Engeldaheim

Stuttgart

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 78 ocen.

Opinie o Engeldaheim

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Engeldaheim

Aldona

A ja mam taką firmę że za dzień mam 80 euro to jest zarobek a polka jedzie za 900eu na miesiąc a że polki to nic nie warte są to im dobrze . Polki za granicą to ostatnie dno najgorsze barachło

ewunia 1212
@Aldona 11.01.2018 21:14

Firme,prywatna dzialalnosc pewno!!!! Na ulicy ?

anonymous
@Aldona 11.01.2018 21:14

A co to za firma

Mariusz

Hahahaha ale downy za 930 euro kto co wystawia takie ogłoszenia i szuka ludzi niemohe hahaha zero zero zero ktoś musi być na prawdę ułomny żeby iść na to

Polka
@Mariusz 16.12.2016 02:35

Ja jestem z dania, że dobre agencje się nie ogłaszają. .dobrze płacą i kobiety się trzymają takiej agencji bo praca wszędzie jest taka sama ja za byle pensję już nie pracuję

B.

masakra jakas te stawki to kpina.

ninka
@B. 30.08.2017 13:46

dlaczego kpina? ja mam w tej firmie teraz 1250 na rękę, to kwestia chyba doświadczenia i poziomu języka. ja nie narzekam. czemu kpina, ile tobie zaproponowali??????

Polka
@ninka 02.10.2017 16:27

A ile dają za opiekę przy małżeństwie? Ja mam w mojej agencji 1,550 euro na rękę babcia jest po udarze a mąż jest ok.oboje w wieku 92 lata są muzykami..

Basia E. Makowska

Współpracuję z firmą od jakiś dwóch lat. I to chyba tak ma każda opiekunka, że jak już zacznie pracować, to już zostaje na lata.

bieganski1240@gmail.com
@Basia E. Makowska 22.11.2017 23:40

Ja nie rozumiem wielu rzeczy, jakiś rok temu szukałam zlecenia Engeldaheim przyjął moje dokumenty z dałam egzamin z języka I miał ktoś do mnie zadzwonić nikt się nie odezwał, pracuję ponad 5 lat znam dobrze język, nie palę, świetnie gotuję, mam wiele referencji I podziękowań od rodzin, do tej pory nie rozumiem co było przeszkodą w zatrudnieniu mnie. .teraz wróciłam z pół rocznego pobytu u podopiecznej, byłam z nią pół roku, wnuk zadecydował, że odda ją do domu starców bał się że nowa opiekunka ucieknie od niej, fakt, była trudna, ale wszystko można znieść. .

Basiab.62

Jakieś dwa tygodnie temu wróciłam ze zlecenia i byłam w okolicach Stuttgartu, w miejscowości Nagold - piękne okolice, dobra rodzina, która mnie gościła. Mam same dobre wspomnienia z pracą, bo praca nie była cięzka, babci chodziła sama i nie było z nia problemow. Firma zaproponowala mi dobre warunki placowe, dojazd do domu i z powrotem za darmo i do tego dostalam premie za polecenie kolezanki na to miejsce. Teraz wymieniamy się co 2 miesiace. Ja jade na swięta do Niemiec. Pozdrawiam i polecam ich.

anonymous
@Basiab.62 09.10.2017 10:42

To pachnie na Werbung firmy-takie mam wrazenie

Daro

Ja z nimi tez wspolpracuję i uwazam, że naprawde porzadni ludzie ma pracuja, co nie jestem w stanie powiedziec o wszystkich pracownikach innych firm, a troche juz Niemiec zjezdzilem z róznymi firmami i bez. Do nich sie przekonalem, bo dostalem informacje od rodziny niemieckiej, że to dobry pośrednik w Niemczech. Teraz z nimi wspolpracuje i sobie chwale, bo zarobie dobrze,, a ja zawsze chcialem miec warunki niemieckie, a oni mi dają. Do tego regularne bonusy. Juz nie musimy sie stresowac z rodziną, że przyjdzie kontrol, jak pracowaliśmy bez umowy i bez pośredników.

Halina

Ja jestem zadowolona ze współpracy.

basino

P.Tomasz proszę nie pisać takich bajek.Niemcy są też nie uczciwi,sama tego doświadczyłam.Miałam umowę,ubezpieczenie a pensja ????000. Sprawą jest w sądzie. Nie wiem jak to się dotyczy tej firmy. Proszę o wypowiedź opiekunów którzy pracują w tej firmie.

mari
@basino 11.05.2016 18:53

Agencje ,ktore jak opętane zaśmiecają całe strony wraz z jeszcze dwoma na stronie Jobbler nie maja u mnie powazania .Jak tylko zobaczę ,ze zasmiecone to pomimo,ze szukam pracy zaraz znikam z takiej strony.Jest to dla mnie niepowazne!!!!Po co tak robicie?

werty

eeeeeeeeeeeeeeeee tam

Ona

Dodawajcie opinie.Pracownicy/Pracownice.

Zostaw opinię o Engeldaheim - Stuttgart

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Engeldaheim