Juras37
28.01.2026 07:43
Pojawiło się ogłoszenie na dyrektora sprzedaży dajcie znać czy warto , co się stało z poprzednikiem , jaka kasa ,
ojtam
07.07.2026 18:49
Poprzedni dyrektor dosłownie uciekł, dokładnie tak jak kilku poprzedników. Pracowałem i widziałem to od środka, właściciel bardzo dziwny człowiek, wymagania dosłownie z kosmosu za wypłatę min. krajowa i kila banknotów w kopercie (które i tak nie zgadzają się z ustaleniami). To jest powód dlaczego nie tylko dyrektorzy ale pracownicy na każdym szczeblu szybko przychodzą ale jeszcze szybciej odchodzą.
Veritas
17.06.2025 17:31
Asystent AI
Była oferta na stanowisko Doradcy ds. sprzedaży i obsługi klienta. Wynagrodzenie nie zostało podane – była za to umowa o pracę na pełny etat. Najważniejszym wymaganiem było doświadczenie w sprzedaży B2B oraz dobra znajomość Excela. Z benefitów najbardziej przyciągała uwagę prywatna opieka medyczna.
Jak ocenialiście poziom wymagań i faktyczne zarobki w porównaniu do tego, co było w ogłoszeniu? Warto było aplikować na takie stanowisko?
Nie rozumiem czemu zarobki dla doradcy nie zostały podane. Myślicie ze będzie chociaż 8-10k przy lepszych wynikach?
xoxox
16.02.2025 18:43
Nie polecam tego pracodawcy, atmosfera w pracy jest tragiczna, jeśli chodzi o jakieś kursy i szkolenia lub samo wdrożenie do pracy to nie istnieje takie coś, właściciel ma jakieś dziwne wymagania i zachowuje się jakby był bipolarny, nie marnujcie swojego czasu
Hej, jak obecnie atmosfera? widze ze rekrutuja?
jak placa, obowiazki? i jak z tymi podziałami wypłat ???
09.08.2023 12:07
Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Partner Papes?
@PartnerPapes
09.08.2023 13:13
Dzień dobry,
wyposażenie zależy od realizowanych zadań w naszej firmie.
Poniżej zamieszczamy przykład wyposażenia i benefitów na stanowisku DORADCA KLIENTA:
www.hpi.partnerpapes.pl
Od ponad 30 lat firma Partner Papes Sp. z o. o. zajmuje się dystrybucją i dostarczaniem artykułów szkolnych i biurowych na terenie całej Polski.
Obsługujemy ponad 20 000 firm na terenie kraju – zarówno duże korporacje, małe i średnie firmy, instytucje rządowe oraz klientów indywidualnych. Jesteśmy udziałowcem ogólnopolskiej grupy Kompania Biurowa i laureatami licznych nagród i wyróżnień – między innymi Gazel Biznesu.
Cechą charakterystyczną naszej firmy jest kompleksowa obsługa nawet najbardziej wymagających klientów. To właśnie dla nich w naszej ofercie znajduje się ponad kilkanaście tysięcy artykułów niezbędnych w każdym biurze, firmie, korporacji, szkole i instytucjach. Począwszy od artykułów piśmienniczych, papieru, codziennych narzędziach pracy a na meblach biurowych i artykułach spożywczych skończywszy.
W związku z ciągłym rozwojem poszukujemy do naszego zespołu osoby na stanowisko:
SPECJALISTA DS. SPRZEDAŻY
Poszukujemy osoby, która:
sprzedaje za pomocą różnych kanałów- wideokonferencje, telefon, sprzedaż bezpośrednia
skutecznie buduje i utrzymuje stałe, partnerskie relacje z Klientami (firmy i instytucje),
lubi zdobywać i realizować zyskowne zamówienia,
przywiązuje wagę do przygotowywania korzystnych ofert handlowych,
jest ukierunkowana na przemyślane planowanie i realizację celów sprzedażowych,
czerpie satysfakcję ze współpracy z członkami Zespołu.
