Sikla Polska

• Łomnica
  • Płoszczyna
  • Wojcieszyce

3. Opinie o pracodawcach Jelenia Góra
  5. Opinie o Sikla Polska Sp. z o.o.

Opinie o Sikla Polska Jelenia Góra

Nie przegap nowości o Sikla Polska Sp. z o.o.!

Jan Ciekawski

24.01.2026 23:48

Widzę że rotacja pracowników duża ale największy lizus Grzegorz nadal pracuje.

Odp do Jan Ciekawski

03.06.2026 11:48

A chcialbys tam tyle lat pracowac i to jescze byc lizusem takich ludzi? Daj mu spokoj, biedny czlowiek
    MT

01.12.2025 16:51

Generalnie brawo za kolejny genialny ruch restrukturyzacyjny. Wyrzucić z firmy handlowej -handlowców i osoby z obsługi zleceń, ale jakimś cudem nauczycielka angielskiego albo marketing się utrzymują jeszcze. Z tej firmy już wszyscy którzy coś znaczyli albo odeszli albo zostali usunięci. Zostały już tylko korposzczury, które zrobią wszystko żeby się utrzymać na stanowiskach do zarzadzania tylko zaraz nie będzie kim zarządzać. Resztka tych na samym dole zaraz ucieknie, póki jeszcze jest z czego uciekać, bo w tym tempie to za pół roku nie będzie firmy.
    Marcelina

03.12.2025 08:47

Pani od języków ma inne zadania niż nauka. Pod przykrywką nauczania eliminuje przeciwników.

Bomber

27.05.2026 06:37

Jest wtyką prezesa

Kowal

31.01.2026 18:29

coraz lepiej się dzieje tu widze 4 godzinny siedzenia na tureckim kazaniu ? a co ze spotkanioza? sie juz nie liczy w exelu ile firme kosztuje? tera bedziemy se cele wymyslac ? bo hr teczki ladne ma robic? mam cel zeby pol kubka mniej wypic to wtedy nie zrobie jedno siku a oszczednosciom bedzie woda w spluczce

Bz

03.02.2026 11:19

Cel każdy to ma wypłatę do domu przynieść. Robi sie co przełożony powie i niech tamci na górze myślą jaki cel. Ludziom spokój dajcie.
    Chętna

27.10.2025 12:11

Witam, czy mógłby ktoś opisać pracę w biurach? Jaka jest atmosfera i czy jesteście zadowoleni? Chodzi mi o finanse ewentualnie jakiś sekretariat. Szukam pracy ogólnie w biurze.
    Marcelina

03.12.2025 08:44

Nie polecam, chyba, że chcesz skończyć na kozetce u psychiatry. Z pozoru miło i przytulnie, a za moment nie wiesz że właśnie padłeś ofiarą manipulacji.
    Anna

15.01.2026 12:27

tu nie dowiesz się prawdy Sikla ma wykupiony płatny abonament w gowork więc nieodpowiednie treści będą usuwane ...
    Ambroży

10.12.2025 12:03

Śmiesznie się patrzy jak ktoś próbuje sztucznie podnosić ocenę firmy, niedawno bylo 1.4 a juz 2.6. No po prostu świąteczne cuda.
    Anna

15.01.2026 12:23

Jest taka firma, która za odpowiednią kasę (3 -5 tys m-cznie ) sztucznie dodaje opinie

05.12.2025 13:03

BHvr

07.12.2025 20:06

Skoro dostajesz niskie świadczenie świąteczne z ZFŚS, to znaczy, że zadeklarowana przez ciebie średnia zarobków w gospodarstwie domowym jest na całkiem dobrym poziomie. Nikt tam nie może w żaden sposób obniżyć wysokości świadczenia, wszystko odbywa się zgodnie z regulaminem.

