Job Talent

Leuven

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 21 ocen.

Opinie o Job Talent

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Job Talent

monter37

kto pracował z tej firmy przy rybach kolo mastricht?

Iza

Wcześniej tak jak pisałam @Ddk, opinie bywały różne ale też wiele użytkowników nie pisało, jak sprawy wyglądały po interwencjach. Na pewno przydałaby się jakaś aktualna opinia dotycząca prac oferowanych przez Job Talent. Czy ktoś przechodziło ostatnio rekrutację wyjazdową?

Ddk

Witam serdecznie, jak oceniacie prace, zarobki i warunki mieszkaniowe w tej agencji? pozdrawiam

Iza

Po takiej sytuacji @pracowniktymczasowy daliście znać firmie o takim zachowaniu? Możliwe, że agencja wcale nie wiedziała o takich praktykach bo na pewno nie jest w stanie kontrolować każdego opiekuna w Belgii. Na pewno warto dawać znać pracodawcy - wtedy może sam podejmie tutaj rozmowę i wyjaśni innym co poszło nie tak i jak to poprawić na przyszłość.

Pracownik tymczasowy

Szkoda słów, W biurze nikt o niczym nie ma pojęcia, oni uważają że nie mają żadnych obowiązków wobec ludzi których sprowadzili do Belgii, a są tylko od brania pieniędzy. Przez prawie miesiąc, mimo naszych próśb i chęci zobaczenia na oczy kogokolwiek z firmy, nikt nie raczył przyjechać do nas odebrać umowy, które zostawili dla nas w hotelu. Nie wiedzieliśmy nawet jak wyglądają. Jeśli przyjeżdżali to tylko w takich godzinach, aby przypadkiem nas nie spotkać np. jak byliśmy w pracy. W pracy, której nie mieliśmy nawet przy lekkim deszczyku (to była praca na polu), mimo że kazano nam wziąć z Polski ubrania przeciwdeszczowe, a za hotel trzeba przecież płacić. Raz się zdarzyło, że pracowaliśmy tylko 2 dni przez cały tydzień. Przed wyjazdem przekonywano nas że będziemy pracować po 8 h od poniedziałku do piątku i 6 w soboty. Nie pracowaliśmy w żadną sobotę. Z dnia na dzień cała firma została wyrzucona przez pracodawcę, mimo że nie było zastrzeżeń do naszej pracy (na nasze miejsce przyjechali tańsi Rumuni) i musieliśmy szybko wracać do Polski. Generalnie nie polecam... Ci ludzie może i są mili, ale przy tym tak niezorganizowani, że szkoda marnować swój cenny czas na współpracę z nimi, bo pieniędzy w tej firmie się nie da zarobić, ale żeby nie być nieuczciwym to muszę stwierdzić, że nie mam zastrzeżeń co do hotelu i terminowości wypłat

Nikt
@Pracownik tymczasowy 28.06.2017 16:34
Szkoda słów, W biurze nikt o niczym nie ma pojęcia, oni uważają że nie mają żadnych obowiązków wobec ludzi których sprowadzili...

Płaszcze przeciwdeszczowe: słabo znasz belgie ja jestem od pół roku a kolega od 3 lat, Blegia to kraj deszczów. Pogoda zmienia się ogólnie jest słonecznie ale potrafi padać dwa tygodnie non stop. Średnio raz na tydzień jeden dzień pada. Zima jest cieplejsza niż polska jesień wyjątkowo w tym roku był śnieg A to że trafiłeś na taki a nie inny moment vs Rumuni to również kwestia przypadku. Niezorganizowanie brak jasnych podziałów szef/podwładny - mam wrażenie że to cecha Francuzów i Belgów i to nie zależne od agencji ;)

UrbanskiTomasz

Nie pojęte aczkolwiek w stosunku do pewnych ludzi, są dla mnie negatywne opinie na temat JobTalent... Dwa razy pracowałem przez ta agencje, i nie mam żadnych zastrzeżeń. Zarówno Roel, jaki i dziewczyny z biur czy to w Neerpelt, czy w Zaventem, czy w Hasselt są zawsze mile, północne i uśmiechnięte. Nawet gdy mają do czynienia z petentem typu wszystko wie i wszystko mu się należy, trzymają fason. Nie wiem jak inni, mi zawsze proponowały kawunie, i rozmowy na różne tematy zawsze kończyly się sukcesem i w przyjaznej atmosferze. To samo dotyczy się sytuacji w pracy. Nigdy nie mialem żadnych problemów, a wiadomo, sytuacj stresowe zdarzają się w każdej pracy, ale jeśli człowiek zna się choć trochę na robocie, albo wykazuje zapal i zaangażowanie żeby polapac tematy, to wszystko jest na luzie, i każdy problem jest rozwiązywany z uśmiechem na ustach. A wiadomo, ze jak wychodzi się z założenia ze JA, MI itd.sypiac pospolitym chamstwem i świecąc brakiem wiedzy, to druga osoba raczej jej nie poda pomocnej ręki. Znam kilka osób i ich historie na temat jacy to oni nie są zajebisci, przyjechali do pracy i same narzekania na pierdoly dosłownie,a przy rozmowie z innymi wychodzi prawda. I właśnie większość negatywnych komentarzy tutaj podejrzewam pochodzi od nich. Bo nawet jeżeli ktoś miał wyjątkowego pecha i powinela mu się lapa, to chyba nie wylewalby publicznie swoich zali.... Ogólnie Agencja jak dla mnie bez, zarzutów.

