2.9/5

• Górki Szczukowskie

3. Opinie o pracodawcach Kielce
  5. Opinie o Piekarnia Białogon

Opinie o Piekarnia Białogon Kielce

Nie przegap nowości o Piekarnia Białogon!

29.07.2021 15:11

ZACZYNAMY JUŻ W TEN PONIEDZIAŁEK- 2 SIERPNIA! :)

Na każdym z naszych sklepów firmowych rozdajemy Karty Stałego Klienta!
    Jesteś w naszym sklepie? Odbierz kartę, zbierz 5 pieczątek i odbierz uśmiechniętą eko torbę na zakupy gratis:). Zbierz 10 i otrzymaj któryś z naszych pysznych kilogramowych tortów za 1 zł!
    Zachęcamy do zbierania pieczątek przy okazji zakupów w naszych sklepach:)

Będziemy na Ciebie czekać w naszych sklepach firmowych w Kielcach:

• ul. Nowy Świat 48/3

Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1

26.07.2021 16:30

W firmie przestrzegane są wytyczne zgodnie z reżimem sanitarnym związanym z zachowaniem bezpiecznych i higienicznych warunków pracy. W zakładzie obowiązuje także między innymi nakaz częstego mycia i dezynfekcji dłoni, w tym celu w miejscu wejścia do budynku powstały specjalne bramki dezynfekujące. Posiadamy także przegrody z pleksy oddzielające stanowiska pracy, aby ograniczyć bliski kontakt pracowników podczas pracy.
    Ala

15.04.2020 17:24

Macie jakieś obostrzenia w pracy obecnie?

26.07.2021 16:30

22.07.2021 12:23

Bardzo się cieszymy, że nasze produkty Państwu smakują! :) Dziękujemy za pozytywną opinię:)
    anonymous

22.03.2018 21:08

mmmm pyszne produkty mają!

22.07.2021 12:23

Kierowca

07.04.2025 12:44

Witam chciałbym się dowiedzieć czy w najbliższym czasie będziecie potrzebowali kierowcy do rozwożenia pieczywa ?

ooo

16.06.2024 18:00

Przeczytałem o dniu próbnym. To zamiast rozmowy rekrutacyjnej od razu do roboty dla sprawdzenia? Płacą chociaż za taki dzień czy za darmoszke sprawdzają?

17.06.2024 14:26

Dzień dobry :) W celu otrzymania informacji o wszystkich szczegółach dotyczących rekrutacji zachęcamy do kontaktu pod numerem telefonu: 571-099-786. Podczas rozmowy na pewno otrzyma Pan wszystkie odpowiedzi na zadane pytania :) Pozdrawiamy i mamy nadzieję do usłyszenia!

21.05.2024 10:03

na ilu zmianach pracują na magazynie. W sumie kusi mnie ta praca, tylko trochę odrzuca praca na zmianach nocnych :D
    Elżbieta

06.05.2024 09:50

Dzień dobry. proszę o informację, czy w tym roku będą planowane nabory dla pracowników magazynowych? A jeśli tak to jak oceanicie aktualną atmosferę i czy praca według was jest lekka czy ciężka? z chłopakiem znaleźliśmy ofertę z zeszłego roku na Polną, którą jest zainteresowany
    Dawid

07.05.2024 06:56

Dzień dobry Pani Elżbieto, Zachęcam do bezpośredniego kontaktu partnera w sprawie pracy: https://piekarniabialogon.pl/praca/ Pod tym adresem, można złożyć swoją kandydaturę. Zapraszamy na dzień próbny:) Pozdrawiam serdecznie
    Bogdan

09.05.2024 15:06

Czy jest szansa aby podali Państwo stawki jakie obowiązują u Państwa? Czy jest to tajemnicą?