02.12.2025 09:29

Co tu gadać jak w pożądku pracownice odbywajom rozmowy o nie stosownym ubioże z kobietom co sama jakby prosto z imprezy wyszla. Takie tu tera etyczne zasady.
    Już mnie tu nie ma

01.12.2025 11:59

Miał być Black Friday a wyszedł Blue Monday! Do każdego kto dziś wyrzucony POWODZENIA i nie ma tego złego!
    Sicher

27.11.2025 19:32

To co działo się w ostatni rok w firmie opiszę tak. Sikla to matka ojcem jest prezes. Rodzice kochający się rozstali a matka wzięła sobie konkubenta z niebieską kartą. Dzieci starsze uciekli (zwolnili się) a młodsze oddali do domu opieki (zwolnili). Zostali Ci którzy przywykli do przynoszenia ojcu alko i przyzwyczaili się do bicia.
    Grzegorz

29.10.2025 17:26

Gratuluję zarządowi wyboru Pana Alberta Einsteina na managera. Jeżeli taka osoba reprezentuje Państwa firmę to wróżę same sukcesy. Bardzo ciężko spotkać tak niski poziom kultury osobistej.
    BM

21.11.2025 07:37

(usunięte przez administratora) ɓłota jakiego managera jak tu pani prezes zaczyna rządzić . Łazi ludziom rozkazywać kto miał kontakt to wie. (usunięte przez administratora) fajna ale obyczaje kuleją
    Obiektywny

23.10.2025 21:30

W sikli przez lata rządziło włażenie w dupska i wazeliniarstwo , przychodził świeżak i zaraz było wiadomym czy załapie się do elity czy marginesów. Kogo lubiła pani dyrektor miał farta a kto nie potrafił nazbierać punktów nawet na uszach mógł stanąć i dalej był nikim. Nikt nie oceniał człowieka za pracę tylko za układy i koneksje. Mogli cały dzień w nosie dłubać i dalej byli najlepsi bo dobrze na obiadku bajer nakręcili. Nom i się skończyło wszystko. Nie ma komu w tę (usunięte przez administratora) języka wsadzać i nie wiadomo kto przyjdzie .
    poliwalentny

28.09.2025 13:20

Na początku praca wydawała się bardzo przyjemna, atmosfera również... aż tu nagle TRACHHH..... Coś się popsuło ;( Robota w dziale logistyki do lekkich nie należy, tony złomu musisz przerzucić aby małe pieniądze dostać... Nigdy nie wiesz, o której do domu wrócisz... Jeżeli chcesz tam pracować dobrze się zastanów 😉

26.09.2025 13:15

Kilka razy ten sam wpis bo ktoś usuwa. Co wam to już teraz da
    Nikt

25.09.2025 12:28

Ktoś tu pyta czy warto na magazyn przyjść to odpowiedam oczywiście!!!!! Same korzyści. Nie musisz kupować biletów do cyrku. Dostaniesz dużą wypłatę bo dają nadgodziny. Nie obawiaj sie kontakty koleżeńskie atmosfera jest rodzinna TYLKO PATOLOGICZNA. Jak se chcesz z kimś powyjaśniać to możesz ale wyjdź za płot bo za to wywalają. Jak lubisz sobie pobalować to lepiej przestań bo w poniedziałki po łikendzie łapanka z alkomatem i testy przeciw narkotykowe. Uważaj co gadasz bo kamery z dźwiękiem powieszone co trzy kroczki. Sikla czeka na ciebie otworem aplikuj już dziś i Masz duże szanse powodzenia bo dobrych ludzi wywalili albo sami poszli z tego cyrku a za nich przyszła agencja pracy. Najpierw karzą ci zrobić szkolenia leżenia na macie pod kocykami a potem lojalka i na wylocie oddawać.
    aaa

07.05.2025 11:06

Czy warto zatrudnić się w firmie w szczególności w Dziale Dystrybucji?
    Rafał

17.05.2025 12:43

Ogólnie praca na magazynie w sikli chyba nie jest dla każdego. Trzeba pamiętać że handlują głównie wyrobami stalowymi więc lekko nie jest. Praca w dystrybucji, dzień dniowi nierówny. W jednym niema nic do roboty w drugim jest tyle że niewiadomo w co ręce wsadzić. Zlecenia które wpadną do 15 lub 16 muszą wyjść tego samego dnia do klienta więc czasami na koniec roboty jest ogień, ciężko coś zaplanować bo nigdy niewiesz co klient zamówi. Podsumowując Wynagrodzenie raczej przecietne jak na innych magazynach w JG, praca do lekkich nienalezy, warunki pracy całkiem dobre.
    Pewnie!

