczymy, że sytuacja ustabilizuje się, a to pozwoli na dalszy rozwój firmy i pracowników.
    HEJ HO HEJ HO

17.12.2020 18:42

Ze niby co? Że słuchacie tego co mówią pracownicy? Tak! Owszem! Słuchacie, jednym uchem wleci drugim wyleci! i nic w mózgownicy nie zostanie!
    Rozczarowany

08.12.2020 10:29

Oczywiście,firma zatrudnia nowych pracowników ponieważ nie szanujecie tych których posiadacie. W firmie jest ciągła rotacja. Szefostwo nie wyciągnęło żadnych wniosków z przed paru lat. Nie pozdrawiam
    Veni, vidi, vici

07.12.2020 16:50

Praca na 3 zmiany. Nie wymagająca jakiś większych umiejętności intelektualnych, ale spocić się czasami można i rączki muszą pracować szybko i plecki mogą boleć, tak że różowo też nie jest. A materiał ma być prima sort, czyli trzeba uważać co się robi. Stawka to szalona najniższa krajowa plus premia uznaniowa. Podziękowałem, mam już coś lepszego. Organizacja pracy nie istnieje, współpracownicy na produkcji tylko czekają, żeby się z Ciebie pośmiać i donieść do szefa, a żeby pomóc, albo wytłumaczyć jak coś zrobić to już chętnych brak. Rozumiem, że za takie pieniądze to się nie chce kogoś szkolić ale można mieć trochę ludzkich odruchów i przyzwoitości. Jak lubisz dziwną atmosferę, jesteś masochistą i głodową stawkę to polecam.

08.12.2020 09:00

Dziękujemy Panu za wyrażenie opinii. Praca na produkcji wymaga precyzji i czasami wysiłku fizycznego, cieszymy się jednak, że firma działa bez przerw, nie musi zwalniać pracowników, wręcz przeciwnie - zatrudnia i jest w stanie wypłacać premie. Znajdujemy się w trudnym okresie pandemii i organizacja pracy nie pozostaje bez wpływu na to co dzieje się w otoczeniu. Wierzymy jednak, że wkrótce sytuacja ustabilizuje się, a to pozwoli na dalszy rozwój firmy i pracowników.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bowi-Styl?

Kontakt - Bowi-Styl Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

ul. Rajmunda Rembielińskiego 14 93-575 Łódź

NIP:9472009645

Branża główna: Oprogramowanie - Systemy IT
    New

16.09.2020 18:53

A jak wygląda w Bowi-Styl dział marketingu?

18.09.2020 10:34

BOWI-STYL zajmuje się produkcją i sprzedażą dzianin metrażowych, natomiast dział marketingu powstał dla marki BOWI związanej z konfekcjonowanie wyrobu detalicznego. Jego zadaniem jest tworzenie strategii rozwoju produktu, badanie rynku, poszukiwanie nowych linii produktowych, budowanie sprzedaży wyrobu detalicznego.

10.08.2020 10:47

Jak się pracuje z ludźmi z BOWI-STYL Przedsiębiorstwo Wielobranżowe?
    Prozoiczna

27.08.2020 22:50

(usunięte przez administratora) Pracy na Kaczeńcowej , kierownictwo to jedna wielka masakra, nie pozdrawiam
    W miarę Nowy

12.08.2020 20:19

Wczoraj ukazały się 2 ogłoszenia: jedno do biura a drugie na zastępcę kierownika. Słabo to wygląda. Jak ktoś chce iść w nieznane zapraszam. Jednak pracujac krutko widać mało profesjonalizmu w zarządzaniu czyli stara komuna istnieje tutaj dalej. Nie zna się także dnia ani godziny.
    XYZ

29.12.2016 11:43

Wczoraj ukazały się 2 ogłoszenia: jedno do biura a drugie na zastępcę kierownika. Nie polecam, jeśli ktoś nie chce spędzić życia w ciągłym stresie - wiem to z doświadczenia. A z informacji bieżących - jest jeszcze gorzej niż było. Kasa też marna, "biedronkowa" (aczkolwiek wypłacana w terminie i jest umowa o pracę, wszystko legalnie, to plus). Nie ma co wierzyć szefowi, po okresie próbnym ani umowie określonej żadnych podwyżek nie ma. Wiele osób, które tam pracowało w ostatnich 2 latach i którym się naprawdę chciało - nie wytrzymało nerwowo i odeszło. Została "śmietanka" znajomków, którzy szukają innych naiwnych co będą za nich robić.
    loll

04.01.2017 16:06

a w ogłoszeniu mowa o nowych stanowiskach czy ktoś już na nich pracował i odszedł z jakiegoś powodu??
    asterix