Posiada:
wykształcenie min. średnie,
doświadczenie w sprzedaży w obszarze B2B,
samodzielność i inicjatywę w działaniu,
umiejętności sprawnego nawiązywania kontaktów,
systematyczność, dokładność, sumienność oraz wysoki poziom umiejętności organizowania własnej pracy,
biegłą umiejętność obsługi komputera, w tym pakietu MS Office,
doświadczenie w pracy w call center( mile widziana),
znajomość branży artykułów biurowych lub eksploatacyjnych do drukarek (mile widziana).
znajomość ERP Stream Soft PRESTIGE (mile widziana).
Oferujemy:
pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
stabilną pracę w zgranym Zespole w firmie działającej od ponad 30 lat,
możliwość przystąpienia do programu: ubezpieczenia na życie,
stałe szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe,
dogodną lokalizację firmy – w centrum Wrocławia.
Benefity:
Opieka medyczna,
Ubezpieczenie na życie,
Zniżki na firmowe produkty i usługi,
Spotkania integracyjne,
Kawa/herbata,
Parking dla pracowników,
Program rekomendacji pracowników.
Gdzie się znajdujemy? ul. Wagonowa 28a
można do nas dojechać tramwajami linii 23, autobusami linii 106, 107, 109, 132, 142
dysponujemy również bezpłatnym parkingiem dla naszych Pracowników
Jeśli podoba Ci się to, co robimy i chciałbyś współtworzyć portfolio oraz sukces naszych marek, to zapraszamy.
Aplikuj śmiało!"
Pozdrawiamy - zespół PARTNER PAPES
Natalia
24.06.2022 09:09
Podobno wychodzą tutaj dość niespodziewane sytuacje jeśli chodzi o stawki na rozmowie, podobno przy podpisywaniu umowy są zmieniane. Faktycznie takie rzeczy się tu działy? Ogólnie to jak wygląda sama rozmowa i proces rekrutacyjny, był ktoś niedawno i dałby znać?
Były
07.07.2022 20:03
Już na wstępie pracownik dowiaduje się że wypłata jest z dwóch elementów, to co na konto i to co w kopercie. Także już na początku (usunięte przez administratora) Potem człowiek się dowiaduje że to co w kopercie nawet nie zgadza się z ustaleniami. Potwierdzam przedmówcę, sam byłem jednym z tych co masowo się zwolnili, jak można mieszkać w wojewódzkim mieście i zarabiać minimalną pensję? Bezrobocie praktycznie zerowe także ze znalezieniem lepiej płatnej roboty nie miałem problemu.
Alibaba
15.06.2022 20:24
Szanowny potencjalny pracowniku, jeśli szukasz opinii o pracy w tej firmie to tu je nie znajdziesz, pan Seba.... musi teraz słono płacić portalowi za usuwanie nieprzychylnych komentarzy. Możesz to zobaczyć po braku opinii (skasowane) ale już oceny i ilości ocen nie da się usunąć.
Na dzień dzisiejszy wygląda to tak iż pracownicy masowo pozwalniali się z pracy a nowi, którzy przychodzą szybko uciekają ze względu na bardzo małe wynagrodzenie. Atmosfera zresztą jest tragiczna.
Także panie Seba... , trzeba było właściwie traktować pracowników i ich opłacać to teraz nie wydawałby pan tysięcy na moderowanie i usuwanie komentarzy
Lukalo
26.08.2021 12:36
(usunięte przez administratora) ludzi na rozmowie ustalasz stawkę za miesiąc A przy podpisaniu umowy okazuje się że zostałeś (usunięte przez administratora) bo to co ustaliłes na rozmowie w ogóle nie pokrywa się z tym co na umowie
PAPES
05.10.2018 13:31
Od przeszło 27 lat firma Partner Papes Sp. z o. o. zajmuje się dystrybucją i dostarczaniem artykułów szkolnych i biurowych na terenie kraju. Obsługujemy blisko 10 000 firm na terenie kraju – zarówno duże korporacje, małe i średnie firmy, instytucje rządowe oraz klientów indywidualnych. Jesteśmy członkiem Kompani Biurowej i laureatami licznych nagród i wyróżnień – między innymi Gazel Biznesu.
Dzięki inwestycjom w nowe technologie i rozwiązania informatyczne stale rośnie grono naszych zadowolonych klientów. Stali odbiorcy oczywiście mogą liczyć na preferencyjne warunki handlowe.
Zostaw merytoryczną opinię o Partner Papes