Zastanawiam sie jaki powod musi miec osoba, ktora wystawila ten komentarz. Jestem osoba pracujaca w firmie HPNu. Pracuje juz ponad rok w tej firmie. Od trzech miesiecy mieszkam juz na swoim prywatnym mieszkaniu, wczesniej mieszkalam w jednym z domkow firmy HPNu, co moge na ten temat powiedziec? Moje doswiadczenie jest takie, wszystko zalezy od tego z jakimi ludzmi sie mieszka, kiedy sie ma dobra grupe na mieszkaniu wtedy jest wszystko ok, tak wlasnie bylo w jednym z domkow w ktorym mieszkalam, potem kilka znajomych wrocilo na studia do Polski, przyjechaly nowe osoby do mieszkania w ktorym mieszkalam, wtedy sie zaczelo, jedynym powodem, dla ktorego niektore z osob przyjechaly bylo zarobienie na marihuane i alkohol. Wszystko co zarabiali tygodniowo spedzali na imprezy. Jesli chodzi o sprzatanie, kiedy ludzie gotuja, jedza i nie sprzataja po sobie wtedy wiadomo ze bedzie syf. Znam osobe, ktora wystawila ten komentarz i jest jedna z osob, ktora lubi zyc z dnia na dzien, w nocy imprezowac, rano spac i nie chodzic do pracy. Kiedy firma zwolnila ''kolege'', my Polacy ciezko pracujacy na zarobione pieniadze po powrocie do domu zobaczylismy ze poginely ludziom rzeczy. Dla mnie najwazniejsza rzecza jest ze firma wyplaca moje ciezko zarobione pieniadze, jezeli chodzi o mieszkania to Polak Polakowi moze podziekowac za uprzykrzanie sobie zycia. Tyle na ten temat.