07.08.2020 00:14

Wiesz co jest najgorsze, że to co napisałeś w dwóch ostatnich linijkach jest w większości firm
    Duża Lalka

30.06.2020 20:16

Obecnie w firmie ok, ale czy będą dalsze perspektywy aby trochę popracować. Tego nie wie nikt. Ludzie mają krótkie umowy a nie ktorym nie przedluzyli badz zwolninili. Nie jest fajnie

01.07.2020 09:49

Dzień dobry, Sytuacja związana z COVID-19 jest dużym wyzwaniem dla wielu firm. Obecnie rynek wraca do normy i zamierzamy nadrobić stracone miesiące. Pozdrawiamy, Zespół Bowistyl
    Nowi

07.04.2020 18:55

Przeszliśmy Razem z innej firmy, której pracowaliśmy długo. Firmę uznaję za działającą prężnie. Kierownictwo wydaje się skoncentrowane na potrzebach pracownika. Z kasą to co ustalone wypłacana zgodnie. Firma ma plany rozwoju, ale zobaczymy co wyjdzie. Teraz w obecnym czasie nie wiem co będzie dalej, ale nikt tego nie wie. Pracujemy w okrojonym składzie, ale jest to trudne, bo brakuje pracowników do pracy???

21.01.2020 09:32

Co wchodzi w socjal BOWI-STYL Przedsiębiorstwo Wielobranżowe?
    Nowy pracownik

18.02.2020 18:38

Z dodatkowych spraw według mojej wiedzy są dostępne: Karta Multisport w różnych wariantach, Ubezpieczenie Grupowe dla pracownika i jego rodziny oraz Prywatna opieka zdrowotna w kilku dostępnych opcjach. Generalnie standardowy Socjal jak w dużych łódzkich firmach.
    Zdezorientowany

21.12.2019 14:59

Mam pytanie Gdzie się podziały gwiazdki dla pracowników w tym roku ???
    Obcy

22.12.2019 10:27

Poczekamy zobaczymy ale raczej wątpię bo to juz będzie musztarda po obiedzie
    Xxxl

22.12.2019 16:45

A ja w te gwiazdki nie wątpiłem...
    Xxxl

22.12.2019 16:41

Pracuje już ok 6 lat. Zawsze mogło być lepiej, ale i tak podziwiam właściciela firmy, stworzyć takie imperium w dzisiejszych czasach to już musi być pasja! A więc dużo zdrowia i sukcesów na święta i wnadchodzącyn nowym roku dla właściciela i najbliższej mu kadry, bo wydaje mi się że są ok, po prostu każdy wykonuje swoją pracę....

07.10.2019 11:35

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie BOWI-STYL Przedsiębiorstwo Wielobranżowe?
    Nowy Pracownik

16.11.2019 15:17

Generalnie oczekiwania są zdolności manualne i chęci do pracy. I to wszystko. Trzeba przyjść obejrzeć zakład spróbować i decyzja.
    NOWY Pracownik

01.11.2019 08:34

Od niedawna pracuje na Wersalskiej i jestem zadowolona. Firma reaguje na potrzeby pracownika z opóźnieniem, ale załatwione jest. Ogólnie fajna atmosfera, bez zbędnej presji. Zarobki adekwatne do rynku łódzkiego.
    Bartosz

17.06.2019 19:26

Zawsze można zmienić pracę jeśli jest źle. dla mnie to dobry pracodawca i taka ma też opinię!!
    Antek

04.10.2019 22:56

Ten pracodawca ma akurat złą opinię zwłaszcza w branźy włókienniczej.

05.10.2019 00:42

Dziękujemy Antku za komentarz. Jeśli mógłbyś wskazać przyczyny złej opinii, to postaramy się je poprawić.
    Lol

05.06.2019 19:47

@Joanna Jeśli chodzi o wersalską To jest kpina co tam się dzieje . Mistrzowie mają swoich pupili (a jest rzekłbym rodzinnie) ,reszta niestety się nie liczy ,są obgadywani i wyśmiewani za plecami . A to już psuje atmosferę!!! Jeśli chodzi o pracę kolegów ze wschodu , niestety większość stoi pod ścianą ,lub siedzą z (usunięte przez administratora) ???? A gdy coś się dzieje z maszynami lub czymkolwiek zapiepszaja do Polaka , który czasami nie ma czasu na posiłek i który natabene zarabia podobnie lub niewiele więcej-posiadając dużo większą wiedzę (Co jest wymagane) Nie mam nic przeciwko ich pracy ,nie są poprostu głupi!!!! A Idąc tam do pracy najlepiej udawać debila, wtedy rachunek się zgadza.. Warunki pracy... Myślę że prawdziwa niezapowiedziana !!!!!!!!wizyta PiP-u wskazałaby wiele zaniedbań i nieprawidłowości ze strony pracodawcy .Od magazynu po snowalnie i dział handlowy . Brak wglądu do jakichkolwiek dokumentów dotyczących sprawności obsługiwanego sprzętu , ponieważ ktoś stwierdził że bardziej potrzebne są w biurze pana J , który jest tam sporadycznie . Nie wspominając o braku wymaganych uprawnień, przez pracowników używających owego sprzętu.. Ogólnie jeden wielki burd..
    nikiminaj

