Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Bochnia
  5. Opinie o Artcor Sp. z o.o.

Opinie o Artcor Bochnia

Artcor Sp. z o.o.

22.05.2026 10:05

Poszukujemy Specjalisty ds. przygotowania produkcji meblowej.
    Wymagana znajomość branży meblarskiej,
    umiejętność czytania i tworzenia rysunku technicznego,
    rozumienie konstrukcji mebli, okuć, materiałów i technologii wykonania,
    przygotowanie dokumentacji dla produkcji,
    współpraca z technologiem / działem planowania / produkcją,
    mile widziana znajomość TopSolid, AutoCAD, CAD/CAM albo podobnych programów,
    dokładność, samodzielność, myślenie produkcyjne.
    News image

ReviewUserIconJJ

14.05.2026 17:28

Polecam pracę w firmie Artcor❤️

ReviewUserIconM

08.05.2026 09:51

Jako pracownik mogę z czystym sumieniem napisać że w firmie Artcor się dobrze pracuje, atmosfera w pracy jest fajna, spokojna. Zarobki też nie są złe.

ReviewUserIconPracownik

06.05.2026 09:01

Pracuję kilka lat, ogólnie jestem zadowolony, praca jak najbardziej w porządku i kierownictwo również🙂

ReviewUserIconM

06.05.2026 08:44

Jestem pozytywnie nastawiony. Firma spełnia oczekiwania.
    ReviewUserIconMike

22.04.2026 11:25

Firma o ustabilizowanej pozycji na rynku , nowoczesne zaplecze techniczne , dobra organizacja pracy oraz przede wszystkim dobre i stabilne warunki zatrudnienia , polecam 🙂
    ReviewModeratorIconMaciek

23.04.2026 12:42

Jak w takim razie skonstruowany system wynagradzania? Żeby można było ocenić czy i na ile jest motywujący...
    ReviewUserIconMike

24.04.2026 20:41

Wynagrodzenie opiera się na stawce godzinowej, dostosowanej do umiejętności, doświadczenia i samodzielności pracownika. Do tego dochodzi premia uznaniowa za zaangażowanie, dobrą organizację pracy i samodzielność — jeśli ktoś widzi, co jest do zrobienia i nie trzeba go pilnować, jest to zauważane. Podwyżki też się zdarzają, często z inicjatywy pracodawcy, jeśli pracownik dobrze pracuje i rozwija swoje kompetencje. Firma daje też możliwość rozwoju, awansu oraz szkoleń wewnętrznych i zewnętrznych.
    ReviewUserIconEgon

30.03.2026 06:27

Podoba mi się to co ktoś napisał o otwartości przełożonych na nowe pomysły 😏 i faktycznie udało się w ostatnim czasie wprowadzić coś z inicjatywy pracowników?
    ReviewUserIconTJ

27.03.2026 12:58

Bardzo dobre miejsce pracy. Firma oferuje jasne warunki i przyjazną atmosferę. Zespół jest zgrany, a przełożeni otwarci na rozmowę i nowe pomysły. Plus za możliwość rozwoju i zdobywania doświadczenia.
    #ProjektantCad
    ReviewUserIconJ.S.

26.03.2026 15:31

Praca w firmie przebiegała w profesjonalnej atmosferze, z wyraźnym nastawieniem na jakość i terminowość. Doceniane jest zaangażowanie pracowników oraz dbałość o szczegóły. Dobre miejsce dla osób ceniących rozwój i indywidualne podejście.
    ReviewUserIconFiga

27.03.2026 11:18

Fajnie fajnie 😌 Jedyne czego mi zabrakło do oceny zarobków. Jeśli już o docenianiu mowa to można powiedzieć że zarabia się lepiej niż konkurencji?
    ReviewUserIconMS

26.03.2026 13:44

Pracuję w tej firmie od kwietnia zeszłego roku i mogę ją ocenić bardzo pozytywnie. Atmosfera w pracy jest naprawdę dobra, ludzie są pomocni , czuć wzajemny szacunek do siebie. W porównaniu z moją poprzednią firmą , to ogromna różnica na plus. Czuję większy spokój i stabilność, dlatego z czystym sumieniem polecam to miejsce pracy.

Kontakt - Artcor Sp. z o.o.

