Opinie o Dom-Art Dachy I Okna Ewa Malinowska w Chełm

2.6/5

Branże: Usługi budowlano-remontowe - zakładanie stolarki budowlanej

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Dom-Art Dachy I Okna Ewa Malinowska w Chełm

Xyz

Nie polecam!!! Ani pracy w tej firmie, ani zakupów. Brak najmniejszego profesjonalizmu. Facet na magazynie z dyscyplinarką w poprzedniej firmie za przekręty, więc wiadomo co będzie robił w tej firmie...

@Xyz

Skoro jesteś tak dobrze poinformowany,i wiesz o co chodzi,więc może napisz kim jesteś,i za jakie przekręty?no bo żeby rzucać tak poważne oskarżenia to jednak trzeba mieć wiedzę w temacie.

Lipa

Aroganckie podejście do klienta,firma mająca złą opinię.

Angelika Nowy wpis

Bardzo polecam, mimo że długo czekaliśmy na zamówione drzwi to są piękne i solidne, monterzy poradzili sobie świetnie, szybko i sprawnie zostały zamontowane drzwi. Polecam!

Lipa Nowy wpis

Aroganckie podejście do klienta,firma mająca złą opinię.

Joanna Nowy wpis

Witam Serdecznie polecam firmę Dom - Art! Kupowałam tam dach i okna jestem bardzo zadowolona. Właściciele kompetentni i konkretni, doradzali i podpowiadali podczas zakupów. Moja oferta posiadała różne widełki finansowe, to ja decydowałam którą opcję wybieram. Mój dom wygląda pięknie! Cieszę się że do Nich trafiłam to był strzał w dziesiątkę! Niebawem wracam po rolety i drzwi :-)

Xyz Nowy wpis
@Xyz

Co sądzisz o rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Dom-Art Dachy I Okna Ewa Malinowska? Czy wziąwszy pod uwagę Twoje wrażenia, poleciłbyś innym aplikację do tego miejsca? Podziel się z nami swoimi doświadczeniami.
Porażka

Nie polecam firmy oraz podejścia do klienta. Produkt zamówiony nie taki, który chcieliśmy. O zwrocie nie ma mowy o dogadaniu się tym bardziej.. Montaż okien pozostawia wiele do życzenia, okna wypaciane pianką oraz klejem. Chcąc pojechać i się dogadać nie ma szans.. Pani właściciel wie lepiej i wpiera rzeczy, które nie miały miejsca. Cena ustalona kilka dni wcześniej zmieniła się raptem na naszą niekorzyść (myślałam, że jeśli się dogadujemy to tak zostaje) a tu rozczarowanie po zapłacie - inna cena. Jeśli zdecydujecie się na kupno rzeczy w tej firmie polecam wszystko mieć na piśmie. Tyle pieniędzy zostawione w firmie (okna, brama, drzwi wejściowe oraz parapety) a podejście do klienta żadne. Pieniądze wyrzucone w błoto. Proszę się dziesięć razy zastanowić zanim wybierzecie tą firmę.. Podejście dobre jak trzeba zapłacić za materiał, po zapłacie już ich nic nie interesuje.

Sienniczanin

Super firma. Super doradztwo duży wybór okien i drzwi wysokiej jakości. Sprswny fachowy montaz. Serdecznie polecam. Najlepsi w lubelskim

Kuba

Miałem przyjemność dokonać zakupów w tej firmie i mogę stwierdzić jedno jestem zadowolony. Najszerszy wybór pokryć dachowych i stolarki okiennej w okolicy, Sprawdzałem ceny w różnych sklepach jednak konkurencyjność oferty i kompetencje Pani Ewy wzięły górę. Traport z HDS na budowę bez dopłat. Ekipa montażowa bez zastrzeżeń. Wszystko ustawiane pod laser nie ma się do czego przyczepić. Polecam na 100%.

