BUNGE Polska

Karczew

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 37 ocen.

BUNGE Polska
2 37 6 1

Opinie o BUNGE Polska

Mieczysław

@Obserwator o^o, moje pytania są ściśle związane z tym, jak wygląda praca w firmie BUNGE Polska. Przed podjęciem decyzji o ewentualnym zatrudnieniu w danej firmie dobrze jest poznać to, jak wygląda praca oraz warunki zatrudnienia. Opinie osób, które tam pracowały są pomocne, dzięki czemu można uniknąć sytuacji, że po kilku dniach pracownik zrezygnuje z pracy, gdyż warunki nie będą dla niego odpowiednie.

Mieczysław

@;), dziękuję za odpowiedź. Ciekawi mnie jeszcze, jak dokładnie wygląda możliwość rozwoju zawodowego pracując w firmie BUNGE Polska? Czy firma organizuje cykliczne szkolenia, które podnoszą wiedzę i umiejętności zatrudnionych pracowników? Możesz opisać, jak to szczegółowo wygląda?

Obserwator o^o
@Mieczysław 01.10.2018 08:31

Zadajesz za dużo pytań, w dodatku takich samych, lecz inaczej sformułowanych. I jeszcze szczegółowe opisy. Szkoda bardzo. Przyjdź na rozmowę o pracę, zapytaj. Dowiesz się. Gratis: Pranie mózgu.

Mieczysław

@;), czy firma BUNGE Polska reguluje w jakiś sposób kwestię podwyżek pracowniczych? Są one uzależnione od jakiś konkretnych wydarzeń bądź zaangażowania pracownika? Wiesz może, jak to wygląda? Zakładając, że do firmy zostaje przyjęta osoba młoda bez doświadczenia zawodowego to, jakie kryteria musi spełnić, aby móc ubiegać się o podwyżkę?

;)
@Mieczysław 25.09.2018 08:05

To chyba logiczne że musi pracować i chciec pracować. Wykazywać się, starać. Robić dobre wrażenie. Rzucać pomysłami, osiągać wyniki by pracodawca miał podstawy do takiej podwyżki. Solidnych pracowników jest 1 na 10, albo i to nie.

Mieczysław

@Niedługo znowu pączki:(, dobrze, więc, czy możesz odpowiedzieć na dwa pytania, które zadałem w poprzednim komentarzu? Osoby, które obserwują ten temat będą wdzięczne za udzielenie takiej informacji, która będzie pomocna przy ewentualnym zatrudnieniu w firmie BUNGE Polska. Zachęcam do odpowiedzi.

;)
@Mieczysław 10.09.2018 10:42

Awans to duże słowo, za duże w tym wypadku. Podwyżki są a czasem się zdarzają. Robienie kariery myśle że w jakimś stopniu jest możliwe, na początek. Od czegoś można zacząć.

Mieczysław

@Niedługo znowu pączki....:(, rozumiem, jednak chciałbym, abyś zwięźle i na temat odpowiedział mi na pytanie, czy rozpoczynając pracę w firmie BUNGE Polska można z czasem liczyć na awans i podwyżkę wynagrodzenia? Są szansę zrobienia kariery w strukturach tej firmy?

Niedługo znowu pączki:(
@Mieczysław 02.09.2018 14:48

To dwa pytania. Miało być pytanie - czyli jedno.

Mieczysław

@500 zł premii i nie ma wypadku, o czym dokładnie piszesz w swoim komentarzu odnośnie pracy w firmie BUNGE Polska? Mam rozumieć, że wypadki, które zdarzają się z udziałem zatrudnionych pracowników nie zostają zgłaszane? Nie chciałbym źle zrozumieć tego co napisałeś, dlatego, proszę, abyś sprecyzował to co napisałeś i odpowiednio wyjaśnił. @1028, możesz odnieść się do tego, co napisali inni użytkownicy na temat pracy w firmie BUNGE Polska i wyrazić swoje zdanie na ten temat? Skąd u Ciebie takie przypuszczenia, jakoby PIP nie miała na tyle skutecznych narzędzi, aby zbadać opisane sytuacje?