22.01.2024 09:03

A wiecie może ilu tych ludzi na magazynie teraz potrzeba? We wpisach było kiedyś jakieś zainteresowanie tą robotą, na jednej stronie widziałem, że ogłoszenie wygasło z parę miesięcy temu. Fajnie, że można elastycznie zmiany ogarnąć i ze doświadczenie nie jest wymagane, bo go nie posiadam jeszcze. Jak teraz wygląda jakieś szkolenie / wdrożenie? i jak tu podchodzą do osób całkiem nowych?
    Dawid

26.01.2024 16:31

Dzień dobry @TA:) Prowadzimy na bieżąco rekrutację:) Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu przez formularz https://piekarniabialogon.pl/praca/ Nowe osoby oczywiście wdrażamy, szkolimy, również pod względem BHP. Jeśli nie posiada Pan/Pani doświadczenia to nie stanowi ten fakt, żadnej bariery, aby podjąć pracę. Pozdrawiamy i zapraszamy do kontaktu

22.09.2023 14:12

W internecie znalazłam ofertę pracy na stanowisko Pracownika magazynowego. Firma wymaga od kandydata gotowości do pracy zmianowej, a w dalszej części informuje, że można liczyć na elastyczny czas pracy... Czyli jak to w końcu wygląda, bo jedno z drugim się zaprzecza. Pracownik decyduje, w które dni może przyjść i na jaką zmianę? W ogóle ile ich jest i w jakich godzinach?
    DI

26.09.2023 15:47

Dzień dobry, W ogłoszeniu podany jest numer kontaktowy. Jeśli posiada Pan/Pani jakieś szczegółowe pytania wystarczy skontaktować się pod numerem telefonu w ofercie. Praca oferowana jest w systemie trzyzmianowym. Każda ze zmian trwa tydzień. Jeśli potrzebuje ktoś w następnym tygodniu pracować na inna zmianę, niż ma zaplanowane to jesteśmy elastyczni i możemy zorganizować pracę na zmianie w innym zakresie godzinowym. Stąd informacja, że mogą Państwo liczyć na elastyczny czas pracy. W razie pytań zapraszam do bezpośredniego kontaktu z nami Serdecznie pozdrawiamy
    DI

09.10.2023 12:36

Dzień dobry Pani Dominiko, oczywiście, wszystko jest kwestią porozumienia:) Uprzejmie bym prosił o kontakt telefoniczny pod numerem telefonu 571 099 786 z działem rekrutacyjnym, bądź przesłania CV pod adresem mailowym [email protected], abym mógł przekazać je do kierownictwa w celu kontaktu. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
    Mzk

09.04.2023 22:50

Kółko wzajemnej adoracji w sklepie na Zagórskiej. Hipokryzja kierowniczki najwyższy poziom. Obrabiane tyłka za plecami pracowników opanowane do perfekcji ???????????? współczuję kolejnym pracowników, którzy zmieniają się z prędkością światła.
    Jozef

03.02.2023 11:44

Kupuję i jadam ciasto firmowe z piekarni Białogon. Powiem znakomite nie znam lepszego. Przy okazji sam pikę chleb na produkowanym przez siebie zakwasie, używam tylko soli cukru i żytniej mąki. Upieczony cleb przecowywany w woreczku foliowym śniadaniowym nie pleśnieje do 7 dni gdy trzymam w normalnych warunkach. Przecowywany w lodóce był bez śladów eśni po 30 dniach. Pozdrawiam. Senczyszyn

27.02.2023 07:58

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa:) Bardzo się cieszymy, że nasze produkty cieszą się tak pozytywną opinią :) Pozdrawiamy!
    Andzia

30.01.2023 20:18

Witam interesuje mnie praca na chłodni.Czy są przyjęcia?

27.02.2023 07:54

Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu: https://piekarniabialogon.pl/praca/ Pozdrawiamy

27.02.2023 07:55

27.10.2021 09:41

Najlepsza piekarnia! Bardzo polecam! Zawsze smacznie i świeżo!