Dario

CO Z TYMI PIECZARKAMI JEST ŚWIEŻE OGŁOSZENIE DZIŚ ,MOŻE KTOŚ ODPOWIE

basia

mam jechac na pieczarki do belgii czy ktos może n mi cos napisac o tej pracy i firmie

Cvb
@basia 23.03.2017 11:42
mam jechac na pieczarki do belgii czy ktos może n mi cos napisac o tej pracy i firmie

Pojechalas na pieczarki ?? Jakie opinie??

Alex 55518
@basia 23.03.2017 11:42
mam jechac na pieczarki do belgii czy ktos może n mi cos napisac o tej pracy i firmie

Była Pani na tych pieczarkach? Bo ja się obecnie zastanawiam czy warto jechać, mam do jutra dać odpowiedz.

Kaśka

czy ktoś pracował przy pakowaniu ryb przez job talent? potrzebują 6 osób na dłuższy czas, nowe ogłoszenie

ziomeki stcoast

witam czy pracuje ktos jako pomocnik elektryka pracownik do montowania tras kablowych?

poszukujący

a czy ktoś może pracował lub pracuje na pralni przemysłowej w okolicach Hasselt przez JB?

Ptys

Ja odradzam, ukryte koszty o których dowiadujemy się na miejscu, Kilometrówka liczona tylko w jedną stronę, obiecanki o służbowy samochodzie ale tylko obiecanki. Odradzam.,

snt

Czy ktoś jest w stanie coś więcej napisać jeżeli chodzi tegoroczne opinie ?

Artur
@snt 17.11.2016 20:35
Czy ktoś jest w stanie coś więcej napisać jeżeli chodzi tegoroczne opinie ?

Pracuje przez JT juz 5 rok. Moge smialo polecic ta firma jako bardzo solidna, czego jestem zywym przykladem. Owszem maja rozne drobne wpadki, ale to sa drobne sprawy ktore trzeba wyjasnic i jest OK. Najwarzniejsze ze zawsze placa !!!!! Zdarzylo sie ze mnie kilka razy pomogli na plus, ( nie policzyli mi za trzy miesiace oplaty za mieszkania jak musialem zjechac do polski w zwiazku z klopotami zdrowotnymi z mojej rodzinie, oraz zalatwili mi 2 tygodnie po terminie wyplate swiadczeia po smierci mamy ) Za kilometrowke placa zgodnie z jakimis prawnymi zasadami obowiazujacymi w belgi, A sprawy mieszkaniowe, moge mowic tylko za siebie ( mieszkam w malym domku we dwie osoby) jest spoko. Kazdy powinien zdac sobie sprawe ze zagranica nie ma lekkiej i latwej pracy bo od takiej maja miejscowych. A ze nie staja zawsze murem za pracownikiem no coz nie sa instytucja charytatywna !!!!

jsdh

@Patryk widzę, że teraz do sortowania już nikogo nie szukają

ania

Witam czy może mi ktoś napisać czy warto jechać do sortowania jabłek i gruszek z tej firmy. po ile godzin dziennie się pracuje i ogólnie warunki mieszkaniowe.

ardam

ja wyjezdzam do sortowania jesli ktos jedzie samochodem i ma 1 miejsce jestem chetny oczywiscie uczstnicze w kosztach pozdrawiam

Patryk
@ardam 29.08.2016 10:40
ja wyjezdzam do sortowania jesli ktos jedzie samochodem i ma 1 miejsce jestem chetny oczywiscie uczstnicze w kosztach pozdr...

I jak tam praca przy sortowaniu? Polecacie? Bo ogoloszenie nadal aktualne..

anonim

(usunięte przez administratora)

Liska

Ogólnie to to mnie nie przeraża. Tylko zastanawia mnie to czy są wyplacalni i czy warto jechać przez nich czy lepiej wybrać inną agencje

anonim

(usunięte przez administratora)

Liska

Wyjazd jest w najblizszy czwartek a projekt jest do konca marca. praca od poniedzialku do piatku czasem sobota po 10 godzin.a stawki juz nie pamietam.

Lisia

a co sadzicie o sortowaniu jabłek i gruszek był tam juz ktoś i co uważa?