1033
@Mieczysław 13.08.2018 07:38

Zaczynasz łapać;) narzędzia może i ma ale pieniądz „rządzi”. Czyni cuda;)

500zl!!!
@Mieczysław 13.08.2018 07:38

Przytaczam sytuację tzw. kolega z linii nr 4 "ruski" jak mu maszyna rękę przyciela, "nie bierz zwolnienia to dostaniesz premie" kojarzy pan taką sytuację ?. Lub tzw "kewin" linia nr 2 też wypadku nie było, licznik bije dalej. Jeszcze było z parę takich sytuacji wystarczy sobie odświeżyć pamięć

Mecenas
@500zl!!! 23.08.2018 19:34

Objawia nam się tu pazerność ludzka... „wole premie niż pójść na zwolnienie” karygodna postawa pracodawcy i pracownika.

Mieczysław

@1039, dlaczego sugerujesz, że miałbym to wiedzieć? Gdybym wiedział to nie zapytałbym o to w wątku opinii na temat pracy w firmie BUNGE Polska. @500zl!!!, niepokojące jest to, co napisałeś, dlatego mam nadzieję, że więcej takie nieprzyjemne sytuacje nie będą miały miejsca. @Odpowiedz dla Mieczysława, ;), dlaczego tak surowo oceniacie decyzję osób, które sumiennie i nieprzerwanie pracują w firmie BUNGE Polska? Czy rzeczywiście nic dobrego nie da się napisać o tym miejscu pracy? Widzicie same negatywne aspekty?

Niedługo znowu pączki....:(
@Mieczysław 25.08.2018 23:41

Może tak, może nie. Takie nieprzyjemne sytuacje będą miały miejsce dalej, (500+) póki co zawsze załatwiało sprawę. Pora to przerwać! Jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Praca jest spoko, jak ktoś chce pracować, będzie pracował. Niektórzy lubią tą prace inni nie. Nie można ich nazywać ludźmi bez ambicji odrazu. To samo mógłbym napisać o jakimś prezesie dużej firmy który przez lata siedzi na jednym stołku... i co ? Nie ma ambicji by nagle zostać astronautą? (Chodź ma możliwości) Każdy jest panem własnego losu i co robi i zrobi to jego indywidualna sprawa. Inni po prostu czują wyższość, zazdrość, pazerność, chytrość i inne negatywne cechy wynikające z ludzkiej ułomnej natury.

Mieczysław

@1033, zaciekawił mnie jeszcze jeden aspekt pracy w firmie BUNGE Polska, czy możesz napisać, jak często dochodzi do rotacji pracowników w tym miejscu pracy? Pracują w firmie osoby, które mają dłuższy staż pracy niż jeden rok? Napisz, co wiesz na ten temat. @Masmix, dlaczego tak uważasz?

1039
@Mieczysław 19.08.2018 09:40

To Ty nie wiesz?

Odpowiedz dla Mieczysława
@Mieczysław 19.08.2018 09:40

Pracują tam staży pracownicy którzy pracują ponad 20 lat albo ludzie bez ambicji i życiowych celow

;)
@Odpowiedz dla Mieczysława 23.08.2018 19:41

Ludzie bez ambicji i życiowych celów... bez względu na jakim dziale pracują: magazyn, biuro, warsztat czy produkcja:D jak wszyscy to wszyscy, bez wyjątków;)

Masmix

Mietek daj spokój bo się kompromitujesz .

Inspekcja pracy xd

Jak tam wpadniemy to zrobimy porządek!!!

1028
@Inspekcja pracy xd 07.08.2018 16:49

Dostaniecie w łapę i ch...a zrobicie! Takie mamy realia!

500 zł premii i nie ma wypadku

Nick mówi wszytko. Miałeś wypadek przy pracy? Spokojnie premia dyrektora załatwi sprawę ????

