3.9/5

Włocławek - PRP Solutions

3. Opinie o pracodawcach Płock
  5. Opinie o PRP Solutions

Opinie o PRP Solutions Płock

Nie przegap nowości o PRP Solutions!

Uszol

14.06.2026 19:06

Pracuje drugi rok dla PRP i nie narzekam. Duzo zależy z kim trafisz do mieszkania. Jest duzo normalnych ludzi ale zdarzają sie tez alkusy.

31.08.2024 15:43

Cinek

08.11.2024 10:22

Dziękuję kolego daj znać jak z kwaterami pracą ludźmi wypłatami itd

28.07.2024 11:08

Dzien dobry , osobie (jedna osoba) kryjacej sie za nickami "Dasza , Martyna , Sęku oraz Marcin" radzimy przygotowac sie do konsekwencji prawnych swojego dzialania. Nasz dzial prawny w porozumieniu z administratorem Gowork zajmuje sie juz ustaleniem IP celem przeprowadzenia dalszych czynnosci. Informuje ze w naszej firmie nie ma kar , mieszkania sa w standardowych w Belgii i Holandii odleglosciach ,a nazywanie niekompetentnymi pracownikow firmy z najlepsza opinia wsrod firm rusztowaniowych w Holandii i Belgii (sa o nas setki opinii wystawiane pod prawdziwymi imionami i nazwiskami na portalach spolecznosciowych) - jest wedle polskiego prawa znieslawieniem. Jedyne "kary" stosowane w naszej firmie to sytuacje kiedy ktos rozbije pod wplywem alkoholu sluzbowy samochod , zdemoluje mieszkanie lub nie rozliczy sie z powierzonego sprzetu co przy 200 zatrudnionych osobach zdarza sie sporadycznie. Pensje wyliczane sa wedle prostej zasady matematycznej - stawka X godziny Takze zyczliwa osobo wystawiajaca klamliwe i krzywdzace opinie radzimy sie przygotowac do konswekwencji swojego dzialania i przygotowywac "dowody" na poparcie swoich opinii , bo beda Ci niebawem potrzebne Pozdrawiamy PRP Solutions
    Sęku

26.07.2024 06:27

Kwatery daleko od projektow nie zgadzaja sie pieniadze nakladadanie kar za byle co placenie za dojazd do pracy i malo kompetentni pracownicy przed podjeciem pracy wprowadzanie w blad zeby cie tylko zwabic do pracy

25.06.2024 18:12

Ile można zarobić na Monter rusztowan w mieście Rotterdam?
    R

27.03.2023 22:00

Mówcie co chcecie ja osobiście uważam, że Piotrek jest dobrym pracodawcą. Ci co cały czas mają jakiś problem muszą nauczyć się pracy bo nikt nie daje kasy za darmo. Ja pracuje dla PRP od dosyć dawna i nigdy nie miałem większych problemów

24.08.2023 16:05

Nigdy nie pracowałem dla Piotrka,ale moi synowie tak i mają bardzo dobre zdanie o Nim jest w miarę ugodowy jak na szefa jest tylko jeden warunek , robotę trzeba znać

31.08.2022 21:57

Polecam !! Piotrek to najlepszy szef jakiego kiedykolwiek miałem , każdy problem zawsze był załatwiony !
    Fdfhh

08.05.2021 14:08

Stawki śmieszne, jakieś polskie umowy ,Śmieciowe tragedia , dojazdy daleko do roboty
    Janek

22.12.2021 07:26

Nie ma to jak sobie samemu pochlebiac. Najlepsza firma w branzy to chyba jakis zart, sami sobie taka opinie daliscie czy jak. Macie jedne z gorszych umow, polskie smieciowe, jestescie zwyklymi posrednikami. Stawki dajecie takie same jak kazdy na polskiej umowie, do tego na robocie trzeba (usunięte przez administratora) chcialbym ciebie zobaczyc jak (usunięte przez administratora), ale niedlugo sie ci skonczy spijanie smietanki, bo z roku na rok widac jak ludzie maja (usunięte przez administratora)ta zalosna holandie i twoja firme. Bo chyba tylko nieudacznicy tam juz i widac po tym twoim zebraniu o ludzi, kto normalny jezdzi do pracy w swieta

05.01.2022 10:02

Drogi Janku , nikt z nas sobie nie pochlebia. Doradziliśmy wejść na polskie grupy branżowe zeby można było poczytać o nas prawdziwe opinie wystawiane przez prawdziwe osoby zamiast anonimów posługujących się nickami. Monterzy Rusztowan , monterzy rusztowan oferty pracy , rusztowania PL Wielu naszych byłych i obecnycy pracowników się tam o nas wypowiada i każdy może to sprawdzić. Portale z opiniami już dawno stały sie platformowa do anonimiwego wylewania jadu na byłych pracodawców i próbie wywarcia na nich presji. Zapraszam dodać ta opinie na grupie gdzie inni mogą się również wypowiedzieć. Mamy na dzis 250 pracownikow

06.12.2020 10:42

Czy całe wynagrodzenie wpływa na konto, czy jest to w jakiś sposób rozdzielane w PRP Solutions?