27.10.2021 10:23

Artur.M

14.11.2019 09:17

Chleb Bialogon firmowy..... Trzy doby lezakowania i nadaje sie do wyrzucenia.... Plesn rozwija sie od srodka. Gdyby to byl jeden przypadek, ale to nie pierwszy zakup i nie poerwsza wpadka.

22.07.2021 12:36

Bardzo nam przykro, że taka sytuacja miała miejsce. Niestety długość świeżości naszych produktów zależeć może od wielu czynników. Jednym z nich może być także ich przechowywanie w wyższych temperaturach. Jeśli jednak aspekt odpowiedniego przechowywania został zachowany, to będziemy zobowiązani, aby móc bezpośrednio skontaktować się z Panem, aby móc to wyjaśnić i odpowiednio przeprosić za zajście:) Bardzo nam na tym zależy:) Będziemy wdzięczni za bezpośredni kontakt na adres mailowy: [email protected], aby ustalić szczegóły. Pozdrawiamy i liczymy na kontakt

22.07.2021 11:07

Witamy wszystkich użytkowników serwisu GOWork!

Smak i jakość to kluczowe wartości, które przyświecają nam od ponad ćwierć wieku podczas codziennych wypieków. To już 27 lat, gdy z powodzeniem łączymy tradycyjne metody produkcji na naturalnych zakwasach z nowoczesnymi technologiami wypiekowymi, a nasze pieczywo i wyroby cukiernicze codziennie goszczą na stołach tysięcy rodzin. Jesteśmy z tego dumni i z nieskrywaną radością przyjmujemy nagrody oraz wyróżnienia dla naszych produktów. Nie spoczywamy jednak na laurach i stale się rozwijamy. Chcemy aby nasze wyroby trafiały w  gusta naszych klientów i spełniały ich oczekiwania.

Jednak Piekarnia Białogon to nie tylko pachnące wypieki, a przede wszystkim ludzie- każdy z nas tworzy to miejsce i przyczynia się do zadowolenia naszych klientów.

Dlatego nasz profil stworzyliśmy, aby być bliżej Was. Dialog to wzajemne zrozumienie, które łączy ludzi. Prowadźmy go w sposób kulturalny. Spotkajmy się tutaj. Mamy nadzieję, że podzielicie się z nami swoją opinią- nasi klienci, byli a także obecni pracownicy, ponieważ każda z nich jest dla nas bardzo ważna. Dzięki temu będziemy mogli poznać wasze oczekiwania, rozwijać się i wyciągać wnioski. Dbając w ten sposób o wasze zadowolenie.

Zachęcamy do zadawania pytań. Postaramy się na każde odpowiedzieć w sposób skrupulatny.
    Będziemy chcieli informować Was także na bieżąco o wprowadzanych nowościach i prowadzonych rekrutacjach w naszej firmie, do których uczestnictwa serdecznie zapraszamy.

Prosimy jednak pamiętać, że nie wszystkie kwestie mogą być poruszane na forum.

W takich sytuacjach prosimy kontaktować się z nami bezpośrednio pod adresem e-mail: [email protected]

Chcemy również podkreślić, że nad poprawnym funkcjonowaniem strony czuwa administrator portalu - wszystkie komentarze niezgodne z prawem polskim i regulaminem portalu będą usuwane.

Zachęcamy do zapoznania się z regulaminem:
    Regulamin Portalu GoWork

Pozdrawiamy i do usłyszenia,
    momo

15.04.2020 17:12

witam,wszystkie Panie które bardzo sie obrzucają błotem.Czytam i czytam i chyba jestem w szoku,ponieważ chciałam starać sie o prace ,ale jak widze komentarze to gęsiej skórki dostałam,dlaczego Wy sie tak nie nawidzicie,przecież od dawna dawna jest tak że kto ma lepsze znajomości to i lepsze stanowisko,a jesli ktoś szuka pracy to się łapie wszystkiego i dziś takie czasy żeby zarobić trzeba sie narobić,ale Wy Panie jesteście w cieplłym miejscu a tyle nienawiści.Pewnie gdybym zaczeła pracę to z tego co czytałam poprostu zostałabym zgnojona.Kobitki ogarnijcie się bo macie fajnę smaczne rzeczy.Czy naprawde tak strasznie jest u Was????pozdrawiam
    Daniel

