Czy coś więcej możesz opisać chciałem tam złożyć CV.
Wiecie czy firma P.H.U. Mebel-Sokół Henryk Sokołowski poszukuje aktualnie pracowników? Jak wygląda tam teraz sytuacja? Warto aplikować?
a ja uważam, że jak masz dosiwadczenie jako stolarz i pracujes zjuż kilka lat to bedziesz zadowolony, wiadomo,ze kazdy ocenia roznie, ale spokojnie możesz isc na rozmowe i sie przekonac
a ja słyszałem, ze kady u nich ma umowy normalne i to dostaje sie od razu nawet na okres próbny, jak to wytłumaczysz @ana... poza tym można u nich też dobrze zarobić i masz ubezpieczenie, pakiet socjalny cały i wszystko to dobze wgląda. Pewnie są nagodziny, ale nie jest to jednak codziennością z tego co wiem.
Nie polecam pracy w tej firmie, lepiej juz isc na indesid. Bez porównania.
Bardzo sobie chwale prace w tej firmie. Inni pracownicy rowniez nie narzekaja. Meble sa wysokiej jakosci , co potwierdzaja sami klienci. Te negatywne wpisy wygladaja na celowe dzialanie konkurenji...Inaczej nie mozna tego odebrac.
Jestem ich klientem i niestetyco do jakosci mebl mam duze zastrzeżenia i nie przede wszystkim co do traktowania klienta z reklamacjami.podejsciejest takie ze jak juz zaplaciles to mamy cie gdzies delukatnie mowiac,maja jeszcse pretensje ze sie walczy o swoje z nim. Firma żenada. Nie polecam.
Mam meble z tej firmy i sluza bezawaryjnie juz wiele lat. Czego nie moge napisac o produktach zamowionych u lokalnego stolarza.
Ha ha ha Ze jeszcze funkcjonują to sie dziwie.....masakra firma....