06.03.2021 11:15

Wszystko mialem na konto. Piotrek ma renome w swiecie rusztowaniowym
    Mirek

06.01.2021 21:32

Na dzień dzisiejszy dla montera izolacji są oferty?

07.10.2019 11:49

Jak jest z pakietem medycznym w PRP Solutions? Można dołączyć rodzinę?
    Krzysiek M.

08.10.2019 13:35

jakis czas temu mamy mozliwosc ubezpieczenia grupowego z pzu za smieszne pieniadze Nie dolaczalem swojej rodziny wiec sie nie wypowiem , trzeba by zadzwonic do ubezpieczalni i zapytac jak to jest bo to na pewno jakies ogolne zasady.
    Pawlo

03.04.2019 18:17

Witam co z tym urzędem ktoś tam pisał że nawet 3tys euro do dopłaty nawet jest prawda to i jak kwatery da radę ogarnąć bliżej coś?

03.04.2019 19:46

Witam nigdy w zyciu nikt u nas nie mial doplat do podatku. Prosze zapytac konkurencje czemu wystawili ten komentarz. Najlepiej prosze wejsc na fora , grupy spolecznosciowe gdzie jest masa opinii o nas jako firmie, komentarze wystawiane sa przez prawdziwe osoby poparte imieniem i nazwiskiem zamiast anonimowym nickiem. Zglosze ten komentarz do goworka. Jesli nasza kochana konkurencja nie ma faktu o ktorym pisze udokumentowanego , komentarz bedzie musial byc skasowany. Jesli maja to tylko sie "pograzam" i administrator nie usunie komentarza. Prosze poczekac na efekty ;) Co do kwater ZAWSZE pokoje jednoosobowe , odleglosci przewaznie 20-70 km w jedna strone - standard w Holandii i Belgii niestety.
    Janek

04.01.2016 00:32

Nie wiem jak jest z prp ale wlasnie takich ludzi jak piszesz jest duzo na wyjazdach tzw pajacow co pojada z zerowa wiedza i potem stoja jak te matoly na dole bo on ma lek wysokosci, bo nie umie, bo lajzie sie niechce. Wszyscy normalni najpierw pracowali i uczyli sie w Polsce wiec jeden z drugim cwaniaczki uczyc sie to w Polsce nikt was nie bedzie uczyl i nianczyl zagranica.
    Pl

11.01.2019 19:00

Ty pajacu, uwierzę ze pracowałeś specjalnie rok czasu żeby nabrać fachu i wyjechac do Holandii. Typowy polaczek cwaniak, który jak sam czegoś nie umie to z łzami w oczach prosi o pomoc, a jak się czegoś nauczył to Kozaka zgrywa. Pracowalem z ludźmi bez żadnego doświadczenia i nie było z nimi żadnego problemu. Jak się któryś nie nadawał to było to widać i wylatywal z projektu. Jak ktoś ma leb na karku to się szybko nauczy a praktycznie na każdej robocie jest ktoś kto musi podawać materiał wiec taki swiezak ma okazję najpierw popatrzeć i ogarnąć co chodzi. Dobrze ze ty się urodziłeś z racza i mlotkiem w...
    Mateusz GDZ

31.12.2018 10:22

Ok
    Mateusz GDZ

31.12.2018 09:50

Witam Nie pracuje już w holandii, ale zaczynałem tam moja przygode na rusztach właśnie z tą firma. Piotrek jest naprawdę spoko, zawsze ale too zawsze mogłem na niego liczyc, co mógł to robił, nie raz ingerowal kiedy były jakieś problemy z holenderska firma tak że wszystko było ok. Także jeżeli chodzi o prp solutions to opinia pozostaje pozytywna. Pozdrawiam
    rusztowaniowiec

02.09.2017 12:58

pracowal ktos dla roscaff ?? ktos cos mi powie ?

18.10.2016 19:36

M

20.10.2016 09:19

Pierwsza wyplata jest po dwoch przepracowanych tygodniach a kazda nastepna co tydzien.
    zain

18.10.2016 16:52

z tego co widac na ostatnich ogloszeniach od 400 do 520 euro za tydzien. oni nie placa bo pracujesz dla firmy holenderskiej i to oni robia wyplaty. wysylaja co tydzien
    kolan

14.10.2016 20:55

A wiecie czy wypłata jest w pełni u nich terminowa?
    boss

16.09.2016 21:40

No dobra, ale jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? W końcu oprócz dobrej pdostawy dorzucają jakieś premie, co jest znacznym urozmaicaniem zatrudnienia. Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
    On

14.10.2016 16:54

O jakich premiach mowa? Bo nie bardzoo rozumiem...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PRP Solutions?