25.09.2025 08:18

Jasne, że warto! Tu masz szansę poczuć się jak w prawdziwej rodzinie! Odwolany zarząd, audyt zagraniczny, przesłuchania, kamery z podsłuchem co trzy kroki a to wszystko na wyciągnięcie twojej ręki! Nie zwlekaj i już teraz wyślij swoją aplikację do naszego działu HR. Masz ogromne szanse na sukces, bo wszyscy mądrzy pracownicy zostali wyrzuceni a na ich miejsce zatrudniliśmy ludzi z pośrednictwa pracy. Nie lękaj się o atmosferę koleżeńską, najwyżej po męsku damy sobie po ryjach ale poza ogrodzeniem bo za to wywalają. Jeśli lubisz czasem cos zapalić albo wywypić to odpuść bo HR biega z alkomatem i narkotestami. W poniedziałki po weekendzie. Masz też możliwość na nie małom wypłatę, bo zaoferują ci nadgodziny.
    Ciekawski

12.09.2025 18:34

Gdzie jest pani dyrektor handlowa???
    Pikolo

16.05.2025 21:00

Gratuluję kompetencji i uprzejmości Waszych pracowników. Opinie taką wystawiam po obejrzeniu w YouTube kanału " Audyt Obywatelski" 👏👏👍
    BRWn

13.11.2024 12:07

Typowe korporacyjne zagrywki tu się dzieją. Kolo expresu wszyscy przyjaciele i fałszywe uśmiechy a zaraz biegną nakablowac na ciebie. Ludzie to tacy albo cwaniacy z nosami przy suficie albo zaszczute szaraki. Pierwsi tylko spotkania i mądre miny a drudzy garb od roboty i siedzieć cicho mają.
    Gumiś

09.12.2024 18:49

Pracowałem w sikli w 2019 i jak patrzę na stronę to pojedyncze osoby są. Z ówczesnego składu jest tylko czterech przedstawicieli... Dział projektowy też prawie cały nowy. Chyba raptem dwie osoby z niego zostały. Czyli można uznać że rotacja spora.
    Odpdoanonim

17.12.2024 14:22

Pieniążki dają dobre a ciagle sie miejsce pracy zwalnia, komu dają dobre temu dają dobre reszta musi robic na pensje tych u góry
    MiK

24.11.2024 13:45

Kilka miesięcy temu brałem udział w rekrutacji. Po rozmowie w firmie poinformowano mnie, że w ciągu dwóch tygodni dostanę odpowiedź zwrotną, czy zostanę zatrudniony. W podanym czasie nie dostałem żadnej informacji, natomiast po miesiącu od rozmowy otrzymałem lakonicznego SMSa od pani z HR, w którym poinformowała mnie o tym, że z uwagi na zmiany w dziale, w którym chciałem się zatrudnić rekrutacja jest zawieszona i potrzebują więcej czasu na decyzję. Żadnego kontaktu więcej nie było - widać brak profesjonalizmu i brak szacunku dla czasu potencjalnych pracowników!
    Jack

12.11.2024 12:54

Nie pracuje tam sam ale mam kumpli na magazynie i słyszałem że oni to tak tam źle to nie mają. Teraz ich jeszcze nawet masować będą i to w robocie zrobili im gabinet normalnie :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sikla Polska?

Kontakt - Sikla Polska Sp. z o.o.