Mieczysław

@Optima, rozumiem, że chcesz pozostać anonimowy, dlatego nie uzasadnisz bardziej szczegółowo kwestii rzekomego mobbingu, jednak chciałbym, abyś napisać więcej na temat tych wypadków w pracy, które według Ciebie zdarzają się w firmie BUNGE Polska. Są to wypadki, które zdarzają się z czyjej winy według Ciebie?

Mieczysław

@Optima, bardzo negatywnie przedstawiłeś swoją opinię na temat pracy w firmie BUNGE Polska, dodatkowo, zarzuciłeś firmie przestępstwo jakim jest mobbing. Wypowiadamy się na forum publicznym, dlatego takie oskarżenie względem tego pracodawcy powinno być odpowiednio uzasadnione. Czy możesz przedstawić, jakie sytuację wpłynęły na to, iż uznałeś, że w firmie występuje to zjawisko? Byłeś świadkiem poniżania, ośmieszania pracowników? Bądź ich odizolowania od grupy? Opisz, proszę, szczegółowo ten przedstawiony zarzut.

Optima
@Mieczysław 27.07.2018 09:05

Mieczysław, owszem mobbing to przestępstwo tak jak i utajanie i zamiatanie pod dywan wypadków pracowników podczas pracy, gdy liczone byly dni bez wypadku pozytywnie mimo że dochodziło do nich. Co do mobbingu niejednokrotnie byłem świadkiem tego zjawiska jak i doświadczyłem go sam ze strony swoich przełożonych. Nie będę podawał więcej przykładów i uzasadnial swojej wypowiedzi ponieważ chciałbym pozostać anonimowy. To jest moja osobista ocena współpracy z tą firmą.

Optima

Odradzam współpracy z tą firmą w szczególności z działami logistycznymi. Lekceważenie pracowników na każdym kroku stosowanie mobbingu to tam codzienność. Brak możliwości dorobienia do pensji tak zwanych nadgodzin. Brak szacunku dla długoletnich pracowników jak i do ich włożonej pracy. Krótko mówiąc chcą taniej siły roboczej. Pensja nie adekwatna do wykonywanej pracy jak i stanowiska.

Administrator

Czy jesteście zadowoleni ze współpracy z firmą BUNGE Polska? Co wpływa na Twoje postrzeganie tego przedsiębiorstwa?

Leon zawodowiec

Znowu nowi pracownicy dostaja tyle co maja starzy. Oj smierdzi to kolejna rewolucja????

Hubi666

Witam.Moje pytanie brzmi jakie warunki pracy są w tej firmie i czy jest możliwością awansu ?Jakie zarobki są w dziale utrzymania ruchu?

Byly pracownik
@Hubi666 06.01.2018 20:56

Nie ma mozliwosci

Robert

Podpowiedzcie czy warto starać się o pracę w firmie?

Byly pracownik
@Robert 25.01.2018 18:40

Nie!! Nie ryzykuj to sie nie oplaci

Krówka masłówka

Oni mają w d...e pracowników i ich prawa, tak już jest od dłuższego czasu, sami "pracują" od poniedziałku do piątku po 8 godz. albo i nie, a "robol" w ich mniemaniu bo za pewne tak myślą o pracownikach ma tyrać na ich pensję po 12 godz. I jeszcze przyjść w weekend. Jestem ciekawy jak jeden z drugim zareagował by gdyby musiałby przyjść do pracy po przeczytaniu karteczki która jaśnie Pan wywiesi w piątek, że trzeba przyjść w sobotę bądź w niedzielę, myślę że weekendy od razu by się skończyły.

TnZ
@Krówka masłówka 23.08.2017 01:00

Nie chciało się nosić teczki-trzeba nalewać olej w buteleczki :).