Kontakt - PRP Solutions

ul. Dobrzyńska 36 09-400 Płock

Branża główna: Doradztwo biznesowe

12.09.2016 11:03

ogarnij sie

14.09.2016 10:08

obecnie pracuje dla nich i powiem ci zanim zaczniesz wystawiac firmie opinie sprawdz czy aby masz wszystko ok pod kopuła bo nie jedna firma ma w nazwie solutions - to takie angielskie słowo... PRP Solutions nigdy nie mialo zadnego biura w holandii bo to polska firma , hoteli w masdijk ani nigdy nie pracowala tam zadna Joanna. Wysylaja tylko brygady monterow rusztowan z wlasnym transportem glownie w okolice antwerpii wiec tez nie ma szans na czekanie na kierowce bo tacy nie istnieją. Ogarnij sie kobieto !
    lips

12.09.2016 15:45

Ja to bym się chętnie załapał, zwłaszcza, że oprócz podstawy i tak dorzucają jakieś premie co już jest dobrym znakiem.
    garguś

16.08.2016 19:14

no tak z marszu byle kto na montera rusztowan z nimi nie pojedzie, bo przecież chyba rok doświadczenia w zawodzie monter rusztowań na rusztowaniach modułowych jest wymagany, a poza tym Certyfikat VCA lub SCC jest potrzebny i z pewnością to sprawdzą
    sio

14.08.2016 12:10

@kalarepa a możesz konkretniej coś powiedzieć jakie stawki wynagrodzenia ta firma oferuje za taki właśnie wyjazd? ja wybieram się na montera rusztowań z nimi jak się uda, ale konkurencja też kusi mocno
    Lukasz sz.

16.08.2016 08:05

A ty masz jakies doswiadczenie ? Czy jedziesz z mysla ze jakos to bedzie i przebujasz sie na linie ?
    kalarepa

06.08.2016 22:23

@samuale myślę że skoro praca będzie w Belgii i holandii to i tak wiadomo że stawka będzie wynagrodzenie znacznie większa niż w Polsce, więc na pewno ci się taki wyjazd będzie bardzo opłacał, pozdrawiam
    Jacek

13.08.2016 23:27

A ja tam zlego slowa o Piotrku nie powiem, pracowalem od niego w gdansku i piotrek zawsze towar przywozil na czas, zebysmy mogli pracowac dluzej i sprawniej, nie wazne byly zarobki, tylko abysmy nabijali godziny. Panie Piotrze odezwe sie do Pana niebawem, wyjechalbym do belgii na tych samych zasadach co w Gdansku. Pozdrawiam
    jankes

07.07.2016 06:09

A ja u niego pracuje i jest wszystko git,nie ma problemów z kasą ani jakich kolwiek nie domowien, a na nie które sprawy zwiazane z holenderskim klientem nie ma wpływu , a prawda jest też taka że duża czesc ludzi kto przyjeżdża to odpady, kto chce pracować ten na pewno bedzie
    Jakub

25.05.2016 11:48

Witam, Mam pytanie ak to wygląda z tymi umowami holendderskimi, bo jestem zielony jesli chodzi o to, kolega mi pokazywal ogloszenia 480E tygodniowo, rozumiem ze to na ręke?

23.05.2016 23:32

czesc polecam wszystkim niezdecydowanym. Żadna firma z polski nie ma takich ukladów w holenderskich firmach jak prp. jak sie czlowiek wstrzeli to ma stała prace
    Zolll

17.05.2016 21:04

Amen
    kut

07.05.2016 21:47

boss, niby wyższe zarobki są ale weź pod uwagę, że koszty noclegu czy życia też są droższe. Na pewno warto wyjechać, ale nie nastawiałbym się indywidualnke na przywiezienie górki hajsu
    boss

01.05.2016 08:18

Skoro szukają spawaczy do holandii belgii to nie jest tak źle. Przecież taka praca w iąże się z tym, że dostaje się od razu wyższe zarobki niż te osiągalne w Polsce.
    Seba

16.04.2016 19:08

siema jak z nadgodzinami przy rusztowaniach w holandi i jak sa rozliczane? gołe 40 sie robi czy mozna wiecej? firma placi wakacyjne???
    J.P Antwerpia