Spółdzielcza 55 58-500 Jelenia Góra

Branża główna: Instalacje budowlane
    Ktoś

12.11.2024 12:48

W Sikla pracuje się w open space. W jednym gabinecie jest od kilku po kilkanaście osób. Nadmiar tego tutaj cały czas oprowadza się gości! Cisza bądź skupienie pojęcia nieznane.

09.07.2024 21:58

Liczne konflikty, sztuczne problemy, kodeks etyczny i na wszystko procedury. Jednym słowem KORPORACJA. Atmosfera w firmie siadła. Ludzie zaczynają się zwalniać.

10.07.2024 11:08

Konflikty i procedury są wyzwaniem w każdej firmie. My staramy się je rozwiązywać w sposób, który służy całemu zespołowi. Wprowadzamy kodeks etyczny i procedury, aby zapewnić jasność i uczciwość w naszych działaniach. Nasz średni wskaźnik rotacji jest w porównaniu do innych branż na niskim poziomie. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Działem HR abyśmy mogli omówić Twoje obawy i wspólnie znaleźć rozwiązanie. Twoje zadowolenie i dobre samopoczucie w pracy są dla nas priorytetem ????

11.07.2024 10:42

Odpowiedź jest w formalnym i służbowym stylu, ponieważ odpisuję jako HR Manager, na firmowej stronie, a nie jako osoba prywatna na FB. W razie pytań ponownie zachęcam do kontaktu drogą mailową, telefoniczną lub osobistą. Na naszej stronie www podane są namiary na mnie. Nie mam natomiast wpływu na anonimowe wpisy zawierające różne nieprawdziwe informacje- wg. mnie lepsza drogą wymiany informacji jest kontakt bezpośredni.
    Ktoś

05.04.2024 15:30

Witam, wczoraj na stronie pojawiła się oferta pracy dla regionalnego kierownika sprzedaży. dość długo nie było tu żadnej opinii a potrzebuje się zorientować w zarobkach nim będę aplikować. czy możecie ocenić tegoroczne, a najlepiej je wskazać?

17.06.2024 09:29

Witam. Stawki wynagrodzenia zasadniczego są negocjowane i ustalane podczas procesu rekrutacji oraz zależą od poziomu umiejętności, znajomości branży budowlanej i doświadczenia na podobnym stanowisku. Składając CV poprzez naszą stronę www.sikla.pl każdy kandydat wpisuje w specjalny formularz oczekiwane wynagrodzenie. Kontaktujemy się i zapraszamy na rozmowy kwalifikacyjne osoby, któe spełniaja wymagania i wpisują się w naszą polityke wynagrodzeń.

17.06.2024 09:38

To prawda, że praca na stanowisku Regionalnego Kierownika Sprzedaży wymaga uczestnictwa w wielu spotkaniach, licznych kontaktów telefonicznych i spędzania czasu w terenie. Ale na tym właśnie polega praca w sprzedaży. Nie wymagamy natomiast od naszych pracowników pracy w nocy, ani w weekendy. To jest kwestia organizacji czasu pracy- a tutaj duży wpływ ma sam pracownik.
    Bartek

14.11.2018 20:25

Zakład pracy ogólnie spoko duży nacisk kładą na wysokiej jakości sprzęt oraz oprogramowanie chociaż jednej projekt zrobi na wersji demo tj.(usunięte przez administratora) Nie polecam tam pracy osoba które chcą chce w zamian za poświęcenie się uczciwego wynagrodzenia, gdyż po dwóch latach przepracowanych z czego rok w delegacji dostajesz po czterech tygodniach L4 zwolniony. (usunięte przez administratora)
    Bartek B.

19.12.2023 08:28

Wszytsko fajnie ale czemu ktoś podpisuje się z mnie i pisze takie głupoty. Firma faktycznie stawia na sprzęt i oprogramowanie . Ale ja nie zostałem zwolniony. Nie byłem roku czasu w delegacji. Co to za brednie. Jak ktoś ma pisać takie kłamstwa to niech podpisze się z imienia i nazwiska.
    Bartek B.

