Opinie o Vigget Sp.z o.o. Sp.k.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vigget Sp.z o.o. Sp.k.

ZNACHOR

Przychylam się do opinii, że to naciągacze, byłem dzisiaj na badaniu i co wyszło? To co wszystkim kręgosłup szyjny i lędźwiowy, zagrożenie grzybicami , i wyraźne obciążenie bakteriami ha-ha-ha czyli "wróżka" jak nic, pokażcie mi obywatela w Polsce który nie będzie miał takich schorzeń! Jak zacząłem się interesować co to za Firma wynajmuje pomieszczenia nie mogłem otrzymać odpowiedzi, nawet w recepcji Hotelu nie chcieli udzielić mi takich informacji, kiedy zapytałem prowadzącego usłyszałem że to VGET …..czyli stara Vigget i zraz zostałem wyproszony z badania i pokazów , grzecznie ale wyraźnie zostało powiedziane, że jestem wolny. Większość badanych to emeryci, wiec można przewidzieć co będzie dalej, sprzedaż najnowszych wynalazków techniki medycznej ... bardzo drogich jak mniemam, pozostawiłem tam KRETA ,więc opiszę co dalej się działo i czy miałem rację. Pozdrawiam Jeśli moja opinia nie zostanie opublikowana wystawię ją na innych portalach.

Administrator

Czy ktoś z pracowników chciałby napisać na wątku o Vigget Sp.z o.o. Sp.k. w sposób merytoryczny i prawdziwy? Pamiętajcie, że takie wypowiedzi pomagają dużej liczbie osób.

!!!!!
@Administrator 04.02.2018 08:11

Na ciagactowo pelna geba. wlepic klientowi towar i zastraszać bajonskimi oplatami. Oto motto firmy. Brak możliwości negocjacji warunków z astronomicznymi cenami.

Maja

@ZXZ za jakie rzeczy? Co konkretnie masz na myśli? Co takiego spotkało Cię podczas pracy w Vigget?

aaaaa
@Maja 11.07.2017 11:17

Na ciagactowo pelna geba. wlepic klientowi towar i zastraszać bajonskimi oplatami. Oto motto firmy. Brak możliwości negocjacji warunków z astronomicznymi cenami.

Nora

Jaka to przyczyna , że tak długo nikt nie pisze na tym wątku? Czyżby tak dobrze było i nikomu nie chce się pisać? Szukam pracy i taka firma mi odpowiada.

czerwien
@Nora 04.07.2017 15:12

Na ciagactowo pelna geba. wlepic klientowi towa i zastraszać bajonskimi oplatami. Oto motto firmy. Brak możliwości negocjacji warunków z astronomicznymi cenami.

vfhkia

@ Anderson - tez bym to chciała wiedzieć, zwłaszcza że jestem zainteresoiwana pracą u nich. kto zna szczegóły?

czerwien
@vfhkia 24.09.2016 22:16

Na ciagactowo pelna geba. wlepic klientowi towa i zastraszać bajonskimi oplatami. Oto motto firmy. Brak możliwości negocjacji warunków z astronomicznymi cenami.

Bull

No właśnie, skąd wiesz? Znasz tam kogoś, byłeś na rozmowie czy to tylko przypuszczenia z pięknego ogłoszenia o pracę, które pojawia się co kilka miesięcy ponownie? Nadal wydaje mi się że opinie pisze jedna ta sama osoba, zero konkretów, opisania jak praca wygląda, tylko takie ple ple ple... Nawet na GL nie mają żadnej strony- tam opinie są więcej warte bo część z nich jest pod nazwiskiem. Wolałbym nie wleźć tak jak kiedyś: ph od sprzedaży energii a to było łażenie po blokach (najlepiej z dala od miejsca zamieszkania) i wciskanie z nowym dostawcą energii jakiegos ubezpieczenia bez sensu i opieki medycznej która ma tyle kruczków że nie działa. Trener-kierownik opowiadał chodził w ray-banach i opowiadał bajki o samochodach jakimi jeżdżą i wykładał się na prostych pytaniach na ten temat. Dobrze że nie trafiłem nikogo znajomego bo by mnie na ulicy opluwali. Konkrety.

