NSE CONTRACTING

Stavanger

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 38 ocen.

Opinie o NSE CONTRACTING

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NSE CONTRACTING

Zuzanna

@lotdalej pracujesz w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia oraz benefitów oferowanych przez NSE CONTRACTING.

Mixer

Witam, Szukam.kogos kto da rade zalatwic prace w firmie

Zet
@Mixer 18.01.2017 14:34
Witam, Szukam.kogos kto da rade zalatwic prace w firmie

Popytaj w Szczecinie... ale bedzie cie to kosztowac ewentualnie w gre wchodza zegrarki itp

lot

W nse jest ok

feel

No to skoro dbają o przyzowite stosunki między pracownikami, to się wcale nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne @tak, w końcu dbanie o dobre stosunki nie jest takie łatwe

Pracownik nse

Maro nie bój się o mnie lol ;) pytam bo znajomym pomagam jak mogę ;) Ja latam na offshore a niedługo zaczyna się kolejny fajny projekcik na ponad pół roku :) Każdemu życzę jak najlepiej w przeciwieństwie do większości Polaków za granicą :/ Odradze więc tam wyjazd wszystkim... Na akord nigdy daj Bóg nie będę pracował tylko w normalnym.... Norweskim tempie.... Faga zdałem sam bez pomocy firmy i teorie i sam opłaciłem i załatwiłem praktykę po norwesku. Tobie też tego życzę no i powodzenia.

Maro
@Pracownik nse 02.08.2016 16:17
Maro nie bój się o mnie lol ;) pytam bo znajomym pomagam jak mogę ;) Ja latam na offshore a niedługo zaczyna się kolejny fajn...

no tak wiadomo. Ty juz tylko ofszory. Ludzie z NSE co po 10 lat robią w firmie na Aukrze siedzą a ty latasz. niezle

Pracownik NSE

Do nestii. Witam mam kilka pytań:) Pracuje również dla Nse. Chciałem zapytać jak aktualnie wygląda sytuacja na mongstad ( rusztowania) Mam fagbrev i bdb norweski ( czy może wiesz jaka stawka dla fagow? Oraz jak z lotami oraz jak wygląda zakwaterowanie? ) Czy jedzenie robi się samemu, śniadania itd?? Czy jest jakaś dieta dzienna do wyżywienia?? Ile godzin dziennie się pracuje?? Czy są nadgodziny?? Jak sprawa zapłaty za zakwaterowanie? Czy projekt będzie długi?? Czy ludzie normalni pracują tam?? Oraz czy praca na akord?? Z góry dzięki za odpowiedź Pozdrawiam.

Maro
@Pracownik NSE 19.06.2016 09:37
Do nestii. Witam mam kilka pytań:) Pracuje również dla Nse. Chciałem zapytać jak aktualnie wygląda sytuacja na mongstad ( r...

Ty na poważnie?

maro
@Pracownik NSE 19.06.2016 09:37
Do nestii. Witam mam kilka pytań:) Pracuje również dla Nse. Chciałem zapytać jak aktualnie wygląda sytuacja na mongstad ( r...

masz fagbrev i pytasz sie o prace na akord w norwegii? nie rób jaj sobie chłopie chyba w chipsach go znalazles

nestii

aktualizacja na mongstad staoil pracowanik NSE:dostalem wynagrodzenie na cala rotacje cała ( 4 na 2 ) to za 4 tygodnie 34 tys koron brutto a na reke 24 700 na reke dostam za 188 godzin (w tym 2 dni platnych na czerwono dni nie wyplacili 16 i 17 maja ).Placa jak chca bo na umowie dali 157 nok i nic o dodatkach dodatki to sa na morde czyli nie musza ich wyplacic i tak robia .obiecaywali 170 potem 177 nok klamstwa i niepewnosc .Firma nie powazna i jak ktos moze to szykac czegos innego .

Maro
@nestii 07.06.2016 12:51
aktualizacja na mongstad staoil pracowanik NSE:dostalem wynagrodzenie na cala rotacje cała ( 4 na 2 ) to za 4 tygodnie 34 tys k...

To nie wina firmy. Beerenberg sobie tak kontrakt ustalił i dopóki znajdą się naiwni jak TY i twoi koledzy to nic się nie zmieni. Moja rada: olać to! Ale z tego co wiem to sie cała holnadia tam zjechała dziadostwo straszne. Smażona kiełbasa z cebulą i kaszą na obiad standart

na mongstad

UWAGA !! stawki są 157 177, mieszkanie na kampach tylko do 14 maja, później do hotelu za który trzeba samemu płacić 2500 koron ( hotel + transport ) i samemu organizować wyżywienie, a w dodatku beereenberg ( pod nim pracuje NSE ) liczy robotę na metry !!! chora sytuacja się tutaj dzieje !!!! chłopaki uciekają stąd

nestii

nowosc!!!!! Nse oferuje na Monstad staoil oferte za w rotacji 4 na 2 .stawke 177 nok na godzine i mieszkasz na domkach za kwote 2500 miesiecznie (nie za rotacje)bez wyżywienia i przelotow bo reszte zapewniaja .Zenada kto sie zgodzi to lipa

nestii

Rafineria MONGSTAD STATOIL-MONTER IZOLACJI rotacja 4 na 2 .bilety za swoje jedzenie i campy w cenie 4.5 tys koron (odejmowane od wyplaty czego jeszcze nie robia).OD maja NSE XERON I NOMACO probuja wspolnie ludzi z rotacji przeniesc na domki a te sama stawke bez diety dodatkowej bez wzgledu czy sie to komus podoba czy nie.ZADNA REWELACJA Beeren BERG zszedl na psy .

kaka2

a jak jest z ferenpengen czy wyplacaja po zwolnienu pracownika

MICHAŁ

MICHAŁ JEST OK

as

Pokrywają 3000 koron za transport, który kosztuje czasem około 7000 NOK. Stawki nie powalają, częste przesunięcia wyjazdu, mała ilość godzin wypłacana, na kwitku nie odnotowane jest ile masz feriepenge itp.