Lisia

a co sadzicie o sortowaniu jabłek i gruszek był tam juz ktoś i co uważa?

anonim

(usunięte przez administratora)

Jacek Lipiński

odpuść sobie ,to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

ygwycgd

Job Talent -nie dajcie się zwieść obietnicom na temat zarobków ,w Belgi ciężko o nadgodziny a przy 15 euro brutto na rękę wyjdzie 10 ,kilometrówka jest śmieszna bo około 7 centów za kilometr .Do tego nie mają w zwyczaju informować przed wyjazdem o depozycie za mieszkanie ,który potrącają przez 5 pierwszych tygodni ,no i oczywiście 70 euro tygodniowo za łóżko .Tak na prawdę po odliczeniu swoich kosztów wychodzi około 1000 pln tygodniowo na czysto ,oczywiście żyjąc skromnie bez palenia i żarcie głównie z Polski i żadnych zjazdów w celu odwiedzenia rodziny .

anonim

(usunięte przez administratora)

vz cx

Daj sobie spokój .

Xxx

Witam czy mógłby mi ktoś doradzić czy warto skorzystać z pracy w tej agencji?

bnois

Witajcie, ja dzis odbylem rozmowe z ich pracownikiem, poniewaz wyslalem cv na oferte pracy jako lakiernik. Pan z tej agencji zaproponowal mi prace w Niemczech, w fabryce produkujacej smiglowce. Czy ktos zna taki temat? Wstepnie byli bardzo zainteresowani ale musze dostarczyc choc jedna referencje. Na poczatek 14-15 euro na godzine, mieszkanie na koszt pracodawcy, trzynastka, wczasy pod grusza, socjal na dziecko itp itd. Brzmi to dosc ciekawie ale jak ma sie to do rzeczywsitosci? Jesli ktos moglby udzielic jakis informacji bede bardzo wdzieczny. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

vzvfd

Bardzo zabawne :)

Tomek

Pracowalem dla Job Talent 1,5 roku pieniadze na czas nie mialem z nimi zadnego problemu. A co do zameldowania w Belgii i przerejestrowania auta to nie wina JT tylko to prawo belgijskie. W mojej ocenie pan Wardzinski bardzo mily i pomocny czlowiek.

nananan

aha i firma factory 600 to możliwe ta sama firma job talent bo maja identyczne oferty pracy a to raczej nie przypadek...

ja

nie polecam firmy. Dopóki pracujesz to jest niby ok... chociaż co tydzień wypłaty są inne, nie wiedzieć dlaczego! jeżeli coś się dzieje to firma job talent nie walczy po stronie pracownika i umywa rączki. Nie polecam!

Stolarz

Pracowalem w tym biurze i nie polecam na rozmowie wstepnej nic nie mowia ze placa tylko za benzyne w jedna strone jezdzac do pracy,musisz sie zameldowac a jak to zrobisz to musisz auto przerejestrowac na belgijskie blachy,zazwyczaj parkingu niema przed mieszkaniami tylko gdzies dalej,stawke daja ,lub obiecaja wieksza ale juz na miejscu zapomniec ze cos dostaniecie,praca w ich zakladach to masakra zapierdol od rana do wieczora,ja pracowalem trzy miesiace imnie zwolnili,bo chcialem podwyzke.

Rokokoko
@Stolarz 03.02.2015 21:00
Pracowalem w tym biurze i nie polecam na rozmowie wstepnej nic nie mowia ze placa tylko za benzyne w jedna strone jezdzac do pr...

Dobrze, że nie czekałeś i nie dałeś się skusić. Salarisa nie masz szans zobaczyć - chyba, że naślesz odpowiednich ludzi na polaków pracujących w jobtalent, pójdziesz do związków zawodowych, zgłosisz oszustwo na policję.

loko
@Rokokoko 06.11.2015 19:20
Dobrze, że nie czekałeś i nie dałeś się skusić. Salarisa nie masz szans zobaczyć - chyba, że naślesz odpowiednich ludzi na pola...

Bez przesady! po prostu trzeba npisac maila do biura i na pewno naprawia ta pomylke

mecheu

Przechodziłem proces rekrutacji przez stronę internetową www.jobtalent.be , niestety po miesiącu i paru rozmów po angielsku przez skype, nagle przestali się odzywać bez żadnego potwierdzenia czy proces rekrutacyjny trwa dalej czy zrezygnowali z kandydatury. Do dziś nie otrzymałem odpowiedzi mimo wysłania wielu dokumentów mailem w celu rekrutacji. Strata czasu. Nie polecam

mario

proszę o opinie o tej firmie ,żadnej w necie o nich nie ma i nie wiem czy warto z nimi zaczynać

Artur
@mario 06.02.2014 20:32
proszę o opinie o tej firmie ,żadnej w necie o nich nie ma i nie wiem czy warto z nimi zaczynać

Mariao warto z nini zaczynac , Ja pracuje juz przez piaty rok !!! pozdrawiam Artur

Urbi
@mario 06.02.2014 20:32
proszę o opinie o tej firmie ,żadnej w necie o nich nie ma i nie wiem czy warto z nimi zaczynać

Chcesz się dowiedzieć wszystkich niuansów, zadz. +( usunięte przez administratora ) Tomek

Zostaw opinię o Job Talent - Leuven

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Job Talent