Obserwator.
@TnZ 27.08.2017 17:36

Tu się oleju geniuszu nie leje;) zakłady Ci się pomyliły, nie błysnąłeś bystrzaku:D

Jack

Kierownictwu należy się obić ryje! Traktują pracowników jak śmieci. Inspekcja pracy powinna zamknąć ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak najszybciej. Pracownicy są zmuszani do harowania po 12 godzin, bez uprzedzenia ich o tym wczesniej. Życzę zeby ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] upadł jak najszybciej, a kierownictwo zostało pociągnięte do odpowiedzialności karnej.

Paulo Coelho

"mieliśmy chwilowe problemy..., ale już wszystko jest na dobrej drodze" Paulo Coelho

Smakowity

Nie polecam, radzę raczej omijać firmę szerokim łukiem, notoryczne soboty i niedziele pracujące a później odbiór w poniedziałek albo piątek jak nie ma produkcji. Kierownik ma wywalone na produkcję on nie pracuje w weekendy także go to nie boli ...

BYŁY PRACOWNIK

Moze po tych wypowiedzeniach cos sie zmieni . Patrzac na tych 6-ciu operatorow sposób jaki wybrali był ostateczny skoro nie mogli juz w inny sposob rozmawiac o zarobkach a to że w tej chwili zostało 3-ech mowi o honorze jaki prezentuja nie jak nie którzy pracownicy którzy dużo krzyczeli poczym wracali jak pies z podkulonym ogonem do pracy i odszczekiwali swoje zachowanie. Panowie do końca czerwca nie daleko wierzcie ze są firmy w których przełożeni sa w stanie upomnieć sie o podwyżkę dla swojch ludzi . Nie czesto sie zdaza sytuacja ze firma robi wbrew powiedzeniu że " z niewolnika niema pracownika " i skracaja okresy wypowiedzeń lub nie wymagaja świadczenia pracy na tak odpowiedzialnych stanowiskach jak wasze. Powodzenia i narazie panowie

Gość155

Kierownictwo to dno, zmianowi boją się rozmawiać z kierownikami bo boją się reakcji, kierownictwo nic nie rozmawia o pracownikach z prezesem bo im się nie chce, jak to kierownik mówi go to nie obchodzi, pierwszy raz spotkałem się z takim podejściem przez pracodawcę. Relacje między zmianowymi, kierownictwem i prezesem równe zeru, rozmowy ze zmianowymi, kierownikami o problemach, podwyżkach kończą się tekstem " na tyle się zgodziliście zatrudniając tu, co ja mogę" zero jakiejś walki za pracownikiem, każdy cicho siedzi nie wiadomo dlaczego, wydaje mi się że nie chcą się wychylać bo boją się o stołki albo im się po prostu nie chce. Pełno szkoleń które nie dotyczą naszej pracy typu praca przy koparce, czy pod suwnicą itp gdzie to nie ma żadnego związku z naszą pracą. Jak wyżej koledzy pisali duże obietnice przy rozmowach a potem tylko dużo obowiązków nic więcej, zero rozwoju czy awansu. Przy rozmowie kilka lat temu wszystko ładnie Pani M. opowiadała , tylko po kilku latach dowiaduje się że zarabiam tyle samo co ktoś kto jest zatrudniony od miesiąca. Pomimo zwiększania co roku wydajności lini i otwierania dodatkowych, zarobki jakoś znacznie się nie zmieniają. Panowie ze stacji dodatków od kilku lat poruszali temat pieniędzy i zaniżonych stawkach, próby podjęcia rozmowy o sytuacji, czy podwyżce kończyły się wymówkami brakiem czasu na rozmowę, tekstami że firma nie ma pieniędzy na podwyżki, brakiem inflacji, ciężką sytuacją firmy lub obietnicami podwyżki za rok i na tym się kończyło. Na spotkaniach kwartalnych prezes opowiada o dobrej sytuacji firmy, o szybkim rozwoju, zwiększeniu tępa i wydajności o otwieraniu nowych lini, i jak to firma dobrze prosperuje, tylko poza dodatkowymi obowiązkami pracownik nic nie zyskuje. Gratuluje Panom ze stacji dodatków, wszyscy panowie złożyli rezygnację w tym samym czasie, w jakiś sposób chcieli też pokazać że coś jest nie tak, lecz jakiegoś pozytywnego podejścia co do sytuacji ze strony kierownictwa nie było, kierownictwo olało, a prezes się obraził. BHP w firmie jest naprawdę na wysokim poziomie co jest dużym plusem. (Niektóre) szkolenia są dobre tylko przydało by się skupić na zrobieniu szkoleń stanowiskowych a nie ogólnych. Spotkania cotygodniowe bardzo dobre pomagają na bieżąco eliminować problemy. Zmianowi są w porządku tylko boją się rozmawiać z kierownictwem o pracownikach z Panem K. w sumie się nie dziwie bo Pan K. po za żartami z biurem czy prezesami to straszny gbur, zero sympatii czy nawet normalnej relacji z pracownikami, będą przy nim każdy boi się cokolwiek odezwać , patrzy na ludzi z góry jak na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którzy powinni pracować i nie robić problemów, pracując tyle lat nie widziałem żeby z kimś normalnie rozmawiał. Lecz jak tylko stara elita "prezesów" się spotka to od razu inny człowiek. Firma nie jest najgorsza lecz nie ma co liczyć na jakąś ścieżkę rozwoju, czy na normalne relacje, to co na wstępie dadzą trzeba się liczyć że tak może zostać lub niewiele się zmienić. Jak to pani z audytu powiedziała, fajna firma tylko ludzie jacyś spięci.