14.04.2016 19:04

Jeszcze jedno, osoby które tu całą swoją wine zwalają na PRP i Piotra Randaka za to że popracowali miesiąc czy dwa i ich wyrzucili z projektu, to wiadomo że byli to lesery i łajzy,sam miałem okazje nieraz z takimi pracować. Piotr Randak wcześniej sam był monterem i wie jak to wygląda od naszej strony, dobrze zna temat i zawsze pomaga i wspiera. Ale Prp to Polska agencja i nie od niej zależy czy kogoś wyrzucą z projektu, a jak już dostaniesz się na projekt to trzeba się też troszke wykazać na początku.pzdr J.P
    J.P Antwerpia

14.04.2016 18:52

Witam.Słyszałem same dobre opinie na temat Piotra Randaka od monterów z którymi pracuje,a którzy wcześniej pracowali z Piotrem na projektach w Belgii i Hol.Sam miałem okazje go poznać. Firma Prp to jest dobrze ogarnięta i jako nieliczna z Polskich agencji nie zostawia swoich rekrutów na łasce docelowych firm w Hol.oraz Belgii,tylko dużo pomagają.Mają bardzo dobrą i sympatyczną kordynatorkę która ogarnia wszystkie papierkowe sprawy. Firma według mnie słowna, załatwili mi prace pod Altradem.Mój znajomy pracuje przez nich już 3 lata na jednym projekcie i sobie chwali.pzdr. J.P Antwerpen
    J.Pmonter

14.04.2016 18:31

Na temat Piotra Randaka słyszałem same dobre opinie od monterów z którymi teraz pracuje,oni wcześniej z nim pracowali w Belgii i Holandii na różnych projektach i dobrze Piotra znają. Sam był wcześniej monterem i wie jak to wszystko wygląda z naszej strony,i dobrze zna temat.Firma prp solution załatwia przeważnie prace pod Altradem. Według mnie jest jedna z nielicznych agencjii w Polsce która nie zostawia ludzi na łasce firm docelowych w Holandii,tylko cały czas pomagają i oddzwaniają ja cos potrzebne,mają bardzo dobrą kordynatorkę w firmie panią Martę ona wszystko ogarnia. A ci co wypisują że pracowali miesiąc,czy dwa, i całą wine zwalają na prp,to wiadomo że to lesery i łajzy pracuje z takimi i wiem jak to zazwyczaj wygląda. Pozdrawiam z Antwerpii. JP
    monter

14.04.2016 18:06

ok
    Monter

06.04.2016 21:43

"Nie słuchaj co ludzie mówią.Najlepiej spróbować samemu.Naprawdę polecam."
    Piotrek Randak

28.03.2016 16:43

odleglosci rozne od 20 km srednio do 60 ale w holandii to norma. czasem zdarzy sie ze przeniesiemy na inny projekt a firma nie chce placic za puste mieszkanie i prosi zeby ktos podojezdzal 100 km w jedna strone przez tydzien czy dwa ale to sytuacje krytyczne (zawsze lepiej nowy projekt niz jechac do Polski) auto na grupe musi byc ale to po to my jestesmy zeby Was laczyc w takie grupy zeby bylo dobrze i z jezykiem i zeby kazda grupa miala auto. Zjezdza sie kiedy chce (wiadomo nie za czesto minimum to co 4 tyg bo inaczej firma matka podziekuje) jedynie trzeba z foremanem ustalic najpierw a potem biuro firmy poinformowac 2 tygodnie wczesniej zeby nie placila za puste mieszkanie (maja dwa tygodnie wypowiedzenia bo korzystaja z zewnetrznych firm zajmujacych sie szukaniem nieruchomosci) Jesli sciemniam niech to ktos napisze ;) pozdrawiam (usunięte przez administratora)
    monter

26.03.2016 21:09

dzięki chłopaki powiedzcie jeszcze jak wygląda temat z dojazdami do pracy bo ja np jestem bez auta i jakie to są odległości (+ -) z miejsca zamieszkania. No i najważniejsze ile godzin tygodniowo robicie? Często da radę pracować w nadgodzinach i jak są rozliczane? Co ile zjeżdżacie do Polandii?? No i najważniejsze czy jest ciągłość pracy np w zimę.
    krzysiek

26.03.2016 16:41

witam firma prp solution coz tu mozna powiedziec .... ja osobiscie to mam ok mowil prawde jak jest robota dzwoni pyta sie czy chcesz jechac na ten czy tamten projekt zazwyczaj ma wybor jest dotepny praktycznie 24/24 7 dni w tyg stara sie kazdy problem zalatwiac na biezaco i jak trzeba to hukiem . uwazam ze firma prp jest godna polecenia a ci co tak piotrka randaka nie nawidza powinni wpierw spojrzec na siebie i tam wlasnie szukac bledu a nie u innych pozdrawiam i polecam firme PRP SOLUTIONS

Zostaw merytoryczną opinię o PRP Solutions