Patrycja Mikulska

Jakiś czas temu kupowałam dach w Dom-Arcie, jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą. Świetny kontakt z właścicielami oraz poleconym przez nich dekarzem, fachowe doradztwo - (nieoceniona wiedza Pani Ewy), szeroki wybor blachodachówek i konkurencyjne ceny adekwatne do jakości materiałów. Niebawem wracam po okna, jestem pewna ze nie zawiodę się i tym razem.

Kamil Kaliszuk

Firma godna polecenia montowali mi okna drzwi rolety wszystko zalozone w terminie szybo tanio sprawnie fachowe doradztwo ba rdzo polecam ocena firmy na 6

Janusz

Witam. Chciałbym się z Wami podzielić moja opinia na temat tej firmy. Po ostatnim zakupie dachów i okien muszę powiedzieć że jestem mile zaskoczony, począwszy od miłych Pan które siedzą w biurze bylem nimi oczarowany ,po przez Panów monterow....ekipa niczego sobie naprawdę. Muszę dodać że profesjonalnie temat załatwiony.....i cena była idealna..... moja ocena to mocna 5 ???? zachęcam do zakupów w tej firmie. Pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz.....

Bartek

@Dorota To nie jest właściwe forum na takie uwagi.

Dorota

Nie polecam tej firmy nawet bardzo odradzam kupować u nich towar. Na początku bardzo pięknie wycena zrobiona , przedstawiciel firmy wymierzył materiał na dach było za mało trzeba było domawiać, kolejny materiał obmierzony za dużo mimo że przedstawiciel firmy z upoważnienia właścicielki mówił że nadwyżkę towaru będzie można zwrócić- okazało się zupełnie co innego. Pojechaliśmy swoim transportem zawieżliśmy towar którego było za dużo, właścicielka kategorycznie powiedziała że nie przyjmie tego towaru. Kłamią aby złapać klienta, wszystko na początku jest ładnie a póżniej zaczynają się problemy. Ostrzegam jeszcze raz przed tą firmą , nie dajcie się oszukać.

Helmut

To jest forum pracownicze więc wszelkie uwagi do firmy trzeba kierować na adres firmy!!

czarny

Jedna z lepszych firm w Chełmie. Solidna ekipa montażowa, znają się na robocie. Jak się coś zamawia, to trzeba wiedzieć co i później nie biadolić że coś przecieka i się łuszczy.

KTOŚ

A gdzie jest tak zjebany montaż, chętnie pojadę obejrzę:))

Moniek

Nie polecam firma nie wie co to jest ciepły montaż A twierdzą że to jest profesjonalnie zamontowane do profesjonalnego montażu to im brakuje 98%.

Pan

Po opiniach tutaj widać komentarze ludzi którzy tam kupowali są negatywne.. A ludzi którzy mają bliski kontakt z firma są pozytywne.. Więc wnioski same się nasuwają.

Olek

Dom-Art Dachy i Okna ma opinię dobrego pracodawcy. Niestety nie wszystkim udaje się dogodzić!!!

Magdalena

Fachowe doradztwo, rzetelna wycena, cały towar dostarczony w terminie. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Nie ma się do czego przyczepić. Polecam P.S. Zachęceni dodatkowo opiniami znajomych, na pewno wrócimy po okna.

Nie zadowolony

firma NIE godna polecenia.Nigdy nie polecę tej firmy

Bocian

Szybko, tanio, profesjonalnie. Firma godna polecenia zarówno jeżli chodzi o dach jak i stolarkę otworową. Robili mi kompleksowo cały dom. Gorąco polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o Dom-Art Dachy I Okna Ewa Malinowska - Chełm

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Dom-Art Dachy I Okna Ewa Malinowska?

Zobacz opinie na temat firmy Dom-Art Dachy I Okna Ewa Malinowska tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

Dom-Art Dachy I Okna Ewa Malinowska
  • Okszowska 39