28.12.2023 16:08

Nic się nie zdarzyło. Nie przedłużyli mi umowy ale to było ponad 5 lat temu. Ktoś podpisał się za mnie i dopiero niestety teraz to zobaczyłem. O ludziach w firmie nie mogę powiedzieć złego słowa. Przyjemnie i sympatycznie;) a że umowy nie przedłużyli to ich sprawa. Pozdrawiam wszytskich serdecznie;)
    Inez

10.10.2023 07:17

Cześć, co z tym open spacem? Na forum padło stwierdzenie, że zależne jest to od danego działu. Interesuje mnie praca na Spółdzielczej jako dev od SAPa. Jest teraz oferta, z której wynikają widełki liczone od 10 do 20 tys brutto i ta rozbieżność dość mocno mnie zastanawia. Po pierwsze czy stanowisko jest bardziej prywatne? I tak widzę, że praca wykonywana jest w hybrydzie ale wole wiedzieć. No i proszę o odniesienie się do tych zarobków
    HR

26.10.2023 15:12

Dzień dobry, nie ma możliwości, aby każdy pracownik miał "swój gabinet". Większość pracowników pracuje w Open space. Jeśli chodzi o proces rekrutacyjny to zależy on od stanowiska oraz od tego, czy kadydaci sa z Jeleniej Góry czy nie. Zazwyczaj- tak jest również w przypadku rekrutacji SAP- proces jest kilku etapowy. Nie mamy określonych sztywnych ram czasowych.
    pracownikfirmy

27.10.2023 06:58

Nikt tam nigdy tyle nie zarobił i nie zarobi, pracownicy IT firmy chodzą w ciuchach reklamowych i jeżdżą zakatowanymi 30 letnimi autami także lepiej sobie odpuść
    Czytelnik

07.11.2022 19:46

Pani dyrektor "zmiana" handlowa, czas na zmiany, czas odejść. Wykazać się tymi mądrościami w innej firmie.
    Odp do sylwia

15.11.2022 20:21

Nic nie trzeba robić, wystarczy mieć odpowiednie znajomości. Od kiedy w tej firmie jest jakaś droga awansu? Ci co przyszli jako znajomi odrazu trafili na stanowiska kierownicze, ci co przyszli z ogłoszenia już nie koniecznie.
    odpdosylwia

01.12.2022 09:05

W tej firmie jest ten paradoks że ludzie z bardzo dobrymi umiejętnościami i wykształceniem robią za popychadła, a osoby co bez sikli by se NIGDZIE nie poradziły mają cały wachlarz narzędzi żeby tymi profesjonalistami pomiatać. Ja wiem że to brzmi absurdalnie ale 3 miesiące w tej firmie i zrozumiesz wszystkie opinie stąd. Zrozumiesz kto pisze te pozytywne, kto pisze te negatywne dlaczego je pisze i na co liczy. Opowiadać to nie ma o czym bo to trzeba zobaczyć, ale ja o gorszym klimacie pracy niż tam nawet nie słyszałem a co dopiero widziałem. I nie porównuje ich do innych biur tylko nawet do składów węgla- tam też jest o wiele przyjemniejszy klimat i chętniej pracownik przychodzi ładować cięzkie wiadra. Spytaj na rozmowie o prace ile ludzi tam przyszło, zobaczyło co sie dzieje i odeszło.