Xxx
@Bull 15.09.2016 10:32

Poprostu glupi jestes. Przyjmij sie do tej firmy i przestan byc "kozakie"ale czlowiekim. Debilow wystarczy.

anonymous

Vigget to teraz VGET Polska - firma specjalizująca się i sprzedająca na pokazach w całej Polsce cudowne produkty lecznicze głównie emerytom za około 5 tyś od osoby. Serdecznie polecam

Maja

@Realista, rozumiem, że nie jesteś zadowolony z Vigget Sp.z o.o. Sp.k. jako pracodawcy. Co masz na myśli pisząc: Jak tu cieszyć się z pieniędzy zarobionych w taki sposób? Mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? Będzie bardzo przydatna dla osób zastanawiających się nad rozpoczęciem współpracy z tym pracodawcą.

Maja

Śledzicie aktualne oferty pracy firmy Vigget Sp.z o.o. Sp.k.? Można je znaleźć na stronie http://www.vigget.pl/pl_kariera.html Na które ze stanowisk zamierzasz aplikować? Co chciałbyś/chciałabyś wiedzieć o pracy w firmie?

Lukierek

Vigget to sprawdzona firma , od lat ma dobrą opinię. Super praca dla ludzi ambitnych ze wspaniała atmosfera do pracy!!

QuickStep

Pracowałem w Vigget parę lat temu. Z sentymentem wspominam tamten czas, masa pozytywnych ludzi, mega atmosfera. Zarobki w porządku. Była prosta zasada ile masz obrotu tyle zarobisz. A najbardziej podobało mi się podejście do klienta, zawsze trzeba było mówić prawdę, być miłym i uczciwym. Tylko takie cechy budują firmę, w której chce się pracować i być jej częścią. Pozdrawiam serdecznie starą ekipę Vigget z lat 2013-2015 i wszystkich którzy w niej teraz pracują, no i dziewczyny z biura:-))))))))))

Kazik

Jak to ocenił jeden z doktorów , jest to dobry produkt (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

przedstawiciel
@Jarek 24.09.2016 13:42

właśnie dlatego firma zatrudnia konsultantów medycznych, którzy służą pomocą wszystkim klientom i ich rodzinom 5 dni w tygodniu. Handlowiec nie musi przekraczać swoich kompetencji.

przedstawiciel

narzekają specjalnie ci - których już nie ma! Kto o zdrowych zmysłach narzeka na obecną pracę? Przecież jeśli komuś coś nie odpowiada - to zawsze może to zmienić i odejść!...tak to jest, że opinie pozytywne są od normalnych, pracujących pracowników..negatywne albo od konkurencji albo od kogoś, kto został zwolniony - logiczne!

przedstawiciel

konkrety: firma zleca zorganizowanie prezentacji firmie, która dokładnie informuje na czym polega spotkanie, co będzie prezentowane i jak długo potrwa. Zaproszeni goście na samym początku spotkania mają to wszystko powtórzone i wiedzą po co przychodzą. Firma ma w ofercie urządzenia uzupełniające ofertę publicznej opieki medycznej - najwyższej jakości, sprawdzone, nagradzane. Nie ma zapraszanych gwiazd, nie ma golenia. Jeśli ktoś jest zainteresowany to przedstawia się mu ofertę standardową lub promocyjną. Jeśli klient decyduje się na zakup - to podlega pod opiekę handlowca - który musi być w kontakcie telefonicznym z klientem oraz przysługuje mu nieograniczony dostęp do opieki konsultanta medycznego. Każdy klient ma prawo po zakupie na odstąpienie od umowy w ciągu 14 dni bez żadnych konsekwencji.

sprzedawca

Cóż! trudno kierować się zapachem :-) za "golenie starszych ludzi" masz z firmy wylot! Preferuje się wyłącznie etyczną i uczciwą (trudną) sprzedaż

Bull

Pachnie mi to tymi oszukanymi spotkaniami, gdzie puszcza się najpierw jakąś gwiazdę, a potem goli starszych ludzi... Jestem dość ostrożny. A i komentarze powyżej niekonkretne, każdy mógł to napisać...