10.05.2018 22:41

To chyba jest normalne, że przed świętami piekarnie pracują dłużej. Świąt tak dużo nie mamy!!!
    Smieszek

11.05.2018 12:13

Swieta swietami ale pozniej czlowiek wyglada przy stole jak zombi????
    anonymous

22.03.2018 21:15

jest ok
    Hanna

31.08.2017 10:07

@Justinnn87 według ogłoszenia (http://www.gowork.pl/praca/piekarnia-bialogon;pr) piekarnia bialogon oferuje umowę o pracę, czyli wszystkie to godziny to są nadgodziny, tak? I jak one są wypłacane? Jest jakaś wyższa stawka, są wypłacane w terminie? Nawet według ogłoszenia liczba godzin do wyrobienia to 40, czyli na rozmowie i umowie było to samo ustalone? Podzielisz się jeszcze tymi informacjami z nami?
    Justinnn87

12.12.2017 19:37

To co piszą w internecie to bzdura. Jeśli nie masz rodziny to jak najbardziej sie tam nadajesz ...
    Sende

17.05.2016 17:19

Generalnie to ja oczywiście wszystko rozumiem, ale przyznam, że odrobinę dziwnie tutaj bez ogłoszeń, macie jakieś info kiedy będą nowe znów czy nic nie wiecie?
    @

04.02.2016 12:38

Niewiem czy nowi pracownicy by cos zmienili, poniewaz niektore osoby maja zbyt duzy wplyw na innych i swietnie sie czuja w takiej atmosferze.Szef nie zmieni personelu bo mysli ze jest wparzadku ale skad on moze wiedziec skoro on jest w biurze a nie na produkcji a kamery nie wszystko wychwycą.!!!

Kontakt - Piekarnia Białogon

Polna 6 26-026 Kielce

Branża główna: Sprzedaż detaliczna
    .......

19.04.2015 18:26

Ja nie wchodze tam gdzie nie mam potrzeby, a skoro ty czy wy macie potrzebe to wchodzcie, ale przed wejsciem zauwazcie kto na tym cierpi i kto z was sie smieje. Mowicie takt i klasa, ja nie widze zadnego zwiazku miedzy wami a tymi cechami, a moze wartałoby wam sprawdzic znaczenie tych słow w słowniku? Zamiast wymyslania naprawde wescie sie do pracy....
    tttt

17.04.2015 20:52

A ty moze gdzie indziej wchodzisz

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Piekarnia Białogon?

ryba

17.04.2015 19:36

Marzenka wez sie za robote i spojrz w lustro
    !!!!!

31.03.2015 13:11

Takt i klasa??? (usunięte przez administratora) psioczysz na dziewczyny z cukierni,a sama jaka bylas? Co???????? Juz zapomnialas za co zostalas przeniesiona na piekarnie?? Cos ci powiem jakbys (usunięte przez administratora)nie wchodzila to juz dawno bys nie pracowala....Do niczego sie nie nadajesz!!!!!!!!!!!
    :-);-)

03.04.2015 23:16

Zauwaz ze nie tylko(usunięte przez administratora) ale ty tez. Ale twoj czubek nosa nie pozwala ci tego zauwazyc!!!
    buzka

29.03.2015 20:11

Takt i klasa ????Była brygadzistka na cukierni zawsze wszystkich wykorzystywala a w szczegolnoscci uczniow ,wmawiala im ze musza chodzic do pracy w sobote a po jakims czasie okazało sie ze wcale nie musza chodzic!!!!czy to było fer?Gdy ktos poprosil o wolny dzien oczywiscie dostał go ale nastepnego dnia uslyszal "flaszka sie nalezy".... Potrafiła rozpowiadac plotki ze ktos jest na cos chory !!noi oczywiscie gdy ktos jej sie zwierzyl zaraz wszyscy o tym wiedzieli. DOBRANOC...
    !!!!!!!