08.11.2022 10:49

Czy w Sikla Polska Sp. z o.o. pracuje się na open space?
    HR

16.11.2022 08:55

Zależy na jakim stanowisku, w jakim dziale. Po więcej info proszę o kontakt bezpośredni na maila podanego na naszej stronie
    Eliza Słaboń

23.08.2022 10:10

Jest mi miło, że cieszę się takim dużym zainteresowaniem ???? Postaram się w kilku słowach przybliżyć swoja osobę, a po więcej zapraszam na Linkedl czy do kontaktu mailowego pod adresem [email protected] Swoja przygodę z firmą Sikla Polska rozpoczęłam w 2005 roku jako pracownik działu realizacji zleceń. Pracę tę wspominam z uśmiechem na twarzy ponieważ codzienne kontakty z naszymi Klientami umilały mi każdy dzień, a znajomości z Nimi zawarte w tym okresie pozostały ze mną do dziś. Po niespełna trzech latach została Kierownikiem tego działu, następnie Kierownikiem sprzedaży Telefonicznej oraz Projektowej, a od 2014 roku jestem Dyrektorem Handlowym. Prywatnie jestem mamą, partnerką i panią dwóch futrzaków – Karmelki i Tymonka???? Moje drugie imię to „zmiana” bo wiem, że bez zmian nie ma rozwoju. Nie gram, nie manipuluję. Zawsze stawiam na szczerość, transparentność, zaufanie. Te same zasady wyznaję wobec pracowników i przede wszystkim wobec klientów. Od samego początku obrałam tę drogę. Często słyszałam, że przecież sprzedaż to gra, manipulacje czy teatr … Każdego dnia, z całym zespołem udowadniamy, że można inaczej. Jestem pewna, że postawa, którą kierujemy się od lat po prostu działa. Zapraszam też do spotkania ze mną podczas obecnie prowadzonych rekrutacji. Eliza Słaboń Dyrektor Handlowy w Sikla Polska
    Sikla Polska Sp. z o.o.

06.09.2022 16:16

Sikla Polska nie będzie się odnosiła i komentowała nie merytorycznych komentarzy anonimowych. Zapraszamy do kontaktu bezpośrednio z firmą.
    Czytelnik

18.10.2022 20:48

No właśnie, partner, partnerka, ludzie po przejściach z problemami, taka to firma.
    RDS

13.08.2022 17:06

Niekompetentna dyrektorka handlowa.
    Sikla Polska Sp. z o.o.

19.08.2022 11:57

Sikla Polska: Szanowny uczestniku "pseudo dyskusji". Twój wpis jest kłamliwy i złośliwy i absolutnie nie odzwierciedla faktów. Bardzo łatwo jest się ukryć za anonimowością i wypisywać nieprawdę. Życzymy Ci abyś na swojej drodze spotkał zajęcie lub/i wyzwanie , które zajmie Twoją głowę i pozwoli zobaczyć coś pozytywnego w Twoim życiu. Z życzliwością Sikla Polska

19.08.2022 17:01

Odniosłem zupełnie inne wrażenie. Generalnie to każdemu polecam wyrobić sobie samemu opinie niż czytać tego typu opinie jednostek. Generalnie bardzo rozwojowa Firma.
    Obserwator

13.08.2022 17:03

Pozornie to wygląda, że wszystko jest ok. Ludzie się zwolnili, albo zostali zwolnieni i już nie ma problemów. Niekończące się pasmo sukcesów
    Piotr

29.07.2022 22:32

Dziwna firma,na Pomorzu nie mogą wybrać odpowiedniego kandydata nikt tam nie chce pracować
    Fenster

03.08.2022 10:08

Hm. chyba z handlowcem.

30.07.2022 12:22

Czy Sikla Polska Sp. z o.o. organizuje staże dla studentów?
    Aga

01.08.2022 14:10

Tak

13.04.2022 10:26

Jaka atmosfera jest między działami w Sikla Polska Sp. z o.o.?
    Jas

02.05.2022 11:19

Czemu wojna o co chodzi w Sikli....
    Omar

07.07.2022 19:07

Atmosfera kiepska, utrzymują się w pracy tylko (usunięte przez administratora)
    Olaf

30.04.2022 23:13

Towarzystwo wzajemnej adoracji.
    Brand

24.05.2022 22:47

Nic nie rozumiesz
    staryyy

22.06.2022 22:35

Troszkę popracujesz, to będziesz wiedzieć. Tam każdy sprzeda cię nawet bez zysku.
    Paweł