Solen

A co później ? Za 5, 10 lat ? Przecież tak bez końca nie można no i praca też się może skończyć. Nigdy nie wiadomo co będzie. Rozumiem popracować pare miesięcy i wrócić. Albo wyjechać na pare lat. Ale czy praca taka jak mówisz nie jest męcząca ? Co wtedy z rodziną, znajomymi i wszystkim co zostawiasz w kraju ?

na krotki cza

powiem wam - ze ja sam juz raz bylem pracowac ze granica i moj wniosek z tego wszystkiego jest taki - ze warto jezdzic na kontrakty popracujesz pare miesiecy - potem wracasz i jestes super panem z kupa pieniedyz ktora mozesz wydawac na co chcesz. potem jak sie juz koncza szukasz kontraktu jedziesz i tak w kolko. takie zycie to cos

anonim

Hahajahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahananab

offshore

(usunięte przez administratora) który wykrecil cały Thyssen ,największy ze zlodzieji,pracuje w Nse i to na offshore!!!

Anonim

tzn o jakie zlecenie Ci chodzi ?

Anonim

Ciężko się tam do roboty dostać, znajomości znajomości i znajomości !!! już nawet za kasę nie chcą załatwić.

anonim

Ubezpieczenie na wyjezdzie dziala tak ze samemu sie oplaca lekarza jesli cos sie dzieje czy oni juz firma to zalatwia jak jest pozdrawiam

banan

chlopaki z nse niekucajcie lepiej robic miesiac za 20tysi nok niz w polsce jebac za 20 tysi caly rok ha ha sie rymuje.pozdrawiam dzieciola zeszczecina i jego brajdaka tez i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] caly szczecin pozdrawiam co zemna robili i niekoniecznie ha ha og hilse alli hupa i norge og i sverige banan

Wrocław rules
@banan 25.05.2010 21:55
chlopaki z nse niekucajcie lepiej robic miesiac za 20tysi nok niz w polsce jebac za 20 tysi caly rok ha ha sie rymuje....

Znasz ich ? Ja też z nimi pracowałem. Dobre chłopaki szczególnie Pawka :)

anonim

czy macie jakies info o tym,kiedy rusza nowe projekty z nse? czekam na powrot do roboty od listop.cos czuje, ze chyba robia mnie w [usunięte przez moderatora] wiecie cos na temat naborow?

powazny

firma nie jest zla placa na czas fakt ze nie daja calego siana na bilety ale dostajesz wiecej na godzine i jak kto obrotniak to sie dostanie i nie trzeba zadnym cwelom dawac siana za robote.pozdrawiam stara grupe z [usunięte przez moderatora].a na marginesie [usunięte przez moderatora] to zejebisty koles pozdro z Dębna

chuj wam w dupe frajerzy

nse,[usunięte przez moderatora],znam wszystkich co zlatwiaja prace za szmal ,jak chcecie nazwiska napiszcie to powiem i podam wam adrsy,szczecinskie [usunięte przez moderatora],wszyscy pojdziecie lezec [usunięte przez moderatora] hehe [usunięte przez moderatora]

anonim

ja tez polecam , pracuje juz rok i jest ok, niestety zeby sie dostac musialem zaplacic haracz gosciowi z Torunia

anonim

robię w nse ponad 2 lata jest dobrą firmą polecam

luger

a wiesz moze jak sie do tej firmy dostac, tak zeby nie placic za zalatwienie ? i powiedz cos o co chodzi z tymi samolotami , daja 2000 za przejazdy tak? a bilety kupuje sie samemu? i ile mozna zarobic miesiecznie tak okolo? pzdr

anonim

nie polecam tej firmy trzeba samemu płacić za samoloty oni dają na to tylko 2000 nok.

anonim

a jakie koszta?

tomseb30
@anonim 28.04.2009 07:12
a jakie koszta?

czy mogbyś pomuc w załatwieniu pracy w nse

anonim

Witam. Moge pomóc w załatwieniu pracy w tej i innych firmach norweskich.Mozna pisac do mnie na adres mailowy [usunięte przez moderatora]

anonim

ja pracuje w tej firmie i jestem zadowolony , nie oszukala mnie, ale za zalatwienie placilem niestety, tak to juz jest wsrod Polakow ze zarabiaja na sobie wzajemnie , zalatwial mi koles z Wroclawia za 6 tysi

anonim

anonim - 2009-03-12 06:40:52 moglbys cos blizej powiedziec na ten temat bo staram sie o prace w tej firmie sam szukam jakies namiary na tą firme jak możecie to napiszcie jaki mają adres e-maila

anonim

moglbys cos blizej powiedziec na ten temat bo staram sie o prace w tej firmie

anonim

Nie uczciwa firma !! oszukala mnie na 20 000 nok masakra

Zostaw opinię o NSE CONTRACTING - Stavanger

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NSE CONTRACTING