28.03.2015 15:21

Hahahaha ksiezniczki???? Stare lapucery nazywasz ksiezniczkami?? Kto tak mowi??
    yyyy

28.03.2015 18:28

ha ha dobre:) a zwlaszcza jest tam jedna taaaka lampucera z duzym tyleczkiem
    baker1991

29.03.2015 19:20

Kto tak mówi? Ja tak mówię. I nie ma tu znaczenia czy są stare, młode, z dużym czy z małym tyłeczkiem. Chodzi o ich zdrowe podejście do innych pracowników i o to, że potrafią zachować takt i klasę w każdej sytuacji. W przeciwieństwie do tych którzy wypisują te obraźliwe komentarze. Nie zamierzam zniżać się do waszego poziomu i ubliżać innym na tym forum. Jeśli jest jakiś problem, to należy go załatwić w pracy, a nie wyżywać się tutaj. W internecie każdy może zostać kozakiem. Tym optymistycznym akcentem proponuje zakończyć tą bezcelową dyskusje. Dziękuje, dobranoc.
    ryba

27.03.2015 18:24

Ja rowniez nie od jednej osoby slyszalam ze cukiernia to same (usunięte przez administratora) zwlaszcza jedna osoba ktora dokucza innym i ludzie odchodza,chyba powino sie taka osobe zwolnic.spojrz w lustro a potem mow o kims dziewczyno,pomysl o tym co u Ciebie
    żal...

20.03.2015 19:41

Dajcie już spokój z tymi komentarzami bo to juz robi sie nudne! rzeczywiscie jest sie z czego smiac!! takie bzdury o piekarni i nie tylko to pisza tylko takie osoby co maja nie rowno pod sufitem .
    :-) ;-)

22.03.2015 21:13

no niewierze, przyznano mi racje
    :-) ;-)

20.03.2015 06:49

hahaha moze w białogonie nie jest ładnie pieknie i kolorowo, ale przynajmniej tu na forum mozna sie posmiac, poniewaz jeden jest coraz to lepszy od drugiego.
    lary3030

25.02.2015 16:34

Piekarnia Białogon to jest (usunięte przez administratora) i dom wariatow w jednym. Ci ktorzy nie wchodza w tyłek brygadzistce moga pomarzyc o normalnym traktowaniu, są za to szykanowani i mobbingowani przez nia na kazdym kroku. Pracuje sie od 6 do wieczora do 17,18,19,20 albo i dłuzej i co z tego skoro, za godziny nadliczbowe płaca tyle samo co normalnie. Brygadzistka na cukierni uwaza sie za Boga, jesli jej ktos podskoczy to potrafi człowieka zrownac z błotem, obczernic itd. Zamiast pracą zajmuje sie życiem prywatnym innych pracownikow, plotki sa dla niej najwazniejsze. Tam sie nie da wytrzymac, cała zmiana jest przez nia sterroryzowana a szef tego nie widzi!!!!! Bo skutecznie mu zamydla oczy. Nie idzcie tam do pracy, szkoda zdrowia i nerwow....
    waldek ketfica

18.03.2015 17:27

co wy wymoczki mozecie wiedziec o pracy w piekarni jak na panskiej nie pracowaliscie. fioletka jak mi cie brak.
    Haha

19.03.2015 06:59

Nie trudno zgadnąć kto to pisał. Pani M. Ale jeżeli kłamało się pracując i wymyślało różne bajeczki aby skrócić ludzi na zmianie to takie komentarze mnie nie dziwią. Niektórzy nie potrafią się pogodzić z tym ze nie nadają się do pracy z innymi ludźmi.
    XXX....XXX