11.04.2022 11:33

Zapraszam pracowników Sikla Jelenia Góra do założenia związku zawodowego, tel 756415912 www.soljg.eu
    Darek

08.02.2022 09:07

Kiedyś byłem na rozmowie, przedstawiciele handlowi nie byli z dużych miast lecz z małych. Na przykład ph zamiast z Wrocławia był z oddalonej miejscowości od Wrocławia. Liczy się podstawa. Codziennie tracił dwie godziny na dojazd i z powrotem. Każdy wytrawny ph, wie, że w tym czasie można odbyć kilka spotkań. Nie proponujcie wysokiej podstawy na rozmowie, lecz niską, (większa szansa zatrudnienia). Firmę traktujcie jako przejściową, idealną do nauki. Rozmowa kwalifikacyjna rzeczowa (2-3 osoby z firmy i Ty), jak nie jesteś z branży od razu to wyjdzie. Ja przestrzeliłem zarobki. Życzę sukcesów.
    Grzesiek

13.02.2022 14:56

Możesz napisać to to oznacza ta niska podstawa? Jaki to jest poziom brutto? Umowa o pracę?
    Andrzej

24.05.2020 18:43

mam nadzieję, że pandemia zweryfikuje pracowników i maruderzy będą mieli więcej wolnego bo firma jest dobra . Może nie idealna ale jest dobra.

27.12.2021 10:10

No i właśnie przez wpisy takie jak Twój rodzą się plotki. Niby coś tam dzwonią ale za bardzo nie wiadomo gdzie. Nie, nie wytrzymał, a podkupił go ktoś inny. Po korelacji czasu i działu wiem co mówię, bo chodzi o mnie. Atmosfera w firmie od pierwszego dnia świetna, wsparcie i pomoc ze strony przełożonych ogromne, zostałem przyjęty bardzo dobrze. Jednak to tylko praca i wszędzie może być lepiej i pewnie gorzej. Jak na razie wydaje mi się, że trafiłem lepiej. A Ty kolego zanim się zabierzesz za obrażanie to zbierz więcej informacji...

06.01.2022 21:18

@666 Oj jestem ciekaw jak sie zestarzeje twój komentarz. Szkoda że sie nie podpisałes bo po pół roku to sie zam z siebie będziesz śmiał.
    Agneso

13.11.2021 20:13

Dzien dobry, piszę w imieniu męża który obecnie jeszcze pracuje w Niemczech. Mąż rozmawia biegle w j.niemieckim z wykształcenia inżynier informatyk, obecnie pracuje jako programista, operator CNC. Czy po powrocie mialby szansę na pracę w Państwa firmie?
    Interesant

21.10.2021 13:06

Dzień dobry. Czy możecie mniej więcej powiedzieć jak wygląda u Was płaca?
    niedoszły kandydat

28.10.2021 17:27

Ciągłe ogłoszenia o pracę i hiper rotacja, chyba wszystko wyjaśniają.
    AO

17.02.2020 14:32

Pracuję w firmie Sikla Polska od kilku lat. Firma wymaga dużo od swoich pracowników, ale też dużo daje. Co jest ważne to indywidualne podejście do pracowników. Dwa razy byłem w ciężkiej sytuacji życiowej i za każdym razem otrzymałem wsparcie. Firma docenia i wynagradza zaangażowanie, pozwala się kształcić w wybranym kierunku. Organizuje dla Pracowników systematycznie imprezy oraz wycieczki firmowe.
    ??

12.03.2020 21:04

Po rozmowie telefonicznej wie że to super firma i zaangażowani ludzie.
    zainteresowany

29.09.2021 18:29

ao mógłbyś wymienić jakiś przykład? ile ci firma dała w ostatnim czasie? bo podobno ma sie zwolnić jakieś miejsce na przedstawiciela to może sie zgłosze

Zostaw merytoryczną opinię o Sikla Polska Sp. z o.o.