07.02.2019 21:40

długo byłam pracownikiem tej firmy, zrobiłam wiele dobrego dla klientów i dla zwiększenia zysków ale Pani kier. działu handlowego to osoba niezrównoważona psychicznie, niestety skłóciła wszystkie działy przeciwko nam, do szefa raportowała każdy najmniejszy błąd innych, stosowała mobing wobedz kilku osób, nie polecam pracy w tej firmie i w tym dziale. Bardzo się ciesz,że przygoda w tej firmie się zakończyła i to z mojej inicjatywy.
    Były

15.02.2019 13:47

Jako były pracownik dziełu handlowego w Bowi w 100% zgadzam się z opinią. Jedyną pracą pani kierownik działu handlowego jest szpiegowanie, donoszenie, sianie plotek wyssanych z palca. No i jeszcze wtrącanie się w relacje pracownik-klient, zmienianie ustaleń i nie informowanie o nich pracownika (działanie celowe - jak się coś uda - jej zasługa, jak się nie uda - winny pracownik). Można się tam nabawić nerwicy.
    Razdwatrzy

10.12.2018 20:51

Jestem byłym pracownikiem firmy i wypowiem się dla tych którzy w przyszłości chcieliby podjąć pracę w tej firmie. Byłem pracownikiem magazynu .Praca nie była ciężka ale zarobki również nie były wysokie. 2100-2200 na ręke to max jaki można tu dostac po dwóch trzech czterech latach pracy posiadając uprawnienia na wózki.Bez nadgodzin pensja śmieszna a nadgodziny płatne bardzo słabo. Ogólnie ludzie z magazynu w porządku za to na produkcji sami konfidenci którzy tylko czekają żeby iść do kierownika i strzelić z ucha za parę groszy premii. Jednak i tak nic nie przebije kierowcy pracującego w tej firmie. Największy konfident jaki widział ten świat. Typowy burak który myśli że jest pępkiem świata. Jeśli ktos z was będzie pracował tam na magazynie to na pewno będzie miał z nim styczność.Szczególnie wózkowy przy rozładunku.Następna kwestia to szef całej firmy który woli zatrudniać Ukraińców niż podnieść pensję czy nadgodziny polskim pracownikom. Na magazynie w zimę okropnie zimno ale jemu to nie przeszkadza bo Przyjeżdża tu raz na zimę w kurtce i twierdzi że jest ok. Sądzę że firma raczej notuje poważny regres i nie widzę tu przyszłości.
    Joanna

18.08.2018 17:30

@Franek jesteś pracownikiem firmy? Czy mógłbyś dodać więcej informacji dotyczących zatrudnienia? Nie jesteś zadowolony z atmosfery w pracy. Jak myślisz co można by zrobić, żeby ją poprawić? Czy pracodawca dodaje do wynagrodzenia benefity takie jak premie, szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe lub pakiet socjalny? Podziel się swoim doświadczeniem z innymi użytkownikami forum.
    Srebny

22.11.2018 08:02

Tak dodaje pracy strachu troszkę mocnego mobbingu i udowadnia Ci że jesteś zerem ot cały socjal, benefit i co tam jeszcze chcesz. Szkoda bo już wiedzą że do tej firmy już żaden nawet mizerny dziewiarz nie zajrzy bo uświadomiła mu po miesiącu że nawet Ukrainiec ma dla nich większą wartość.
    Fion

10.09.2018 18:51

Sekwencja dla wlascicieli bowi styl: spieszcie sie szanowac pracownikow tak szybko odchodza.
    Lol

25.01.2018 17:19

To co sie dzieje na Wersalskiej sięga juz granic absurdu, Fałsz ,zakłamanie,wzajemna podłość, szczególnie ze strony Przełożonych.Jesli mam polecić to tylko na krótko...
    Fion

30.07.2018 20:54

Falsz, zaklamanie i wzajemna podlosc nie tylko dotyczy Wersalskiej. To jest znak firmowy Bowi styl, to wszystko idzie od gory .
    anonymous

22.03.2018 20:08

Pracuję już jakiś czas i jestem zadowolona :)
    Norbert

08.01.2018 16:20

Jaka jest przyczyna takiej ciszy na forum? Tak dobrze jest?
    Antoniew

09.01.2018 15:26