13.03.2015 20:28

widzę że komuś tutaj sie bardzo nudzi !ludzie dajcie na wstrzymanie jeśli tak bardzo nie podoba sie wam praca w Białogonie to po co tam pracujecie!!!!a jesli chodzi o prace na cukierni to nikt nie wie jak tam jest naprawde a (usunięte przez administratora) takie głupoty że głowa pęka. Jaki mobbing!!!Jakie szykanowanie!!od brygadzistki i reszty dziewczyn prosze sie delikatnie odwalic!!!!! dorosli ludzie a zachowuja sie gorzej niż dzieci w przedszkolu!!!!!
    baker1991

13.03.2015 18:10

Z negatywnymi opiniami na temat pracownic cukierni muszę się niestety zgodzić. Na szczęście praca na piekarni jest dużo przyjemniejsza. Jeśli tylko wywiązujesz się ze swoich obowiązków, to nikt nikomu nie uprzykrza życia. Zarówno na dziennej jak i na nocnej zmianie panuje luźna atmosfera. Większość pracowników piekarni to mężczyźni, ale pracuje też kilka kobiet (pieszczotliwie nazwanych księżniczkami:)) Rzeczywiście miesięcznie pracuje się więcej niż w innych firmach, ale każdy jest o tym na wstępie poinformowany i jeśli godzi się na takie warunki to nie powinien później narzekać. Płacone jest od godziny więc jeśli ktoś ma zacięcie to może zarobić całkiem przyzwoite pieniądze. Wiadomo, że czasem zdarzają się zgrzyty i nieprzyjemności, lecz tak jest w każdej pracy i nie powinno się z tego powodu nadmiernie rzucać mięsem na forach internetowych.
    bolesław

12.12.2014 11:34

praca nest cieżka po 12 godzin brak przerw o kawie w nocy można zapomnieć (no chy a że sie liże tyłki brygadzistą zero poszanowania człowiek jest tam nikim a motto wymawiane przez przełożonych to nie ma ludzi nie zastąpionych praca za nedzne pieniądze i ciągły stres wulgarne odzywki i chamstwo jest na pożątku dziennym kto ma słabe nerwy niech omija zdaleka bo szkoda zdrowia dla nich czlowiek jest nikim a 300 i wiecej godzin w miesiącu to norma ponad to jezeli zdazy ci sie choroba i jestes na L4 zmiejsca tracisz prawo do premi kturą itak zabierają za byle co i wszystko zalezy od chumoru kierowniczki i od tego czy podlizujesz sis czy nie ogólnie jest tragicznie i gdyby nie to że jestem w cieżkiej sytuacji finasowaj odszedł bym po pierwszej wyplacie
    kierowca

12.12.2014 07:51

na piekarni jest okropnie raz źe o byle co potrafua odwieść sie na człowieku jak na slizgawce to dwie osoby odpowiedzialne za magazyn są chamskie i msciwe!!!kto pracowal wie o kim mowa
    bbbb

11.06.2014 21:38

same bzdety piszecie na ten temat.
    m&

14.03.2014 15:10

Jednym słowem (usunięte przez administratora) top jest.idźcie tam do pracy a nie wytrzymacie tam tygodnia.

14.07.2013 15:04

gosc

18.01.2014 21:33

Dodatek za nocki wynosi 10%, ale to jest i tak mało, bo wg. kodeksu pracy za powinno przysługiwać co najmniej 20% minimalnego wynagrodzenia.

15.05.2013 11:16

[usunięte przez moderatora] Donosi wszystko i na wszystkich wiem coś na ten temat bo sam sie przekonałem i dziwnym trafem znalazlem sie na dywaniku u pana [usunięte przez moderatora]

Zostaw merytoryczną opinię o Piekarnia Białogon