Ciekawy

Szukają handlowców w całej Polsce. Ciekawe czy już kogoś znaleźli? Ile czeka się na kontakt od nich?

miłosz

jeśli chcesz zacząć pracę jako handlowiec to Vigget jest bardzo dobrym wyborem, bo masz realny produkt, który funkcjonuje na rynku (niestety w wielu firmach nie jest to regułą), a ponadto szkolenia i osobę, która Cię przyuczy, więc jeśli jeszcze nie pracowałeś w handlu to warto tu spróbować

handlowiec pro

Vigget oferuje konkretne produkty, które są szczegółowo opisane w internecie, dlatego nie ma zagrożenia, że potencjalny klient nie wie, co wybiera. Dobry handlowiec musi umieć odczytywać potrzeby ludzi, co nie jest wcale takie proste jak się tu wszystkim wydaje. Co do firmy Vigget to polecam, jasne warunki, niezłe zarobki, no i przede wszystkim doświadczenie!

PracownikVigget

(usunięte przez administratora)

sanny

pracuje w vigget i jestem zadowolona, poki co 3 miesiace ale złego słowa o firmie powiedziec nie moge..

marzennn

Polecam, wszystko ok. SPokojnie można tam iść.

marika b.

Witam. Pracuje w firmie Vigget od pół roku i jestem zadowolona. Wszystko jest ok. Ponadto moi znajomi skorzystali z usług jako klienci i też są zadowoleni.

marzennn
@marika b. 03.07.2015 11:09

w pełni sie zgadzam...

ulka

polecam, pracuje i odpukać jest ok. mili ludzie, zarobki są w porzadku.. praca meczaca ale nie ma żadnych wałków, jak ktos chce to zarobi. a urzadzenie vigget jest super i nie wiem skąd ta nagonka na nie... ja polecam i pisze to z pełna odpowiedzialnością..

Kancerz

Pracowałem w te firmie i z czystym sumieniem mogę odradzić.

boniek

Witam wszyscy a właściwie zdecydowana większość zachwala Vigget ale nikt nie napisał ile można zarobić, ile zarabia taki średni, dobry handlowiec, czy jest podstawa , z ilu osób składa się team z tego co wiem zawsze był prelegent asystentka i kierowca -handlowiec i jakia flota samochodowa ?

Marika C.

Pracuje w tej firmie i mogę z czystym sumieniem polecić.

Maurycy

hej, przeciez jest tyle dostepnych artykulow zwiazanych z vigget, dokladnie opisujacych dzialalnosc firmy jak rowniez dzialanie urzadzen, ktore to vigget proponuje. W pierwszym lepszym artykule, ktory znalazlem jest dokladnie napisane w jaki sposób mozna nabyc urzadzenie do magnetoterapii, czemu ono sluzy, etc, etc. Jakby chcieli oszukiwac to nie ujawnialiby w tylu miejscach przeroznych informacji, ktorych udostepniac nie musza, a robia to wlasnie chyba po to, zeby klient mial przejrzystosc dot. produktu, ktory oferuja. Gdzie tu logika? http://www.se.pl/pieniadze/konsument/vigget-radzi-magnetoterapia-co-warto-wiedziec_588448.html

alla
@Maurycy 29.04.2015 13:44

dokładnie... firma jest porządna, absolutnie niczego nie zataja! ani kosztów urządzenia, ani tego w jaki sposób się je nabywa.. również działanie jest dobrze wytłumaczone, oszustwa tutaj nie widzę ze strony Vigget, te nagonke chyba konkurencja im zrobiła:/

kamil

pracuje w vigget i zgadzam się z poprzednikami że wynagrodzenie zalezy od obrotu, niemniej jednak nie narzekam, ponadto praca w miłej atmosferze, nikt nikogo nie oszukuje, ludzie są na poziomie.. naprawde ciesze się że trafiła mi sie taka praca, w dzisiejszych czasach o takie ciężko.

Zostaw opinię o Vigget Sp.z o.o. Sp.k. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vigget Sp.z o.o. Sp.k.