UL. ANTONIEGO CHWAŁKOWSKIEGO 16 32-700 Bochnia

NIP:8681820629

REGON:120071412

Branże: Meble

ReviewUserIconAnonka

24.02.2026 14:15

Załamuje mnie to ostatnie pytanie telefon od kandydata już mogliby odebrać… 😒 skoro tak mogło to wyglądać to ciekawe jak jest już w trakcie samej pracy
    ReviewUserIconAnonim

18.05.2025 17:10

Witam. Piszę tutaj odnośnie pracy, ponieważ no już trochę czekam, aby moje CV zostało otwarte, a telefonu niestety nikt nie odbiera. Czy oferta jest w ogóle jeszcze aktualna?
    ReviewUserIconanonim

14.05.2025 11:31

ReviewUserIconStokrotka

14.05.2025 13:48

ReviewUserIconStokrotka

14.05.2025 12:34

Pani Wiktorio, była Pani dzisiaj na rozmowie, nigdy Pani u nas nie pracowała, więc nie ma Pani pojęcia, jak u nas praca wygląda. Wszystkich pracowników traktujemy równo i doceniamy każdego. Proszę nie mierzyć swoją miarą. Troche skromności by się przydało. Stawianie warunków nie mając doświadczenia w branży jest trochę nie w porządku. Uczciwie podchodzę do rozmowy z każdym potencjalnym pracownikiem. Przykre, że ocenia Pani negatywnie szczerość, o którą tak ciężko.
    ReviewUserIconSarenika

03.12.2018 21:53

Firma NIE na miarę dzisiejszych czasów gdzie, każdy kto lepszy jest w stanie znaleźć lepsza robotę. Ano brak jakichkolwiek zasad pracy, zero dodatków nie wspominając o jakiekimkolwiek geście w stronę pracownika np z okazji zbliżających się świat czy pracujących sobót, dużej ilości godzin .. Atmofesra w pracy to jedyna rzecz na plus, pracownicy sympatyczni naprawdę większość ok. Reasumując, praca po 11 h, za marny grosz, z kierownictwem nie znającym wogole pojęcia szacunek czy empatia. Moje sugestie dla Artcor Sp. z o.o.: To pracownik tworzy twoja firmę. Lubię atmosferę w Artcor Sp. z o.o. za: Pracownicy
    ReviewUserIconKonrad

08.12.2018 21:01

Droga Moniko, jeśli ktoś potrzebuje pracy na już, to każda jest dobra. Zapraszają na rozmowę. Oferują dobre warunki, to czemu mamy się nie godzić?
    ReviewUserIconUlka

11.12.2018 21:40

Monia a czy szukają do finansów? Kiedyś widziałam ogłoszenie i nawet mi się podobało.
    ReviewUserIconnati

20.05.2016 09:32

i moja uwage zwrocilo wlasnie ogloszenie na Specjalistę ds. Finansowych, praca w warszawie, podlai wynagrodzenie do 6tysiecy miesiecznie, obowiazkow az takich wymagajacych i niedorzecznych nie ma, trzeba miec wysksztalcenie finansowe lub rachunkowosc
    ReviewUserIconwado

23.11.2015 22:30

Pracowałem w tej firmie jakiś czas temu, zwolniłem się bo akurat miałem możliwość pracy za granicą. Szef nie robił problemów, kasę też wypłacił. Pracowałem ponad rok i nie było gorzej niż gdzie indziej,Panowie trochu obiektywizmu bo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Pozdrawiam
    ReviewUserIconanonim

14.10.2015 14:40

ReviewUserIconkolega

24.11.2015 13:42

Paweł co ty za bzdury wypisujesz!Znowu się czegoś napaliłeś?. Odgrywasz się na kierowniku , który cię wylał , bo w gumę leciałeś jak tylko chciałeś. Wszystkim mogę napisać jedynie to ,że nasz kolega Pawełek (nazwiska oczywiście nie wymienię ) , wisi nam pieniądze (kolegom z hali). Zamiast pisać pierdoły lepiej przyjedz i oddaj nam kasę. Ale ty się nie pokażesz bo honoru ,żadnego nie masz.Samochód to sobie kupiłeś ważniaku i teraz oczywiście masz kolegów w (usunięte przez administratora) Dziwie się ,że cię tak długo trzymali.Jak by to ode mnie zależało to już dawno byś wyleciał oszuście.I tego ,że ci firma (usunięte przez administratora) ratowala dobrą opinią na policji jak z kolesiami na wsi namieszałeś to tego też nie pamiętasz. Tak ,że nie sraj na firmę i przy okazji na nas. (Były KOLEGA z twojej byłej pracy)
    ReviewUserIconAlek

02.04.2015 21:56

A ja pracuje już 5 lat i jestem zadowolony.
    ReviewUserIconalfred

16.01.2013 21:28

zgadza się, nie polacam, jeśli chcesz tam wysłać swoje cv to 10x się zastanów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zostaw merytoryczną opinię o Artcor Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Artcor Sp. z o.o.!