Starszy wiaderny

Mike dziś wpada na zakład;) będzie kostkę ręcznie pakował.

Były Pracownik

OPERATOR STACJI DODATKÓW- Na rozmowie ładnie mówią ale w rzeczywistosci po za przygotowaniem dodatków do obowiązków należeć będzie odpowiedni wybór RECEPTURY (stanowisko recepturowego który ma dużo większą stawkę na papierze jest utworzone ) nadzór nad przebiegiem procesów produkcyjnych (stanowisko PROCESOWEGO tez istnieje) ale wszystkie te obowiązki spoczywają na dzień dzisiejszy na OPERATORACH STACJI DODATKÓW którzy mają nic nie mówić o zarobkach tylko pracować na chwałę korporacji . Co do przestrzegania przepisów prawa pracy i zglaszania wypadków nad tym czówa "wiecznie nie oczytany społeczny inspektor pracy "który nie wie jakie obowiązki na nim spoczywają po za byciem zecznikiem pracodawcy czyli co każą to przekaże załodze szkoda czasu na tą firmę

Optima Cardio

Panu Ferdynandowi kiepskiemu i Toto Lotkowi już serdecznie dziękujemy!! Wystarczy tego pajacowania.

Pracownik Magazynu

Potwierdzam to co napisał Masmix .

Masmix

Ostrzegam tych Ludzi co chcą przyjąć się do pracy w firmy Bunge . Na początku rozmowy będą wam obiecywać że dostaniecie więcej kasy po okresie próbnym nie wierzcie w te bajki !!! niech wam to dadzą na piśmie pamiętajcie papier wszystko przyjmie . NA bardzo wysokim poziomie stoji tu BHP na takim wysokim poziomie że jak wydarzy się w tej firmie wypadem to lepiej dać pracownikowi w Rękę niż zgłosić taki incydent i uznać wypadek Prosił bym żeby tym zajęła się Kruszwica lub ludzie odpowiadający za BHP w Firmie BUNGE . Może Koledzy z Pracy coś więcej napiszą na ten temat .

Wyborny Extra

pracuje w zakładzie i szczerze nie polecam chyba że jesteś "kawalerem do wzięcia" ;-) albo "kamikadze" i chcesz liczyć każdy grosz "od dziesiątego do dziesiątego"

Zostaw opinię o BUNGE Polska - Karczew

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUNGE Polska